X3 - Reunion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és átfogo elemzést tárt elénk 😊 köszönjük
már ne haraudj de ennel nagyobb ostobaságot nem is mondhattál volna
"Az EVE-ben arra mennek, hogy minél többet lógj rajt."
az EVE pont nem az a játék amin 24/7 lógni kell, csak lehet
ilyen tekintetben a többi MMOG fölé emelkedik,
meg a PvP tekintetében is
It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.
Mégvalami: AZ eve online nem mérhetõ össze sem az X szériával sem bármelyik másik scifi vagy MMO játékkal.
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Az EVE-ben arra mennek, hogy minél többet lógj rajt. Én próbáltam 2 hétig anno, de az idõ 90% azzal ment hogy a nyomorult bányalézerem bizergálta az aszteroidát, amit vittem eladni, és megint vissza bányászni.
Nem leszólni akarom, mert marha jó játék, de szerintem több évet kell vele játszani, hogy eljuss egy olyan szintre, ho te legyél a Jani.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Most az Xtended mod van fenn, az elindul új játék kezdése nélkül is. A DDRS mod meg ha jól értettem, akkor a 2.4 verziótól lesz olyan, hogy nem kell ujra kezdeni.
Babylon 5 MOD
Xperiment Fusion Project
A scriptelés ezt lehetõvé tenné. Szinte mindent meg lehetne oldani a játékban a mod-olhatósága miatt.
Nem ismer valaki hasonló mod-ot vagy scriptet?
Ez nem kifejezetten egy akciójáték, mint mondjuk a Freespace volt, de az a jó az X-ben, hogy akár azzá is teheted, ha úgy játszol.
az EVE-et ki kell probalni (higly addictive)
ha a flagshipel a Titanra gondolsz es mert ne arra gondolnal akkor azt olyan
6 honap legyartani es nem egy 120 fos korpnak hanem inkabb 1000 fos aliance-nak 😊
az EVE egyebkent a PvP-ben kiemelkedo messze jobb mint barmi amit eddig lattam
sot szerintem nem tulzas kijelenteni hogy a legjobb ami letezik
mindenkinek csak ajanlani tudom 😊
It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.
És semmivel sem csúnyább, de legalább sokkal élvezhetõbb volt.A sztori ugyan rövidebb, de legalább kiderül, hogy ki-kicsoda.
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
A lóerő legyen veletek! :))
A hétvégén kábé 5 kerek percet töltöttem el az X3-mal, aztán odáig jutottam, hogy letöröltem az egészet, mert úgysem fogok már vele játszani.
Én végülis elértem benne mindent amit akartam, ne foglalja tovább a helyet.
A lényeg, hogy feltettem a legutolsó frissítést is hozzá és sajna nálam semmit nem változott élvezhetõség terén, így aztán szép volt,jó volt, de köszönöm, ennyi elég volt.
Azért még maradok, ha kell segítség, nyugodtan kérdezzetek.
Jah, rááltam a Titánok gyártására, egy fullra felszerelt hajó kicsit több mint fél nap alatt összeáll, fegyverzettel jumpdrive-al, energiával feltöltve 😄
Két hét és igen rossz idõk jönnek el a Xenonokra... <#hehe>#hehe>
Ez a játék sima repkedõs, lövöldözõs, mint a freespace, vagy olyasmi mint a privateer volt anno, tehát a fõszál mellett kereskedelem, mellékküldik, hajófejlesztés meg minden ilyesmi?
mert ha igen, akkor gáz, ha meg warez akkor ... igy jártál
<#hehe>#hehe>
A PPC-vel ne is próbálj manuálisan lõdözni, egyetlen esetet kivéve.Baromi lassan fordul, a gépenek sokkalta több esélye van ha Õ irányítja.Az egyetlen eset, amikor Te támadsz egy csatahajót és SZEMBÕL mész neki.
Ilyenkor elég egyenesen tartani, amíg ki nem kerülöd egy ügyes maõverrel, elkerülvén az ütközést.
Mert ha Te lõsz vele, sokkal gyorsabban lõ, mint ha a gép egyenletes ritmusát követné.Ráadásul nem fogja elvonni a figyelmét egy-két szar kis vadász amit megpróbál lelõni a front ágyúkkal, hanem Te összpontosítod az összeset, ami valljuk be nagyon fontos, mert az életed múlhat rajta.
- A PPC elengedhetetlen, de nem jelenti azt hogy mindenhová azt kell berakni.Javaslom, hogy elülsõ ágyúkra, az oldalsókra és esetleg hátra helyezd.
-Szükséged lesz még AFAA-ra is, én személy szerint a Gamma PPC-vel együttesen használom a jobb és bal oldali lövegekben, amelyet mindjárt kifejtek miért, de elõbb még elmondom, hogy a felsõ ágyúkra is azt tedd.
Alulra nem kell FAA, mivel a támadások zöme oldalról és elõlrõl jön.
-Hogy miért is kell a PPC-kkel együtt használni? A PPC nagyon erõs,messzire lõ, de lassú mint a tetû.Az FAA ezzel szemben rövid hatótávú és gyors, valamint kifejezetten alkalmas beérkezõ rakéták és vadászok ellen.
-Természetesen amikor a PPC elkezd lõni, akkor a Flak is még ha ellenfél nincs is a közelében, de nem baj, sõt szerintem jó is.A vadászok úgyis szeretnek szemétkedni közelrõl, így cafatokká apríthatod õket, amíg õk azt hiszik, hogy kiröhöghetik a PPC ágyúidat.
Továbbá, lehet használni a HEPT-eket is, egész jók, de nagy csatahajók ellen szart sem ér.Nekem az egyik specialitásom mindig az volt, hogy volt nálam többfajta fegyver.Ha vadászokkal küzdöttem, elõ a kisebb és gyorsabbakat, ha csatahajó kell, akkor a nagyokat és ha mindkettõ van vegyesen, akkor " vegyes tüzelésûre" vettem a figurát...<#vigyor>#vigyor> ( Ej 'be csodás ez a magyar nyelv, nemde?)
Nem tudom feltûnt-e, hogy már több mint 4000 hozzászólás van itt.Elég, ha csak egy olyan 30-40-et olvasol vissza és egybõl kiderül, megjelent-e már...
Ha nem sikerül kitalálni, akkor elárulom, hogy kábé 8-9 hónapja van kint.
Itthon nem kapható, ne is keresd.Lehet persze warezként "megrendelni" vagy hivatalosan az Egosoft-tól Németországból.
Az áráról a fejlesztõk oldalán tájékozódj.
kb fél éve kint van😄
Ha kérdésed van, vagy a fórumában vagy priviben kérdezd, ne zavarjuk itt az X3-at...
Felcsigázott, annak ellenére hogy hónapok óta nem játszom véle.Még rímel is...<#vigyor>#vigyor>
Érdekes különben, hogy az X2-t és az X3-at is kb ugyanazon a ponton fejeztem be, amikor meglett az elsõ M6-osom. Pedig anno mennyit toltam az Elite-t meg a Frontiert... lehet, hogy öregszem.
Ami nagyon tetszik a MOD-ban, hogy végre van mire lõni, nem csak az idegen szektorokban.
(Én 2 hétig gondolkoztam, hogy feltegyem-e a modot, de nem bántam meg)
A új DDRS mod-ra vártam, amiben igérik, hogy nem csak új játék kezdésével lehet feltenni, de nem bírtam. Abban pedig nagyon jó a saját hajógyár, sablon alapján hajógyártás, no meg a HQ.
Mindegy összescriptelgettem magamnak, hogy minden a EQ Dockban gyûljön össze magától (persze mind saját termék), és mindent tudjak tárolni.
Az az Argon M0-ás, az a szépség 😊)
mod
És mostmár félek a Busterrel bemenni a kalóz szektorokba, csak úgy nyüzsögnek az M6-M7-esek 😊
One Vision. One Purpose.