X3 - Reunion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem mondom, hogy jobb a Freelancer-nél, inkább hogy más.Merõben más.
Olvass vissza egy kicsit kérlek vagy nézd meg a faq-t.
De röviden: Olyasmi, mint anno az Elite volt C64-en és Amigán.Csak sokkal több.
Vehetsz ûrállomásokat, lehetsz kereskedõ vagy kalóz vagy akármi.Egy rendkívül összetett, komplex játékról van szó, vehetsz nagy csatahajókat, korvetteket, vadászgépeket és akár lehet egy egész flottád is.Lehetsz benne iparmágnás, fejvadász vagy mind együtt.
Na, kábé ennyi.
Ja és nem bugos, csak hozzá kell szokni... <#vigyor>#vigyor>
Semmivel nem rosszabb mint a 2-es vagy elõdjei.
Milyen a játék?
Nem olyan játszhatatlanul bugos, mint a 2es?
Érdemes letölteni ha a Freelancer a kedvenc játékaim közé tartozik?
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide
A kockás piton akár 8m-re is megnõhet, de nekem csak 200 betû helyem van!
Egy Centaurral simán szétlövök egy Xenon K-t,Mákom akkor van igazán, ha a K nem is lõ egy darabig.De feltûnõen gyorsan veszem le a pajzsát, ami több mint tízszerese az enyémnek!
Most ugyanez fog rám is várni?Veszek nagy nehezen egy Titant+ 9 Gj pajzsot rá és egy szaros M6 ki fog nyírni?Vagy hogy van ez?
Pont pozícionáltam volna a gyárat, amikor jött a szokásos üzenet, hogy megtámadták az egyik hajómat.
Írd és mondd, fél perc alatt szétlõtte két pirate Falcon és egy Buster a 6x125 Mj pajzsú TL hajómat.
Kicsit mérges lettem...
A TL nem engedte ki a hajóit a hangárból, ami még sosem történt azelõtt, és ilyen gyorsan sem lõtték szét egyszer sem.érdekes, hogy ha én ülök a hajóban, a pajzsom max. felére esik vissza támadásnál.Ez az egyik ok amiért ezt írom.
De az igazi okom, hogy rávilágítsak arra a tipikus X2-es hibára ami itt is folytatódik.
Például, hogy meghallom, hogy támadják egyik hajómat.Ez egy 5x25 Mj pajzsú TS hajónál általában eltart egy darabig mire szétlövik HA ÉN VEZETEM A HAJÓT.De mire odakapcsolhattam volna, hogy megnézzem hol van, már meg is halt, ez kábé 3 másodperc (!) volt.Hmm, nem igazán értem, hogy mi a különbség ha én vezetem és ha nem.Hogy lehet az a TL-nél maradva, hogy ha egyedül van akkor 30 másodpercig bírja, ha velem együtt, akkor meg túléli???
Úgy hogy eközben semmit nem csinálok.Egy TL hajóval nem lehet elmanõverezni vagy gyorsan elmenekülni...
Max raktér,egy kis fegyverzet, némi rakéta, esetleg fighter drone.Ha eléri a 8-as szintet, elküldöm jumpdrive-ért.Aztán mehet a móka tovább.
Egész szépen hoznak a konyhára, nem nagyon lövöldözik le, amíg meg nem lesz universe trade és olyan helyen járkál, küldök neki egy vadászt pluszba, hogy fedezze.
Most éppen 4 Argan Houlert tanítgatok, belõlük is Utrader lesz, ha vigyázok rájuk.
Még nagyon kis oktondik de már azért fejlõdgetnek.
Gép újraindításonként csak egyszer indítható,
Néha, load game után kirak windowsba,
Ha megint elindítanám, a starforce-nál resetel.
Már meg sem próbálom elindítani, ha visszatesz winbe, nyomom is a restartot magamtól...
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
A Mercury tanker nem rossz, 100 max seb, de biztos, hogy elég az a 4000 max raktér?
Én mostan az univerz tréder témához szónék.
Van egy Kajmán szuperfréjtöröm, 89-es max sebesség, és kb 10300-as raktér. Az az idegesítõ, hogy nem használja ki a rakterét. Soksozr van, hogy 12 Lasertowert, meg 140 fighterdrónt szállít, a többi raktér meg ott röhög üresen.
Épp ezért arra jutottam, hogy nem érdemes szperfrétert benyomni UTradernek, inkább legyen gyors, lehet, hogy valami kissebb kajmánt választok. A baj csak az, hogy pl a sima kajmán gyors ugyan, asszem 112, de csak 3500-as a raktere. az azért elég kevés.
Ki millen hajót használ univers tradernek?
Amugy jol néz ki. :) Hasonlit nagyon a kentaurra csak más az orra.
A Centaurhoz képest nagyon karcsú adatok, úgyhögy lövésem sincs mi lehet ez...
de nagyon jól néz ki! Lehet valami optikai tuning... :)
Solitas a neve, és megint csak állt amikor rátaláltam!
Hátulról:
Elölrõl:
Elölrõl-alulról:
Elölrõl közelrõl:
És az adatai:
Nagyon tetszik, de hogy mi lehet ez?
És, hogy a Xenonok mit akartak a Teladi ShipYardban??? /#1854/
pl ez, kis bug, ha toronybol akarsz löni amig autopilota bevan kapcsolva:
http://www.kepfeltoltes.hu/view/051216/../051216/bug_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Xenom K egyszerü alázása, az egyik oldalán nincs fegyver. :)
http://www.kepfeltoltes.hu/view/051216/k_gyilok_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Egy kis xenom tura után:
http://www.kepfeltoltes.hu/view/051216/xenon_t_mad_s_ut_n_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Kedvenc hajom:
http://www.kepfeltoltes.hu/view/051216/kedvencem_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Kenom m belülröl. :)
http://www.kepfeltoltes.hu/view/051216/xenon_m_bel_lr_l_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Bocs ah kicsit nagy a méret, ilyenbe menti ki a játék
Asszem a split fireben történt.
Nézem csak hogy két hajó 1000 lõ egy gyárat, no gondoltam itt meg mi van? Nem is kalozok voltak. Megnéztem a gyár kié és kik a lakói, hát a két tulaj lõtte a saját gyárát. Lehet hogy kicsit sok spaceweedet ittak.
Íme.:

Úgyhogy most fogtam magam, és Split Scorpion-okból elkeztem létrehozni egy Xenon, Khaak és Pirate huntergroupot, oszt adunk a ronda pofájuknak.
lehet a peccset sem kell megvárnom :D
A halál csupán a kezdet...
Amúgy ma sikeresen belefutottam az X2-ben is kegyetlenül gyûlölt marhaságba: a hajóink pilótái tojnak a veszélyre. Olyan hidegvérrel hajlamosak belépni a Xenon szektorokba, hogy a hajdani Han Solo is csak elismeréssel bólogatna a srác temetésén. Konkrétan az Omicron Lyrae szektorból utasítottam a hajót, hogy menjen el a Spaceweed Driftbe. Mit csinál erre az isten barma: fogja magát, és keresztülvág a Xenon 347-es szektoron. Bármilyen meglepõ, nem sikerült neki...
3200+ A64 (2300 Mhz-en) 1 Gb RAM (a javából) Radeon X800XL 256 Mb. Eloszor alapon próbáltam (2000 Mhz), sakkoztam a beállításokkal, kilottem más futó programokat, majd húztam a procin 300 Mhz-et, de ami a legfurább, hogy élsimítás ide meg oda, textúraszurés, stb, felbontás állítása teljesen mindegy.
A kezdo pályán startból 18-20 fps-el megy (FRAPS) s ezen nem változtat hogy 1024x768, minden minimumon, vagy 1280x1024 minden maximumon van-e. Amint egy kicsit eltávolodok a surubb helyekrol, felmegy átlag 25-35 fps-re ... de így is megakad néha. Szóval nagyon fura, mert egyszeruen nem reagálja le a minosegi változtatásokat. 1.201 patch fentvan, persze.
Nálatok hogy megy ?
Játékmenet linkeket szivesen fogadnék, nagyon izginek tunik, sjanos nem tudom még kezelni.
asszem 250 ect gyárt 1 perc alatt.
Nagyjából ilyesmi. Ha nagy hüleséget írtam, szóljatok.
TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu
Nagyon jó a fájörsztorm torpídó!<#vigyor>#vigyor>
Ahogy írják, nem igazán vadászgépek ellen való, lassú de borzalmasan erõs.Egy Xenon K full pajzsának a harmadát veszi, így 2-3 ilyennel meg némi lézerrel le is lehet szedni egy nagyobb hajót.
Próbáltam ûrállomások ellen is, oda is jó, de azt az iszonyatos nagy pajzsot nagyon nehéz levenni.A "High Yield Production Complex"-ben lehet kapni, meg jó néhány EQ Dockon is.Az ára 70-75 ezer credit/darab.
A gyár ami ezt elõálíítja nagyon magas rangot igényel (lassan meglesz) és sok pénzt is (kb.10-12 milla),Argonoknál lehet kapni.
Annyit róla, hogy elég rakás fos.A hatótáv kábé 1 km alatt(!), viszont hasonló elven megy mint a Mass Driver.Nagyon kevés energiát fogyaszt, de ezért sok jóra ne számíts és ez a baromi rövid lõtáv a legidegesítõbb.
û