X3 - Reunion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The Matrix has you...
az x3 ban van egy szálito hajom az istenért se akar 7esröl fejlödni 8 asra hogy tudjak rendszerekközöt kereskedni hova mehetnék mék szektorba ahol jo a kereslet hogy fejlödjön a hajom?
Egy síkon vagyunk.
Bajtársak kitartás! - Jogos Önvédelem, youtube
Ha jól emlékszem pl: valmelyik korai nagy amerikai elnöknek (a nagy jelzõt nem a mostanira értettem), tán' Leonardonak és Einsteinnek is volt asszem'!!!! Ha jól emlkészem...
Kérném, hogy ezeket az egymás elleni cseszegetéseket hagyjátok abba és legyen ez az egy topic itt az sg-.n , ahol nem ba*ogatják egymást az emberek.Tudom, hogy fájó és sértõ egyik másik hozzászólás, tessék bocsánatot kérni és megnyugodni.
Térjünk vissza a játékhoz.
Valahol a 7050-es hozzászólásnál hangzott el a "ki mit szeret az X3-ban" címû kérdés.
Azt hiszem elég sok helyen megválaszoltam már, de az igazi, ami tetszett már az X2-ben is, hogy lehet nagy hajód, a SAJÁTOD és hogy úgy irányíthatod, ahogy Te akarod.
Ennek elõtte sok-sok úrszimulátort meg miegymást játszottam már végig (legkedvesebb a Freespace 1-2,inkább a 2) és baromira idegesített, hogy akármilyen magas rangban voltam, nem kaptam a fenekem alá egy cirkálót, rombolót vagy csatahajót.Ezzel szemben már az elõzõ részben is megvolt eme lehetõségem.
Az X1 avagy a Beyond the Frontier és az X-Tension is csak egy patch árán adta meg a lehetõséget, hogy egy TL hajót vezessek.
Anno még az X-Wing,Tie Fighter, stb korában errõl álmodtam.Aztán megvalósult, végre!
Nekem ez volt az igazi,ami tetszett és tetszik.
(Az meg az én bajom, hogy hülye vagyok.)
Igazán szégyellni egyedül csak az olyanoknak kell magukat, akikrõl én írtam!!! Nem kell semmit megfogadnod!!!
És annak sokkal több köze lesz a jelenlegi témához.Bár az ûrutazás is ide tartozik,nekem jobban tetszik, mint az egymás b*ogatása.
Kezdetekben, mikor elkezdtem fórumozni, elkövettem azt a hibát, hogy én is odafigyeltem a helyesen írni NEM tudókra.Mivel engem rendkívül irritál.
Aztán hagytam az egészet.Nem érdemes jó emberekkel ezen összeveszni.
Sajnos a mai oktatás szégyene, hogy nem tudnak sokan írni, de ez nem ide tartozik.
Talán azért sértõdtél meg, mert magadra ismertél abban amit írtam???...
Ha lenne benned egy szemernyi alázat, akkor talán csöndben maradtál volna...
Én csak egy nyolc általánost végzett idióta vagyok!!! Nem úgy, mint te professzorkám...
Nem, nem tudok olvasni sem és írni sem! Te vagy a király!
Te SZÓ SZERINT valóban nem hánytorgattad fel, hogy milyen magas végzettséged van!!! De utaltál rá, hogy te okosabb vagy, mit õ!...
Igen, vannak komplexusaim ez tagadhatatlan!De pont az ilyen nagyképû emberekbõl van elegem, mint te!
Bár én nem gondolom, hogy MINDEN diplomás egy hülye!!! Hanem csak annyit mondok, hogy a papírok nagyobb része (90%) az én szemeben tényleg kb. csak annyit ér, mint a kutyapiszok az út szélén... Persze, hogy vannak kivételek.
"Azért meg külön felnézek rád, hogy Te ki tudod választani azokat az írókat, akik mindent pontosan írnak meg az eddig meg nem ismertrõl. (Vagy inkább azok a jó írók akiknek az írásai alapján kialakítottad a "saját" világképedet.)
"Egyébként öröm olvasni magvas hozzászólásaidat, amikben a mások tudásának pocskondiázásán kívül semmi konkrét nincs. (Igaz, az viszont van benne rendesen.)"
Én nem csak simán hülye vagyok, hanem egy tolvaj is! Önálló gondolataim nincsenek!
Az nem volt elég konkrét, ahogy hazavágtam a relativitáselméletet...
De ebben is biztos csak mások segítettek nekem... 😊
Én mondtam, hogy tényleg nem árt az, ha valaki helyesen ír!!!!....
De talán mégsem az a lényeg... Nem kellett volna ezért õt leszólni...
Te mindig minden terülen perfekt vagy???? Nem kell bizonyítanod!!! Elhiszem!!!
http://www.f1-info.hu/
Ami fuho írásait illeti, én is nehezen olvasom, de mivel nem ugyanazokat a hibákat véti, véleményem szerint ez nem a nem tudásból, hanem a gépelési szokásokból ered. A manapság oly divatos skype és társai üzeneteiben kapok hasonló gyorsan rögzített, rövidítésekkel és hibákkal teli üzeneteket, ahol nem is divat az ellenõrzõ visszaolvasással foglalkozni - fejtse meg, akit érdekel. Nem az én stílusom, de elfogadom, van aki így ír, és punktum. Nem offol, nem káromkodik, vannak jó hozzászólásai - ide (is) tartozik, s ha kedvünkért még változtatni is hajlandó, az csak javára írható.
Te csak olvasni tudsz, vagy meg is érted amit olvasol?
A helyesírást és a fanáziálást ne keverd össze.
Sokadik olvasásra sem látok a hozzászólásomban olyasmit:
1. Ami felhánytorgatná kinek milyen iskolai végzettsége van (szemben Veled),
2. Ami támadó, vagy provokáló lett volna (Te, ha valaki szól, ne a gyerekek homokozójába dobd a papízsebkendõt kést rántasz és leszúrod? Majd valami csökött szabályokat kidolgozó, mások elé állandóan korlátokat állító kreténeket okolsz?)
3. Ami ledorongolta volna õt az élet szépségeinek meglátása, vagy az azokra rácsodálkozása miatt.
Azt igyekeztem jelezni, hogy az anyanyelv ápolása sem elhanyagolandó, mert egy idõ után, köszönhetõen az újsütetû "nyelvújítóknak", a magyar nyelv annyira "leegyszerûsödik", hogy nem fogja tudni igazán visszaadni azt amit Õ észrevett.
A komplexusod, meg a Te problémád. Azért mert szarul érzed Magad valaminek a hiánya miatt, egybõl azzal hozakodni elõ, hogy minden diplomás gondolkodni, fantáziálni képtelen idióta elég nagy szegénységi bizonyítvány.
(Persze gondolom az ismerõsi körödben lévõ diplomások azok kivételek, mert Te természetesen csak a hozzád hasonló szárnyaló elmékkel találod meg a közös hangot.)
Azért meg külön felnézek rád, hogy Te ki tudod választani azokat az írókat, akik mindent pontosan írnak meg az eddig meg nem ismertrõl. (Vagy inkább azok a jó írók akiknek az írásai alapján kialakítottad a "saját" világképedet.)
Egyébként öröm olvasni magvas hozzászólásaidat, amikben a mások tudásának pocskondiázásán kívül semmi konkrét nincs. (Igaz, az viszont van benne rendesen.)
Meg még egy nagy elõnye, hogy JOGILAG azé lesz a kibányászott cucc, akinek a kezében lesz a technika, hogy elmenjen érte!...
Ebbõl kifolyólag mindent áttekinthetetlenek láttam, és nem értettem semmit! (Persze nyugodtan mondhatják rám a kritikusaim, hogy még most sem értek semmit, de nem érdekel már.)
Pl: Magoljál kémiából reggeltõl estig az elektron pályaszerkezetérõl, amikor még azt sem tudod, hogy mi az a tömeg, idõ, sûrûség stb.... Bár ha a tanító néni sem tudja, akkor úgy nehéz lesz...
Túlzottan ránagyítanak a relatíve lényegtelenre (persze azt is kell, de nem a másik véglet rovására...), és nem tudják felülrõl szemlél(tet)ni az rendszer egészét egybefüggõen, madártávlatból!!!....
És VALÓSZÍNÛLEG nem is ismerünk minden lehetséges hatást.(Ahogy azt az elõbb kifejtettem.)Szerintem ilyen egyszerû a lényeg, nem kell mindig mindent túlbonyolítani!
Szerintem egy a lényeg. IGAZÁN csak egy szabály van: az, hogy NINCS SZABÁLY!
(-Végsõ soron olyan, amit ne lehetne áthágni.) Én ebben hiszek.
The Matrix has you...
Mert engem is mennyi ideig megtévesztett az iskola, a tánárok, a tudományos vezetõk tévedhetetlenségébe, felsõbbrendûségébe vetett hitem!
De engem egy csak egyszer lehet átvágni! Aztán ha ugyanazat látom, akkor már hiába... Hogy mekkora sztálini agymosás az egész magoltatós magyar (ki)oktatási rendszer! A Friderikuszban is szokott lenni mostanában egy okos a tévében: Há' õ ismeri a sztívönhókingot, meg neki van doktori disszertációja!!! Húha! Hogy oda ne rohanjak!Nekem meg nincs: tehát én mindig mindet köteles vagyok gondolkodás nélkül elhinni az ilyeneknek!!!... Jókat szoktam röhögni az ilyeneken! De lehet, hogy néha inkább sírnom kéne!!??...
Az átállás fenekestül felforgatna mindent. Komplett iparágakba belefeccölt dollár vagy euró százbilliárdok értektelenednének el hirtelen. Vagy gondoljunk az adórendszerre. Milyen társadalmi kihatásai lennének pl, ha hirtelen átállnánk valamilyen alternatív energiaformával az elektromos meghajtásra. Most vessenek ki ezer százalékos fogyasztási adót az áramra?
Tudtommal minden (idióta) elméletet kísérletileg kéne alátámasztani.
Namármost a relativitáselmélet kozmikus léptékekre vonatkozik, csakhogy kozmikus léptékekbõl ki ellenõrizte le az alapkísérleteket??? Ki ment el (legalább) egy másik naprendszerbe, vagy egy másik galaxisba, hogy elvégezze ott is pontosan ugyanazokat a méréseket???? Tudtommal még semelyik nagyokos. No de akkor mirõl is beszélünk?
Szóval a természeti törvények léteznek, de róluk csakis az általunk alkotott elméletekkel van fogalmunk. Amelyek szükségképpen hiányosak. Lásd: ideák.
Egyébként valóban elméleti ember vagyok, de most a lakásfelújítással kénytelen voltam szembesülni a gyakorlattal is. Mit mondjak: nagyon brutális! :-)))
http://www.f1-info.hu/
No, léci ezt fejtsd ki bõvebben...
Mondom, hogy az elméleti emberek hajlamosak mindig, mindent túlbonyolítani... 😊