X3 - Reunion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ehhez persze kell trade extension kütyü a gépedbe és azt hiszem a kereskedõhajóba sem árt.
Magától úgy kereskedni nem fog, hogy csak azt mondod meg neki mit vegyen, meg hol adja el.
Ha hozzárendeled egy saját állomáshoz, akkor beállíthatod neki, hogy vásároljon az állomásnak cuccot vagy adja el az állomásodról a cuccot. Azt viszont nem szabályozhatod konkrétan hol tegye (legfeljebb azt állíthatod be, mennyi szektorra távolodhat el ezügyben az állomástól).
A másik megoldás, hogy veszel Trade Mk3-as progit (például a Home of Light-ban a Terracorpnál vagy a Teladik bármely equipment dockjában, kemény fél milláért) és ezután a hajónak kiadod a sector trade parancsot. Beállítod neki a szektort és hagyod had kereskedjen.
Õ maga megkeresi az adott szektorban a legjobb kereskedelmi lehetõséget és olyan cuccokkal csencsel, amibõl hasznot tud csinálni. Persze ehhez érdemes olyan szektort választani neki ahol van is értelmes kereskedelmi lehetõség, azaz nem csak 1-2 állomás van.
Ha elérte a 8-as szintet a pilótája a hajónak, akkor beállítható neki az Universe Trade is, amikor már más szektorokba is elmegy a jobb bolt reményében.
Best sell és best buy opció csak akkor aktiválódik, ha van Trade Mk1 és 2-es progid, plusz megvetted emellé a Best buy/best sell locator programot is a hajóra.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz
Tudom, hogy lémer a kérdés, de a DDRS Mod-ban lévõ hajók, stb. hogyan aktivizálhatók? A MOD fel van telepítve, a X3-at azt kiválasztva indítom. De nyomát sem látom eddig semminek a MOD-ból (pedig már egy ideje játszom. Biztos én vagyok a lémer. Valaki felhomályosítana a teendõkrõl?
Mielõtt ujra akarod telepiteni a játékot, mindenképp uninstalláld le a mod-ot, mert aznélkül a friss telepítésnél fagyhalál. Tök mindegy miket telepitesz vissza, milyen file-okat másolsz vissza, akkor is lefagy. A fórumjukban volt egy két ötlet hogy lehet életre kelteni, de sajna a ,,megmentõ" scriptek már nem letölthetõk. Stevio mester se tu segíteni, AalaarDB aki meg tudna nem válaszol. Szóval odafigyelni. :-)
Elõlrõl tuti nem fogom kezdeni. <#zavart2>#zavart2>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A kockás piton akár 8m-re is megnőhet, de nekem csak 200 betű helyem van!
Bár az is igaz, hogy azé optimalizálhatták vóna egy kicsit a kódott, pl. 1-2 éven belül már igen csak elterjettek lesznek a 2 ill. többmagos procók, jó lenne ha az X3 is profitálna ezen újdonságogból. Fõleg úgy, hogy valsz. én is visszatérek majd 1 évi szünet után.
Ez a játék egyszwerûen zseniális <#violent>#violent>
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
igymár értem mi az a 3 jegyü évszám a játék idönél 😄😄
Itt le van írva magyarul az egész történelmi vonal.
Szóval voltak a földiek Ugyi a füldi emberek. nagyon szerettek volna ûrutazni a holdig még viszonylag könyyen el is jutottak, de távolabbra már nem igen értek sokat a kémiai meghajtású rakéták. egy tudóscsapat felfedezett egy anomáliát laboratóriumban amelybõl rájöttek, hogy féregjukserûen viselkedik, kvászi ha kaput építenek, min 2-t, akkor egy ugrással az adott célnál teremhetnek. építettek 2 kaput, egyiket elkülték a marshoz, amásik maradt föld körüli pályán. tesztelgették, tesztelgették, marha jól mûködött, úgyhogy küldtek egy kaput a proxima centaurihoz is, ami persze jó messze volt, így csak vagy 80 év után érkezett volna meg, amikor érdekes dolgok kezdtek el történni. asszem az egyik hajó egy ugrás során nem a marshoz, hanem egy másik rendszerbe ért haza, és amikor viszajött a földre és újra nekirugaszkodott, megint egy másik rendszerbe érkezett. mint kiderült, egy õsi igen fejlett faj már kitalálta ezeket a "kapukat" és õk már egy igen komoly hálózatot is felhûztak ezen kapukból, így a földi kapu randomszerûen elkezdett csatlakozni ezekhez a kapukhoz Az idegenek ezt persze észlelték, és jól be is fostak, hogy valaki megismételte azt, amit õk xpármillió évvel ezelõtt már megtettek. íg gyorsan átprogramozták a kapuhálózatot, és egy önmagába záródó. rendszert hoztak létre (én ezt csak kozmikus játszótérnek hívom) mégpedig azért csinálták ezt, hogy ezek az újak, nehogymá rájuk találjanak legalább addig ne, amig ki nem ismernek minket.
A földiek szépen kolonizálgatni kezdték a talált bolygókat, de ezekbõl nem volt túl sok, így terraformálni kényszerültek a maradékot. létrehoztak egy AI lényt, az un terraformereket. ezek kvázi robotok voltak, mesterséges intelligenciával. Rájuk bízták a terraformálást, és a kolóniák felhúzását. ez ment is szépen, egészen addig, ameddig egy windows update õõõ izé egy software frissítés révén, ezek a terraformerek öntudatra nem ébredtek, és szépen lekaszálták a földi kolóniákat. ez volt a nagy terraformer háború. a föld is majnem odalett, de a sokkal kisebb földi flottának sikerült a kapun át elcsalni a terraformereket, majd a földi kaput felrobbantották az ittmaradtak. A taurusz kolónia 20 millió lakójából asszem kb 20000 marad életben, õk 12 kapu távolságra új otthonra találtak, amit késõbb a nagy hadvezérrõl neveztek el Argon Primenak, majd õk is felvették ezt a nevet, mint a fajuk megjelölését. Innentõl nem embereknek, haenm Argonoknak nevezték magukat. elégették ill. megsemmisítettek, minden fennmaradt infót ösi otthonukróla földrõl, mert szentül hitték, hogy úgy sem jutnak vissza.
Folyt köv este, mert lekésem a buszt.
Bocsi!
2x ment el
amugy azok a terran hajok mi a jó istennel lönek 400 al ment a hajom aztán ugy telibe lötték folyton és a modositott hajo igencsak lement a 50GJ pajzsa
oké csak az a gond hogy akárhányszor mentem addig nem volt ott a kiscsaj a sectorban meg az állomáson az emberke amig benem mentem a cél szektorba az a olak akármi nevübe utána már másodszorra menve senki ellenség nincs ott akkor a xenon meg a paranid megvan a yakival van gondom
na megint neki esek aztán azt csinálom másodiknak mert a xenon sectorban van mentve utoljárra aztán játdszatok megint még johogy egy viszonylag jól fegyverzett jó pajzsmenyniséggel ellátott terran m6 sal mászkálok 😄
A xenonoknál még harcolni sem kell. Megkeresed a ládát és felkapod. A paranid csávó majd kipurcan, kinyírod a maradék Khaakokat és utána mehetsz el (lesz itt video). A harmadiknál nincs semmiféle video. Bemész Bala Gi's Joy rendszerbe, itt szól neked a kiscsaj hogy mit kell tenni (hozni 10K értékû cuccot majd dokkolni a megadott helyen). Kiröppensz majd egy másik hajóval és mész a másik rendszerbe kémkedni. Scannelsz és kész, meg próbálsz életben mardni, plusz tartani a távolságot. A legjobb ha 50-60 m közötti távban maradsz az állomástól.
Ha nálad mindhárom kristály utána menj az Argon One-hoz és kérd a kommhoz Ban Danát. Ott lesz hidd el. Mindig ott van, csak keresd meg a hajón utazók között.
Aztán jön az egész haddelhadd lezárása, amhez kapsz videót meg útbaigazítást.
me elvileg megvan mind kifizettem egy rakás pénzt a találkáért meg a kristályért a xenon szektort levadásztam me marhára szaggatott aztán össze szedegettem a yakinál kell vmi videot adnia vagy csak mondja hogy menynivel menjek aztán enyni?
De ha a kalózokat nem tudod lelõni, akkor mégis hogyan szedted le a drone-okat? Ott elmondja a csaj miként használd a fegyvert. Befogod a célt, majd ráviszed a célkeresztet és lõsz míg szét nem esik. UGyanezt kell csinálnod a kalózoknál is. Gyorsbillentyûvel befogod a célt és lelövöd, aztán mész a következõre és így tovább.
A fight software Mk1 és 2 abban segít, hogy az elsõ mutatja hová lõjj a találathoz, a második meg rá is tart neked, ha majdnem rajta van a célkereszted a célpontra lövés helyét mutató kis célkereszten, így nem kell teljesen pontosnak lenned. Elég ha a környékére lõsz.
Megsemmisülni meg azért fogsz, mert nehézségtõl függõen 1-3 hajó hagyhat csak le téged. Magyarán lõjj szét mindenkit. Nem nehéz.
Mivel játszol, egérrel vagy joy-al? Az egérrel könnyebb célozni, viszont a joy-al jobb a játékélmény és könnyebb irányítani a hajót. Lövegtoronyban ücsörögve meg nem okozhat nehézséget pár lassan közeledõ gép leszedése. Csak elsõként a legközelebbit lõdd szét, miután lõtávon belülre került. Nyomod a tüzelést folyamatosan és kész. A mass driverbõl itt nem fog kifogyni a lõszer.
Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!
Jelöld ki az egyik kalózt és amint támadhatod lõjjed. Ha kipurcant automatikusan vált a gép a következõre. Szépen szedegessed le mindet egymás után. A célzóval baromi egyszerû lesz a dolgod.
Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!
A harmadik csak azután jön majd, ha megcsinálod a kijelölt feladatot (megfelelõ helyre menni, majd vinni oda megfelelõ számú tárgyat, aztán átszállás egy másik hajóba és gyerünk egy másik rendszerbe kémkedni). Elmondják ezt hogyan kell kivitelezni, cselekedj eszerint (megfelelõ közelségben maradj megfelelõ ideig és majd szól az utasod mikor lehet lelépni).
Eztán visszamész a saját hajódért és elmész a szokásos helyre ahol a feladatokat lejelenteni szoktad, illetve a megbízások legtöbbjét kapod (Argon One).
Eztán kis cutscane, amibõl kiderül hová menjél.
beugrottam egy csatahajóval és el kezdtem porolni ( 😄 ) vele a szektor széle felé, mindenki utánam (vagy 12-14 j+k) és amíg elcsaltam õket bedobbantottam a haverokkal, csathajók felsorakoznak, 120 Nova felszáll és kezdõdik a haddelhadd (diafilm persze) mikoris kivág az asztalra....
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
hát az má csak szorakozás képpen volt 😄
na hülye kristályok a xenon kristály megvan
a másik kettö meg tudja a tököm megcsináltam elvileg mind a 2 öt de semmit nem történik
irja hogy menjek vissza a gyárhoz de szintén semmi mi a fenét kell még csinálni?
a paranid kristálynál a hülye paranidja neki ment a álcázott sziklának aztán ennyi volt