X3 - Reunion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Trading Station értelme számomra még kissé homályos, talán bizonyos cuccok tárolására/kereskedelmi bázisának lehet jó egy másik faj szektorában. Vagy nem tudom. 😊
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Másik lehetõség kicsit megártott a Most wanted nem?<#idiota>#idiota>
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Frissen,vidáman szép reggelre ébredtem, de tudtam, hogy sok dolgom lesz.
Elindulás elõtt ellenõriztem TS osztályú Partner hajómat,sajnos nem Superfreighter, csak egy sima Hauler.
Mindent rendben találtam, mehetünk.
Utam egy Argon Rimes Factorybe vezetett Csepel szektorban.Vettem is egy rakás
Delexian Wheat-et és némi Cloth Rimes-ot.Úton visszafelé megéheztem és be is
tértem egy Cahoona Bakery-be.Vettem egy adag Meatsteak Cahoonát, de elég ízetlen volt, így fûszereztem egy kis Stott Spice-al.Ezután - legnagyobb balszerencsémre - leöblítettem egy üveg 15 jazurás Space Fuel-lal, mivel nem szolgáltak más finom üdítõvel. Visszaültem TS hajómba és elindultam a HQ felé.
Sajnos Újpest szektorban elszabadult a pokol.Láttam, hogy nagy dugó van
kialakulóban, megpróbáltam kikerülni, amikor megállított egy M5-ös osztályú Argon Police Swift és megkért, hadd szkenneljen le.Rendben van, ne kekeckedjünk a hatóságokkal, engedélyeztem.A freight bay-t rendben találta, de sajnos engem is leszkennelt és megtalálta bennem az üveg Space Fuel-t.
Felszólítótt, hogy ugorjak ki a hajómból,amire nemes egyszerûséggel bekapcsoltam a Boost Extension-t és menekülni kezdtem.A Police Swift utánam eredt, és többszöri felszólítás után tüzet nyitott rám.Csak megmosolyogtam, ahogy a 4x25 Mj-nyi pajzsomat áttörni sem tudta, gondoltam, majd megunja és abbahagyja.De nem így lett, erõsítést hívott két M4-es Argon Police Fabia-t.
Kezdett melegem lenni.Lõttek ezerrel, amikor a leadtam egy figyelmeztetõ lövést az Alfa Fázisú Lökéshullám Generátorommal.Kicsit visszavettek az arcukból, amikor megjelent két M3-as Argon Police Mondeo.Na, ennek már a fele sem tréfa!Próbáltam lerázni õket, nyomtam a SETA-t meg a Turbó Kiegészítést és manõvereztem fel-alá.
Szerencsémre megláttam egy TL osztályú Argon Kamaz transzportert, nem voltam rest segítséget kérni tõle.Bánatomra a TL vezetõje csóválta a fejét, hogy nem tud segítséget küldeni.Mást kellett kieszelnem.
Eszembe jutott, hogy van a raktérben 100 egységnyi Perion Energy Cell, irány az ugróhajtómû! Sajnos nem ment, zárlatos lett és a pajzsom is már majdnem nullán volt, amikor az "anyósülésen" megpillantottam nemrég vásárolt Varta Energy Celljeimet.Utasítottam a másodpilóta kollégát, hogy gyorsan cserélje ki, mert meghalunk.
Végül is elugrottam a szemük elõl, de Rákosszentmihály szektorban a bejárat elõtt utamat állta egy M6-os Argon Police Transit és két M3-as Argon police Mondeo.
Na itt ért véget kis kalandom és megadtam magam.
A rangom meglehetõsen sokat csökkent a büntetésem 200 ezer Credit volt.
(Asszem ezek után irány a diliház...az tuti, hogy tök hülye vagyok!<#nyes>#nyes> )
Ja és kösz a leírást a rangokról.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
A gonereknél is lehet rangot növelni, mire jó, nem tudom, de ugye csak a Goner Temple-ben lehet(ne) feladathoz jutni, ami ritka mint a fehér olló...vagy holló?<#vigyor>#vigyor>
A játék külön kezeli a kereskedelmi rangot a fajhoz viszonyított ranghoz vagy ez összefügg? Azaz ugyanazt nézi vásárlásnál amit kereskedéssel és kalózok irtásával is tudsz emelni?
Én a 23.ára fogadok.
Nekem sem mindig ad mindenért.
Egy Xenon N-ért 500 Cr,Khaak Scout 500,M5-ös hajó, 500.
M4,Xenon M,Khaak Interceptor 1000 Cr.
M3,Xenon L,Khaak Fighter 5000 Cr.
M2,Khaak Destroyer,Xenon K és J meg 10000 Cr-t adnak.Plusz a rangbélei emelkedés.
http://a-zcomp.eu/
Úgyhogy valsz már nem lehet messze a vége. még egy-két próbálkozás és menni fog.
Nem tudok többet segíteni, mert ez is egy ügyességi része a sztorinak.Habár annyit javasolnék, hogy vigyázz,mert a hajód máshogy viselkedik, mint amit megszoktál!
Nincs hud, valóban, és idegesítõ is, hogy legalább egy szaros nyíl jelezhetné, merre kell menned.Nem nehéz és nem hosszú egyáltalán.Próbálj középen repülni , ha eltévednél vagy sötét lenne, adj fényt a monitorra!
Van egy hely, ahol sokáig nem tudtam merre kell menni, aztán nyomtam egy kis fényerõt és megtaláltam...
Kisviku! Konkrétan át kell menni ezen az egész szikladarabon, vagy csak utól kéne érni a Khaak hajókat és lelõni?
A hudon nem jelez egyetlen egy Khaak hajót sem, sõt hudom sincsen a küldetés alatt, pedig direkt bekapcsolva hagytam, hogy lássam milyen messze vannak elõttem.
No próbálkozok még egy párszor.
Apropó aki megcsinálta ezt a missönt. milyen hajóval mentetek? Én a jó öreg Mambámmal megyek lehet, hogy ez túl gyors, elég lenne egy lassab hajó is, vagy az már túl lassú, és kifutok az idõbõl?
Tehát szegénykén már a pucolás sem segített.
A térkép alján lévõ Paranid szektorcsoport bal oldalán lévõ egyik ismeretlen szektorban csak 50%-os a naperõsség. 😊
(ps.: tudom, hogy semmi rendkívûli nincs ebben... 😊))
Tegnap hajnal felé már fáradt is voltam, sorra koccoltam le a falakat, valsz ezért sem sikerült. Valsz rally stílusban fogok menni, megtanulom mikor hova kéne menni így egy idõ után már nem fogok nekimenni semminek.
Lényeg, hogy ne hibázz sokat, mert elkapják és vége.
Azért rakhattak volna egy visszaszámlálót ide, hogy mennyi idõ alatt kell teljesíteni.
A kockás piton akár 8m-re is megnőhet, de nekem csak 200 betű helyem van!
(az elsõ kaput keresve is repkedtem vagy 1.5 órát és néztem arra felé is amerre volt csak szerintem mélységben tértem el és most is 1 órûig kerestem azt a rohadt másik kaput 😞 )
Viszont a mamba mentõakció sikerült. 😊
Szóval olyannak aki nem játszott soha se Freelancert, se X-es játékot.
Nagyon izgi, de totál el vagyok veszve, mindenféle külföldi fórumon bújom a Guide-okat, pl. hogy rájöjjek, dokkolni is lehet, el kellet olvassak egy ilyet, nameg egyáltalán hogy cserélsz hajót, stb ...
Egy ingame tutorial faszányos lett volna ... De nem adom fel ... csak szúnet egy picit, amíg lesz egy picivel jobb gépem.
Kérdés #2 írtátok még régebben hogy a Maelstorm melletti unknown setorban pedig van egy nova csak egy gondom van Maelstormban nem találom sehol a kaput. Nincs valakinek egy koordinátája?
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

A kockás piton akár 8m-re is megnőhet, de nekem csak 200 betű helyem van!
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Elõször indítottam normal nehézségi fokozaton aztán rájöttem (meg olvastam) hogy ez nem az amire én gondoltam és elkezdtem easyben.
Eladtam a Bustert mondom majd kereskedek a Mercuryval és jól megszedem magam. Nos ez nem jött be. 😊
Kínszenvedéssel összeszedtem 200k-t meg felmaxoltam a Mercuryt, vettem egy discoveret hogy azzal felderítek amig a másikkal kereskedek. De sajnos mindig az volt hogy már felderítettem 1x sectort a Mercuryval meg ingáztam két sector között a power plantokban de valahogy sosem lehetett 14nél olcsóbban venni az energy cellt mert felvásárolták elõlem mire odaértem venni meg max 16-17-ért vették azaz egy kör max 12k hasznot hozott...
Újrakezdtem, megtartottam mindkettõt a Busterrel próbálok Pirate shipeket captureolni amig a másikkal kereskedek. Eddig egy ~500k-t érõ Falcont meg két 100k körüli hajót sikerült elfognom amíg a kereskedõhajóval szerintem 200k hasznot nem tudtam még csinálni. Szóval nekem ez a fajta taktika jobban bejött.
Na megyek is vissza játszani csak tartottam egy kis élménybeszámolót. 😉
Freelancer nekem is nagyon bejött de ez egy 100x összetettebb és jobb játék szerintem. A freelancerben ugye volt egy story szál amit nem volt muszáj csinálni de valahogy mégis rá volt kényszerítve az ember ha azt végignyomta akkor meg nem volt értelme játszani (nem tudom lehetett-e folytatni befejezés után) ez a játék meg éppen a fordítotja itt van egy story szál ha kedved szottyan csinálod ha nincs akkor meg kereskedsz, kalózkodsz, repkedsz össze-vissza ahogy kedved tartja.
Ami nekem bejön a kettõhöz képest, hogy a hajók tulajdonságait megváltoztatták (azaz nem a már kialakult hajótípusokra gyúr mindenki hanem megnézi most melyiket a legérdemesebb megvenni) és a hajók között is van pl. 4 féle Nova, 5 féle Mercury stb.