X3 - Reunion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És ráadásúl a repu kérdés is foglalkoztat, mert elég sok hajóm, meg gyáram van Argon ûrben. Amíg arra nem lõnek, nincs gond.
Meg elkezdtem TC-zni hála az új videókarimnak.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
Én is visszatértem rá, csak a játék miatt! De most ha találok MAC-es verziót akkor lehet áttérek arra! Mozochista vagyok.
Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)
Szerintetek miért van az hogy amikor feltelepítem az X3 Reunion-t akkor az Windows 7 x64-em a következõ indulásnál kiírja hogy nem tudja elindítani a windows 7-et..... Megoldáskeresés..... És a legutóbbi visszaállítási ponthoz visszatölti magát. És utána elindul a win 7. Persze a feltelepített játék az ott marad a mappában és elindul gond nélkül.
Csak arra gondoltam hogy lehet, hogy emiatt nem mûködik rendesen a már régebben említett Hull Repair Technology.
Ötlet....? Megoldás...?
Elõre is köszönöm!
Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)
Guide
beszólsz meghalsz
Elvittem a cuccot a Goner SY-ba, de nem kaptam meg az Arant. Sokat kell rá várni? Vagy akkor most mi van?
De nem jöttem rá ................
Aztán elmentem a Goner Zamir-hoz(vagy mi), erre minden pirosra váltott és engem lõttek. Fõleg egy Seth.
Hyperion ide már nem elég, több rakétát kellett volna ráraknom. Mindegy, marad a Reload.
A Terran nehezebb, azóta is rossz a repum, náluk sajna még nem találtam adakozós lehetõséget.
Na de most akkor mi lesz az Oriax-al, miért nem tudok vásárolni ilyen bárkát? <#dumcsi>#dumcsi><#falbav>#falbav><#kuss>#kuss><#kerdes>#kerdes><#schmoll2>#schmoll2>
Nem elég csak meglógni?
Leszálltam a Goner Shipyard-on és megkaptam a küldi folytatását, amit jó rég hagytam abba. Talán mégis lesz mobil hajógyáram?!
Mert nem biztos, hogy oda egy akkora hajó kell, lehet, hogy egy 3 GJ-nyival is el lehet ütni.
Vagy 10 percig üldöztem így, amikorra meguntam és inkább beírtam ide.
Nem tudom te melyik szektorba kaptad a küldit de ha arrafelé nem gyakorlatoznak akkor szívás van. Gázold el asszem az kevesebb repu eséssel jár. Persze ha van Cerberusnál nagyobb hajód <#vigyor0>#vigyor0>
A terranoknak meg nem akarok már nyalni. -1660 a repum náluk. Nem fogok szenvedni hogy hajót vehessek tõlük, majd újra hadban álljunk. Eltökéltem hogy kivégzem õket.
Na akkor szerintem LV cheat, Ollerus megvesz, terran legyalul.... <#nevetes1>#nevetes1><#vigyor>#vigyor>
Cheat-elni sosem szoktam mert minden játékból kiveszi az élvezetet. De nekem most nem élvezet küszködni repunövelésért az ollerusért. akarok egyet, szétszedem a terranok meg mennek végre a levesbe.
Én szétszedettem a HQ-val mindkettõt.
Sohnenek mondták, hogy lecserélhetem a primitív hajómat Sohnen Mercedesre (Oriax, Lilith), de BBS-en belül hiába veszem meg le sem vonják a lóvét, a hajót meg nem adják ingyé. Mi a teendõ?
Mivel a Terran-oknál nem tudod felvenni, így lóvét nem kapsz érte, de a hajók kilövése repuemelkedést okoz. Ha az állomást nem lövöd szét, akkor egy idõ után megint berakja a hajókat. Az állomás szétlövése nem okoz repunövelést, én is ott szúrtam el, hogy a második hajóhullám után szétlõttem és azóta nincs Terran rendszerben ilyen lehetõség.
Viszont engednek dokkolni és ha elég kitartó vagy és elég sok credited is van, akkor belefuthatsz náluk egy adományozós küldibe, ami gyors repuemelkedést tud eredményezni.
Én LV cheat-jét hanyagolnám. Kiveszi az izgalmat a játékból.
azt nem ajánlom hogy ennél többre használt a cheat packet mert akkor már nem lesz kihívás a játék és nagyon hamar megfofod unni ha mindenhez cheatet használsz (saját tapasztalat)
beszólsz meghalsz
am... Eddig szerintem elfelejtetem említeni, hogy Windows 7 x64-et használok. Lehet hogy emiatt nem megy a Hull Repair Technology? (bár ezt kétlem)
Amúgy újraraktam a gépre a játékot és csak ezt az egy scriptet raktam fel hozzá. Megnéztem a de így sem mûködött. Pedig biztos hogy megvettem a Kit-ekt.
Am.... Itt van két link ahol valami StarForce Driver-rõl mondanak valamit:
http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=96802
http://thewinforums.com/topic/53127-x3-reunion-starforce-driver/
http://windows7forums.com/software/13426-x3-reunion-starforce-driver.html
Ezzel kapcsolatban tud valaki valamit?... Vagy hogy ez mire lehet jó?
Elõre is nagyon köszönöm!
Viszont mindenképpen akarok egy Ollerust. meglehet valahogy szerezni vagy be kell cheat-elni ? ÉS ha csak ez marad akkor hogyan ?
Ki fogom irtani az egész bagázst csak még ez tartja õket életben <#mf1>#mf1>
Találtam már helyet a videóknak is, csak nemtom mikor fogom feltölteni, mert elég lassú a net.
Úgy néz ki talán végre végleges megoldás lesz, ha mégsem, akkor is mindig biztosítok egy helyet a lapnak, hogy elérhetõek legyenek a fájlok (videók nélkül is), de az adatmegosztókat kihagyom, azok egy utálatos dolgok.
A HRT pedig nem mod függõ és nálam a script akadásokkal sem volt gond, mindig jó volt ez a script.
Igazság szerint nagyon hasznos egy dolog, viszont egy idõ után veszít a játékélménybõl. Én elõször mindig pénzszerzésre használtam, most az elfoglalt hajók feljavítására, ha esetleg megsérülnének.
gaben9000
Biztosan megvetted a Kit-eket. Mert akkor simán mûködnie kellene. Nem hiszem, hogy csak az XTM kiváltsága lenne ez a script.
A roncsok szerintem XTM-esek.
Ebben hajók szerepelnek. De tudtommal a sima X3-ban csak gyárak roncsai vannak.
A hajóroncsokat script generálja?
Hát az újratelepítés nem segített. Csak az X3 és a 2.5-ös Patch-e van fent.
Felraktam a Hull Repair Technology-t. De a Kiteket így sem látom a raktérben. :S
Ez a script amúgy ugye nem csak XTM-hez van? Mert nekem csak a sima X3 van fent az utolsó Patch-el.
De megnézem és ami nincs benne azt ide beírom.