X3 - Reunion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[NST]Cifu
Most fejbõl nem vágom, azt hiszem az AQC ki van kapcsolva.

BTW egy érdekesség: a memória órajelét megemeltem 161Mhz-rõl 200Mhz-re, a proci továbbra is 2200Mhz-en meg, a videókártya továbbra is 400/1100Mhz-en.

X3 Demo benchmark eredmény második nekifutásra

Érdemes összevetni a #2529-es hsz.-ben lévõ korábbi teszteredménnyel (overall FPS: 31.8 vs 42.1), hát ennyire fontos a memória ennél a játéknál...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

1. Hol lehet 25 MJ pajzsot venni ? (nem igazan jartam ki az Argon sector-bol)
2. Hol lehet Trading software MK3-at venni ?

Argon Trusted Ally vagyok, meg Wholesaler (vagy valami ilyesmi)
Esetleg nincs bekapcsolva az Automatic Quality Controll?
Én arra gyanaxom. (leírások alapján, nem szimpi a fegyver)
[NST]Cifu
Nekem 2 Gbyte ramom van, virtuális memória kikapcsolva. A szektorok között kisebb töltés elõfordul, PSG-nél csak belassul.
Arra gyanakszom, hogy a PSG effekt esetleg valami nagy méretû animált Gif textúrát vagy hasonlót használhat, és ez okozza a problémát.

nekem 1 GB RAM (Dual DDR2 533 )
A lapozófájl egy SATA HDD-n van, külön partícióra van téve, amit csak ennek hoztam létre. Mérete 1.5 GB, fix méretû azaz a minimum és a maximum méret is 1.5 GB. Ez azért fontos, mert így nem juthat eszébe a windowsnak, hogy megnöveli menet közben, ami komoly teljesítményesést jelentene, mindenkinek ajánlom ezt a beállítást.

Az a lényeg, hogy minden zónázás után kínlódik egy ideig, de ezalatt a játék idõ sem telik szerintem, mert leáll a kép, alig mozdul valami. Ez eltart 1-2 percig, aztán megint megy minden ahogy szokott. Swappelési problémára emlékeztet engem is. Valakinek van 2Giga ramja, aki már ezt kipróbálta?

Az lehet, hogy akinek kiakad a gépe a PGS effectektõl, gyengébb memóriakonfiguráció okozza, vagy rosszul beálított swap file, vagy gyengébb swap HDD. Ilyenkor esetleg nem is tár magához a rendszer a swappelésbõl. De ez csak tippelgetés arészemrõl.
ráálltam az önellátó komplexumokra. Az elsõ már készen van, a másodikat most tervezem.

Ezt Omicron Lyrae-ben helyeztem el, 8 km-re a keleti kaputól. Egy 30 feletti silicon yieldû aszteroidára tettem a bányát. Több silicont termel, mint ami a SPP-nek kell. Teljesen önellátó, semmilyen bemenetre, vagy pénzre nincs szüksége, csak ami a beinduláshoz kellett.
Folyamatosan lehet belõle eladni Silicont, Nostrop Oilt, és valamennyi extra energiát is, amit nem eladok, hanem egy közeli gyáramat látja el, aminek nincs saját SPP-je.

Tervezek egy ennél jóval nagyobb komplexumot, aminek egy 50 feletti yieldû silicon mine és egy L-es SPP az alapja. valószínûleg fegyver vagy lézertorony lesz a high-tech kimenete.

A helye is megvan már. Ore Beltben találtam két magas yield aszteroidát nem emlékszem a pontos számokra, de talán 50 feletti silicon és 90 feletti ore, egymástól 5-6 kilométerre. Elsõ körben idetelepítek egy olyan komplexumot, mint a fenti, utána rátelepedek az ore aszteroidára is, és az L-es SPP el fog bõven látni még akár 10 gyárat is. Ha pedig kevés az energia, akkor még tudok építeni ,ásikat is, akár ugyanarra a silicon bányára, akár egy másikra.

Hatalmas elõnye ezeknek az önellátóknak, hogy nem kell õket ellátni semmivel, csak idõnként el kell adatni a végterméket 1-2 superfreighterrel.
[NST]Cifu
Hmm... ez elgondolkodtató. Szeretnék egy gyors kérdést intézni a PSG-hibával küszködõkhöz: kinek mennyi ram van a gépében? Lehet, hogy valami memóriakezelési problémával állunk szemben...

Most a hétvégén szántam rá magam, hogy feltegyem az 1.3-mat, a benchmark meg egy-két fejlesztés miatt. egyébként féltem az FPS zuhanástól.

Teljesen más lett a játék. Már többször említettem (1.2.1), hogy keveslem az ellenfelet benne, a kalózokat keresni kellett, a xenonok csak xenonfalván tanyáztak. Most hirtelen felpezsdült az élet, kalózhegyek, a xenonok folyamatosan támadgatják a szomszédos szektorokat. Getsu Fune-ban tegnap este minden küldetés meg egyebek nélkül volt kb 20 xenon hajó, a végén mégy egy P (!) is megjelent. Félek, hogy az lesz a vége, hogy szétszedik azt a jó kis szektort, pedig a fegyverkereskedõk kedvence, ha meg akarok szabadulni a készleteimtõl, az ott található 5 equipment dockban mindent felvásárolnak.

2 óra játék alatt a kitelepített 60-70 navigációs mûholdamból több mint 10-et elvesztettem.

A xenon küldik is sokkal nehezebbek lettek. Amikor megjönnek a rosszfiúk, elõzõ patchben egyenletesen szétoszlott köztem és a többi védõ hajó között a támadásuk. Most a kis hajók közül mind egyenesen rám támad, vagy legalább a 2/3-a a tömegnek, és ha valaki közben rájuk lõ, akkor esetleg foglalkoznak a rendõrökkel is. A xenon hajók is okosabban harcolnak, sokkal többet eltalálnak most ,mint régebben.

Nagy fájdalmat okozott az egyik kereskedõhajóm. Egy fullra felszerelt Demeter volt, egyszer csak kapok egy üzenetet, hogy lelõtték. Nézem hogy hol: Xenon sector xxx. Hát ezt a baromságot. Egy kíséret nélküli 1 db A-PAC turrettel ellátott kemény 100 km/h végsebességû hajó át akar menni egy xenon sectoron... ááááááá! Amúgy Sell product for best price üzemmódban dolgozott éppen.

Beinvesztáltam egy joystickba is, pedig a C64-es idõk óta nem volt joystickom. Tetszik a dolog, még kalibrálgatom az érzékenységet, kár hogy nem lehet csak 5%-os léptékkel állítani, majd megpróbálom a windowsos szoftverével hangolgatni. Mindenestre csatázni sokkal jobb mint az egér, nem kell egeret emelgetni folyamatosan. A csatamentes játékhoz meg ott az egér. A throttle-t viszont nem tudom használni rajta, mert úgyis boost-tal gyorsulok és backspace-szel állok le. Ha meg teljesen hátrahúzom a throttlet, akkor már tolatni akar, ami zavar.

PSG weaponok, szaggatás és 1.3.
Kipróbáltam, egy xenon rajt akartam megtámadni, és rakéta védelemnek kellett a PSG. B-PSG-t vettem, hármat is a próba kedvéért. Seizewellben lõttem vele pár sorozatot. Elsõre semmi , a második sorozatra összeszakadt agép, azt hittem ki is fagyott. a winyó felbõgött mint egy erõmû, 5-6 másodpercenként egy képkocka. Ezt csinálta egy percig, vagy kettõig, aztán visszaállt a normális játék, is lõni is lehetett a PSG-vel.
Textúrákat töltött, vagy swappelt, vagy ki tudja, de egyszer izzadt egy darabig, aztán semmi.
Átjumpoltam csatázni. Jönnek a rakéták. Ilyenkor a PSG rakétavédelem úgy néz ki nálam, hogy egy kis gömbben cikázok körbe, és kifelé PSG felhõket eregetek. Na itt is meg kellett várni a 2 perces izzadást, de utána visszaállt a normális FPS. A rakétákat leszedi a PSG felhõ, aztán visszaállok normál lövöldözésre. A kisebb xenon hajók ha belekerülnek, elkopnak benne. Ebben a Getsu Fune-i csatában 20 perc alatt 3 kisebb xenon hajó meg is adta magát, ott lebegnek, de mivel folyamatosan jönnek a xenonok, nem tudom õket összeszedni.

Nektek is jelentett hasonló változásokat az 1.3 a játékmenetben?
A command consol-ban a legfelsõ sor a pilóta rangja, neve és utánna zárójelben a rangja.
Lockheed
Hol tudom megnézni, hogy a Sector Traderem hanyas szinten áll? Mert ha megvakulok sem találom sehol!

Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide

UT-hez a következõ kell (szerintem).
Egy jó nagy TS hajó (késõbb nagyon megtérül, ha Superfreighter-t veszel), az összes Command software beleértve természetesen az Mk3 is.
Jumprdrive-ot csak 8-as szinttõl fog használni, addig ne is adj ki neki ilyen parancsot, úgysem hajtja végre.
Megfelelõ védelem, én mindig max pajzsot adok, fegyver...hát fegyver nem nagyon kell, de nem baj ha van.Csatázni nem fog, inkább elugrik valahová egy biztonságos helyre, aztán küldi az üzenetet, hogy megtámadták, elmenkült de késõbb folytatja a munkát.
Semmi egyéb nem kell.
Mégegyszer: nagy raktér,késõbb jumprdrive,összes command software,esetleg fegyver.Én szoktam SETA-t,Best Sell/Buy ware locator-t is, de azt tuti nem használja.Fegyver helyett lehet Fighter Drone-t adni, azt használja!Támadáskor kiengedi õket!

Állomást nem lehet eladni, bár jó lenne, ha "felszedni" lehetne, mert sajna nekem is van egy két rosszul telepített állomásom.

Az állomás telepítésnél a legnagyobb baj az átláthatatlanság.Ugye amikor letelepíted, bejön a sector map, ahol állíthatod a pozícióját illetve a magasságát, de az a baj vele, hogy mindig a fõképre rakja be, nem tudom eltüntetni.Lehet dönteni, forgatni, meg mindent, ez még rendben van, mert egy sima szektorban, ahol nincsenek ködök még át-átlátom a térképen kersztül, hogy rendezetten álljon.De egy olyan helyen mint Paranid Prime vagy Empire's Edge, na ott nagyon nehéz, mert nem elég hogy nem látsz semmit sem, még a térképet is berakja az orrod elé, ami azt eredményezheti egy komplexumnál, hogy nem jó helyre a rakod a dokkolási állomást és nehezen találnak be a hajók.
Sajnos az elõzõ részben is így volt az állomástelepítés, nem lenne rossz ötlet egy külön menüt vagy valamit megoldani ehhez a feladathoz.

Na szép jó reggelt!
Tegnap felraktam mindent a maximumra és meglepõdöm, hogy egész szépen fut.
Most nem tudom mit állítgattam eddig, de meglehetõsen élvezetes így is a játék és még csata közben is, ami azért nagy szó.Nos ugye a fõ bug, amit korábban is kitárgyaltunk már a PSG fegyver animációja.Ez az amitõl az egész egy rakás fos.Semmi baja nem lenne a játéknak, ha ezt kijavítanák.Tényleg nagyon szép így, teljes AA meg ATF mellett, a glow-ot kikapcsoltam, mert úgy vélem az csak rontja a minõséget.
Viszont tudom, hogy mi az ami belassítja a játékot.A hangok.Mióta levettem a beszélõ nõi hangot, ami már amúgy is idegesítõen monoton, sokat gyorsult a játék.Csata közben is viszonylag tûrhetõ, ha nagyon szigorú lennék ,akkor természetesen azt mondanám, hogy szar ez még így is, de nem vagyok az.
Valahogy a hangokkal nincs minden rendben, hogy ilyen mennyiségû teljesítményt von el a játéktól.

Más.Újabb bugot véltem felfedezni az egyik hajónál.A saját hajóm egy Argon Nova Sentinel, amivel ki-be röpködök a Colossusból.Ennek ugye van egy hátsó ágyúja, amire a max felszerelhetõ lézer az AHEPT.Nos én rá is raktam ezt, de nem mûködik.Ha a hátsó turretre kapcsolok, akkor érthetetlen módon nem a hajó hátsó felét, hanem az egész hajótestet "látom át".Lehet, hogy inkább lecserélem BPAC-ra, hátha azzal meg megy.

<#violent> LOL ez a szivás igazán

Lockheed
Saját észrevételeim szerint random! De mindig annak a fajnak a küldetéseit adja, amelyiknek a stationján be vagy dokkolva.

Bocsi!

Overall average framerate: 20.3 fps

A BBs-t már nézem, csak arra voltam kíváncsi, hogy számit-e hogy milyen állomáson nézem vagy totál random.
(Nekem azóta sincs TL hajó csak Paranid Prime-ban)
Lockheed
Szijja! 😊 A benchmarkodból a lényeget kihagytad! Az uccsó sor az Overall average framerate... <#smile> Amit írtál az tényleg nemgyenge! Én is jártam már úgy, hogy nemtaláltam TL -es hajót, de körülnéztem kb 1 óra múlva és akkor már volt! A Xenon küldiket ha magas a harci rangod akkor lehet találni az állomásokon. (BBS)

Üdv Mindenkinek!

A játék megjelenése óta vagyok read-only módban. Decemberben sikerült is elkezdeni játszani. Úgyhogy most jól felszólalok én is! 😊
Nálam egész tûrhetõen fut. Néha ugyan beszaggat, de nem vészes.
Viszont szívtam egy nagyot még a játék elején. A gond az volt, hogy amikor összejött a pénzem az elsõ gyárra elindultam Argon Prime-ba, hogy felbéreljem a Mammoth-ot. Sajna ott nem volt. Gondoltam sebaj! Biztos itt lesz a környéken. Kerestem 1 órát, de nem találtam. Hmmm... No para! Elmegyek a Kingdom End-be ott onnan szerzek. Beugrottam a rendszerbe és végignéztem ahogy épp felkenõdik egy aszteroidára!!!!! Huh! Ennek már a fele sem tréfa! Megnéztem a Teladikat, ott is negatív. A Spliteknél sem jártam sikerrel. Az egyetlen TL-es hajót a Paranidoknál találtam!!!!!!! Mondom ok. Akkor innen veszem a Silicon Mine-t. Meg is történt, aztán jött volna 2 Kahúna Béköri. Megkérem a hajót, hogy dokkoljon be Argon Prime-ba. Erre nem indúl. Talán nem ismeri a Shipyardot?!? Sebaj. Menj A.P. parancs -> Végig utánna -> Megérkezés. Erre Argon One Odajött ÉS LELÕTTE!!! VAZZZ!!
Na itt sokkott kaptam. Végül összeszedtem 25 milkát UT-k segítségével és vettem egy Boron TL-t. Röviden ennyi. A játék egyébként ok, csak ez az extra nehezítést kihagytam volna. 😊
Más:
A Xenon küldiket hol lehet találni? Rang vagy hely specifikusak?

Benchmark:
--------------------------
X3 - Reunion
Game version: 1.3.0.US

Graphic card name and driver used: RADEON 9800 PRO Version <6.14.10.6583>

CPU name: Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 2.40GHz Family 7 Model 2

Video settings during benchmark:
Screen resolution: 1024 x 768 * ❤️2>
using shader profile: 2.0
Antialias Mode: NONE
Anisotropic Mode: NONE

Graphic & Shader settings
Texture quality: high
Shader quality: high
High quality bumpmaps: enabled
Environment map: enabled
Postprocessing: enabled
using 16bit vertex format: no

Framerates
--------------------------------------------------------------------------------
Scene 00 21.0 average fps 15.0 minimum fps 31.0 maximum fps
Scene 01 13.7 average fps 3.0 minimum fps 28.0 maximum fps
Scene 02 20.1 average fps 14.0 minimum fps 38.0 maximum fps
Scene 03 26.4 average fps 12.0 minimum fps 65.0 maximum fps

köszi. állomást lehet eladni?
a_n_d_r_e_w
az adott fajhoz tartozó trading stationökben (kell hozzá egy minimum rang)
feljogosít a hajók scannelésére, és fejpénzt kapsz a kilõtt ellenségekért

One Vision. One Purpose.

police licenset hol lehet kapni és mire jó?
Goyo2!Nézd meg a F.A.Q.-t,ott le van írva.
Hi, a következõk dolgokban kéne nekem egy kis help:

-Ha van egy BoGas gyaram egy olyan sectorban ahol van 2 spp es 3 bogas felvevo uzem akkor eleg 1 beszerzo es 1 elado hajo?

-Ezekbe milyen computereket tegyek? Ha trade computer 3-at rakok belejuk akkor fejlodnek ugyis hogy be van allitva nekik a homebase?

-Ha sajat hajoval adok el es veszek egy gyaramban akkor beallithatom a beszerzesi arat minimumra az eladasit pedig maximumra?

Elore is koszonom a valaszokat
Hol találom a listát, hogy az UT-nek mi kell hogy elinduljon?

dronkZero
Na ja, nem bonyolult, csak pl ez nem volt egyértelmû.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Egyre jobban megy a Xenon elfogás.Nem azt mondom, hogy mind megadja magát, de egy jó részük.Több helyen egy-egy nagyobb csata után 2-3 vadászt sikerül elfognom.Xenon K-t és J-t még nem, de a fegyverzetük (ha eldobják) értékes zsákmány.A múltkor 5 db Gamma PPC-t fogtam és ezek a fas*fejek szétlõttek egy L-es SPP-t, így kábé 4000 EC-t és 300 kristályt is sikerült zsákmányolnom.

De kár hogy már nem emlkészem a sztori ezen részeire, de ha minden igaz, akkor minden le van írva a Pilot-->Messages menü alatt.
Ahová jönnek az üzeneteid.Nem bonyolult egyébként a sztori, de érdemes bekapcsolni a feliratozást, hátha nem érted meg hallásból.

BaLeeX
Köszi!

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Menny be a trédingsztésönbe. olvasgass a BBS-en, ott lesz elméletben ey olyan hirdetmény, hogy "pilótát keresek.... aláírás: Maria Morany asszem.

Dokkolj ki, van ugyanebben a szektorban egy szilikonmány is. itt dokkolj be és beszélj valami menedzserféle split csákóval. õ elmondja, hogy maria elment teladi génbe, ahol a yaki fogjul ejtette, és most a plezsörkomplexükben van.

kb. ennyi.
Maxtreme
Azaz. Épp akartam írni 😊
Ugyanezekkel a beállításokkal aig maradtam le, jóval rosszabb géppel.

dronkZero
Jaja, mondjátok meg nekünk! 😛

Én beszéltem a tréding sztésönön mindenkivel, de azok csak nóném enpíszík, és azt sem tudják, mit akarok tõlük. (Tehát csak az útbaigazítás, "addmegmagad" satöbbit lehet velük közölni)

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

BaLeeX
Ja még1x a kérdés, mit kell csinálni a storyban Thurok's Prideban?
Ott repked a csaj a Nikonofuneban de nem tudom mit kéne tennem.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

BaLeeX
De tudod mi a poén? Nekem is ugyanez a proci csak 200mhz-vel lassabb, fele ennyi memória és 6800GT ultra helyett, sima 6600GT alapon és a kettõ között van 3 fps különbség ugyanazon beállítások mellett. Szóval még mindig nagyon optimalizálatlan a játék sztem.

[NST]Cifu
A játék tényleg memória igényes, de sajnos ma már az 1 Gbyte ram nem rendkívûli, hanem inkább alapmennyiség.

A Doom3 egy teljesen más rendszer, ott lehetõség van a motor finomhangolására, itt tudtommal semmi ilyesmire nincs lehetõség, a scriptek nem vonatkoznak a grafikai beállításokra. Egyébként a Doom3 esetén is látható, de nem feltünõ minõségromlás segítségével tudtak csak érzékelhetõ sebességnövekedést elérni.

bocsi ha már volt szo errõl és ujra megkérdeztem.
az abszurd memoria igényre valami modszer van már?mert elég idegesitõ hogy
1 g ram mellett a vinyó állandóan menjen :-( Amugy nagyon jó kis játék ez.
Valami olyasmi nincs mint anno a doom3 nál volt,hogy egykét dologba "házilag" belebabrált az ember, és gyakorlatilag látható minõség romlás nélkül lehetett emberi sebességet elérni?
köszi
Cowek
Ez az AMD azért elég szépen megette :-)

http://www.f1-info.hu/

No elkezdtem "gyárazni". Egy kicsit túl is lõttem a célon. Grend Exchange-be (teladi szektor a világ végén, felette van egy Xenon szektor, alatta, Marchent Heven, és malestrom. Sóval ebben az istenhátamegetti teladi szektorba ledobtam egy L-es Flowerfarmot, és egy L-es SunOilRefinery-t. a szektorban van 3 spp, így energiát sem nehéz szerezni, gondoltam eladom az egyel délebbi teladi szektorban az olajat mert itt an egy szatelitgyár, egy Quantumtúb gyár meg asszem egy trédingsztésön. Ez a komplexumom azonban olyan irgalmatlan mennyiségben állítja elõ a nostrap oilt, hogy az nem sámli. pillanatok alatt megtömtem olajjal az alul írt 2 gyárat, így most azon gondolkodom, hogy 2 szektorral arréb van midnight starban van egy 102-es ore aszteroida, erre rádobok egy l-es bányát, és ehhez a már meglévõ komplexumomhoz hozzádobok valami teladi hightech gyárat. rakétát, vagy nemtudommit.
benchmark:

X3 - Reunion

Graphic card name and driver used: RADEON X800 GTO Version <6.14.10.6571>

CPU name: Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00GHz Family 7 Model 4

using shader profile: 2.b
Antialias Mode: 4x
Anisotropic Mode: 4x

using 16bit vertex format: yes

Framerates
--------------------------------------------------------------------------------
Scene 00 36.3 average fps 31.0 minimum fps 51.0 maximum fps
Scene 01 16.7 average fps 6.0 minimum fps 38.0 maximum fps
Scene 02 37.2 average fps 22.0 minimum fps 52.0 maximum fps
Scene 03 36.9 average fps 18.0 minimum fps 76.0 maximum fps

Overall average framerate: 31.7 fps

A játékban gyakorlatilag fele ekkora FPS-ekkel játszom.
Szinte minden szektorban van mûholdam. Az univerzum szimulátor azért eszik rendesen a grafika mellett.
nekem meg a pilótákkal akadt egy kis gondom.

Néhány freighteremre azt írja ki, hogy Julian a pilóta, míg az a demeter amiben én kereskedek, arra azt írja ki, hogy egy Level 7 jósrác ül benne.
Hogy lehet az hogy a szektor traderem nem fejlõdik semmit. Pedig kereskedik szépen de még mindig "apprentice". Mióta ez elkezdett szektor tradelni az universe traderem 6 szintet fejlõdött, ez meg semmit. hogy lehet ez?
én viszont egyre több Xenon hajót fogok.Most épp arra készülök, hogy egy P vagy egy J ,esetleg egy K megadja magát.
Elvileg az X2-ben ment, eleddig csak megsemmisítenem sikerült.Mindenesetre jók a Xenon hajók az L-es meg különösképpen.

Igen ám, de megvizsgáltad, hogyan lõnek a tornyok?
És hová? Az még hagy kívánnivalót maga után, de azért nem rossz hajó.

A Teladi Osprey jobb mint a Centaur szerintem.
3 Torony
4x125-ös pajzs
A sebesség és gyorsulásba rosszabb másba ugyanolyan vagy jobb.
a_n_d_r_e_w
1. Mines of Fortune-ben van egy 72-es Silicon aszteroida, erre lehet rakni egy bányát és összekötni egy Crystal Fabbal (egy szektorral mellette van egy köteg olaj és energiacella, szóval az ellátása olcsón megoldható) és késõbb bõvíthetõ lesz SPP-vel, Quantum Tube fabbel, stb. nekem elég szépen jövedelmez
2. Azt jelzi, hogy az adott nyersanyagár mellett mennyibe kerül az elõállítás
3. egy pirate falcon röhögve elbánik velük

One Vision. One Purpose.

Sziasztok!

Lenne három kérdésem:
- Kezdõként hova érdemes (és milyen) gyárat építeni, ami a legtöbb pénzt hozza? Van már egy BoFu gyáram a Kingdom’s Endben, ami jól megy, de lenne mellette kb. 4-5 millióm amibõl vehetnék valamit.
- A gyár konzolán be lehet állítani, hogy mennyiért adja el a terméket. Mi az a zárójelbe tett szám alatta?
- A lasertower mennyire jó védelem a gyároknak?
BaLeeX
Na basszus végre lenne egy kis idõm játszani de a storyval elakadtam. Mondom sebaj végre múltkor elértem a rangot megyek a Paranidokhoz csinálok Soja Husk gyárat. Hát nem piros az összes istenverte Paranid.

Szóval most már muszáj folytatnom a stoyt ha valaki tudja mit kell csinálni itt amit írtam, segítsen pls.

BaLeeX
"Lehet, hogy áttérek az M6 osztályra, de abból is a split változat tetszik. Valahogy a splitek gyártják a nekem legjobban fekvõ hajókat. Kategóriájukban mindig a leggyorsabbak, erõs fegyverzettel, csak a pajzs kicsi. Asszem a split korvett 145-re tuningolható, és rámegy az aPPC."

Ez így van szerintem is, de az M6oknál borult az erõegyensúly, mivel a Centaurnak 3 tornya vanés az mind magától tüzel az összes többi M6nak csak egy darab. Mivel M6al elég nehéz ráforgolászni a célpontokra harc közben így ez az 1 torony nem egészséges. Nekem két toronyban BEHPT van és hullik is az ellen tõle elég rendesen.

"Ja, a sztoriban meg megakadtam. A "szondával aszteroidában" küldi után elkísérem a csajt Thuruk's Pride-ba, ahol közli, hogy megpróbál információkat szerezni "arról" a hajóról, majd szól ha talál valamit. Na, már nem is emlékszem, hogy milyen hajóról beszél, és ezt csinálja már...nem is tudom, 20millát csináltam küldikbõl azóta... Mit kéne ilyenkor csinálni?"

Ugyanitt vagyok ugyanezzel a problémával. 😄
Szóval valaki help. Még mondd valami olyat, hogy a szektor beli trading portba nézzünk körül még az emberekkel nem dumáltam az állomáson most megpróbálom azt.

[NST]Cifu
Valoszinü a kevés ram miatt, de a gépem se csúcskategoriás, ahoz képest elég szép eredmény, egy high endes gép sem sokkal többet ért el ahogy nlztem.

A Radeon 9600 csak SM2.0-ás shader modelt használ, a Radeon X800-ak SM2.0b-s shader modelt, a Gf6x00 és 7x00 illetve a Radeon X1x00 kártyák pedig SM3.0-át. Tehát FPS-ben nem sokkal rosszabb, de a nyújtott látványvilág sem azonos.

Nem inditottam ujra elotte a gépet.
X3 - Reunion

Graphic card name and driver used: NVIDIA GeForce 6600 GT Version <6.14.10.7772>

CPU name: Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00GHz Family 7 Model 4

using shader profile: 3.0

using 16bit vertex format: yes

Framerates
Scene 00 25.2 average fps 20.0 minimum fps 36.0 maximum fps
Scene 01 19.9 average fps 8.0 minimum fps 42.0 maximum fps
Scene 02 24.7 average fps 19.0 minimum fps 35.0 maximum fps
Scene 03 32.8 average fps 19.0 minimum fps 73.0 maximum fps

Overall average framerate: 25.6 fps

X3 - Reunion

Graphic card name and driver used: RADEON 9600 SERIES Version <6.14.10.6587>

CPU name: Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 2.60GHz Family 7 Model 2

Screen resolution: 1280 x 1024 * ❤️2>
using shader profile: 2.0

Postprocessing: disabled
using 16bit vertex format: no

Framerates
Scene 00 17.2 average fps 10.0 minimum fps 29.0 maximum fps
Scene 01 16.9 average fps 6.0 minimum fps 35.0 maximum fps
Scene 02 19.3 average fps 12.0 minimum fps 35.0 maximum fps
Scene 03 23.2 average fps 6.0 minimum fps 65.0 maximum fps

Overall average framerate: 19.1 fps

Nállam a legtöbb kis fps a töltés miatt volt, minden scene elött pár mp-ig töltött, közben nemnagyon volt akadás. Valoszinü a kevés ram miatt, de a gépem se csúcskategoriás, ahoz képest elég szép eredmény, egy high endes gép sem sokkal többet ért el ahogy nlztem. De játékban ilyen sebességet sehol sem tapasztaltam, ez csak egy teszt, a játék teljesen más.... ot csatában 1-10 a fps szokott lenni ppc-k mellett.