X3 - Reunion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)
Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)
Az új Warek nincsenek, vannak viszont Unknown hajók, azok jól néznek ki. Meg van ilyen hogy Pirate Mobil Base, de nem is tudom. Hajó foglalásra lehet hogy jó, de a kettõbõl egy alig mozog, a másik bár gyors de egyiken sincs fegyver, és a lassún még pajzs sincs. A másikon bár van de az is marha gyengus. 6 125-ös vagy 5 most nemtom. Meg történhet hogy XTM nem fut?
Mert amikor új gamet kezdtem ki írta hogy XTM installed. És minden félét írt ki rá.
Másik.
Semmilyen hajógyárban nincsenek új hajók csak a pár amit beraktam. Pedig az XTM új verziója van fent. Most ilyenkor mivan?
Argon... verry pitiful life form! But the Kha\'ak Hive Greater power is now destroy this fouls!
Gondoltam közben, hogy foglalok Mantis-t, de letettem róla. 3600védõ egy gyors és jól felfegyverzett hajóra.
Maradjak Oriax nélkül csak mert valami nem klafa a játékkal?
Sajnálom, hogy így kellett, de így sem történt semmi. Milliárdok állnak hegyekben hála a sok-sok J és K foglalásnak <#nyes>#nyes>, szal meg tudnám venni, ha akarnám csak nem tudom.
Egyébiránt a Goner végét, hogyan kell megcsinálni, hogy ne robbanjon fel a hajógyár?
Becsíteltem egy Oriax-ot magamnak, mert megvenni nem tudtam valamiért, erre a Goner plot végén; nem kiugrott az egyikbõl a pilóta?! <#falbav>#falbav>
Te Oaj oks vaaagy apuuuuuu!!!!! <#taps>#taps>
Argon... verry pitiful life form! But the Kha\'ak Hive Greater power is now destroy this fouls!
Jöttek a csövesek M5 és M4 osztály, jöttek a hármasok és jöttek a Xenonok. Mindenki engem akart. 1.3 millió a jutalom érte. Meglett. De azután látom, hogy valami hosszú folt mozog a déli kapu körül. Egy ócska K volt 48 GPPC-vel. Érdekes, hogy csak 1200 volt a védõk száma.
Egyszóval érdemesebb ilyen küldibõl foglalni.
Én is kb ott tartok ahol xenon 792 valahogy én is a kalózos küldinél akadtam el, a problémám az volna, hogy túljutok a kalozokon, de az animáció után jön 1 olyan, hogy az a hajó felrobban, s a krapek katapultál, s 30 másodpercnyi levegõm maradt, onnan hova tova? van 2-3 hajó a közelben, de mire megkerülöm az aszteroidát, elfogy a levegõ. ebben tud valaki segíteni?
Látod milyen egyszerû, így már csak ki kell jelölnöd a szöveget amit beírtam helyetted és bemásolni a böngészõd jobb felsõ sarkába!
Ugye, hogy nem is olyan nehéz!
Holnap, majd megtanulunk számolni is. <#nevetes1>#nevetes1>
A legtutibbak! Beülsz mellé vagy suli után a gép elé és lõsz! Csak te fizeted az áramot és számgép "kopását". De az élmény az felbecsülhetetlen!
Ja es vanak meg ojan kuldik amiket a bolygok felszinen kel csinalni? felszinen
Kéne nekem egy kis help. az XTM modot betudná linkelni valaki nekem? Jah, másik. Nem tud valaki egy bizonyos Starbase-rõl? Mert beraktam hogy legyen egy mobil állomásom de sehol nem találom.
Egyébként nekem a játékról a véleményem csak annyi. Hogy továbbra is tetszik, csak a csatáknál feltûnt hogy van pár fegyver ami alig sebzi meg az ellenséges hajókat. És hogy a Xenon hajókat elcseszték és a régi vagány K most egy tálca sültkrumpli lett kinézetre. De legalább a Paranid nyomorékságokat kicserélték egy nem kabaré jellegû idétlenségre.
2-3fajta közül tudsz választani, ha rámész a kurzorral a fegyverre a HUD-on.
ALL I WANT IS WORLD DOMINATION
Most magam alatt vagyok! <#help>#help><#pardon1>#pardon1><#szomoru1>#szomoru1>
vazz két percembe került és egy felsõfokú diplomába, hogy beütöttem a gugliba X3 Reunion magyarítás és láss csodát.
Ehun van
A ,,Vanillat,, azt a mod ra erted ugye? Es azt a reszlegest hol talalom meg?
A tomoritet mapas scripteket h tudom felrakni, miutan ki csomagoltam? Plugin manager van a gepemen.
El, ehhez a Sector Takeover script kell. Ki kell pucolni az adott szektorból az összes gyárat. Ha nem Unknown Sector-t foglalsz, akkor az adott faj addig támad, míg a mellette lévõ szektorokat is el nem foglalod.
Magyarosítás van valami, nem teljes és csak a vanillához van.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
Valahonan lehet magyaritast kapni a jatekhoz?
Nagyon jo lene, ha ertenem is h mi a kuldetes lenyege :-)
Szektort el lehet foglalni masoktol? Ha igen akor azt h tudom megcsinalni?
Én meg naívan azt hittem, hogy a Kea és LX milyen jó kis talicska! Erre megnéztem az Oriax tulajdonságait!
Én úgy szoktam, hogy bedokkolok, majd ki és kifele repülés közben, még mielõtt elhagynám a fénylõ "réteget", aktiválom az Xtended Communcation opciót.
Talaltm 1 zsir uj, felszeret Buster Sentinelt Akela's Beakon D.K. Reszen. Ez is a jatek meglepetese, mint a kontenerek?
Ha igen alor tud vki meg ijen hajokat?
beszólsz meghalsz
Soha nem raktam be hajókat a játékomba mert az XTM-ben van úgyis elég, ezért teljesen zöld vagyok a témában.
Kérdés: Be lehet-e rakni Terran Conflict-os hajókat és állomásokat egy X3 Reunion+XTM játékba???? (és módosítani a statjaikat, hogy mûködjenek is)
ALL I WANT IS WORLD DOMINATION
Kosz a infot
A CIG-ek megtalálhatók Vanillában is, sokat érnek, érdemes összeszedni.
És valaki nem tud veletlenul par ijen, vagy hasonlo kontenert valahol? :-)
Ok! Nagyon koszi :-)
A paranidoknal a Paranid nividium Procesinh Plant alomasok hasznalhatoak ? En nem tok sehogy bedokoloni.
2. hajót csak HCF-el tudsz foglalni semmi mással
3. az alábbi koordinátákon nem lesz meg a HQ mivel a otas HQ és a HCF is csak XTM-ben(x stended mode) ban van azaz:
kell neked a 2.0.1 -> 2.5.0 ás patc a játékhoz ezután szedd le az xtm-et
(Amaro oldalán fenn van a link és ha ezek megvannak akkor ha scripteket is szeretnél betenni a játékba vagy hajókat pl
személyes kedvenceim a Wraith dart és a Puddle Jumper
akkor ahhoz a cyrow féle plugin managerre van szügséged...
És az Otas HQ -t hol talalom meg? Naturban van a jatek a gepemen, nem raktam, meg semi fel. 2.0.1 ver.
A fnglalshoz mind1 mien tipusu a hajot hasznalok? Most 1 nova vangardom van
Kosz az elobi infot
Hajófoglaláshoz Otas HCF kell, melyet az Otas HQ-n tudsz megvenni. M6 és annál nagyobb osztály foglalható vele.
Minden fajnak van katonája: Argon-Marine; Paranid-Cyborg; (nem biztos, hogy a most következõ faji társítás helytálló) Teladi-War Droid; Split-Passanger; Boron-Mercenaries.
A megfelelõen célravezetõ nevû gyárat keresd. Mindig máshol van, véletlenszerûen rakja be a játék, ha nem akasz annyit keresgélni, ajánlom a Scorp mapot.
Lene pár kérdésem, katonák vagy sereg át transzportalasával hogy tudok más hajokat eloglalni? Mi kel hoza, mien tipusu hajom kel legyen a foglaláshoz, minimum mien tipusu hajot lehet foglalni es hol tudok ien katonakat vasarolni? Elore is kosz
Most egy Vidart tuningolok,brutális.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Közben befejeztem a Goner 1 részét, sajnos a HCF nem lett az enyém, mert a 2 Zepar hamarabb odaért! <#falbav>#falbav>
De cserébe meglett az Aegir, Vidar és Seth!