X3 - Reunion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Haj de szép is volt.
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz
mivel lehet mountolni ezt ez két file de jo nagy
X-Behind the Frontier megvan valakinek?
Nekem meg volt annó erdetiben, de öcsém odaadta valamellik osztálytársának, azóta sem láttam többé.
Azóta meg van az X-Tension, dehát az ugye az XBF kiegészítése, egyedül nem ér semmit.
Elõre is köszönet!
Egy példa:
Annó a korábbi részekben, ha egy gyárláncot akartál csinálni minden pl. ECgyár + Crystal + Szoliconbánya minden gyárba kellett beszerzõhajót venni, az EC gyárba 1 ts a kristálypótlásra, a kristálygyárba 2 TS 1 a cellautánpótlásra, és 1 a szilikonhoz. a szilikonbányába pedig 1 TS az energiacella utánpótlásra. Ezzel szemben egy hasonló komlexhez kell (most eltekintek a gyárméretektõl, mer ugye az X3-ban az is van) kell a három gyár (EC, Crystal, SiliconMine) + még 2 "alagútcsomag" ami darabja ha jól emléxem kb 300ezer credit. így a három gyárat összekötöd, és gyakorlatilag nem kell drága TS-t venni, felszerelni vigyázni rá stb.
Kb ennyi a lényeg.
kicsit kifejtenéd, hogy mit is látunk? különbözõ gyárak amik össze vannak kötve fizikailag? vagy ugyanúgy hajókkal szállítod a cuccot?
The Matrix has you...
de már van olyan gyors és fordulékony a Tyr em a 11GJ pajzsal hogy eltudjak onnan marha gyorsan tünni 😄 komolyan abbol üzök már sportot hogy beugrok a khaak sectorba és ki ugrok onnan 😄 egy m2 es terran hajo meg a kisérete elég veszedelmes szoval eleve nem kezdenék ki
Devil:
Majd akkor találsz ott flottát és kaput, ha befejezed a fõ sztorivonalat. Addig nem.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
viszont szerreztem kurva sok pénzért egy shipyardot amibe beküldöm a hajocskáimat és egy helyen az összes általam használt hajotm egtudom majd venni de sajna kurva drágán adja majdem duplájáért a kis vadászokat 😄
A kaput sajna azóta sem lehet használni. Asszem.
vadászoknál asszem 5EC/szektor
TS/TP 10/szektor
M6 15/szektor
M1/M2 20/szektor
Lehetnek eltérések, mert már vagy fél éve nem nyomtam a játékkal.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
ha veszek jumpdrive-ot a hajóra, akkor ahhoz azt mondjátok, hogy kell energy cell. akkor arra is kell figyelni ezután, hogy mindig legyen elég belõle a raktérben is, mi? ha nincs egy gramm se belõle, akkor nem mûködik? nincs vésztartalék benne ami mondjuk egy sector-ra elég?
The Matrix has you...
alapból ugye nincs célzás-rásegítés (bal oldalt a fegyvereknél - jel van), ha benyomod a "K"-t, akkor adja az mk1-et (bal oldalt + lesz), ha mégegyszer benyomod, akkor pedig * lesz, ez az mk2.
The Matrix has you...
menelaus paradise ban anyni hajom van hogy ott xenon átnem jön és egész szépen nö is a boron rangom 😄😄😄😄
Asszem én is valahol január vagy február környékén fejeztem be...
x-y-z ahogy megvan adva.
Amaro honlapjan lattam hogy a Family Whi szektorba a 0-0-40 pozicion lennie kel egy elhagyatott Iguana Vanguardnak. De nincs ott. :-( Ott egy kapu van.
Ez nalatok is igy volt vagy csak en benazok?
Koszi!
Január óta nem játszottam a gémmel.
Lehet, hogy mostanság megint nekiugrok, állítólag jön a 2.0-ás patch is.
vagy kiegészítõ vagy mi a bánat.
Jó játékot mindenkinek!
space fuel dögivel kb 15 gyár nyomatja a complexben cloth rimes vagy 20 l es változatban és amitn em visznek el a kereskedök azt terran asgardokba berakodom a hozzájuk rendelt boron super freighterekkel aztán idövel ha megtelt a raktér veszek argon prime-on egy két mammoth ot abba berakodom a cuccot vissza a shipyardba és kb 500-800milláért elpasszolom a hajoval együtt a cuccot egyben
plusz a jól termelö két üzem egyik full önelláto másiknak meg kieg complex van elenas fortune-ben
Vettem egy XLes SPP-t 17.5milla volt. És engem marhára zavar, hogy amig az UT-m ugrált össze vissza egy jo bizniszért, addig ezek a gyárhoz rendelt traderek csak boklásznak 😞
Szoval ahogy én látom, érdemes SPP-t venni max, és kiépiteni hozzá a kristálygyárat+üzemeket (de ez meg horror összeg, és elég sok idõ alatt térül meg) Esetleg valami fegyverrgyára ráállni, mert jo drágán el lehet adni.
OFF:
jó pár napja csak olvasgatom - fájó szívvel - amiket írtok és persze gyûjtöm a tapasztalatokat. hiába, az új lakásba való költözés lemondásokkal is jár😊 a gép még mindig dobozban van, de pár nap múlva rendet vágunk otthon és akkor jön az X3😊)
ON:
The Matrix has you...
Akkor gyakorlatilag nem igazán éri meg gyárat épiteni, mert foglalkozni kell vele 😞 UT-vel viszont semmi melo, csak hozza a pénzt.
Azt csak akkor tenné meg, ha maradna UT üzemmódú kereskedõ (nem rendeled hozzá semmihez) és támadás érné szállítás közben (de persze legyen elegendõ mennyiségû energiacella is az ugráshoz).
Szóval legfeljebb manuálisan fogod ugráltatni a hajókat (ahhoz meg nem kell neked drága trade mk3-as hajó), maguktól nem ugranak neked sehová, csak odamennek. De azt is legfeljebb az állomásnál beállított távolságig hajlandóak (állomásoknál be lehet állítani, hogy saját hajó milyen messze mehet el, mennyi szektort távolodhat el az árueladás/vétel okán).
Mit értesz az alatt, hogy mivel mész elõre?
Plusz kapcsold ki a zenét és a beszélõ csajt (audio menüben mehet az elsõ, a második talán a games menüben). Az sem árt ha az Automatic Quality Controlt agyoncsapod a játék indulásánál a graphic menu-ben. Ezek kicsit simább futást eredményeznek.
Ja és semmi ne fusson a háttérben. Ne menjen letöltés, ne menjen semmilyen szinten MSN/SKYPE. Ezek okozhatnak ilyen akadást.
De végül az sem kizárt, hogy simán csak szét van töredezve a drive amire felteted a játékot vagy a crack nem az igazi. A defrag-ot mindenképp érdemes megcsinálni, sok esetben segít.