X3 - Reunion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
-Hát sokkal gyorsabb nem lett, saccperkábé 15%-os gyorsulás, ami nem egetverõ. De legalábbis nálam ilyen akadozás nem volt (igaz még PSG-vel sem lõttek rám).
-A grafikai opciók kibõvítése nem volt valami bõkezû, lévén csak az FSAA, a textúraszûrés és a Glow-ot lehet kapcsolgatni, azt is csak kintrõl. A belsõ video beállítások továbbra is az ACQ-ra korlátozódnak.
-A nagyobb intenzitású harcok valóban jelentkeznek. 10 perc alatt a Black Hole Sun szektorban állomásozó hét kalóz és xenon vadász hajómból (Split Scorpion L illetve Argon Buster L-ek) kettõ maradt meg, a Scale Plate Green-ben pedig két TS-em esett áldozatául egy gigászi Xenon rohamnak (kb. két tucat Xenon L, vagy 50db N és M, legalábbis a radaron ennyit láttak a TS-ek haláluk elött), ennek a rohamnak nyoma sem volt az 1.2.0.1-ben (ahol idõben tovább játszottam, de aztán vissza lett töltve bizonyos okokból). Úgy sacc per kábé 15 milliós károm lett mindössze negyed óra játék után. Hát király, nagyon örülök neki, legalább lenne lehetõség a nehézségi szint utólagos állítására...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
no.. 1.3 paccs tapasztalat:
Ha valaki PSG vagy ion disruptort használ a szektorban, akkor lemegy az fps kb 1 frame per 10 mp <#wow1>#wow1>
Még a diákat is gyorsabban néztem kiskoromban <#circling>#circling>
Paccs elõtt nem volt ilyen, akkor szépen ment minden. Úgyhogy várom az 1.4 patchet.
<#taps>#taps><#taps>#taps><#vigyor>#vigyor><#taps>#taps><#taps>#taps>
Csak hibák léteznek.Ha valami működik, akkor hibás a hiba.
<#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
A kockás piton akár 8m-re is megnőhet, de nekem csak 200 betű helyem van!
Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide
A kapu maga nbem mûködõképes, de ott van. a szektor már nem perenid, hanem terran, és a hajók roppant barátságtalanok. mármint akik benne ülnek nem túl barátságosak.
Az új peccs óta meg nem mentem el Heretic's End-be.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Hosszú és eredményes életet!!
Sajnos olyan rosszul fordul, hogy noha még nem igazán repültem vele, de máris azon gondolkodom, ne száljak-e át egy M3-ba. Kegyetlenül rühellem, hogy a jelek szerint megint csak az Argon M6 használható, a három tornya miatt. <#boxer>#boxer>
Az uj peccs ota ezt latom az argon discovererembol. Uj jatekot kezdve elvileg minden rendben, csak a hajo orrat latni belso nezetbol. Erdekes a patch elott en meg a hajo orrat se lattam... Nem lehet vhogy ezt kikapcsolni?
Elõre + a tornyokba?
Nekem elõl van 4 BHEPT + 4 ION (ezt álltalában kikapcsolom) az oldal tornyokba meg BPAC hátul beta IRE rakétákat vadászni.
De marha gyorsan leszívja az energiát sajnos, kíváncsi vagyok ti mit kisérleteztetek ki. Na meg azt sem tudom rakéta védelemre melyik fegyó a legjobb.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Érdekes, érdekes.
Most csak az idegesít, hogy állandóan hisztizik a computer, hogy "Your ship is under attack... heretic end." ugye a szatelitemet lövik drága földi testvéreim, csak valami okból nem fognak rajta a "gagyi" földi fegyverek.
A szatelitemet meg nem tudják lelõni.
Nekem mindig itt akadozott a legjobban elõtte.Vagy érdemes megnézni pl.Argon Primeot, ahol szintén akadozik és ehhez belõni a setupot!