X3 - Reunion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mutatok párat amit én találtam vagy mutatták.:
http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=168652
XSP Datenbank
http://www.blackpanthergroup.de/x3/XSP-Schiffe/
http://www.blackpanthergroup.de/cgi-bin/xspd.cgi?id=0 <- Adatbázis.
( Ennél az oldalnál a fentebb látható Link-rõl lekel töltsed az adatbázis kezelõt. Ezek után tudsz csak hajókat leszedni. )
Ez a Plugin Manager FAQ, eddig itt találtam a legtöbb hajót.
http://cycrow.thexuniverse.us/ships/
( a letöltés a hajók neveinek listájánál a flopy ikonra kattintva. )
Az egyik legjobban megkreált hajógyûjtemény egyben. Nézegetheted õket, és ha tetszik akkor. Egyel lejjebb ott a letöltõ link is.
http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=126698
A letöltõ link:
http://www.flatrock.org.nz/wolf/images/X2_Pix/DDRS_ShipStation_Mod_V2.5.exe
Nagyjából ennyit tudok. De persze Egosoft.com-on még van vagy 300 tonnányi fémalkatrész ami arra vár hogy letöltsék. :) Én napokat keresgéltem ott mire találtam olyan hajókat amik megtetszettek. :)
Argon... verry pitiful life form! But the Kha\'ak Hive Greater power is now destroy this fouls!
Argon... verry pitiful life form! But the Kha\'ak Hive Greater power is now destroy this fouls!
Szal bejön az Installer, rögtön az elsõ oldal egy jó kis oldal. És ha jobban át is nézed a gombocskákat a kezelõ felületén akkor rájössz hogy ott lehet telepíteni a Scripteket. 4 füle van.
Scripts and mods - Ships - Mod profiles - Costum Wares
Nah neked pont az elsõ, a nyitó oldal kell ami a Scripts and mods. Ennél van a progi közepén egy fehér kicsi kocka szerû üres, fehér plac. Ennek lentebb helyezkedik el egy " Install New Script" gomb amire tenyerelhetsz is rá.
A GOmbot megnyomva bejön egy browser ablak, itt keresd meg a kívánt scripted elérési útját, ergo ahova raktad, és amikor kész, a megnyitás gombra kattints. Ez után már a program telepít magától.
Holnap megtanuljuk hogy kell hajót is berakni.
Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)
Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)
Warning! Cargo bay open, shields are down!
A sima X3-nál is mûködnek.
XTM-et felraktad?
Mert késöbb újra kell kezdened, ha át akarsz rá térni.
A lézerek nem ártanak, bár túlzásba nem érdemes vinni. Taktikázni kell. Volt amikor kieresztette a kalózhajókat és simán leszedtek volna, ha el nem bújok az egyik csatahajónál (mázlim volt, Argon Prime-ba ugrott, én meg elbújtam az Argon One-nál - vagy innen indult? rég volt) és az, meg a kísérlete elintézte a nagyját.
A többi hajó meg már semmiség volt késöbb.
Igaz, hogy akkor még nem volt fenn az XTM, így az XTM-ben már tudtam, honnan kell menni és hogyan, de ott megszenvedtem rendesen.
És akkoriban nem is volt Joyom, azzal most sokkal könnyebb.
A Starburst meg nemtom mért olyan nehéz, mikor eleve van ott egy küldi...
Abban kérnék segitséget, hogy hogyan tudok lejutni a bolygók felszinere, ha lehet......
És hajoval le lehet jutni a bolygokra, vagy csak kudletesekkel, vagy van esetleg script amivel le lehet jutni a bolygok felszinére????? :) Elöre is kösz
Addig eljutottam, mig felvettem azt a 3 cig-et a ringo moon feletti szektorban, aztán el is adtam. a másfél misibõl alig van haszázezer creditem, mert a kalozós maruder és talon vagy mi volt ami elugrált folyton, be szereztem bár jól irányzott lézert. A boronoknál hiába kergettem azt a hull repair vackot senkinél nem láttam se a tradingbe, se az eq-ba.
A Starburs-t Freedom'a Reach-ban található és 1150-et megy.
A Mamba Raider meg LooManckStrat's Legacy-ban. Igaz, ehhez küzdeni kell, de az elöbbi hajóval elfoglalható az utóbbi.
Soha nem vettem meg egyiket sem.
De most szólok, a Mambáért vért kell izzadni, fõleg XTM-ben, mert nem egyszerû.
De ezt majd akkor, ha megpróbálkoztál már vele egyszer-kétszer <#eplus2>#eplus2>
A hajóknál az S, M, L a felszereltség szintjét jelenti. Vagyis egy S-en nem lesz szinte semmi, egy M-en már jó pajzsok vannak, egy L meg fullra van szerelve.
Ez kell neki az elején. Én ezt tartom a legjobbnak és még van esélye is megvenni:
Argon Discoverer Raider - M5:
439.60 м/s
S: 101 665 Cr
M: 118 281 Cr
L: 130 753 Cr
Cargobay 1000
3x1 Mw Shield
amikor megvan a 2 millió nemtom mennyi akkor talán megéri a mamba, de még akkor is inkább másik... a mamba nem a legjobb hajó és még repuzni is kell hozzá irrdatlan sokat.
A Buster-t érdemes most még lecserélni egy MambaRaider-re. Nekem ez volt régen a kedvenc hajóm.
igen megvan, nagyon köszönöm szépen, a hang is megoldodott, ujar kallett telepíteni az egész gépet.:(
Valakinek nics 1 táblázata, hogy mivel, mit,hol lehet kereskedni? Na jó csak azt akartam kérdezni, hogy az üzemanyagot ki veszi meg, körbe jártam az argon prim környékét, de senki nem veszi meg:( illetve az argonoknál valamelyik eq, vagy a trading nél árulnak valami licens hülyeséget, a boronoknál is láttam azt mikor vehetõ meg? Az elsõ 2 küldit megcsináltam, a bustert milyenre érdemes cserélni?
Valakinek kérdés? Válasz? <#wink>#wink>
Jah Xem-nek átment az XTM... :) Örült neki. <#circling>#circling>
A Cyberlink Power Cinema-t raktam fel nemrég, szerintem ez kavart be.
ALL I WANT IS WORLD DOMINATION
Ötletek?
Ja W7 alatt megy, telepítés után nem volt ilyen gondom. Pár hónapig nem hátszottam, kíváncsi vagyok mi kavarhat most be.
Dysonban hol ore-t kér,hol silicont,majd elküld ide-oda,hogy a sector közepéig menjek el,és ott valóban át is veszik a szállítmányt.Ha valaki meg tudná mondani,hogy ez a küldetés része,vagy csak szállítgatok,az nagy segítség lenne.Köszi elõre is.
Az ISD Teladi, az SSD meg Pirate ha jól tudom.
A játék indításánál kell kiválasztani a shipmanagert? Mert akkor az is OK.
Ashley használsz?
A Selected Mod-nál a shipmanager van kiválasztva?
JA és tényleg, én nem Plugin Managerrel raktam be, hanem Ship Installerrel. Elöbbi csak scripteket tud, utóbbi hajókat!
Próbálkozz azzal. És nem minden hajó kapható meg minden fajnál.
Asszem a StarWars-osak Paranid hajók, de nembiztos.
Ship Creatorral meg tudod nézni.
Exit & Run
New Game
Azután cheat, satellite mindenhová. De egyetlen hajógyárban sem látni, se ISD-t, se SSD-t.
Nélkülük nem is lenne játék <#vigyor2>#vigyor2>
És egy másik fajt kihagytál, ami szintén kiirthatatlan és mindig respawnol. Ez pedig a Player <#taps>#taps><#taps>#taps>
Vagyis amikor kilõsz egy hajót Xenon Sector 101-ben, akkor valahol máshol respawnolódik. Kiírthatatlanok, úgy mint a Kha'ak-ok.
Am délelõtt folyamán az egyik elfoglalt ismeretlen szektorban amit elfoglaltam, megjelent vagy 20 Xenon K és kilõtték az egyik Sulacomat. Igaz csak egyet tudtak mert egy volt ott, de az mindet lenyírta. :D utánna a megmaradt egy xenon-t a Castrum nyírta ki. :D szal zajlik az élet. :D
Cserébe kedvességbõl 3 xenon szektort foglaltam el :D. De am az a fura hogy csak úgy megjelennek a xenon hajók.... ez úgy frankó. de nembaj jöjjenek csak. <#hehe>#hehe>