X3 - Reunion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Boldog voltam, mint majom a farkával, hogy elsõre végigvittem a spydrone-t a Ocracoke’s Storm-ban lévõ aszteroida belsejében. Utána kapásból a Cloudbase Southwest –ben rakott ki, ahol hamarosan meg is jelent az örült Talonos, aki baráttá vált, miután kinyírtam az õt fedezõ vadászokat. A jumpolása után jön az üzi, hogy nyomás Thuruk’s Pride-ba a trading stationra. A szektorba érve Saya fogad, valamit dumál egy hajóról, de nem jutok tovább, hiába szállok le a trading poston…. Már napok óta csak ezzel kínlódok 😞((((
http://a-zcomp.eu/
Khhmmmm.... mihez képest? A Teladi teherhajókhoz hasonlítva esetleg... 😊))
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Ez igy van,csak kár hogy ez igen sokszor nem sikerül.<#szomoru2>#szomoru2>
Egy csomo játék van aminek az elsõ része ezerszer jobb volt,mint a következõ részeié.
Ha van idõ akkor én is elõ szoktam vanni a régi játékaimat és nosztalgiázok,és bizony némelyik még most is tud úlydonságot nyújtani.
Azért biztos(tuti),hogy lesznek még jó gamék,mint pl.az X3.<#eplus2>#eplus2>
Csak hibák léteznek.Ha valami működik, akkor hibás a hiba.
Akinek nem ingame, ne vegye magára
NA off vége részemrõl😊
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Az NFS témánál maradva. Te örülnél annak, ha most kiadnák az NFS1-et ugyanazzal a kezelõfelülettel, menüvel, fizikával, irányítással, zenével, hangokkal csak csillivilli grafikával, ésetleg pluszban pár pályával, mit szólnál? A hangulata ugyanaz lenne. Engem nem hiszem, hogy érdekelne. Az, hogy anno az 1 tetszett, és sokáig elvoltál vele, na azt nosztalgiának hívják, és az aktuális dolgokra sosem lesz hasonló érzésed.
Hidd el, hogy te változtál.
Aki most tíz éves, és NFS628-cal játszik, annak 15 év múlva ez lesz az etalon, és ehhez képest nem tudnak majd jobbat csinálni.
Szerintem.
Én elvagyok azzal ami épp aktuális, pl nagyon tetszik az X3, és egy picit sem sírom vissza az Elite-et, bármilyen is jó volt anno. Ha az X3 csak annyit tudna, a kutya sem játszana vele.
Szvsz az aktuális játékok közül úgyis mindig többet tudsz kiválasztani, mint a szabadidõd, akkor meg kit érdekel a sok szar, ami még megjelenik?
Ehh, de lelkizõsre vettem a figurát...
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
De ez még csak elmélet, az elmélet igazolására talán a mai nap sor kerül. Ore belt lenne az igazi, mert ott van egy két jó yeldes silicon aszteroida, asszem 1 64-es, meg legalább két 54-es is.
Vannak egyébként "bátor" önként jelentkezõk, akik idõrõl idõre megpróbálják leszedni a khaak M1gyest,legutóbb pl egy Argan discover indított egy hõsiesnek mondtható de véleményem szerint inkább öngyilkos támadást. kb 3 másodpercig élt.
Hiába, ezek a gamma kyon emitterek tudnak valamit.
Vajon miért?
valami tényleg van a pc-játék iparral, mostanában már a mennyiségre mennek és nem a minõségre
tudom sok a rókabõr amit egymásról húznak le és nem lehet már nagyon eredetit alkotni csak valakit másolni, egy egy játék 36.-ik folytatását elkészíteni
itt a gyönyörû példa az nfs sorozatról: csili-vili azonkívül semmi, soha nem lesz olyan hangulata mint amilyen az nfs1-2-3-nak volt
egyetlen mûfaj ami most van virágzóban és sokáig le tudja kötni az embert az szerintem az mmorpg, ha az ember gazdag és elkötelezett akkor azzal sokáig el lehet lenni
jó, néha vannak kivételes játékok amik nagyon lekötik az embert de amúgy a legtöbb nem olyan amit elõveszel 2 hónap múlva is hogy végigjátszd, nekem van egy csomó játékom amit letöltöttem kiírtam de ki sem próbáltam 😊
A halál csupán a kezdet...
Szóval a helyzet a következõ: normális helyzetben téged abszolute nem fog érdekelni a védelem, pláne nem akadályozni. Annyit veszel észre belõle, hogy amikor ráklikkelsz a játék ikonjára, akkor elõször elindul a StarForce nyitóképe, végigfut a csík, és csak utána indul el a játék. Ha bármi probléma lépne fel (ez annyi lehet, hogy kéri a megfelelõ CD-t), azt egy alap számítógépes tudás (és persze némi angoltudás) mellett legfeljebb 5 perc alatt meg lehet oldani. Ennyi.
Ami a PC vs. Konzol témát illeti, én kétségbe vonnám azt, hogy a PC-s játékipar hanyatlik, van épp elég igéretes fejlesztés a látóhatáron. Ellenben mutasson valaki egy X3-hoz hasonló játékot konzolon...
Ami a védelmet illeti, az konzolon is volt (chippes PS-ek, emlékszik valaki ilyesmire? 😊), sõt van is (lásd), éa lesz is. Ha eredeti játékot veszel, a védelem nem zavar, csak akkor, ha warezolni akarsz - ez esetben viszont kissé skizofrén elvárni a kiadóktól azt, hogy ugyan, tegyenek már jót a warezolóknak, és hagyják a fenébe az SF féle védelmeket...
Ami a lekötést illeti, engem nagyon le tudna kötni sok játék (pl. az X3 is), csak annyi idõm nincs rá sajnos, amennyit szeretnék. 😊)
Más.Kicsit gyanús, hogy nem találok Khaak-okat normál szektorban.Az övékében van, de szerintem itt van egy bug.
A múlkor "vettem" Khaak térképeket kb 370 ezerért.Beugrani tudok a hajómmal, de kiugrani már nem.Tapasztalt ilyet még valaki?
De gondoljunk csak bele: Engem személyszerint elég könnyû lenne rávenni egy game megvételére, elég volna ha tényleg jó lenne. Ellenben a védelmet le sz***m. Egyáltalán nem visz közelebb egy játék megvételéhez, sõt, pont hogy eltántorít. Persze ez csak én vagyok, sok bal*** van aki 5 forintért se venné meg még a kedvenc gaméját se ha ingyen letöltheti.
Megint más dolog, hogy a PC-s játékpiac hanyatlik. És minél jobban hanyatlik, annál görcsösebben kapaszkodnak a védelembe. Megmondom õszintén, igen kevés mai játék tud lekötni hosszabb-rövidebb ideig. Ez régen nem így volt, és nem én változtam <#vigyor5>#vigyor5>
nah OFF... 😊
Média. Szerintem ebbe ne menjünk bele. Szerintem te is tudod, hogy az összes médinak ugyanaz a baja ami a GSnek is. Csak a szenzációhajhászás megy. És ebben bizony vannak baklövések is....<#rolleyes>#rolleyes>
Nade hagyjuk az offolást 😊
Ami a GameStart illeti, a HL2-féle baklövés csak egy a nem kevés közül. Mindenestre elgondolkoztató, hogy érdemes-e odafigyelni olyan médiára, amely ilyesmit megengedhet magának...
Valóban én sem tapasztaltam semmiféle problémát starforceal, viszont az a tény hogy aprogram elég sunyi, és elég mélyen belemászik a winfosba számomra aggasztó. És én azt mondom hogy értek a wifoshoz valamennyire. Namost képzeld el az egyszeri játékost aki igazán nem ért hozzá. Megveszi felrakja, valami gond van egybõl nekiáll szapulni a védelmet mert azt olvasta mindenhol a neten hogy az milyen fos...
UI.: Én a helyedben Cifu nem ennyi alapján ítélném meg a GS-t. Õk is csak média. Volt egy baklövésük kész. Ennyi. Alapvetõen semmi bajom sincs velük. Pontosabban nincs több bajom velük mint ami általában a médiával...
2.: A felhívás lényege éppen az, hogy sokan indok nélkül szapulják a StarForce-ot, mivel nem okozhat fizikai károsodást a CD/DVD-meghajtókban, illetve az esetleges problémákra általában könnyen orvosolható megoldások léteznek, csak a T. user nem képes a kézikönyvet rendesen végigolvasni, illetve egy nyamvadt e-mail írni a problémájával a StarForce supportnak. Van eredeti, és van "biztonsági másolat" StarForce-os játék is a gépemen, hidd el tudom mit beszélek. A StarForce gárdája megunta az sok láma felesleges szájtépését, úgyhogy léptek: ha valaki tényleg be tudja nekik mutatni, hogy az SF fizikai károsodást vagy súlyos anomáliákat okozhat, akkor õk azt 1000$-al és bûnbánó beismeréssel honorálják...
A halál csupán a kezdet...
Ezt oldastam a StarForce-ról a Gamestar.hu-n:
"Sok panasz érkezett ugyanis hozzájuk, hogy az utóbbi idõben megjelentetett, általuk fejlesztett védelmi eljárásokkal felvértezett szoftverek fizikai károkat is okozhatnak a CD/DVD olvasó egységben. Arról már nem is beszélve, hogy az eredeti programokkal rendelkezõkrõl van szó, és mellesleg egyéb gondok is felmerültek, pl. annak ellenére sem hajlandó elindítani az alkalmazást, hogy a géprõl mindenféle emuláló programot eltávolítottak."
Végülis, nekem lett igazam... <#whatever>#whatever>
Aki akarja olvassa el az egészet 😊
Az elsõben csak 4 hajót tudtam leszedni, mert AHEPT-et raktam a mambámra, a másodikban lecseréltem 9x mass driverre, 1x hátra 8x elõre. így a második küldetésnél a splitek oldalán kinyírtam vagy 12 hajót többségében L-t, így kaptam majd 800 ezer cr-t, meg a 40%-os családi barát rangom felugrott 39 százalékos nemtudommilyen rangra. Szóval a következõ split rang feléig.
Most már van 13 milám, így lassan én is elkezdek gyárazni, de asszem én is megvárom a patchet, nehogy az legyen, hogy valami 0%-os napfényes szektorba nyomjak be egy XL-es SPP-t.
Jelenleg nagy kalózírtásban vagyok, mert nem hagyják békén a 25-ös szintû univerz tréderemet, állandóan baszogassák, (bocs a kifejezésért) így szegény nem tud termelni nekem pízt. nem tudják lelõni, mert mindíg eljumpol, de akkor is bosszantó. Utána meg szerintem küldetéseket keresek a BBS-en hadd nõjön a pénzem, meg a rangom, meg a májam.
Tudjátok én mért iszok szpészfjúlt? Hogy legyen hely a tüdõmnek, ami a sok szpészvíd szívásától már duplájára nõtt.
Hûû de rossz poén volt. No mindegy, lusta vagyok kitörölni.
most azon vagyok hogy szedjek egy kis pénzt de nekem nem megy az hogy kiugorjon a pilóta azokból a superfreightekbõl... már vagy 10et szarrá lõttem és semmi...😞
Asus P5B|C2D E6420 @ 2,56 Ghz|HIS Radeon 2900xt 512ddr3|1x1 GB Kingston DDR2-800 Mhz|Freezer 7pro|160 Gb SATA Maxtor HDD/80GB Seagate|WinXP/Vista|Nem szülői pénzből:P (Ram csere alatt)
A kockás piton akár 8m-re is megnőhet, de nekem csak 200 betű helyem van!
2. Nemlehet mindent 1 helyen eladni, mer mindenhol másra van szükség! Pl.: gyárak, Traiding Stationok, Pirate Base -ek. Vagy megnyomod az F -et és kidobálod ami nemkell!
3. Na ezt nemnagyon végom, de én úgy csináltam meg, hogy visszajártam Farnham's Legend -be és mindig ledaráltam az ottlévõ hajókat, és egyszer csak továbbjutottam... 😊
Remélem tudtam segíteni. Sok szerencsét! 😊
Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide
2.: Olyan helyen, ahol az adott árút átveszik, értelemszerûen egy Flower Farmon nem tudnak mit kezdeni mikrochipekkel vagy kristályokkal, ezért ott ezeket nem is veszik meg. Mivel van tele a tehertér?
2. az az árútól függ
3. saya mondja a helyet, hogy hova jumpolj, ez megjelenik a navigation/jumpdrive menuben!
1.Hogyan lehet javítani a hajómat?
2.hogyan tudom eladni a cuccokat a hajomról mert a cargo bay tele van?!
3.quickstartal csinálom és a legjobb kérdés hogy mit kell ebbe a küldibe csinálni.
elküld a farnham's legend sektorba majd ott jön 3vadász meg 1 nagy hajó elhúz hyperjumpal. mit csináljak miután lelõttem a vadászokat?
(amugy nem szoktam ennyit kérdezni csak ez a játék valahogy nagyon nem megy nekem.)
elõre is köszi a helpet.
Asus P5B|C2D E6420 @ 2,56 Ghz|HIS Radeon 2900xt 512ddr3|1x1 GB Kingston DDR2-800 Mhz|Freezer 7pro|160 Gb SATA Maxtor HDD/80GB Seagate|WinXP/Vista|Nem szülői pénzből:P (Ram csere alatt)
kösszi szépen mindkettõtöknek
Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide
még 1 kérdés😄
ha valami cuccot kidobnak a hajóból mint pl az elöbb a superfreight nem adta meg magát de ki dobott valami cuccot... azt hogyan tudom felvenni?(nem a pilota ugrott ki.)
Zene?Háát, nem is tudom, hogy kéne-e.Ha meg igen, javaslom a játék zenéit, mivel mp3 formátumban vannak.Ebbõl kivágsz egy neked tetszõ részt, és berakod a flashbe.Ha zenét is raksz, figyelj arra, hogy ne legyen idegesítõ a sokszori ismétlés miatt.Jártam egy-két flashes oldalon és sajnos hiányoltam a hangerõ szabályozást vagy a ki/be kapcsolható hangokat.
Ha mégis kell valami, szólj bátran.