X3 - Reunion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Emléxem, az XBF-t még az elsõ, saját saját pénzembõl vásárolt PC-n játszottam (366 Mhz-es cerka, 64 MB SDRAM, GF2MX).

Haj de szép is volt.
Akkor valahogy cserét kéne lebonyolítani. Nekem volt egy FTP-m, de az megdöglött. 5let?

legelsö fáljnál winrar nál azt mondod neki kibontás ide és kész

g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz

csak a mérete miatt mutattam a képeket az hogy mit gyárt azt már leirtam szállitani meg semmit viszik a kereskedök onnan amit magamnak gyártatok azt meg terran asgardokba szállitatom be és ami nem kel lbleöle eladom egy egész mammoth al együtt

g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz

mano1b
tudja valaki hogy ez mejik progi használja ebõl ketõ van.part01.daa,part02.daa
mivel lehet mountolni ezt ez két file de jo nagy

mano1b
én meg az x-tensiont keresem

mano1b
nekem meg van

Apropó!

X-Behind the Frontier megvan valakinek?

Nekem meg volt annó erdetiben, de öcsém odaadta valamellik osztálytársának, azóta sem láttam többé.

Azóta meg van az X-Tension, dehát az ugye az XBF kiegészítése, egyedül nem ér semmit.

Elõre is köszönet!
Az X3 egyik nagy újítása az elõzõ verziókhoz képst (X-Behind, X-Tension, X2) Képest, hogy a gyárakat un. Construction Kit-tel össze lehet kapcsolni. így a gyárakat gyárkomplexumokká lehet össezffûzni, így nem kell TS hajó a nyersanyagok szállításához, hanem ezeken az "alagutakon" folyik a szállítás a gyárak között. Ki kell jelölni egy un. hubot, valamellik gyárat, ami lehetõleg a komplexum szélén van, hogy a kedves vevõk, be tudjanak dokkolni a komlexumba-ra.

Egy példa:

Annó a korábbi részekben, ha egy gyárláncot akartál csinálni minden pl. ECgyár + Crystal + Szoliconbánya minden gyárba kellett beszerzõhajót venni, az EC gyárba 1 ts a kristálypótlásra, a kristálygyárba 2 TS 1 a cellautánpótlásra, és 1 a szilikonhoz. a szilikonbányába pedig 1 TS az energiacella utánpótlásra. Ezzel szemben egy hasonló komlexhez kell (most eltekintek a gyárméretektõl, mer ugye az X3-ban az is van) kell a három gyár (EC, Crystal, SiliconMine) + még 2 "alagútcsomag" ami darabja ha jól emléxem kb 300ezer credit. így a három gyárat összekötöd, és gyakorlatilag nem kell drága TS-t venni, felszerelni vigyázni rá stb.

Kb ennyi a lényeg.
bigapó
mijeza complex hub?

kicsit kifejtenéd, hogy mit is látunk? különbözõ gyárak amik össze vannak kötve fizikailag? vagy ugyanúgy hajókkal szállítod a cuccot?

The Matrix has you...

törölt hozzászólás

franc nem engedi na mind1

ehh ti láttok linket mert én nem pedig jól ment elvileg

törölt hozzászólás

akkor oké 😄
de már van olyan gyors és fordulékony a Tyr em a 11GJ pajzsal hogy eltudjak onnan marha gyorsan tünni 😄 komolyan abbol üzök már sportot hogy beugrok a khaak sectorba és ki ugrok onnan 😄 egy m2 es terran hajo meg a kisérete elég veszedelmes szoval eleve nem kezdenék ki

Hisztisek is maradnak mindig. A Földre vezetõ kapun átmenni meg nem lehet, de ha megközelíted, nem köszönöd meg azt amit rád küldenek (bár ha elég gyors vagy...).

Devil:
Majd akkor találsz ott flottát és kaput, ha befejezed a fõ sztorivonalat. Addig nem.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

passz én nem találtam terran flottát még de ha ellenséges a közelébe nem megyek 😄

viszont szerreztem kurva sok pénzért egy shipyardot amibe beküldöm a hajocskáimat és egy helyen az összes általam használt hajotm egtudom majd venni de sajna kurva drágán adja majdem duplájáért a kis vadászokat 😄

Hadd kérdezzem már meg. A terránok még mindíg hisztisek heretik's Endben? (omikrontól két szektorral északra) Õk ugyi a földiek, csakhát kicsit parásak voltak a nagy csata után, hogy most megint kapu vezet a földre.

A kaput sajna azóta sem lehet használni. Asszem.
Hajóosztály függõ a dolog.

vadászoknál asszem 5EC/szektor
TS/TP 10/szektor
M6 15/szektor
M1/M2 20/szektor

Lehetnek eltérések, mert már vagy fél éve nem nyomtam a játékkal.
Bucser
nem emlékszem már de igen szektoronként kell szorozni... Asszem 5 EC/szektor.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

bigapó
és egy egység meddig elég? egy szektor?

The Matrix has you...

Bucser
nincs.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

bigapó
figyuzattok má.

ha veszek jumpdrive-ot a hajóra, akkor ahhoz azt mondjátok, hogy kell energy cell. akkor arra is kell figyelni ezután, hogy mindig legyen elég belõle a raktérben is, mi? ha nincs egy gramm se belõle, akkor nem mûködik? nincs vésztartalék benne ami mondjuk egy sector-ra elég?

The Matrix has you...

bigapó
van különbség, mert az mk1 csak markert ad, ami könnyíti a célzást, az mk2-nél viszont elég a marker közelébe lõni, az ágyuk akkor is pontosan lõnek és találnak is. persze nem 200 méterrel mellé lõve, csak pár métert tud korrigálni, de sokkal könnyebb találni vele.
alapból ugye nincs célzás-rásegítés (bal oldalt a fegyvereknél - jel van), ha benyomod a "K"-t, akkor adja az mk1-et (bal oldalt + lesz), ha mégegyszer benyomod, akkor pedig * lesz, ez az mk2.

The Matrix has you...

én ma nem értem rá játszani majd talán hétvégén de amit megkéne még csinálnom az a omicron lyrae védelme
menelaus paradise ban anyni hajom van hogy ott xenon átnem jön és egész szépen nö is a boron rangom 😄😄😄😄

Úristen!Én sem...
Asszem én is valahol január vagy február környékén fejeztem be...

jópár parancs meg turret parancsok 😄

pedig ottvan
x-y-z ahogy megvan adva.
Tudja valaki mi a külömbség a fight command soft MK1 és MK2 között? Mert nekem már MK1el is van laser auto aim, és ha installálom az MK2-t nem igazán lázok változást.
én sosem kerestem hajokat egyet ne mtudtam átvenni sem amiböl kilöttem a pilotát tehát 😄

Hali!

Amaro honlapjan lattam hogy a Family Whi szektorba a 0-0-40 pozicion lennie kel egy elhagyatott Iguana Vanguardnak. De nincs ott. :-( Ott egy kapu van.
Ez nalatok is igy volt vagy csak en benazok?

Koszi!
ja az jöhetne már kezdeném is ujra az egészet 😄 és minden gyárbol a legnagyobbat venném kapásból és ha jol jön össze akkor már többet tudo kvele csinálni jobb videokari meg plus ram 😄

Te jó ég!

Január óta nem játszottam a gémmel.

Lehet, hogy mostanság megint nekiugrok, állítólag jön a 2.0-ás patch is.
vagy kiegészítõ vagy mi a bánat.

Jó játékot mindenkinek!
alpha-betaflak, a-b-g-photon a-b HEPT, pajzsok 1mj marha nagy menyniségben mert viszik mint a cukrot és sok bevétel van belöle
space fuel dögivel kb 15 gyár nyomatja a complexben cloth rimes vagy 20 l es változatban és amitn em visznek el a kereskedök azt terran asgardokba berakodom a hozzájuk rendelt boron super freighterekkel aztán idövel ha megtelt a raktér veszek argon prime-on egy két mammoth ot abba berakodom a cuccot vissza a shipyardba és kb 500-800milláért elpasszolom a hajoval együtt a cuccot egyben
plusz a jól termelö két üzem egyik full önelláto másiknak meg kieg complex van elenas fortune-ben

Persze lehet benne logika, de csómo pénzt kell befektetni, és amire megtérül...
Vettem egy XLes SPP-t 17.5milla volt. És engem marhára zavar, hogy amig az UT-m ugrált össze vissza egy jo bizniszért, addig ezek a gyárhoz rendelt traderek csak boklásznak 😞

Szoval ahogy én látom, érdemes SPP-t venni max, és kiépiteni hozzá a kristálygyárat+üzemeket (de ez meg horror összeg, és elég sok idõ alatt térül meg) Esetleg valami fegyverrgyára ráállni, mert jo drágán el lehet adni.
bigapó
szerintem félreértetted (vagy én), azt is be tudod állítani normálisan. a szektoron belül kell dolgoztatni és kész. a gyárból vigye az árut a keresekedelmi központba vagy ahova kell, vissza pedig azt ami kell a gyárnak (ha kell). még nem járok ott, hogy tesztelhettem volna ezt, de nekem úgy tûnik az írásokból, hogy ennyi.

OFF:
jó pár napja csak olvasgatom - fájó szívvel - amiket írtok és persze gyûjtöm a tapasztalatokat. hiába, az új lakásba való költözés lemondásokkal is jár😊 a gép még mindig dobozban van, de pár nap múlva rendet vágunk otthon és akkor jön az X3😊)
ON:

The Matrix has you...

nekem magátol csinálja a 4 hajo a bnyáátol a gyárig szállitást mind a kettö hatalmas complex szóvalegyik ore-t meg crystalt csinál amit a gyár meg használ szóval igy nem kell fizetnem a gépnek a cuccokért amig az ore beltben lévö complex megcsinált egy éjjel 80milla hasznot addig a home of light ben lévö bövitett csinált 260 millát 😄 reggel csak néztem

azt a szemetet lödd ki az eszi a gépet és küldi az adatokat

Köszi a gyors válast, de ez rossz hir 😞
Akkor gyakorlatilag nem igazán éri meg gyárat épiteni, mert foglalkozni kell vele 😞 UT-vel viszont semmi melo, csak hozza a pénzt.
Nem fog magától ugrálni még az Universal Trader akkor sem.
Azt csak akkor tenné meg, ha maradna UT üzemmódú kereskedõ (nem rendeled hozzá semmihez) és támadás érné szállítás közben (de persze legyen elegendõ mennyiségû energiacella is az ugráshoz).

Szóval legfeljebb manuálisan fogod ugráltatni a hajókat (ahhoz meg nem kell neked drága trade mk3-as hajó), maguktól nem ugranak neked sehová, csak odamennek. De azt is legfeljebb az állomásnál beállított távolságig hajlandóak (állomásoknál be lehet állítani, hogy saját hajó milyen messze mehet el, mennyi szektort távolodhat el az árueladás/vétel okán).

Nem teljesen értem a válaszod 😊 Szóval a kereskedõm UT-bõl lett átminösítve, egyébként 25-s szintü. És a station manager van most fent, ebben rendeltem a complexhez, de itt nem akar ugrani, csak battyog. Szoval ez akkor normális, mert igy nem ér semmit a dolog 😞 Akkor inkább maradok a kézi kiárusításnál.
Akkor add ki a defrag parancsot aztán hagyd dolgozni a gépet. Eltart egy ideig a meghajtó méretétõl függõen. De ha megcsinálod, valószínüleg megszûnnek ezek a problémák.

Ok,már tudok elõre menni,de most szaggat egy kicsit,de csak úgy mint a többi játék is,töredezett az egész meghajtóm.

Szerintem ugy érti, hogy hogyan ad gázt, az az x-el tudsz. y-al veszed lejebb.
A patch akkor jó. A zene kikapcs (leveszed 0-ra a hangerejét az audió menüven) és a csajt is lõdd le (ugyanott van, ahol a feliratozást be tudod kapcsolni, az az alatti gombot állítsd át off-ra és no problem a továbbiakban). De minden egyéb marhaságot a háttérbõl kapcsolj ki. MSN-t is teljesen lõdd le, meg a Steamet is. Nem kellenek oda és csak foglalják azt a teljesítményt amit amúgy foglalni szoktak.

Mit értesz az alatt, hogy mivel mész elõre?

Zene és beszélõ csaj az be van kapcsolva,remélem sikerül megcsinálni,ja és ha sikerülne,akkor mivel tudok majd elõre menni?

És a Vitality-s crack.

1.4.03-as patch van fennt,lehet hogy töredezett a drive,msn megy,de ki vagyok jelentkezve,ja és a steam az fut közben.Automatic Quality Control ki van kapcsolva.

De bírnia kellene!Amikor éppen nem történik ez,akkor megy rendesen,csak az a baj,hogy ez kb. 8 másodpercenként van.

Melyik verziójú patch van fenn a játék mellett? Tedd fel rá a leújabbat és azzal játsz. Úgy tûnik ez még valami régebbi változat lehet.

Plusz kapcsold ki a zenét és a beszélõ csajt (audio menüben mehet az elsõ, a második talán a games menüben). Az sem árt ha az Automatic Quality Controlt agyoncsapod a játék indulásánál a graphic menu-ben. Ezek kicsit simább futást eredményeznek.

Ja és semmi ne fusson a háttérben. Ne menjen letöltés, ne menjen semmilyen szinten MSN/SKYPE. Ezek okozhatnak ilyen akadást.

De végül az sem kizárt, hogy simán csak szét van töredezve a drive amire felteted a játékot vagy a crack nem az igazi. A defrag-ot mindenképp érdemes megcsinálni, sok esetben segít.