X3 - Reunion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sajnos sok örömöm nem volt a megszerzett gépekben, mert rámrontott egy raj Xenon hajó, 3db M3-as, és 5-6db kisebb hajó. Semmi perc alatt legyilkolásztak.😞 Ilyen mennyiségû kalózzal elõtte elbántam, de ezek a Xenonok rajban elég brutálisak. Asszem beszerzek néhány másik vadászt kisérõnek, hátha úgy könnyebb elbánni velük.
A wingman gépeknek ha jól láttam két parancsot lehet adni, a támadja az én célpontotmat, és a védjen engem. Melyik a célszerûbb? Szerintem, a védelem, mert ha jól értem, akkor azokat lövik akik rám támadtnak, így én közben a saját célpontommal tukok pepecselni.
Nekem nincs vonósugár az Interworldsben, még csak ki sem írja... ( A másik kettõben kiírja.)
Bajtársak kitartás! - Jogos Önvédelem, youtube
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
Meg a gép az én verziómban még nem használja ki a rakteret igazán!!!Hiába van nagyobb, teletöltött raktere, el tudná adni a cuccot egy szektoron belül a kiszabott áron több gyárba is, nem fogja rendesen kiüríteni a rakományt!!! Mindig csak egy helyre dokkol be. És hiába van még 2/3 áru a hajódban, hazatér a bázisra teljesen feltölteni! Ezzel rengeteg idõt veszít!Bár nem tom' hogy a Trade Command Software3 orvosolná -e ezt a problémát, még nem próbáltam... Csekély 500 ezerért😞
Meg nekem az elején igen fontos, hogy ne kelljen plusz 1.5 millióval többet fizetni a hajókért... Ha saját kézzell fuvarozok, akkor ott másodlagos a sebesség, ott jó a nagy a raktér!! Mert én a géppel ellentétben nyilván teljesen ki is fogom használni! Megnézem hogy éppen mikor dokkol be a rivális (az ár változásához viszonyítva). Legfeljebb visszatöltöm, hogy a lehetõ legmagasabbb árat adja ... 😊 Közvetlenül a konkurencica beérkezése elõtt fél perccel hamarább dokkolok be... 😊Hehe.
Szóval a közepes kategóriájú, olcsóbb hajó néha az (tán az elején még) költséghatékonyabb...??? Vagy nem?
Mennyire poénos dolgok is ezek!!!)
Ha a környéken sehol nincs SPP, akkor a legnagyobb biznisz ezt lerakni. Folyton üres lesz mert viszik a cellákat rekord sebességgel elfelé.
Bányákat meg oda kell tenni, ahol megfelelõ yield érékû aszteroidák vannak. Ennyit kell tudni mindössze és ezzel vígan el lehet lenni. Nem kell külön térkép, fõleg hogy a Khaakok idõnként leamortizálhatnak komplett területeket és akkor aztán sütheted a térképedet.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Lassan összejön a pénz valami gyárra, inkább úgy fogalmazok, hogy Solar plant-re hajtok. Érdekes módon nem sikerült vennem, pedig mind a pénz, mind az elismertség megvolt szerintem. Találtam egy térképet, amibõl elvileg kiderül, hova érdemes ilyen gyárat telepíteni térkép, ez valóban használható? A játékban nem találtam meg ezeket az infókat, legalábbis a szektor térképénél, ez az adat nincs felsorolva. Sztem...
M3+ hajótípusokat meg még a Bala Gi küldetések elõtt is tudsz szerezni. Igaz ki kell lõni belõlük a pilótákat, de megoldható a megszerzésük vásárlás nélkül. Persze ezek is szétszedhetõek a HQ-ban és utána majd gyárthatóvá válnak.
A Raideren meg mindig csak 2 pajzs volt. Ez a gyorsabb változat. Az alap gépen van 3 pajzs, a sentinelen meg mindig 1 pajzsal több található mint az alap változaton. A Vanguard meg jóval angyobb energiabankkal rendelkezik és jobb a fegyverenergia utántöltése, de leassabb.
Mint kiderült a 2.0.02 paccs változtatott valószínûleg.
Itt megtalálható a frissített adatbázis: hajók
Ha elvégzem a Bala Gi missönöket, tudok majd M3+ és M7 hajókat gyártani?
akarom irni több cuccra.
De egyenlõre játszani sincs idõm. szal csak ötlet.
Mégse kell senkinek. Nekem mindenesetre nagyon bejött. Hq-ban rádobom a pajzsot, meg a csúzlikat, azt irány az EQ.dock és kész.
Még amugy van kis javitani való benne. Az inicializáló scriptet kell külön választanom a fõ scripttõl, mert mindig egy példányban elindul. Nem csinál semmi rosszat, csak engem zavar.
A Xai Corp lapon volt egy ManageQuantity script, ami megtetszett, de nem volt benne engedélyezve a nagy hajó, mert annak nem lehet home-base-t beállitani.
Alapnak felhasználtam és átirtam. Azt tudja hogy megadhatsz egy ware-t ami a dockban is van, és egy darabszámot, amit mindig a dockban tart. Igy ha kevesebb mint a dockban akkor áttölti a dockba ha több akkor vissza a hajóra. Az alap script egyszerre csak 1 cuccot tud kezeleni. Több cucchoz több hajó kellene. Még lehet hogy megpróbálkozok vele több hajóra megirni. Igy a dock ware- limitjét el lehet felejteni. Fõleg egy 590.000 cargo-val rendelkezõ bedokkolt Majahual-al.
Nekem arra kellett hogy a silicont adagolja a docknak, mert a cargo tuninghoz sok kell belõle. Igazából pont a majahual cargóját bõvítem. már 260.000 körül jár.
Kérdezd meg Ego-ékat, hogy van-e betölthetõ programozói állás.
Végre valaki értelmet adott az EQ Dock-nak.
http://www.f1-info.hu/
Ottan vannak a finomságok!
Õ nagyon sokat írt a nagy hajókról,flottákról
Itten vagy Amaro oldalán.
<#vigyor>#vigyor>
<#conf>#conf>
reméljük mihamarabb kész lesz, mert videjó alapján nagggyon ütõs és közepes gépen is szépen futott😊)
The Matrix has you...
Valami hír az xtm.7 rõl??
Még egyenlõre nincs elég pénzem és respektem vonósugaras hajóra, azt nézze már meg léci valaki, hogy le bírja-e pontosan rakni a másik bázis elé közvetlenül torlaszt okozva!!! Mert nem bírom már kivárni amíg eljutok odaáig!!!!...
"Nekem egy battlestar pegazusom van amin a hátsó ágyúkat alfa pulsed beam emitterekre állítottam, majd a megvédendõ rendszer ugrókapujához mentem és rátolattam a kapura úgy, hogy ne férjenek be a kishajók (felülnézetbõl kb 1-1.5 cm hely volt a gépem fara és a kapu síkja között. Úgy tûnik, hogy ilyen esetben nem érkeznek hajók a kapun keresztül, így nem kellett attól félnem, hogy az érkezõ hajók felrobbanására csökken a repum..."
Nem ártana valahogy keresztbe tenni a konkurenciának!... Egyszer azzal szórakoztam, hogy benyomtam a SETÁT, hogy felgyorsuljon az ár emelkedése. Megálltam a bázis elõtt, és nézem hogy a másik teherhajó mit összeflangál elõttem, mint a bolond, jobbra-balra... Aztán rájöttem, hogy a hülyéje nem tud bedokkolni tõlem, azé' megy össze-vissza! Szerencsére jó helyen álltam meg!... (Kikapcsoltam az automatát, pont mire ráfordult volna a pályasíkra.) Tehát gondolom, hogy a nagyobb hajókkal érdemes lesz majd a konkurencia gyárai elõtt dokkolni, ha éppen tétlenségre vannak kárhozatva, hogy elvágjuk az utánpótlását, s hogy így felverjük az árakat... És hogy mindenki tõlem vegye mondjuk a szilikont!... Vagy nem tudom: hogyha simán csak szétlõjük a gyárait, akkor milyen mértékben csökken az bizalmi viszonyuk?... (Gondolom eléggé...) Aztán a másfajta gyárakkal való kereskedéssel visszaállítani a bizalmukat?... Jobban megéri-e majd esetleg úgy, mint ilyennel kínlódni? Mondom, végülis nem jött nekem a teherhajó, nem robbant fel... (De ez lehet, hogy csak ritka nagy mák ilyenkor?) De ha tétlenségre van kárhozatva a 17 millás nagy hajó, akkor az nyilván pazarlás! De nem tudom, hogy fel lehet-e olyan szinten verni így az árakat, hogy a hajó árát és a tétlenségét kompenzálja esetleg???... Vagy olyankor megpróbálja elvontatni a gyárat??? Vagy telepít másik szektorba újat???
Próbálta ezt már valaki, hogy van-e értelme?
Mikor lesz már a játékokban is ilyen, szaggatás nélkül???...
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz
Ha meg nem akkor bedobsz még cirka 80-100 vadászt 😛
Nincs az a gép amit ne lehetne megpadlóztatni :-)))
Aztán ha két hónap múlva se hallotok felõlem, küldjetek mentõexpedíciót 😊
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz
Mikor beindult a "mûsor", magára hagytam a gépet, SETA be monitor ki, kellett mennem a dolgomra, és mire hazaértem, 1.5 millióval több lett a bankszámlámon, anélkül, hogy bármibe bele kellet volna avatkoznom!! És ez tényleg fantasztikus!!!!
Másik érdekes tapasztalat tegnap... szembe jött egy UFO.
Volt valami furcsa jel a szektor térképén. Megnéztem, hát egy gyönyörõ kis ufó volt, körben futó fénnyekkel, meg minden.
Emmegmi?
A Treasurechest szektortól északra talátam egy szektort, ami nincs egy térképen sem jelölve, amit eddig láttam. A Treasurchest az Omycron Liare szektor mellet van keletre.
Egy Goner szektor, és belépve mindjárt egy bafomnagy hirdetõtábla néz szembe az emberrel. Sokáig nem is értettem mirõl van szó, mert a hítdetõtáblán épp egy hamburger animációja futott.
Egyszerre csak egy hajót tuningol, ergo ha van egy nagyobb rakterû hajód és elkezdi tuningolni a cargot, akkor addig nem foglalkozik a kisebb hajókkal mig azzal nem végez. De ha adagolog neki az ore és silicon darabokat folyamatosan akkor nem gáz. Igy élethûbb legalább.
Most állt neki a Majahual cargo tuningnak. alap 200.000 és tuningolható 500.000 körülire. Saccra 50 milla ore és siliconba kerül majd. De mivel ingyen termelem õket, elõbb utóbb kész lesz.
Elvileg átirható könnyen, hogy TL vagy M1 hajóra szereld a cuccot, viszont akkor nem tudsz nagyobb hajókat tuningolni. (kivéve a Phoenix One Fortress-el)
Biztos valami script kreálta, de mit keres itt. Ha már leszedtem volna a scriptet akkor miért nem tûntette el a hajóit a script?
Jó lenne a jelenlegi titánom mellé.