X3 - Reunion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Üdv mindenkinek! Kérdés:
1. Elfogtam egy boron dolphint, a trade commandjában benne van az automatikus kereskedelem (shell, buy best price) de nem aktív. Hogyan mûködik ez, ill mi kell hozzá. Az én szintem nem alkalmas erre esetleg?
2. Amikor a fentiek szerint elfogok egy hajót (tk. kilövöm a pilótáját) romlik a megítélésem az adott fajnál. Ezt hol tudom megnézni?
Elõre is köszi!
Na a csíkozás megszûnt, miután feltelepítettem egy régebbi alaplap drivert, de a kmixer.sys probléma megint elõjött. Pár napja még szobát is nyitottam miatta, holnap vihetem vissza a gépem javítani. Remek.

War. War never changes.

mano1b
azlene a kerdesem hogy mikor javitlyak ki az at vezeto animot a hiper ugrasnal mert meg mindig nem jo

exTrem
Nekem is 😊

HF
Okés. Szerintem az lesz, tényleg teccik a játék.
Köszi mindent<#alien>

Bucser
Véleményem szerint a játék komplexitzásához képest igencsak letisztult a menürendszer és kezelõfelület.

4873: tudtommal csak átutalással lehet fizetni. de írj a customer supportra tuti válaszolnak ha megakarod venni😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Hmuda
Nem nevezném átláthatatlannak (mert remekül átlátható és logikus felépítésû), inkább mondanám nehézkesnek (eleinte).

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

HF
Ha mondjuk megrendelem a játékot, kiküldik, csekken kell befizetni? Vagy a bankkártyás módszerrel kell átutalni?

Nem, tényleg halál a kezelés, fõleg az elején.
Állítom hogy sokan teszik le ezért a programot, mert visszarisztja õket az átláthatatlan kezelõfelület.

Ha beletanulsz, már könnyebb lesz.

steam-re felkerült és tölthetõ!
X3 és X2 is.

nem ezt tényleg nehéz az elején, föleg perfekt angol nélkül

magus
uhh, semmi tutorial

gondoltam keresem a questlogot, megmondja merre menjek, semmi

csak szamomra ilyen irrealisan nehezkes kezelni ezt a jatekot?

Hali!Az eredetitt csak itt tudod beszerezni: www.egosoft.com
HF
Hi all. Ti a játéknak az eredeti változatával jáccotok?? Ha igen, hol lehet eredetiben beszerezni?<#conf>

Hmuda
Mert nem megfelelõ a hajód. Általában a leírásban kikötik, hogy milyen hajóra is gondoltak (pl egy teherhajóval nem fogsz tudni elvállalni egy olyan küldit, amiben kikötik, hogy egy gyors M5 nélkül nem állnak szóba veled).

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

lwb
na. azért az igazsághoz hozzá tartozik, hogy ehhez a teszthez SF elvárta, hogy:

1. utazz el a saját költségeden hozzájuk
2. az õ általuk összeállított (friss win installos, lecsupaszított) konfigon tesztelj
3. egymás után kétszer produkáld uazt a hibát

Ha jól tudom egyetlen ember sem PRÓBÁLTA meg. Szóval ennek nem sok bizonyító ereje van ...

Sziasztok, az lenne a kérdésem,hogy az állomásokon választható küldetések közül alig tudok elvállalni egypárat, a többségnél nincs lehetõség az elfogadásra,miért van ez?Igaz még csak most kezdtem a játékot de alig találok elvállalható küldetést.Ha tudtok segítsetek légyszi.
Köszönöm.
DummyBoy
Üdv Mindenkinek!

Megint elkezdem majd eme naccerûséget, mert mikor megjelent jegeltem a szürnyû szaggatás miatt 😊

Olvasgatom a topicot meg pár oldalt , de itt egy dolog mellett nem tudtam nem elmenni ... SF ...

Nekem van SF-es gamem, es meg ismerek is par ember, gond nem nagyon volt vele... Tele vannak a külföldi fórumok azzal hogy nem mennek az SF-es gamek meg elbaxak a gepet ... Az itthoni forumok is tele vannak meg sima gamekkel is hogy a szarra turt kodekpakkos gépeken miért nem megy ez meg ez ...

Anno a SF csinált egy Survey-t hogy aki tudja nálluk is prezentálni az SF hibáit (elbassza a gépet, stb ...) az kap 1000 dolcsit ...

Nem sokan kaptak ... szóval szvsz nem az SF-tõl kell óvni a gépet hanem Júzerektõl ... 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Nekem ugyanezt produkálta a játék és több más játék is, de az alaplap chipset driverét újratelepítve megoldódott.Sajnos más ötletem nincs,mert a VGA driver
cserélgetése,frissítése nekem sem használt semmit.
Cowek
Érdekes szoftverhiba ami csak nálad jelentkezik... Sokkal inkább a driverrel lehet gond.

http://www.f1-info.hu/

köszi
Bucser
Goner Temple.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

hello nem tudja valaki hogy hol lehet venni a az ûrben való mentéshez szükséges SALVAGE INSUREUCE-t?

Elõre is köszi!
Észrevettem hogy általában ott csíkos, ahol szöveg van, vagy pl a radar, meg ahol füsteffektnek kéne lennie. És ehhez hozzápárosul az alacsony fps. Sztem inkább vmi szoftverhiba lehet, csak nem értem miért nem jó egyik driver sem hozzá, sem a régi, sem a gyári, sem pedig az új.
Csak azért irogatok ennyit errõl, mert többek között az X3 miatt vettem új kártyát meg ramot, illene mûködnie...

War. War never changes.

Valen
Elsõ blikkre memória hibásnak tünik a kártya, vidd vissza. Megpróbálhatod tuning progikkal lejebb venni a memoria órajelét a vid karinak, de akkor meg nincs sok értelme az új vid karidnak.

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

Sziasztok! Nekem az a problémám a játékkal,hogy minden mentésnél, és betöltésnél teljesen kifagy! Nekem a legújabb VITALITY féle 1.4.0.3 verzió van!
Aki tud megoldást segítsen!

Elõre is köszi!
Szvsz hagyd a francba. Vidd visza a boltba, néhány napon belül kérdés nélkül kicserélik. De garanciálisn is, simán, ilyen problémák után.

De az a gondom, hogy tegnap még mûködött. Format után lett ilyen. De miért?

War. War never changes.

Sztem is a kártyával lesz a gond. Ha 2 játékban is csinálja ezt, akkor valszeg rossz a mag a kártyán... Esetleg ki kell próbálni egy másik gépben, ezzel azt is ki lehetne zárni hogy lehet csak inkompatibilitás...
Na szóval errõl beszéltem. Találkozott valaki hasonlóval? Azóta van hogy újraraktam a gépet. Drivert, codecet rengeteget kipróbáltam, semmi. Tegnap még mûködött a dolog, amikor elhoztam az új Gef 6600-am.

War. War never changes.

HF
Hi mindenki.
Eredetiben belehet szerezni a gamét Magyarországon???

Az a poén, hogy mikor beleraktam az új karit, mûködött minden. Csak bejött pár spyware és formatálnom kellett tegnap, azóta csinálja ezt. Elõtte mûködött.
3 játékkal próbáltam, 2ben csinálta, az Oblivionban nem.

War. War never changes.

Ha jól vettem ki a postjaidból, mióta az új videókari (a 6600-as) bent van, azóta csíkozott a képe minden programnak.
Szvsz ez egyértelmûen arra utal, hogy hibás a videókártya.
Mindenesetre az biztos, hogy nem a programokkal van a baj.
Ha újonnan vetted a 6600-ast, akkor vidd vissza, és számolj be a csíkozódásról, és a boltban azonnal kicserélik, ha viszont használtan vetted, akkor bizony átvágtak.

akkor így lesz
kÖszi még 1 x..😊

MOst olvasgatom mit hogyan
elsõre kurva bonyolult..😊

de remélme kirtartó vagyok,...😊

Nekem csak 512 MB-om van és alacsony grafikai beállítások mellett megy simán, nem csúnya egyáltalán és 1280x1024-es felbontásban. Töltések tartanak sokáig, de megéri megvárni 😊

komolyan mondod???
ennyire gagyi gépem lenne?
no megpróba..
köszi..
jelenleg 1024x 768 ban vagyok
azért nem gondoltam volna..😞

KÖszi

Nekem meg az a gondom hogy mióta újraraktam a gépet az összes játéknak csíkozott a képe, ennek is, szaggat is mint a fene, és nem tudom mitõl.... kipróbáltam codeccel, anélkül, meg vagy 5 driverrel... tuti nem hardverhiba, új a gép:
AMd Athlon xp 3000+
1gb ram
Inno Gef 6600 250 mb
Mi a fene lehet a gond? Szinte minden beállítást próbáltam. Ötlet?

War. War never changes.

Vedd lejjebb a grafikai beállításokat, az sokat segít.

Sziasztok!

Tegnap tettem fel az X3 at
meglepetésemre már az intro is beszaggatott, és a játék elején is a videók szaggatnak
ami még érdekesebb amikor a szimulációban harcolok ott semmi gond sincs pedig ott szerintem több a 3d-s számolás...
valakinek van ötlete mit kellene tennem?

konfig:
AMD Sempron 3000+
1GB RAM
ATI Radeon 9600 xt AGP

Ui.: Amit még észre vettem, hogy az introknál mikor szaggat akkor a wincsit babrálja és akkor is amikor a videóüzeneteket játsza le......
Kevés volna az 1 GB memcsi??? azért azt nem hiszem...

Válaszokat elõre is köszönöm..

Üdv

Átmeneti megoldásként kapcsold be a feliratozást a sound optionsban, játék közben. Az mindent feliratoz, ami csak elhangzik.

Sziasztok! Vettem egy Gef 6600-at, újraraktam a gépem, feltelepítettem a játékot, és a képernyõ "csíkozott", és az fps is alacsony. Már vagy 3 drivert kipróbáltam. Mi lehet a baj? Mégis driver? Vagy codec?

War. War never changes.

_Atti_
most probáltam nemrég, de sajnos nekem buherál a hanggal..fél mondatokban beszélnek hozzám, a felét csak tátogják, ha felveszem egy másik hajóval a kapcsolatot akkor is ez van..az hogy emellett mit nem hallok még az kétely 😊 rákerestem hogy 'hang' de láttam hogy ezzel kapcsolatos problémák inkább a patch elõtt merültek fel, ami nekem fentvan de hiába..
valakinek hasonló és már jutott valamire? eaxot probáltam bekapcsolni/kikapcsolni.

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

a_n_d_r_e_w
van egy script, valamilyen response force a neve azt hiszem, de lehet most hülyeséget mondtam. Amaro oldalán is fent van. Nekem Atreus CLouds-ot pusztították. Személyszerint engem nem érintett, de mivel szinte ez az egyetlen hely ahol a Boron,Teladi - Argon kereskedelem folyhat, rövidúton hazavághatta volna az egész univerzumot. De ennek a scriptnek hála, a hõs Boron flotta rendberakta az aggresszorokat 😊

One Vision. One Purpose.

baze már az állomásokat és az npc állomásokat is szétlötték...
Bucser
Hát ez a tipikus Igy jártál kategória😊 Ugyan ilyern volt az X2-ben amikor lerohantak valamenyik szektort a khaakok anno😄 ott is volt lehetõség asonló problémára😊 legközelebb nem építkezel oda😊 csak ennyit tudok mondani😊

Lenne egy kérdésem:
mi van akkor ha Herrons Nebulába bejött két khaak nagy hajó egy destroyer meg egy carrier és lezuztak mindent? pedig ott volt a fõ kereskedelmi központom 😊

annyi pénzem még nincs hogy vegyek valami nagy hajót és megöljem õket. Ez a két hajó ott van a rendszer közepén és lõnek mindenre ami mozog. Lehet ez ellen tenni valamit?
(visszaolvastam valemennyit de nemtaláltam rá megoldást sajna vagy elsiklottam felette)
Valaki röviden leirná hogy van-e valami megoldás?
köszi
hi!milyen a game?kéne egy kis info,ür stratégia?képeket hol nézhetnék?
erdos
hát igen, nekem is ilyen volt, aztán rájöttem hogy ennél jobban felépíteni nem is lehetett volna. Adj neki idõt és nem szabadulsz a fogságából. Illetve a fórumköszöntés:
legyen neked is csatahajód! <#vigyor>

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

Elsõre hihetetlenül átláthatatlan. Másodikra is. De aztán, ha végigkínlódtad magad a menürendszer és úgy általában a kezelés megismerén, meglátod, milyen remek program.

reger
Kipróbáltam .Így 2 óra játék után aszt mondom elég átláthattatlan ,és bonyolut ,de valószínûleg csak meg kell szokni

Asus m2n-sli AMD athlon64 x2 4200+ 2048mb ddr2-800 mhz nvida geforce 7600gt