X3 - Reunion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tegnap kipróbáltam egy XI küldetést vele, hát csak nagyon kinkeservesen sikerült 1-1 L-t vagy M-et leszedni. A turretek alig sebeznek, én meg úgy forgok mint egy reumás csiga, sebeség meg nyista. Ugyanezek a küldetések Mambával 12-14 killel végzõdtek.... szóval, hogy is kell a Centaurt használni?
One Vision. One Purpose.
One Vision. One Purpose.
DE nálam sose voltak agresszívak! senkit nem bántanak, tisztára mintha Gonerek lennének, csak mennek felfedezni 😊)) Nyugodtan el lehet repülni mellettük, köztük. Csak az lõ vissza amelyikre már rálõttem, illetve ha kilövöm a P-t, akkor kb 1 percig mind elkezd lõni, majd folytatják útjukat, mintha mi se történt volna
amit viszont hiányolok, hogy hozzám nem ugrálnak Kha'ak-ok csak Ore Beltben van három Cluster, és ennyi. bár lehet nem örülnék, ha lerohannák Ocracoke beli hatalmas GPPC komplexumomat 😊))
One Vision. One Purpose.
Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide
One Vision. One Purpose.
De hogy miért ugrottak nekem, nem tudom.
One Vision. One Purpose.
Vagy esetleg az UT-id oda mentek, az ottani SPP-ben akartak cellát venni.
Bár az is lehet, hogy az SPP egyik tányérja körfûrészként alattomban nekiugrott az egyik Terrán csatacirkálónak.
Ezek a rohadt gyárak mindenre képesek!
-nálam instabilabb lett a játék az új patchtõl
-láttam a seizewelli Phoenixet szétkenõdni egy aszteroidán, (meg nemsokkal utána egy egész police raj is így végezte, csak néztem mi az a tüzijáték a távolban 😊)
-a Xenon szektorok melletti, fõleg az argon szektorok kísértetiesen hasonlítanak temetõkre (a Teladi szektoroknak kutya baja)
-mivel én keresztesháborút hírdettem a Xenonok ellen (mikor egy Novával kitakarítottam a 101-est 😊, ezért kifigyeltem a rohadtakat: a xenon portyázó flotta Teladi shipyardokban termelõdik (összeesküvés? 😄) (PTNI, Ianamus Zura illetve Grand Exchangeben) egyszer pont akkor mikor épp undockoltam onnan, volt is meglepetés, vagy 30 Xenon hajó mögöttem. A raj magját egy P alkotja, felette és alatta egy-egy sor kisebb hajó. a P kilövése megzavarja az egész bandát (illetve bele lehet ereszteni egy-egy firestormot az alsó és felsõ sorba, szépen néz ki, ahogy felrobbannak 😊
-a Terranok se szó - se beszéd alapon nekem ugrottak, szedik lefele az UT-imet, innentõl kezdve nem fog érdekelni, hogy ki fia borjai, pedig nem akartam embereket ölni
-és több napnyi munkám gyümölcseként Xenon 597 is tiszta lett 😊 (Centaurral kezdtem, Colossussal fejeztem be 😊
One Vision. One Purpose.
😊
Hát kénytelen voltam élni a Salvage Insurance biztosítás elõnyeivel, és káromkodva visszatöltöttem az állást.
Getsu Fune-ba már nem merek berepülni a demeteremmel, pedig ott akartam megszabadulni egy raklap ion destruptortól.
És kb 2 percenként kapok egy üzenetet, hogy egy nav. satelitemnek annyi.
Nekem meg olyant csinál ez a mocsok gép, hogy nem hajlandó néha egy csomó billentyût megenni. Játék közben nem akar menni a lövésen és a forgáson kívûl semmi. A bill tuti jó. Eccer meg csak megjavul. De csak a játékban. <#duma>#duma>
Egy story: ott kolbászolok valahol thyn's abyss -ban, és valami felrobban mögöttem. Gondoljátok el a játéknak milyen idegnyugtató zenéje van, eccer csak a hátsó hangfalak leviszik a hajam. Hátrafordultam, úgy hiszem valami teladi trading station kinézetû hajó volt. Szerintem be volt szivva a manusz és belekötött az aszteroidába. <#nyes>#nyes>
na jóccakát
A 347-es Xenon szektorban nagyon nagyon sokan vannak, 4-6 romboló,anyahajó állja el a kapukat és egy csomó vadász.Bementem a Titánnal, bementem a Colossussal...hááát a Titánnal legalább lelõttem 1-2 K-t meg több tucat vadászt, de az a baj, hogy mindegyik téged támad és EGYSZERRE!Ilyenkor azért még a 9 Gj-os pajzs sem nagyon ment meg.A Colossussal meg az a gondom, hogy ha kirepülnek a hajóim (most már kábé 25), meg hozzávesszük a szektorban lévõ összes további 100-150 hajót...mit is mondjak...gyalázatosan élvezhetetlenre lassul a játék.
Szemben a fent említett szektorral (Xenon sector 534 és 597), ahol szintén vannak, de ott nyugisan, egyesével leszedegetem õket.
Egy gyorsabb korvett sem ér sokat...
Egyelõre õket békén hagyom, esetleg egy igazi flottával, ahol remélem lesz még egy rombolóm.Az X2-ben is csak úgy tudtam kitisztítani egy Xenon szektort, hogy három csatahajó,egy anyahajó.Ebben benne volt a "nagy Õ", azaz a Paranid Odysseus is a PSG-kel.
Ezt egy-egy nagy csatában elsüti, de nagyon ritkán.Biztos nem bírja az engine vagy valami.
De Mass Drivernél nem láttam még ilyet.Viszont egyre inkább a hangokra gyanakszom, ami lassítja ezeket.Olyan mintha nem lenne kitisztítva a sok szeméttõl a kód.
Ki fogom próbálni hang nélkül is, pedig a zenéje gyönyörû, nincs az effektenek sem semmi baja, nem akad,nem recseg,nincs minõségbeli baj, csak abból indulok ki, hogy mióta levettem a beszélõ alámondást, azóta sokat javult a sebesség.
Szerintem túl sok idõbe telik, mire megkeresi az adott hangfájlt vagy ilyesmire gondolok.
De teljesen felesleges így elemeznünk a játékot, hogy mi rossz vagy mi nem.Nem teszterek vagyunk.Fogadjuk el olyannak, amilyen.Biztos, hogy dolgoznak rajta és már készülõben az új peccs.Az volt a baj, amit már sokan elmondtunk itt, hogy kapkodva lett kiadva, mert a kiadó siettette a fejlesztõgárdát, hogy ha nem adják ki, akkor nem lesz se lóvé se semmi.Így kiadtak egy olyan játékot, ami bár megy, de nagyon gyorsan három(!) peccset is ki kellett adni, hogy elfogadható legyen már.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Én ezt a PPC fegyverrel való lövésnél figyeltem meg.A glow bekapcsolt állapotánál kék labdacsok jelennek meg, míg kikapcsolt állapotnál a hagyományos szép formájú lövedékek mennek.Más elváltozást nem nagyon látok, mivel az AA is ugye élsimítást jelent.Szerintem elég, ha az "elmossa" vagy elsimítja az éleket és a durva sarkakat.
Semmi beugrás meg ilyenek 😞
Egy vicc lett az egész az 1.3-as patch után, és annyira elment a kedvem most tõle, hogy még Lockheed által javasolt trükköt sincs semmi affinitásom kipróbálni.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide
Viszont nem emiatt léptem most ki a játékból. A New Income-ba le akartam rakni egy SPP-t és egy CF-et. Ott volt a felbérelt Argon Mammoth, gyomrában a két gyárral, ott volt a négy új TS a kiszolgáláshoz és ott volt 5 Split Cobra, amelyek majd védeni szándékozták volna az egész kócerájt. Erre beugrik a szektor közepébe két Khaak destroyer. A többit nem ecsetelem, mindenki el tudja képzelni mit mûvelt alig több, mint 10 perc alatt az a két állat. Dühömben már a billentyûzetett csapkodtam. A tököm tele van ezzel a kibebaszott 1.3-as patchel, teljesen szétcseszi a játékot, két hétig most pihentettem, mert nem volt semmi kedvem bemenni, most a Rolling Demo újra meghozta a kedvemet, erre egy óra játék után jön ez. A végén törlöm az egész játékot a fenébe le, kegyetlenül ki tudnak akasztani az ilyen epizódok... <#falbav>#falbav><#duma>#duma>
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Alaplapban van a hangkártyám. (MSI 915P NEO2-F 5.1 hanggal).
Van a régi gépembõl egy creative blaster live 5.1, érdemes lenne azt beletenni, az alaplapit pedig letiltani?
Ami sokkal nagyobb gáz, hogy ugyanezt csinálja a Mass Drivernél is, fõleg ha a bal felsõ kis ablak is nyitva van. Annyi a különbség MD-rel, hogy ennek a 2-3 másodperces szaggatásnak idõnként kékhalál a vége. Ami azért -valljuk be- bosszantó. Azzal próbáltam kiküszöbölni, hogy vettem egy rakat savegame-et, és minden csata elõtt mentek. Általában ha az elsõ MD-rel kilõtt vadász után nem fagy le, akkor a csata végéig sem fog. Kivéve persze, ha load game, vagy szektorváltás volt közben. Akkor megnit van esély a fagyásra.
Azért zavar, mert a Mambámon van 4 aHEPT, meg 4MD, és az M4-M5ökre (amik néha gyorsabbak 200nál, és a hull-juk elég gyenge) tökéletes a MD. A nagyobb hajókra meg úgyis többszöri lézertöltés-rárepülés kell aHEPTbõl, és rengeteg lõszer lenne MD-rel kilõni.
Egyébként full low, 1024x768. AMD2500+, 1G 400Mhz, 9600XT 128Mb. Nekem is csak nagy csatákban esik le az FPS, egyébként teljesen simán fut.
(Teszttel nincs kedvem tökölni.)
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Hát ezzel azért vitatkoznék. Még ha csontra meg is tépem a gépet (ami ez esetben 2400Mhz-et jelent egy eredetileg 1800MHz-en futó géptõl) akkor sem emelkedik a CPU hõmérséklete 43°C fölé, márpedig a gépre legveszélyesebb dolog a túlmelegedés. Ha feszültséget nem emel valaki, akkor is lehetõség van a legtöbb esetben egy cirka 10% körüli tuningra, ha a nem melegszik túl, akkor a tuningolástól nem fog a gép élettartama változni, volt egy Celeron 300A procim, ami 450Mhz-en futott 7 évig, akkor is nem a tuning ölte meg, hanem a félfázis (powered by E-ON). Ha valaki komolyabb feszt emel, akkor azzal már befolyásolhatja az adott eszköz élettartamát, de erre megint saját példát hoznék: egy Barton 2500+ proci 2200Mhz-en futott 2003 Augusztusa óta, idén nyártól pedig egy haverom gépében ücsörög, azóta is 1.75 volton tuningolva. A gép nálam 7/24-ben ment, semmi probléma nem volt és jelenleg sincs vele. Tételezzük fel, hogy az élettartama tényleg csökken. Mondjuk nem bír ki 20-25 évet, csak 5 évet. Még akkor is bõven megéri az általa nyújtott plusz teljesítmény...
Legalábbis ez az én véleményem.
Egyértelmû hogy a hangok nemjók..
Ha jól emlékszem neked jobb konfigod van mint nekem, mégis azt mondom hogy sok hajónál akad. Gondolom akkor xenon szektorok akadnak..
Nekem gyengébb gépem van és tény hogy van FPS esés, de messze van a játszhatatlantól. Vadászgéppel simán elvagyok Xenon szektorban, míg csatahajó írtja a nagyobbakat....
Szóval szerintem próbált ki, én meg kipróbálom ezt a shipcomputer kikapcsot hátha segít..
Egyébként glowra miért írtad hogy rondítja a játékot? Szerintem nem. pont hogy elrejti/elmossa az éleket, és ez jó (tény hogy nem olyan hatékony, mint az AA-AF, de jóval kevesebb erõforrást igényel...)
Meg nem szantam ra magam, hogy megnezzem a jatekot.
Ezen a konfigon jol menne a jatek?
2600 sempron + nf7s + 1GB ram (dual) + 6800 (GT) kartya.
Nem kell 200fps, csak legyen elvezheto es lehessen harcolni 😊
Szerintetek menni fog?
Nálam a játék szépen fut.Egyetlen óriási hiba ez a PSG dolog.Csata közben meg akkor lassul be élvezhetetlenre, ha sok hajó van, de ez legalább érthetõ.Most hogy felraktam mindent a maxra jól megy.Még akkor lassul be, ha nagy hajókkal küzdök, fõként ha többen vannak.Ott meg a PPC fegyver animációja miatt lassul szerintem és igazából becsapódáskor,tehát amikor az ellenfél pajzsán megtörik.
Na ennyire kielemeztem a dolgot. 😊
Tisztítani kellene,mert nekem 2 Gb ram mellett is szaggat, de csak ennél az egy dolognál.Nem kell agyon húzni a gépet, ne tegyétek tönkre ezzel a gépeteket.Ez a fejlesztõk dolga lett volna/lenne, hogy megcsinálják normálisan.A mai gépeken, fõleg ahogy olvasom, Ti sem használtok rossz konfigokat, TILOS lenne szarul futnia.
Tuningoláshoz pedig itt nézz szét: Clockgen.
1. nem tudom pontosan, egy Medium Shield Production Complex-et keress.
2. teladi Equipment dockokban árulják, de félmillió creditet elkérnek érte a mocskos behízelgõ profitéhes olajzabáló ammóniumfingó nyavajások. Hmm kicsit elragadtattam magam, elnézést. 😊
Cifu, mivel húztad fel a memória órajelét? Nekem P4 alapú konfigom van, ott is lehet?