X3 - Reunion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sajan tegnap délutántól nem voltam még gépközelben sem ugy hogy nem tudtam kiprobálgatni dolgokat, de lehet hogy kék 1 uj hangkari.
Argon... verry pitiful life form! But the Kha\'ak Hive Greater power is now destroy this fouls!
Xem tesóm. Adsz egy címet? vegyél fel msn-re. :) [email protected] aztán megbeszéljük. Stim?
Argon... verry pitiful life form! But the Kha\'ak Hive Greater power is now destroy this fouls!
De akkor küldd el neki e-mailban, nagyon fog neki örülni.
Ja, de közben megjött a vinyó is.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
Elõször is a vinyó kell, aztán meglátom. Talán holnap már meglesz, nagyon remélem!
Az EMP meg csak Terran hajókra megy fel.
Tegnap megerõszakolt 3 Sohnen Incubbus.... 8 hajómat nyalta szét Maelstrom szívében... Semmi Extra am csak az Elit Flottám volt... Phoneix One Fortress.. 2 Sulaco.. 1 Castrum... és 4 ISD.... <#boxer>#boxer><#falbav>#falbav>
A Sohnen Beam Cannon kajak befogom szerezni.... nemtom hogy.. majd igyekszem... Egyébként a Terran Electro Magnetic ágyút csak Terran hajókra lehet rakni? Jól emlékszem hogy csak azokra? <#hehe>#hehe>
Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)
Technikai kérdés: tavaj tavasszal feltettem akkor Xp sp2 volt fent, és a videó animoknál rendes audió volt, most újra fel tettem, Xp sp3 van feltéve, és mikor valami videjó anim van akkor az audió rész felét játsza csak le. Semmi nem változott a gépen, 1dül a sp2-rõl sp3-ra váltás. Ez kicsit idegesít, ez valahogy orvosolható? vagy vissza az sp2-höz?
Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)
És akkor beguríton a Xenonos csatahajókból alló flottám orbit pályára, ahol darabokra lövik az egész redvás Microsoft-ot. <#violent>#violent><#boxer>#boxer><#gun>#gun><#falbav>#falbav>
méghogy videjóban vírus... hahaha
XTM-et EGO fórumán vagy az extendeden kell keresni, nehéz összevadászni
majd megpróbálom egyszer felrakni netre, talán holnap és akkor lesz egy tuti helye
Na akkor lássuk sorrendben:
A HRT olyan 100k Cr-nél vehetõ meg.
A Kit-ek hozzá olyan 300-400k Cr, de ezért kapsz vagy 80-90 db-ot, ami nagyon sok hajóra elég. Ha híve vagy a könnyû credit szerzésnek, akkor oldalamon olvasd el ezt a menüpontot, jól le van írva, hogy lehet a HRK-ból hasznot húzni.
Ha hajógyárban javítasz, az kész vagyon, bár épp ezért lenne lényeg, hogy vigyázz a hajódra.
Sztem a sérülés miatt a Mercury-d most gyorsabb, mint a Buster-ed. Átszállni úgy tudsz, ha bedokkolsz mindkét hajóddal ugyanarra az állomásra, akkor a személyes menüben lehet.
Irányítani amúgy úgy tudod legegyszerûbben, ha megnyomod az "r" betût, rámész a hajóra, "enter" és benn is vagy a menüjében. Ott már bármi parancsot kiadhatsz, amit tud.
Konténerek felszedése: Commands Consol/Navigation/Move to position
Ilyenkor kiválasztod a szektort, majd a Num billekkel a koordinátákra viszed a kis kurzort. Az "insert" gombbal váltasz 'z' és 'y' tengelyek között. Az 'x' állandó. Majd "enter"-t nyomsz. És a hajó elindul oda.
A konténereket csak nagyon közelrõl veszi észre és lehet, hogy triplex scanner kell hozzá, ezt nem tudom biztosan.
Lista van a honlapomon.
El nem szokták halászni a konténereket, max. nem repülsz elég közel.
Felvenni meg úgy tudod, hogy leengeded a pajzsot "o", nekimész. Legyen elég hely a rakteredben, mert a maradék felrobban ütközéskor.
Asszem ennyi.
Ill. még annyi, hogy hajót szektoron belül te is tudsz irányítani, anélkül, hogy beleülnél.
És akkor most tényleg ennyi.
A kereskedõ hajód irányításához kell egy Trading Software Extension arra a hajóra, amiben ülsz. Megkeresed a saját hajóid listájában a kereskedõhajót, bemész annak a menüjébe és ott adsz neki parancsokat vételre/eladásra, de csak akkor megy, ha megvan az említett szoftver.
Ha a busterrel szöszölök (repkedek szektorról szektorra) akkor a kereskedõ hajómat, tudom menetközben irányítgatni, vagy csak ha bedokkolok valahova? Ha igen, melyik billentyû az? Ja még 1 sima X3 ban is benne vannak a hajók, meg az ilyen olyan tárgyak amik elszórtan hevernek valahol, vagy az egy bonusz valami amit le lehet tölteni?
Ha nincs, akkor kézzel odarepülsz. Az y a síkhoz mért magasságod. Tehát x és z adja a síkot, y pedig az ehhez mért távolságod.
Nagynehezen eljutottam 2 szektorban a megadott koordinátákra, van olyan, hogy más valaki elhorgássza azokat a cuccokat? Mert a megadott koordinátákon nem találtam semmit, nincs ott semmi. Ebben tud valaki segíteni, mitõl lehet?
Találtam 1 régebbi mentést, azokat a cuccosokat, a buster is el birja, vagy kell a kereskedõ hajó?
Paranidoktól bevállaltam a CPU-s küldit. Király fizet 23 millát, na akkor irány Core 2. Belépek a Seth-el kicsit helyet csinálok. Behívom az Aegir-t majd azzal aprítok, mert megindultak a nagyvadak. Így is lett, kilõttem vagy 6-7 darabot, közben szedegettem a cuccost. Azután valahogy egy vonal mentén beragadtak a hajóik, csak forgolódtak. Szerencsére mert már untam egy kicsit és még nem volt tiszta a célpont.
Kilövöm fajin, de hát hogy ne menjek üres kézzel és különben is régen fogtam Q-t, gondoltam foglalok néhányat. Így is lett. Egyet már ugrasztottam de kettõ még ott volt és kifogytam a vadászokból amin volt Jumpdrive.
Hát itt az Aran. Ugrasztom dokkoltatok vele 2 Q-t és egy félig roncs L-t.
Megindulnak a Xenon csatahajók valahonnan a szektor közepe felõl.
Ne hajrá, hát ne kínlódjon szerencsétlen Ai én vezetem az Aran-t.
HCF ugrik, Aegir ugrik Seth ugrásra kiadva a parancs, hát akkor menjünk mi is.
Ianamus Zura belépek éppen felénk tart egy P és a kísérete. Fajin, ekkor a meglepi. Aran-on nincs Transporter, alapból lassú. Az Oriaxom meg nem tud dokkolni, mert egy görcs a pilóta és elkezd fogócskázni egy L és egy LX vadásszal.
De az idõ sürget, mert a Seth nem ugrik, mert nincs EC elegendõ. Mentés régebbi.
................szívmasszázs, vérátömlesztés.
Csak visszatöltöttem.... szerencsére.
Szerintem kezd újat, vagy tölts vissza állást. Esetleg ha türelmes vagy, akkor azzal ronccsal kezdessz el kereskedni és amikor sokára összejön a lóvé, akkor megjavíttatod.
Esetleg vannak elhagyott cuccok is. Az Argon Prime szektortól, 2 szektornyi távolságban 2 CIG található. Ezek darabja majd félmillió.
De hogy konkrétabbat írjak. 32.1,-35.5,-25.6 Cloudbase North West CIG (3)
Ha fenn van a HullRepairTechnology script, akkor Boron-oknál tudsz HullRepairTechonolgy-t venni és BBS-en lesni, mikor ad el valaki HullRepairKit-et. Ezeket bármely fajnál bedobhatja.
Amúgy meg ShipYard-on tudsz hajót javítani jó pénzért. Ha már 90%-os a Hull, akkor teljes sebességgel megy, csak alatta van sebesség csökkenés. Vagyis nem muszáj teljesen feljavítani.
Volna 1-2 kérdésem.
(http://x3reunion.freeweb.hu/) az itt leirtak nagyon asznosak :D, nagyon köszönöm szépen bárki is tette ide nagyon hálás vok.
A kérdésem a következõ lenne, az alábbi linkel kapcsolatban. Lementettem innen a térképet, de a másikat, valamiért nem engedi megnyitni, vagy elmenteni, az hogy hol találhatók elhagyatott hajók koordinátái vagy valami ilyesmi van benne. Azt valaki eltudná küldeni privibe.
A másik kérdésem az volna, hogy, a játék elején vok, össze kerültem 1 kisebb enemy flottával, és igen le amortizálták a hajómat, hol tudom megjavítgatni, vagy repair kitt-et beszerezni?
A választ elõre is köszönöm.
Hmmm..... a kalózok fegyverkeznek. És úgy tûnik saját gyártású, mert nem egészen 900 marines elfoglalta 1400 védõtõl. Vagy az Argonok ilyen gyengék.
-11k,5k,16k
köszi a segítséget.
http://www.xfire.com/profile/kivagyoken/
lehet hogy csakrosszul írtam be?
http://img1.tar.hu/divinity/img/73220528.jpg#3
Szerintem is töltsd ujra a mentést,mert volt,hogy oda sem kellett mennem az asteroidához,kaptam egy üzit,hogy van egy ore bányám.Beszélj a Herculessel,és nyomd az idõt,amig be nem adja az animot.
Próbáld meg visszatölteni egy korábbi állást, hátha úgy megy.
Nekem is volt olyan, hogy megállt a Hercules és ennyi, nem tudtam vele mit kezdeni. Egy mentés visszatöltés korábbról segített. De nemtom, hogy mennyire korábbról kell, a biztos, ha még a küldi megkezdése elöttre mész vissza.
Remélem, nem bányásztad le egy TL-el, mert akkor nemtom mi van. Bár elvileg nem lehetne.
Repülj Emperor Mines-ba.
1.A Trading Dock-ban hívd Nolmancketnun-t. Ha vége a dumcsinak és van 250.000 Cr a számládon (ha nincs, akkor szedd össze, de a CIG-bol elvileg kell legyen):
2.Hívd ismét Nolman-t. Megint dumcsi és legombol rólad 250.000 Cr-t, cserébe kapsz egy Ore Mine-t.
3.Várj, míg nem kapsz egy üzit.
4.Ismét hívd Nolman-t, megint dumcsi.
5.Megint kapsz egy üzit.
6.Paranid Prime-ban érd utol a Herculest a keleti kapu környékén.
7.Repüljetek tovább Priest Rings-be.
8.Menj a -11; 5; 16 pozíciójú aszteroidához és vedd célba.
9.Várd meg, míg a Hercules odaér és kirakja a gyárad.
10.Várj 30 percet, hogy beindúljon a gyár. SETA-val persze ez rövidítheto. Anim, ha megvan.
11.Repülj vissza Emperor Mines-ba.
a 8 pont nem stimmel, ugyanis elmentem a megadott koordinátákra de ott nincs asteroida, ennek ellenére le scanneltem az összes Priest Rings ben található aszteroidát de eggyik sem bányászható.
ez miért van, a Harculse, megált és nem csinál most semmit, tehát nem tudok elõrébb haladni, légyszíves segíts.

Egyetlen vadászgépemmel szoktam aprítani õket, mert akik kiugrálnak mennek Cyborgnak. Egy fregattal pedig lezárom a másik kivezetõ utat a szektorból. Így össze szokott jönni 20-30 slaves és 5-10 milla egyéb hajókból!