X3 - Reunion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én ezt ugy oldom meg,hogy odaállok a kapu elé a Castrummal,amin csak BFAA van,és begyorsítom az idõt.Ott egy lélek nem megy át.Max tiz perc és ugy 20-30 milla között fizetnek.
maniac78
Bevállaltam egy 4-es szintû inváziós küldetést. Mire elkezdthettem volna kaszálni boldog-boldogtalan engem lõtt Mass Driverrel. <#bdead>

Utálom a Repair Laserrel együtt.

Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)

Doian Gray
Megvan.. :) :P

Argon... verry pitiful life form! But the Kha\'ak Hive Greater power is now destroy this fouls!

Doian Gray
Jah, igen... Errõl a Database-rõl hogy lehet letölteni? Regizni kell mi?

Argon... verry pitiful life form! But the Kha\'ak Hive Greater power is now destroy this fouls!

Doian Gray
RJoco Bocs.... <#smile> Bocs... <#nevetes1> Elfeledkeztem róla. Pedig ránéztem, de mondom link, majd utánna megnézem. <#falbav> Szóval ... sebaj <#nevetes1><#eljen>. Tenkhs... :D Most belefurom magam rendesen.

maniac78

Hát érdekes módon csak leszedte, pedig még véletlenül sem arra ment a lövedék.

Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)

maniac78

És akkor hogyan találjam el? Majd megdobálom kaviccsal hátha lejön a pajzs.

RJoco
De bejön az, esetleg T lehet, hogy tiltja központilag, ebben az esetben nem lehet vele mit csinálni.
Nincs titka az XTM-es hajótelepítésnek, amennyiben más modot nem használsz. Gondolok Ashley fabjára, mert akkor trükközni kell. Amúgy csak berakod a shipinstallerrel és kész. A játék indításánál a Select Mod-nál ki is lesz jelölve, ha mégsem, akkor biztos ami biztos jelöld ki.

Warning! Cargo bay open, shields are down!

RJoco
Te most a szemedtõl nem látsz vagy csak nem vetted észre a válaszom?!
#18968-as számú hozzászólásomat nézd meg.

Doian Gray
Üdvözletem mindenkinek újra, itt Grand Admiral Genit Herlond A G.A.M.C. Fõhadiszállásról Argon Prime szívébõl, élõben a GMR-ben.

Manic ááá, dehogy... <#hehe> de volt sikerem bolygónak ütközni. Am csak simán építgetem a birodalmam. Már megvan a Kalóz szektorok határain a Hadi Blokád, van elég sok állomásom, meg mi egy más... stb stb. Nem akarom sorolni. És veled mi a pálya? <#wink>

Nem tudsz egyébként valami oldalt amirõl hajókat lehet letölteni? Google-ban nem ad be semmi ilyet. És holnap megtanulunk számolni. <#nevetes2><#nevetes1>

Admiral jelentkezett élõben a GMR-bõl.

maniac78
Nálam nem adott be semmit. Egyébként mi a titka az XTM-es hajótelepítésnek?

Eltûntél Doian Gray. Benyelt a fekete lyuk téged is? <#vigyor>

RJoco

Doian Gray
Üdvözletem mindenkinek, kellemes napot, és nyugodt utat kívánok innen a G.A.M.C. Fõhadiszállásáról. ( Galactic Argon Military Corporation )

Lenne egy érdeklõdõ kérdésem. A Plugin Manager FAQ-on kívül tud valaki oldalt ahonnan hajókat lehet letölteni? És használható is az oldal persze. <#crazya>

Google semmi értelmeset nem ad be. Ezért gondoltam idefordulok hogy az tapasztaltabbak tudnak-e valamit.

Külön maniac78-nak .. sorry.. <#eljen>

A segítséget elõre is köszönöm.
További kellemes repülést, gyõztes csatákat, üdvözöl titeket a GMR.
( Galaxy Music Radio )

Hi !
Érdeklõdnék, hogy létezik-e az XTM-hez cockpit mod? Én a cockpit 1.3 használtam a vaniliához de az nem mükszik az XTM-el !

Phoenix lord
nekem meg a trading stadionba akadt be az al miatt meghajt a j és a
belõle kiigyekvõk is..

és megköszönték a segítséget bár pénz nem volt mert senkit nem lõttem le de azért illedelmesen megköszönték a semmit...

maniac78
Menaleus Paradise-ban bevállaltam Xenonos küldit. Mondom milyen jó is lesz, mert növekszik a repum a Boronoknál, meg gyorsan megvan utána úgyis mennem kell The Hole-ban inváziós küldihez. És úgyis ott állomásozik mindkét Aegirem. Oké.<#taps><#email>

Oriaxból kiadom a parancsot, hogy kövessen az Aegir, csak néhány kilóméterre ugrándozik a J, szétdobálni a vadászokat. Erre az a gyökér fogalmam sincs hogyan, de úgy belegabajodott az EQ-ba, hogy nemhogy kijönni nemtudtam még én sem vele, de a repum is visszazuhant. Éppen még nem lõttek rám, de már nem vártak sehol tárt karokkal. Szó mi szó, király az AI.<#violent><#boxer><#falbav><#banplz>

Phoenix lord
szerencséd hogy csak 1 tévedt be és nem egy egész csapat,sereg,falka vagy mittoménmi...

maniac78
Hát nem betévedt egy Shivan Dragon a szektoromba. Szerencsére nem lõtt ki egy hajót sem, amíg a helyszínre érkeztem. <#vigyor>

RJoco
Kinek, mi!
Nekem még nem, én nagyon jól elvagyok az Asgard-os módszerrel csak mostanában nem sokat játszom vele...

maniac78
Már nem kötözködésképpen, de mióta tudsz írni, hogy még nem tanultál meg?! Gondolok itt az ékezetekre és nagybetûkre.

Egyébiránt, ha jól tudom akkor azzal csak terméket lehet keresni best buying és selling címszóval. De szerintem neked a scorp féle map jobban kellene. Azzal is lehet keresni bármit, amivel kereskedni lehet!

RJoco 16 M1 és 9 M2 jelenleg a foglalt hajóim száma. Most mond azt, hogy nem mûködik az Aegir-es megoldás! <#eljen><#email>

hali ! a produkt findler script-et hogy tudom hasznalni? es ha mar termek kereso script, ra lehet keresni vele a katonakot. ugy ertem, h kelend xy faju katona es a program kiadja h hol talalom meg oket. ijet lehet csinalni?
RJoco
Vagy ezeket rakod össze egy Script package creator-ral.

maniac78
Keress spk végût és PluginManager-rel odabiggyeszted.

hali ! a hull repair technology scriptet hogy kel felrakni? kicsomagoltam, a script es a t mappa tartalmat bemasotam a gepen az ijen nevu mappakba, de sehol semi. aki tud segitsen. kosz
Doian Gray
Ez nagyon komoly. <#crazya>

Ez nagyon tuti. Ezzel lehet kaszálni rendesen. <#nyes>
És nem is olyan nehéz, bár nekem sajna nincs ilyen gyors bill script, de megszoktam X2-bõl a gyors command-okat.

Igaz, az elsõ 3 P és 1 K épp hogy megúszta a halált, de siker. <#wink>
Mostmár 3 titan kísér hogyha baj lenne, és szigorúan csak hátul maradnak hogy nehogy begyalázzák a hajókat. <#eplus2>

Kössz az infót. <#idiota><#hehe>

maniac78
Xenon Core szektorban érdemes kezdeni K és J szériákon! <#nyes>

Doian Gray
Jah, meglett a hajó, azt most felpakoltam marinokkal, meg jó nagyszámú legénységgel, azt gyakorlok Xenon hajókon. Mindenképp elõszõr csak P-n vagy lehet próbálgatni más hajót is?

Egyébként tudom hogy BBS-en lehet õket bérelni. <#awink> De sebaj...

<#vigyor> szal megvan a hajó. Ott ált bent a gyárban, csak nem vettem észre. <#nevetes1>

maniac78
1. legalább a nevem tudnád leírni rendesen <#ejnye1>
2. ha vetted a fáradtságot és letöltötted a scriptet elolvashattad volna, hogy BBS-en lehet õket felbérelni
3. OTAS-ék nem adnak el minden jött-ment figurának hajót, elõször meg kell velük ismerkedni, a Scarab plot csak a Castrum-hoz vezetõ út
4. mond csak barátom mióta ismerjük egymást, hogy ilyen smiley-kat üzensz nekem? <#ejnye1>

Ha vettél egy hajót és nem látod,nézd meg a Landed ship-eknél.
RJoco
Csináld meg az Otas küldit, utána talán engedi.
Egy Scarab-ot kell megmenteni. Dokkolás után kapod a küldit.

Doian Gray
Az Otas Hajógyár Akeelas Beakon-ben. Nem tudok semmilyen hajók megvenni. <#rinya>

RJoco
Hát tekintve, hogy nem írtad meg milyen hajót, milyen gyárban, ezért a válasz elmarad.

A fegyveres témára meg csak annyi, hogy mire is akarsz lõni?
Aszerint dõl el, hogy melyik a legjobb fegyver.

A legjobb hajó egyértelmûen a BattlestarGalactica, de az annyira erõs, hogy kicsit uncsi is lesz tõle a játék. Úgykülönben meg a játékstílusodtól függ.
Nekem anno a MamabRaider volt, de mivel a küldisorozatot simán végigviszem a Busterrel és a kapott hajókkal 8 óra alatt, így a Mambáért már nem megyek el.
A game a Hyperiont tartja a favorit hajómnak és szó-mi-szó imádom is. Az a legjobb. Viszont rengeteget császkálok az Asgarddal hajófoglalásokkor.

Doian Gray
Ez de vicces. Megveszem a hajót levonja a pénzt de nem adják ide. Ilyenkor most mivan? Most jön hogy fel kell keressem a hajógyár vezetõjét aztán kell neki adni egy gyors cumit utánna ha jó kedve van ad egy nyamvadt hajót? Vettem vagy 20 hajót tõlük de nem adják ki, bezzeg a zsét elkérik. Óóó ezért véres bünti lessz... vagy én csináltam valamit rosszul?

Doian Gray
Kössz az infót. Ez most jól jött. Most neki feszülök a témának.

Maniac... tudod csak simán kérdeztem valamit. Hogy Script azt én is tudom, és nem kérdem meg ha nem rakom fel. Ha nem tudsz valamire válaszolni inkább maradj csendben, úgy okosnak is tûnsz. Elsõnek még oké... <#action><#taps>

Egyébként idõközben meglettek a katonák. Thx.

Sziasztok!A található roncsok között elõfordulhat HQ ?
maniac78
4. az egy script, és mint ilyen nélküle senkit sem tudsz sehol felbérelni

De úgy látom elfórumozgatsz te egyedül is. <#dumcsi>

Phoenix lord
1: hajófoglaláshoz HCF(HeavyCaptureFrigate) kell neked amit az otas shipyardon lehet megvenni akeelas beakonban van nagyon messze a legkönnyebben úgy találod meg ha megkérdel valakit a rendszerben hol a legközelebbi shipjard.

-katonákat minden játékban random helyre pakolja a gép ezeket a gyárakat az argonoknál (military academy) split(mercenary outpost) teladi(robotic factory) paranid(augmemnaion center) boron(tourist center) az épületek megtalálásában segíthet a scorp-map

-ha megvan a hcf elõször érdemes gyakorolni kicsit menj el a xenon rendszerek mellé pl: black hoe sun,eighteen billion arrafele gyakran kóvájognak xenon p-k namost ha már van rajta elég katona (egy p hez elég 200 marine) a dolog úgy fest hogy elõször leszeded a pajzsát (ion disruptor a legmegfelelõbb) majd ha nincs pajzsa bemégy a hajó
command->piracy->board ship parancsra (nem biztos hogy jól írtam a commandot) ekkor megjelenik a szektor térképe itt jelöld ki a pajzs nélküli p-t majd ha kiválasztottad akkor még mek kell adni mennyi katonát akarsz átküldeni ha ez is késsz elméletileg hallanod kell azt ahogy teleportálódnak át az emberkék az ellenséges hajóra de ha közben(mielõtt kiadod az elfoglalás parancsot) felmegy a pajzsa akkor nem fog teljesülni a parancs mivel nem lehet aktív a pajzs az emberkék átpakolása közben viszont ha minden klappol akkor a p-neve mellett megjelenik egy zöld szám és egy piros szám a zöld jelöli az ellenséges hajón lévõk számát a piros a saját embereidet ha a zöldek fogynak el elõbb nyertél a hajó a tied ha nem akkor buktad..

még egy jótanács: így hogy mindíg be kell mászni a menübe hogy kiadd neki az elfoglalás parancsot nagyon macerás én sokszor megszívtam ezért használom a HCF Capture Hotkey scriptet aminek lényege hogy egy gombnyomásra kezdi el küldeni az emberkéket az ellenséges hajóra persze a nincs pajzsa de ezzel sokkal egyszerûbb.

2. nos az attól függ hogy szeretsz játszani mert szinte minden hajó jó valamilyen szinten..(aszem Amaro oldalán fenn van csomó hajó ismertetõje azt érdemes átnézned kiváló támpont
http://x3reunion.freeweb.hu/

3. ha arra gondolsz meik sebez a legnagyobbat akkor az a sohnen beam cannon lenne de mivel az megszerezhetetlen ezért a 2.legerõsebb a
BEMPC-> BetaElectroMagneticPulseCannon ez terran fegyver csak terranoknál lehet venni és csak terran hajókra megy fel de a sebzése piszkosul erõs és 9km a hatótávja! (a GPPC GammaPhotonPuseCannon-nak csak 6km)

4.ebben sajna nem tok segíteni mert nem ismerem..

Doian Gray
Jah, egyébként lenne pár kérdésem, ezeket sokan feltették tuti, most ha nem baj nem olvasom végig az 1000 hsz-t, megköszönném ha felvilágosítanátok.

1. Hogy lehet hajót foglalni? Milyen gép kell hozzá? Hol lehet katonákat fogadni akiket átküldök? És a másik hogy is zajlik ez pontosan?

2. XTM-el együtt melyik a játék legjobb hajója? Am láttam egy marha nagy gépet és asszem Valhalla volt a neve, az megvolt pakolva jól. De am meik?

3. Most melyik az aktuálisan legjobb ágyú? Még a Foton ágyú, vagy már másik?

4. A kapitális hajóra hogy lehet felfogadni személyzetet? Mert egyik állomáson sem találtam eddig személyzetet. Mármint ilyen kapitány, tüzelõ személyzet, medikus személyzet meg ezek. A Capital SHipcrews a script neve, pontosan nem tudom de az a lényeg hogy személyzetet lehet fogadni a hajóra.

Így hirtelen csak ennyi. Aki felel annak örök hála.

Doian Gray
Jah, másik.
Tegnap valamikor éjjel kóvájogtam a neten és találtam egyik orosz oldalon egy X3 hajót. Vagyis ilyen letölthetõ hajót. Pontosabban inkább nem pont hajónak nevezném mert a játékban M0 Super Battle Ship osztályba tartozik. De enm kicsi, a-aa :D benga nagy böhöm állat. Kb mint az Argon Hajógyár hosszra, és széles de lapos. Minden féle cucc van rajta, mint egy batár nagy repülõ kastély kb. A neve meg Inquisitorial Chapel Flagship. Húú... miután lekaptam becsiteltem hogy megnézzem ( <#crazya> ) Miután repkedtem vele persze új játékot kezdtem, pontosabban a mentést folytattam ami csalás mentes. De nagyon baró. Igaz, lomha, alig mozdul, fordulni vele iszonyat nehéz, de mindenféle ágyú mehet rá meg van vagy 60 ágyú rajta. Najó annyi azé nincs de akkor is durva. :D

Doian Gray
Uhhh.. emberek... fiuk.. lányok. Ez nagyon kemény. Próbálgattam pár Yaki hajók csak egy ilyen teszt futamon. Eddigi erõ viszonyok kegyetlenek. Ahogy eddig láttam a Roger Young és az Imperial Star Destroyer burtális tûzerejét, és hatalmas védelmét teljesen felülmúlta az egyik hajó. Nem tuti hogy yaki vagy ki. Ilyen hatalmas mint egy bázis, és teljesen feldarál bármit. Háát, kegyetlen. <#beka2>

Hála az égnek!
Ok mar sikerult
Hali
A sztori szerint van 1 elensege alomas, ot ki kel vmi aknakat, jonek a yakik ki kel loni es az ucso ut 1 jukat az alomason, ahol be kel meni balra es talalni 1 hajot madj kiloni vmien gombot. Na szoval valaki hol talok ot en hajot m balra csak zsakutca van es az asztronautamnak nincs fegyvere. Vki segitsen aki jart arra
Doian Gray
Megvan az XTM + X3 Reunion Patch. Mutatom mit ír.
X3 - Reunion
Version 2.5, 2007

Most a tuti. <#violent><#taps><#papakacsint><#nevetes1><#nyes><#hehe><#vigyor2>
És függés Jííháááá Kössze kösszee kösszeee

RJoco
És itt is a megoldás...

Nálam ez van, egyszer raktam csak fel így az egész játékot, azóta másolgatom rendszerrõl rendszerre.

RJoco
Hát lehet, hogy ehhez már tényleg nincs script csak az exe.
Valahol van egy leírás, itt a fórumon is, hogy milyen sorrendben kell telepíteni, mert nem mindegy.
Amúgy az Egosodt oldalán van hivatalosan leszedhetõ nem vírusos patch.
Az XTM meg jó kérdés, mert sajna elég gyakran vándorol. Ha lesz egy jobb netkapcsolatom, akkor lehet nem hivatalosan felrakom egy fix helyre és akkor senkinek nem lesz gondja...
Elég sokminden vándorol...

Doian Gray
A Patch már jön is mint a Millenium Falcon a hipertérbõl <#nevetes1>
Most akkor várok. Addig a fiukkal beparkolunk a Xenon J-vel a közeli Pirate station mellé és átszállunk inni. <#pias>

Doian Gray
Aha. Megvan a hiba. Nekem 1.4.05 van verzió számban. Az XTM megvan és a Patch is hozzá. Csak az X3 nem volt jó. Az X3 -hoz próbálok keresni patch-et, bár sok a kacsa és vírus link. Nem tudsz valami oldalt ahol le lehet szedni a jó patch-et?

Másik.
Nekem csak simán egy XTM_0.7.5_Full.exe van amit leszedtem és semmi más script. Plugin-em van. És a Script installert is vágom. Csak azt nem hogy milyen Script? Nekem nem volt az XTM-hez plusz script.

Vagy a Piratebay -es torrent hiányos volt?

RJoco
Az XTM-ed jó, a játék 2.5-ig van patchelve?
Egosoft oldaláról tudod leszedni, ha mégsem.
Mikor elindítod a játékot és bejön az kis ablak még a windowson, ott a jobb felsõ részén van írva, hogy milyen. Nekem 2.5, 2007.
Ha ez is ok és még mindig, akkor rakd újra.
Illetve az XTM-nek a scriptjét felraktad a plugin managerrel? (Script installer)

Doian Gray
A játéknak van 2.5-ös Patch-e vagy az XTM-nek? Am az XTM nekem csak simán annyi hogy " XTM_0.7.5_Full ". Enyi van a setup névként.
Másik meg ez van.
X3_bonus_package_3.1.07 És ebben a patchek meg pár kihagyott cucc is benn van. Valami Selfhull repair, meg Capital crews meg ezek.

És új játék volt indítva és ott írta hogy minden klaffol örülj hülye gyerek, meg tudok menteni dock nélkül, meg fél tonna új Unknown sector meg Xenon sector van. Meg egy Maelstrom. Enyi, meg egy bambi.

Most mi van ilyenkor? Elcsesztem? Csak mert újra rakom akkor. Vagy pecseljem tovább?

( I Need help. We are under Heavy Attack! ) :D<#gun><#violent>