X3 - Reunion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

maniac78
Vagyis 2.5-ös patch és 0.75-ös XTM patch?

Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)

maniac78
0.75-ös patch és új játék?

Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)

Doian Gray
Igen megvan a link és már le is jött, de nem is tudom. Az a sok jó hajó ami a trailerben volt meg amiket itt mondogattok sehol. Amiket én beraktam megvannak és addig oké, de semmi egyébb. Megnéztem Create Ship cheat parancsban de a lista elején csak néhány **Unidentified** nevû szállító, vagy vadász hajó van. Semmi egyebet nem találok. Az új szektorok megvannak de a fele Unknown Sector. És azok is mind üresek.

Az új Warek nincsenek, vannak viszont Unknown hajók, azok jól néznek ki. Meg van ilyen hogy Pirate Mobil Base, de nem is tudom. Hajó foglalásra lehet hogy jó, de a kettõbõl egy alig mozog, a másik bár gyors de egyiken sincs fegyver, és a lassún még pajzs sincs. A másikon bár van de az is marha gyengus. 6 125-ös vagy 5 most nemtom. Meg történhet hogy XTM nem fut?

Mert amikor új gamet kezdtem ki írta hogy XTM installed. És minden félét írt ki rá.
Másik.
Semmilyen hajógyárban nincsenek új hajók csak a pár amit beraktam. Pedig az XTM új verziója van fent. Most ilyenkor mivan?

Argon... verry pitiful life form! But the Kha\'ak Hive Greater power is now destroy this fouls!

maniac78
Már megoldottam.
Gondoltam közben, hogy foglalok Mantis-t, de letettem róla. 3600védõ egy gyors és jól felfegyverzett hajóra.

maniac78
Valóban és mûködik is ugye?! Mint már korábban írtam felajánlja a vásárlást, de hiába veszem meg, semmi sem történik. Akkor .........?
Maradjak Oriax nélkül csak mert valami nem klafa a játékkal?
Sajnálom, hogy így kellett, de így sem történt semmi. Milliárdok állnak hegyekben hála a sok-sok J és K foglalásnak <#nyes>, szal meg tudnám venni, ha akarnám csak nem tudom.

Egyébiránt a Goner végét, hogyan kell megcsinálni, hogy ne robbanjon fel a hajógyár?

RJoco
Igazságos játék <#ejnye1>

Warning! Cargo bay open, shields are down!

maniac78
Azért küldtem a linket, onnan egybõl dobta nem?! <#nezze>

Becsíteltem egy Oriax-ot magamnak, mert megvenni nem tudtam valamiért, erre a Goner plot végén; nem kiugrott az egyikbõl a pilóta?! <#falbav>

Doian Gray
Thx. <#wow1><#crazya><#nevetes2><#nevetes1> Ezt magamtól is tudtam csak nem adott be oldalt amirõl letudom tölteni. Piratebay-rõl szedtem hát le 0.5 kb/s-el. :D De végül a 53h kiírás meggyorsult este tájt és lekapta 15 sec alatt. THX :D

Te Oaj oks vaaagy apuuuuuu!!!!! <#taps>

Argon... verry pitiful life form! But the Kha\'ak Hive Greater power is now destroy this fouls!

maniac78
Kerestek a Xenonok mercenary-t, hogy kifüstöljék a kalózokat Nopileos Memorial szektorból. Bevállaltam. <#falbav>

Jöttek a csövesek M5 és M4 osztály, jöttek a hármasok és jöttek a Xenonok. Mindenki engem akart. 1.3 millió a jutalom érte. Meglett. De azután látom, hogy valami hosszú folt mozog a déli kapu körül. Egy ócska K volt 48 GPPC-vel. Érdekes, hogy csak 1200 volt a védõk száma.
Egyszóval érdemesebb ilyen küldibõl foglalni.

Phoenix lord
nos neked a turelight seeker kell ott van olyan 1.8 kilóméterre tõled indulj el felé de menj lejjebb hogy ne menj neki az aszteroidáknak..

Hali

Én is kb ott tartok ahol xenon 792 valahogy én is a kalózos küldinél akadtam el, a problémám az volna, hogy túljutok a kalozokon, de az animáció után jön 1 olyan, hogy az a hajó felrobban, s a krapek katapultál, s 30 másodpercnyi levegõm maradt, onnan hova tova? van 2-3 hajó a közelben, de mire megkerülöm az aszteroidát, elfogy a levegõ. ebben tud valaki segíteni?
maniac78
A fej amúgy a link is egyben.

maniac78

maniac78
Persze be tudjuk! Beütöd gugliba (olyan még neked is van) : X3 Reunion XTM 0.75 download
Látod milyen egyszerû, így már csak ki kell jelölnöd a szöveget amit beírtam helyetted és bemásolni a böngészõd jobb felsõ sarkába!
Ugye, hogy nem is olyan nehéz!
Holnap, majd megtanulunk számolni is. <#nevetes1>

maniac78
Vannak bizony!
A legtutibbak! Beülsz mellé vagy suli után a gép elé és lõsz! Csak te fizeted az áramot és számgép "kopását". De az élmény az felbecsülhetetlen!

Nem, nem nyomtam el semit a fegyvernel,m mikor elhuztak a kalozok utana lott, de az semit nem ert. Ma ujara neki kezdtem, de mar az elejen beraktam a kisbaltat a monitor mele, es megfenyegettem a kalozokat, bevadultam es sorra pusztultak a kalozok :-D:-D:-D mostmar sinen vagyok?
Ja es vanak meg ojan kuldik amiket a bolygok felszinen kel csinalni? felszinen
Doian Gray
Hello mindenki.

Kéne nekem egy kis help. az XTM modot betudná linkelni valaki nekem? Jah, másik. Nem tud valaki egy bizonyos Starbase-rõl? Mert beraktam hogy legyen egy mobil állomásom de sehol nem találom.

Egyébként nekem a játékról a véleményem csak annyi. Hogy továbbra is tetszik, csak a csatáknál feltûnt hogy van pár fegyver ami alig sebzi meg az ellenséges hajókat. És hogy a Xenon hajókat elcseszték és a régi vagány K most egy tálca sültkrumpli lett kinézetre. De legalább a Paranid nyomorékságokat kicserélték egy nem kabaré jellegû idétlenségre.

maniac78
Véletlenül nem elnyomtad a fegyverek slotszámát? Numerikus számsor 1-4-ig, alapértelmezett az egyes.

hali ! kosz, gondolom mar h hol keressem a fegyvereket es meg is probalom. ha valakinek tud meg vmit segitsen legyszi !
NONPLUSZULTRA
Nincs ötletem, én nemrég megcsináltam. Próbáld esetleg másik fegyverrel.
2-3fajta közül tudsz választani, ha rámész a kurzorral a fegyverre a HUD-on.

ALL I WANT IS WORLD DOMINATION

hali ! elkezdtem egy uj jatekot a sztori alapjan. a goner temple-bol amikor attranszportalok a goner hajoba, leszedem a dronokat, az elso kalozhullamot, a masadiknak a felet sikerul leszednem, de utana mar nem lo az a nyamvadt fegyver. a fegyver energia szint jelzoje fullon van de nem lo a fegyver es fojton leszednek a kalozok. valakinek van ra otlete h miert van ez igy? vagy valakinek valami tippje hogy tudnam kiirtani a kalozokat? 2.5 -os pach
maniac78
Nah vége a Goner plot második felvonásának, de nem tudtam elfoglalni a Cerberust és a Seth-et! Az a retkes Seth amíg foglaltam, nem kilõtte. <#falbav>
Most magam alatt vagyok! <#help><#pardon1><#szomoru1>

Köszönöm a segítséget,és meg is van a küldi.
maniac78
A Vanilla az alapjáték, modok egyebek nélkül! Valszeg leírás van a tömörített mappás scriptekhez, hogy a játék gyökerébe kell bemásolni. A Sector Takeover scriptnek olvass utánna nehogy kellemetlen meglepetések érjenek.

vazz két percembe került és egy felsõfokú diplomába, hogy beütöttem a gugliba X3 Reunion magyarítás és láss csodát.
Ehun van

Hali
A ,,Vanillat,, azt a mod ra erted ugye? Es azt a reszlegest hol talalom meg?
A tomoritet mapas scripteket h tudom felrakni, miutan ki csomagoltam? Plugin manager van a gepemen.
RJoco
Hali!

El, ehhez a Sector Takeover script kell. Ki kell pucolni az adott szektorból az összes gyárat. Ha nem Unknown Sector-t foglalsz, akkor az adott faj addig támad, míg a mellette lévõ szektorokat is el nem foglalod.

Magyarosítás van valami, nem teljes és csak a vanillához van.

Hali
Valahonan lehet magyaritast kapni a jatekhoz?
Nagyon jo lene, ha ertenem is h mi a kuldetes lenyege :-)
Helo
Szektort el lehet foglalni masoktol? Ha igen akor azt h tudom megcsinalni?
maniac78
Az elég közel 25 km! De a gömb közzéppontjától mérve, tehát nem full gázzal nyomni ha közeledsz hozzá!

Én meg naívan azt hittem, hogy a Kea és LX milyen jó kis talicska! Erre megnéztem az Oriax tulajdonságait!

Csak az van és ott tudod felvenni a küldetéseket. Az Xtended communikációt kell használni, amikor elég közel vagy a gömbhöz.
Én úgy szoktam, hogy bedokkolok, majd ki és kifele repülés közben, még mielõtt elhagynám a fénylõ "réteget", aktiválom az Xtended Communcation opciót.

Hali!Merre találok Sohnen shipyardot?Itt Dyson Spherben csak a hatalmas villogó gömb van,de ebben nincs semmi.Hol tudom felvenni a küldetés második részét?
maniac78
Szerintem RJoco oldalán megtalálod ezeket is. És igen ez is a játék meglepetése, van egy valag belõlük!

Helo
Talaltm 1 zsir uj, felszeret Buster Sentinelt Akela's Beakon D.K. Reszen. Ez is a jatek meglepetese, mint a kontenerek?
Ha igen alor tud vki meg ijen hajokat?
szerintem nem nehéz ilyen modot csinálni de ha nem értesz hozzá akkor sajnos nehéz lesz szerintem kérdezd meg a TC topikban is tomonor többet tudna errõl mondani

beszólsz meghalsz

NONPLUSZULTRA
Hali.
Soha nem raktam be hajókat a játékomba mert az XTM-ben van úgyis elég, ezért teljesen zöld vagyok a témában.
Kérdés: Be lehet-e rakni Terran Conflict-os hajókat és állomásokat egy X3 Reunion+XTM játékba???? (és módosítani a statjaikat, hogy mûködjenek is)

ALL I WANT IS WORLD DOMINATION

Hali
Kosz a infot
Savage Spur szektorban van egy konténer,23 Nividium van benne.Tegyél be a szektor közepébe egy Advanced satellitet,és az rögtön jelzi a helyét.Teherhajód legyen,mert a konténer XL-es,és vigyázz,mert egy khak m6-os szokott arra bóklászni.
RJoco
Oldalamról elérhetõ néhány fájl, ami tartalmaz ezt-azt.
A CIG-ek megtalálhatók Vanillában is, sokat érnek, érdemes összeszedni.

Hali
És valaki nem tud veletlenul par ijen, vagy hasonlo kontenert valahol? :-)
Hali!Nem használhatóak,csak scripttel.Nividiumot vagy bányászni tudsz,vagy konténerben található egy-két helyen.
Hali
Ok! Nagyon koszi :-)
A paranidoknal a Paranid nividium Procesinh Plant alomasok hasznalhatoak ? En nem tok sehogy bedokoloni.
Phoenix lord
1.az otas HQ aszem akeelas beacon-ban van és a legkönnyebben úgy találod meg ha megkérdezel valakit hol a legközelebbi shipjard
2. hajót csak HCF-el tudsz foglalni semmi mással
3. az alábbi koordinátákon nem lesz meg a HQ mivel a otas HQ és a HCF is csak XTM-ben(x stended mode) ban van azaz:
kell neked a 2.0.1 -> 2.5.0 ás patc a játékhoz ezután szedd le az xtm-et
(Amaro oldalán fenn van a link és ha ezek megvannak akkor ha scripteket is szeretnél betenni a játékba vagy hajókat pl
személyes kedvenceim a Wraith dart és a Puddle Jumper
akkor ahhoz a cyrow féle plugin managerre van szügséged...

Helo
És az Otas HQ -t hol talalom meg? Naturban van a jatek a gepemen, nem raktam, meg semi fel. 2.0.1 ver.
A fnglalshoz mind1 mien tipusu a hajot hasznalok? Most 1 nova vangardom van
Kosz az elobi infot
RJoco
Hali!

Hajófoglaláshoz Otas HCF kell, melyet az Otas HQ-n tudsz megvenni. M6 és annál nagyobb osztály foglalható vele.
Minden fajnak van katonája: Argon-Marine; Paranid-Cyborg; (nem biztos, hogy a most következõ faji társítás helytálló) Teladi-War Droid; Split-Passanger; Boron-Mercenaries.
A megfelelõen célravezetõ nevû gyárat keresd. Mindig máshol van, véletlenszerûen rakja be a játék, ha nem akasz annyit keresgélni, ajánlom a Scorp mapot.

Hali
Lene pár kérdésem, katonák vagy sereg át transzportalasával hogy tudok más hajokat eloglalni? Mi kel hoza, mien tipusu hajom kel legyen a foglaláshoz, minimum mien tipusu hajot lehet foglalni es hol tudok ien katonakat vasarolni? Elore is kosz
Hali!Abban a pillanatban,ahogy végeztél a Scarab küldivel,megjelenik az Otas shipyardon a vehetõ hajók között.Potom 310 milla az ára.
Most egy Vidart tuningolok,brutális.
Castrum Novum? (szülõvárosom<#vigyor>)

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

maniac78
Castrum .......... hol?

Közben befejeztem a Goner 1 részét, sajnos a HCF nem lett az enyém, mert a 2 Zepar hamarabb odaért! <#falbav>
De cserébe meglett az Aegir, Vidar és Seth!

Köszönöm.Közben meg lett a Castrum is!
RJoco
Black Hole Sun-ban van nekem.