X3 - Reunion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

egy terran flottával 😄 két tyr egyik az enyém volt egy rakás thor és odin mivel kb 20km re voltak a hajok az elsö hajokat a kapunál kilöttem aztán már nyert ügy volt pajzsot srciptekkel kaphato shield batteries el meg EC el nyomattam fel ha lement és igy viszonylag megusztam

g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz

Talán ha elolvasnád/meghallgatnád mit is kell csinálni, nem lenne ilyen gondod. 😊
A 3 kristályt ugye 3 helyrõl kell begyûjteni. Egy Xenon szektorból (itt harcolni sem kell, csak felvenni a megfelelõ dobozt és ennyi), a Yaki szektorban (itt van hirig), illetve a Paranidoknál. Amint belépsz az adott rendszerbe vagy a legközelebbi másikba, akkor kapod az infót miként cselekedj. A kis kalózcsaj elárulja.
Amúgy a Paranidoknál nem kell harcolni. Ha aharcolsz szóba sem állnak veled. Menj el a megadott rendszerbe és megkapod a szükséges instrukciókat.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

erdos
A xenon szektorokat hogyan pucoltátok ki? Nem tudom egyszerre betolni a flottát a szektorukba pedig ha egyszerre be tudnék velük ugrani akkor szétkapnám õket. Az egyik szektorban sikerült mert viszonylag messze voltak a kaputól de a 472-esben az istennek nem mennek el mellõle így az anyahajók meg a csatahajók csak egyesével és lassan beugrálva halálra vannak ítélve....

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

na fene ez kész most jönnek a hülye kristályok na ezeket hogy kell megcsinálni? löjjek szét minden paranidot? a "gyenge" kis terran vidar hajocskámmal? 😄 a disruptor factorynál kilöttem mindenkit az állomást nem tudtam és még ninc kristály a xenon sector kiirtásához meg már nincs kedvem a multkor 3 elég volt belölük 😄

g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz

ennyi elég lesz köszi amit irtál
angol végigjátszást már párat végig olvastam hát eléggé érdekesen van leirva na mind1 megyek megcsinálom ha nem folytatom tovább a régi játékot 😄

Nem kell rohanni. Elég ha olyan 2/3-os sebességgel mész. AKkor koccanás sem lesz. A generátorok csak az erõterek miatt szétlövendõek, nem azok a fõ célpontjaid.
De szerintem ha rákeresel a Google-ban az X3 végigjátszásra ki fog dobni jópárat neked. Igaz angolul, de átsegíthetnek ezen a szakaszon.

2 generátort is szétlöttem amig bojongtam össze vissza mind a 2 egy egy eröteret táplált de sajna max grafikán szépen nézett ki de anynira szaggatot hogy manoverezni sem tudtam :S

áááááááá ezer hála
au idövel nem lesz gond
max sebességgel mentem végig
egyszer kétszer mentem neki a forduloknál mutatta hogy menjek vissza oda ahol bejöttem de ott semmit nem csinált
aztán megfogtam és kiléptem a francba
legutobb is itt akadtam el 😄

Ja igen. Nem ugyanabban a teremben van a generátor és a tovább vezetõ rész.
Amint beülsz a hajóba, indulj el a nagy teremben körbe. Két út vezet kifelé azon kívül amin bejöttél szkafanderben.
Az egyik egy kékes ragyogású falban és 2 lézert lõdözõ vacakban végzõdik. Na erre kell majd továbbmenni, ha megtaláltad és kinyírtad a generátort.

A generátort kell szétlõni (bazinagy fekete gömb). Azután megnyílik egy eddig erõtérrel lezárt átjáró. Ezen kell átmenni és követni a kék nyilakat (szép neonjelzés). A piros meg a generátor felé mutat. Ha elérsz egy olyan terembe, ahol a falon 6 db bazinagy csatornafedél szerûség van, akkor azokat lõdd szét. Ha végeztél az elsõ ilyen teremmel, akkor mehetsz tovább a másodikhoz, csak követni kell a nyilakat. Meg azért sietni sem árt, mert számlálja az idõt, de te nem látod hol tartasz. Ha a második 6-os csatornafedél köteget is kilõtted, akkor majd a progi kivisz az aszteroidáról.

öööö mondja már meg vki hogy mi az istent kell csiálni a lány keresénél mikor már a kaloz épületben kell menni a a hajoval? akármit lövök szét vagy nem semmi nem történik

erdos
nem, csak egyet egyre

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

Egy gyors kérdés:
le lehet tenni több silicon mine-t egy asztreoidára?
Kockáspiton
A FAQ updatelve. Hihetetlen unalmamban elõvettem újra az x3-at és újra elkapott.

A kockás piton akár 8m-re is megnőhet, de nekem csak 200 betű helyem van!

Bocs, le voltak tiltva a makrók. Tökéletesen mûködik a Complex Calculations V1.09.
Valaki használ complex kalkulátort? Fel akarok húzni egy 64es silicon asztreoidára egy crystal gyártó complexet, de baromi jó lenne, ha ki tudnám számoltatni, mikortól önellátó a complex. Letöltöttem a a Complex Calculations V1.09 excel fájlt, de nem megy a használata...
nem tudja vki hogy lehet az Argon leviathan hoz ujjabb gyárthato hajokat hozzá adni?

ja és az a dynamic bay configos cucc mért nem müködik ezen a hülye hajon?
a carrier commandokrol nem is beszélve

na lassan kész a 3. oriás komplex is és elment 2 milliátd credit a 3 ra de ha kész 2 nap alatt vissza hozza az árát amig épitgettem a 2. és a 3. komplexet addig az elsö már rég készen volt amenynire tudtam a videokártya teljesitményébõl amenyni állomást csak tudtam... addig eza komplex már 100milliot hozott csak energia cellákból cloth rimes-bõl és egyéb iylen alapanyagok eladásából 😄

na fene elszámoltam magam a alapanyag gyárakkal ore belt complexumát ujra épitettem ez uttal ott csak alapanyag van és home of light ban lesznek a pajsz fegyver és egyéb gyárak de asszem másik szektorba is kell alapanyag gyárakat raknom böven mert nem lesz elég ore beltbe meg már sem asterodia nicnsen de nem is tudok belépni oda mert ugy szaggat ott a játék 😄

Azt mindenképpen kell. Csak ne Explorert használva próbálj meg ott nézelõdni. Explorerrel nem mûködik rendesen az oldal.

kösz most mmár megtaláltam de amugy a googlével kerestem eddig is csak regiznem kellet volna az oldalon
Nem ajánlatos, hanem kell. Enélkül nem tehetõ UT státuszba. Az meg már mindegy, hogy te magad teszel a hajóra fegyvert vagy sem. Az NPC pilóták hajóin is mindig van.
Ezek meg spec parancsokat is hozzárendelnek a harci helyzetekhez. Idõvel magától vesz az UT drone-okat és ha van fight software, akkor tudja õket rendesen dirigálni.

tom36:
GOOGLE a barátod. Beírod, hogy Amaro X3 oldala és kiadja. :-)

bigapó
hali!

végre összeraktam a gépet, nyomtam is vagy félórát😊)
rögtön belefutotttam egy Super freighter-be, meg is szereztem, már "hazafelé" bandukol😊 ilyen se nagyon volt még.
1 gyors kérdés:
Miért ajánlatos venni Universal Trader-re Fight Software MK1-et és MK2-õt, ha egyszer nem is kell fegyver a kereskedõhajókra, hiszen inkább jumpdrive-al elugrál szépen?

The Matrix has you...

Bonczi irtad h az (Amaro) oldalárol tok leszedni egy táblázatot amin rajtvan a ... na de az a gond h nem tom miféle oldalra gondolsz mer nem találok semi ojasmit azt ha tod add mega cimet v küld el a táblázatot a [email protected] -ra légyszi.
ööö egyébként kb mikorra jön ki ez a 2.0 patch?

leggyorsabban EC vel lehet szorakozni ore beltbe beállsz és a SPP és a bányák közt ingázol 1-2 hét és lesz egy teherhajora pénzed igy 😄

A Busternél jobbat sztem nem kapsz 100 000 alatt. Szerintem kezdj el hajókat keresni, pilóta nélküli hajókat. Táblázatot Amaro oldaláról tudsz leszedni, azokban megvannak pontosan, hogy hol találhatóak.
1-2 talált hajóval már el lehet kezdeni ekreskedni is.
az olcso alatt azt értem h 100,000 max és nagy a raktere meg viszonylag gyors mer még csak az alap hajom (Argon Buster) van de az már fulos és kéne már v mi jobb amivel könyeben tok pénzhez jutni
gyárakból tényleg marha sokat össze lehet "kuporgatni"<#vigyor3><#nyes>

Modok és scriptek nélkül csak BBS-eken tudsz elvállalni feladatokat. Felbukkannak ott idõnként elég komoly pénzmagot hozó szállítási, sõt még gyilkossági/eliminálási feladatok is.

Az alap játékban a sok pénz a kereskedésbõl és hajószerzésbõl jön, illetve a gyármenedzselésbõl. Nem a feladatok teljesítésébõl.

Hajóknál mit értesz az alatt, hogy jó? Illetve mi az olcsó?

Hy
v ki nem tudja megmondani h hol lehet elválalni küldetéseket mer az h valakit elviszek v hova meg a többi az nem igazán küldetés és ezekböl nem jön be jo cr.
meg h mijen hajot érdemes venni ami olcso és jo
léci segitsetek

-Off-
Huhh, mi lett a fórummal 😄D
Végülis jó, csak meglepõdtem, hogy ...huhh 😊
-/Off-
na még ilyet kicseszik velem a játék
megcsináltam a leviathános küldetést erre kiirja hogy argon prime shipyardjan megvehetek egyet aztán sehol semmi még BBS -en sem hogy fordulna fel a játék pedig majdnem ráment egy kissebb flotta mire kinyirtam a xenon és a khaak csapatot

bigapó
ja, több is van😊

The Matrix has you...

ore belt home of light és elenas fortune utobbi csak bánya és kristály üzem

bigapó
A fellõtt képeken látszik. Home of Light.

The Matrix has you...

Privát message elment!

Elõre is kösz!
DeviloftheHell
Melyik szektorba tetted a komplexet?
mint a cukrot ugy viszik nekem 12 darab 1mj pjazs gyáram van egy comlpexben 2 percen belül nicns egy darab sem a complexben viszik a kereskedök

Van valakinek 1mj complexe? Azt olvasom, hogy az a legprofitálóbb comlex ami létezik. Gondoltam leteszek egy complexet valahova, de jól jönne pár tanács, hogy hova, illetve mekkora mennyiségben lehet eladni.
mano1b
csak a neten keresztül tudom feltolteni valahogy X-Behind the Frontiert csak mond hova

nem olvastam csak néztem a képeket de nem is találtam benne 😄

Nem kerültek bele a játékba, meg a modba sem. Az alapjátékban sem tudod megszerezni semelyik ismeretlen UFO hajót, sem pedig az egyetlen Sohnen gépet (amelyik a sztoriban álcázottan röpköd). Ezek színesítõ elemek.
Plusz hol olvastál te a mod leírásában vagy oldalán kidolgozott és játékba bevitt Sohnen gépekrõl? A mod FAQ részlegében sincs szó ilyesmirõl.

pedig képek vannak a hajokról de azok ellenségesek vayg miért nincs?

Sohnen shipyard nincs. De ez benne is van a mod leírásában. 😊

sohnen gyár is van? az meg hol van és milyen hajok vannak ott? 😄

Valen, szerintem az X3 azért nem kötött le, mert elõtte már toltad az X két részét is, és azért hiába jobbak az új részek, azért a lényeg mindig ugyanaz.
Pláne ha toltad idõközben az EVE-t is 😊

Amúgy egy adalék: azt hiszem az X-Btf és az X2 között volt még egy rész X-Tension néven...

Feltettem a játékra néhány szkriptet, többek között az Xtend packot is, most ugyebár van jónéhány uj hajó a játékban. Otas shipyardot megtaláltam, egy küldinél adták meg a koordinátáit. Kérdésem az lenne, terran illetve sohnen yardot szintén igy fogják megadni? Esetleg haladni kell a storylineban, mert valami ilyesmit is olvastam.
Valen
X-BTF az alap játék, fõleg a végén a Xenon M0 kinyirása (bár lehet az nem volt küldetés 😊

X2 meg sztem elgé jó volt, sajna a renderelt videók elég sokat levontak belöle, pedig a story és a játék sztem elég jó volt.

X3 az meg szép, a story is elmegy, de vhogy nem kötött le hosszú távon, hiányzott belöle vmi.

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

én az x3 al kezdtem a 2ön gondolkodok hogy kirpobáljam de amiket láttam hajokrol képeket eléggé hüjén néznek ki 😄