X3 - Reunion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bigapó
mindenképpen oda, ahol van SPP. Az mindig kell, persze az se árt, ha sok gyár is van a szektorban. Power Circle, Home of Light, Kingdoms End, Rolks's Drift, ezek jó helyek. Nekem volt egy saját SPP-m Red Light-ban is, úgy kezdtem, hogy Home of Light-ba küldtem elõször, itt 2-3 szintet nõtt, aztán áttettem Red Light-ba, megint 2-3 szint és végül felraktam az egyik északi Boron szektorba. Ott van pár kajagyár is, azok is jók fejlesztésre. Lényegében olyan kell ahol van folyamatos kereslet, mert van gyártás. Azaz elfogyasztják amit odaviszel, elõbb-utóbb. Pénzbe lehet, hogy nem sok, de ilyenkor még nem is ez a lényeg. Majd UT-ként visszahozza az árát.

The Matrix has you...

egyet értek én is pl:nexus is ijen jo hajok vanak bene meg a történet is jo de az irányitás akor lene jo ha ugy irányithatnánk bene a hajot mint az x sorozatban. van egy orosz fejlesztésû játék nemtudom mi a cime de a demoján már jácotam az is jo csak a grafikája kicsit gyenge
az x3 ban van egy szálito hajom az istenért se akar 7esröl fejlödni 8 asra hogy tudjak rendszerekközöt kereskedni hova mehetnék mék szektorba ahol jo a kereslet hogy fejlödjön a hajom?

"Ennek elõtte sok-sok úrszimulátort meg miegymást játszottam már végig (legkedvesebb a Freespace 1-2,inkább a 2) és baromira idegesített, hogy akármilyen magas rangban voltam, nem kaptam a fenekem alá egy cirkálót, rombolót vagy csatahajót"

Egy síkon vagyunk.

Bajtársak kitartás! - Jogos Önvédelem, youtube

A beszólogatást meg nem mi kezdtük...

Meg egy utolsó gondolat: a nagy emberek közül is soknak volt diszlexiája, diszgráfiája!!!!!!!!!

Ha jól emlékszem pl: valmelyik korai nagy amerikai elnöknek (a nagy jelzõt nem a mostanira értettem), tán' Leonardonak és Einsteinnek is volt asszem'!!!! Ha jól emlkészem...

Kedves barátaim.

Kérném, hogy ezeket az egymás elleni cseszegetéseket hagyjátok abba és legyen ez az egy topic itt az sg-.n , ahol nem ba*ogatják egymást az emberek.Tudom, hogy fájó és sértõ egyik másik hozzászólás, tessék bocsánatot kérni és megnyugodni.

Térjünk vissza a játékhoz.
Valahol a 7050-es hozzászólásnál hangzott el a "ki mit szeret az X3-ban" címû kérdés.
Azt hiszem elég sok helyen megválaszoltam már, de az igazi, ami tetszett már az X2-ben is, hogy lehet nagy hajód, a SAJÁTOD és hogy úgy irányíthatod, ahogy Te akarod.
Ennek elõtte sok-sok úrszimulátort meg miegymást játszottam már végig (legkedvesebb a Freespace 1-2,inkább a 2) és baromira idegesített, hogy akármilyen magas rangban voltam, nem kaptam a fenekem alá egy cirkálót, rombolót vagy csatahajót.Ezzel szemben már az elõzõ részben is megvolt eme lehetõségem.
Az X1 avagy a Beyond the Frontier és az X-Tension is csak egy patch árán adta meg a lehetõséget, hogy egy TL hajót vezessek.
Anno még az X-Wing,Tie Fighter, stb korában errõl álmodtam.Aztán megvalósult, végre!
Nekem ez volt az igazi,ami tetszett és tetszik.

figyelj én is ismerek töb diplomás embert sokan jók és értelmesek de ismerek egyet aki két diplomávalis ojan (már elnézést a kifejezésért) buta hogy már fáj és kényeses meg sajnáltatja magát nem tudom ki ismeri a háda kft-ét nekem jobarátom a fönök gyuribá de a felesége az nos ö volt az osztájfönökö és mindig azon nyavajgot hogy az ö kis tanári fizetéséböl nem tud eniadni a férjének mindig csak panaszkodott de a férje mindent megadott neki de csak nyavajgott pedig mások akik ugyan ugy diplomások voltak ök bezeg nem nyavajogtak pedig nekik nem volt kft jök és mégis rendesen tudtak eni adni a családjuknak szoval a diploma még nem jelenti azt hogy okosab vagy joban gondolkodik mint mi de ugyan ugy becsûlnikel öket hisz töbet tanultak mint mi és még belölem is lehet diplomás ez nem atol fûg hogy menyire irok hejesen mert ha valaki joban megismer akor ez a momentum hogy nem irok hejesen már feledésbemerûl mert a sok jó tulejdonságom hátérbe nyomja ezt a rosz tulajdonságomat<#worship><#worship><#worship>

A többi diplomás embert, akik nem tartoznak bele abba a kategóriába, amirõl beszéltem, azokat természetesen nem akartam megbántani, bocs! De akinek nem inge, ne vegye magára!!!...

(Az meg az én bajom, hogy hülye vagyok.)

Hidd el, neked a világon semmit nem kell szégyellned, hiszen valóban SZÉP és NAGYON FONTOS dolgokról írtál!!!! Érdekes, én meg tudtam érteni. Az, hogy nyelvtanilag nem helyes, nem ez a lényeg!!!! Én a szépet és a jót akartam meglátni, õ meg csak a rosszat akarja meglátni az emberekben, és azt is érdemli, azt kell visszakapnia!!!

Igazán szégyellni egyedül csak az olyanoknak kell magukat, akikrõl én írtam!!! Nem kell semmit megfogadnod!!!

A többiektõl tényleg bocs, hogy kifakadtam! Csak ha az ember húsz éven keresztül azt látja, hogy ilyenekkel van tele az egész ország, akkor talán egyszer megbocsájtható, ha visszaszólok... Nehezen viselem a nagyarcúakat.

Nem kell senki elvárásainak megfelelned, soha!!! látod, van aki így is elfogad téged...

figyeljetek rám én evalom nem tudok hejesen irni minden tanárom megmondta nemtudom miért de most megfogadom hogy mindent megteszek érte hogy joban érthetö legyek de amifontosab nem az számit hogy hogy irunk természetesen fontos anyanyelvûnk ápolása én nemtudok hejesen irni de ez a legnagyobb hibám ahol én élek ot tisztelnek becsûlnek mert mindig kiálok magamért és jozan észel gondolkodom a tanácsaimat általában megszokták fogadni mindig azokmelé álok akinek szûksége van rám és igazatok van köszönöm hogy melém altatok és azt is köszönöm hogy szoltál a hejesirásomal kapcsolatban igy tudom min kel változtatnom és minden tölem telhetöt megtaszek azért hogy igy legyen az mindegy hogy diplomás vagy nem az a fontos hogy azt tegyûk amit jonak vélûnk vagy tartunk szerintem.

Hétfõre kész az M2 teszt.Na, majd azt lehet olvasni!
És annak sokkal több köze lesz a jelenlegi témához.Bár az ûrutazás is ide tartozik,nekem jobban tetszik, mint az egymás b*ogatása.

Kezdetekben, mikor elkezdtem fórumozni, elkövettem azt a hibát, hogy én is odafigyeltem a helyesen írni NEM tudókra.Mivel engem rendkívül irritál.
Aztán hagytam az egészet.Nem érdemes jó emberekkel ezen összeveszni.
Sajnos a mai oktatás szégyene, hogy nem tudnak sokan írni, de ez nem ide tartozik.

Pirx az nagy okosság! A repülõ citromfacsarótól a szódás szifonig minden van benne. <#vigyor>

Te vagy a világ legokosabb embere, ezt aláírom bármikor!!! De talán te voltál az aki elkezdett beszólogatni a másiknak, nemde? Tagadd le!

Talán azért sértõdtél meg, mert magadra ismertél abban amit írtam???...
Ha lenne benned egy szemernyi alázat, akkor talán csöndben maradtál volna...

Én csak egy nyolc általánost végzett idióta vagyok!!! Nem úgy, mint te professzorkám...

Nem, nem tudok olvasni sem és írni sem! Te vagy a király!

Te SZÓ SZERINT valóban nem hánytorgattad fel, hogy milyen magas végzettséged van!!! De utaltál rá, hogy te okosabb vagy, mit õ!...
Igen, vannak komplexusaim ez tagadhatatlan!De pont az ilyen nagyképû emberekbõl van elegem, mint te!

Bár én nem gondolom, hogy MINDEN diplomás egy hülye!!! Hanem csak annyit mondok, hogy a papírok nagyobb része (90%) az én szemeben tényleg kb. csak annyit ér, mint a kutyapiszok az út szélén... Persze, hogy vannak kivételek.

"Azért meg külön felnézek rád, hogy Te ki tudod választani azokat az írókat, akik mindent pontosan írnak meg az eddig meg nem ismertrõl. (Vagy inkább azok a jó írók akiknek az írásai alapján kialakítottad a "saját" világképedet.)

"Egyébként öröm olvasni magvas hozzászólásaidat, amikben a mások tudásának pocskondiázásán kívül semmi konkrét nincs. (Igaz, az viszont van benne rendesen.)"

Én nem csak simán hülye vagyok, hanem egy tolvaj is! Önálló gondolataim nincsenek!

Az nem volt elég konkrét, ahogy hazavágtam a relativitáselméletet...
De ebben is biztos csak mások segítettek nekem... 😊

Én mondtam, hogy tényleg nem árt az, ha valaki helyesen ír!!!!....
De talán mégsem az a lényeg... Nem kellett volna ezért õt leszólni...
Te mindig minden terülen perfekt vagy???? Nem kell bizonyítanod!!! Elhiszem!!!

Cowek
Tökre igazad van, de én annyival szkeptikusabb vagyok, hogy nem hiszem hogy elõbb utóbb téma lesz a "kitekintés", mert lassan romba döntjük a civilizációnkat, és akkor még ilyen lehetõségein sem lesznek. Persze nem vagyok jövõbe látó, és reménykedem abban is, hogy egyszer csak valaki kihoz a garázsából egy fura szerkezetet, ami megváltoztatja a világot... Ezt a fórumot sem nyomnánk ha nem lett volna ilyen korábban :-D

http://www.f1-info.hu/

Hm... Lehet hogy mára be kellene fejeznem? :-)
Így van, így van. Higgadjunk le picit. De ez ne jelentse azt, hogy mindenki magába folytja amit ki szeretne adni.
Amaro
Én még nem találkoztam hibátlan emberrel, magam messze nem vagyok az. Szeretném kérni e fórum társulatát, hogy fogadjuk el a másikat olyannak, amilyen, ne egy-két idegesebb hozzászólásából ítéljük meg, hanem az öszesbõl, és ha valamire tényleg azonnal és dühbõl reagálni kell, azt mély levegõvétel után tegyük. Köszönöm.

Amaro
Felpörgött a fórum, bár sokat kell visszaolvasnia annak, aki X3 bejegyzést keres 😊, bár "valahol minden összefügg mindennel" - droidka majd leírja, melyik fizikus könyvébõl loptam a mondatot <#nyes> A világ politikája nem a világûr meghódítása felé halad, a döntéseket viszont a politikusok hozzák, tehát látszólag nincs esély gyors fejlõdésre. Valójában azonban a politikusokat a gazdasági hatalom mozgatja és motiválja, ezen szférának pedig elõbb-utóbb érdekévé válik egy alaposabb kitekintés - mihelyts a megtérülési ráta közelebb kerül a ráfordításéhoz. A sok hiba, amit az ûrkutatásban elkövettek az érintettek, megbosszulja magát a rendelkezésre álló tõke csökkenésében, és még a megszállottak sem ölnek pénzt olyan légvárakba, melybõl a dédunokájuk húzhat elõször hasznot - ha lesz benne egyáltalán profit. Amíg az ûrsikló robban, a szonda elprogramozódik, és a mûhold ütközik, ha egyáltalán pályára kerül; nos addig kisebb csoda kell az ugrásszerû fejlõdéshez, ami talán változtat az emberi hozzáálláson. Ez a kis löket lehet akár negatív elõjelû is, hiszen egy aszteroida közeledése is tudna megfelelõ reakciót kiváltani, csak legyen elég idõ(és ne a csurig pakolt UT kapja telibe, ugye <#wow1> ). Lehet pozitív is, elég ha valamelyik csapat váratlan sikert ér el, abból az emberi gyarlóság folytán az összes gárda részt követel majd, tehát nagyot taszítanak a szekéren. Végül az a rész sem hanyagolható el, bár az elõbbiekhez hasonló tétekkel lehet csak rá fogadni, hogy nem mi lépünk tovább, hanem hozzánk jutnak el, ugye-ugye.
Ami fuho írásait illeti, én is nehezen olvasom, de mivel nem ugyanazokat a hibákat véti, véleményem szerint ez nem a nem tudásból, hanem a gépelési szokásokból ered. A manapság oly divatos skype és társai üzeneteiben kapok hasonló gyorsan rögzített, rövidítésekkel és hibákkal teli üzeneteket, ahol nem is divat az ellenõrzõ visszaolvasással foglalkozni - fejtse meg, akit érdekel. Nem az én stílusom, de elfogadom, van aki így ír, és punktum. Nem offol, nem káromkodik, vannak jó hozzászólásai - ide (is) tartozik, s ha kedvünkért még változtatni is hajlandó, az csak javára írható.

off

Te csak olvasni tudsz, vagy meg is érted amit olvasol?

A helyesírást és a fanáziálást ne keverd össze.

Sokadik olvasásra sem látok a hozzászólásomban olyasmit:
1. Ami felhánytorgatná kinek milyen iskolai végzettsége van (szemben Veled),
2. Ami támadó, vagy provokáló lett volna (Te, ha valaki szól, ne a gyerekek homokozójába dobd a papízsebkendõt kést rántasz és leszúrod? Majd valami csökött szabályokat kidolgozó, mások elé állandóan korlátokat állító kreténeket okolsz?)
3. Ami ledorongolta volna õt az élet szépségeinek meglátása, vagy az azokra rácsodálkozása miatt.

Azt igyekeztem jelezni, hogy az anyanyelv ápolása sem elhanyagolandó, mert egy idõ után, köszönhetõen az újsütetû "nyelvújítóknak", a magyar nyelv annyira "leegyszerûsödik", hogy nem fogja tudni igazán visszaadni azt amit Õ észrevett.

A komplexusod, meg a Te problémád. Azért mert szarul érzed Magad valaminek a hiánya miatt, egybõl azzal hozakodni elõ, hogy minden diplomás gondolkodni, fantáziálni képtelen idióta elég nagy szegénységi bizonyítvány.
(Persze gondolom az ismerõsi körödben lévõ diplomások azok kivételek, mert Te természetesen csak a hozzád hasonló szárnyaló elmékkel találod meg a közös hangot.)

Azért meg külön felnézek rád, hogy Te ki tudod választani azokat az írókat, akik mindent pontosan írnak meg az eddig meg nem ismertrõl. (Vagy inkább azok a jó írók akiknek az írásai alapján kialakítottad a "saját" világképedet.)

Egyébként öröm olvasni magvas hozzászólásaidat, amikben a mások tudásának pocskondiázásán kívül semmi konkrét nincs. (Igaz, az viszont van benne rendesen.)

Kíváncsi vagyok, hogy az aszteroida övezet vajon tényleg egy szétrobbant bolygó maradványai lehetnek-e, ahogyan azt a sumer Tiamat-legenda tartja???... Errrõl hallott valaki valamit?

Én ezt tényleg abban látom, hogy nincs, olcsó hatékony technika a kezünkben!!!!! Hiába van is esetleg egy csomó hasznos dolog az ûrben, ha ipari méretekben még nem tudnánk kihasználni(TL hajók, ELEFÁNT MAMMUT STB😊 ). Az ûrutazás drága és energiapazarló (és hát környezetszennyezõ)... Szerintem.

Meg még egy nagy elõnye, hogy JOGILAG azé lesz a kibányászott cucc, akinek a kezében lesz a technika, hogy elmenjen érte!...

Én bizony (többet már) nem esek senki elõtt hasra, attól ha van két diplomája, Nobel-díja stb!!!!...

Sose "törõdj"- Helyesen írva.

Én örölök, hogy vannak még olyan emberek ebben az ostoba, hazug világban, mint Te! Sose tördõj a nagyokosokkal!

rendben megfogadom a tanácsod

Persze azt nem mondom, hogy most akkor már mindet tudok!!! Csak tán' épp egy leheletnyivel jobban, mint amikor mások teljesen félremagyarázták a dolgokat a suliban. Sõt, inkább azt mondom, hogy van még egy csomó minden, amit NEM tudunk!!!!! Mert a rendszer pont úgy állítja be magát, hogy már mindenrõl, mindent tud!!!!!!!!!!!!!!!!!! (És én balga ezt el is hittem.)

Amikor otthagytam az iskolát, késõbb ez volt az egyik elsõ és legfontosabb dolog amit megérteni véltem: hogy mindig mindet túlbonyolítanak, teljesen feleslegesen! Hogy a kéménynél kezdik az építkezést, a kevésbé fontos dolgokat helyezik elõtérbe! Míg a fontos dolgok, az alpofogalmak gyakorlatilag teljesen kimaradnak!!!!!!!!!!!!
Ebbõl kifolyólag mindent áttekinthetetlenek láttam, és nem értettem semmit! (Persze nyugodtan mondhatják rám a kritikusaim, hogy még most sem értek semmit, de nem érdekel már.)

Pl: Magoljál kémiából reggeltõl estig az elektron pályaszerkezetérõl, amikor még azt sem tudod, hogy mi az a tömeg, idõ, sûrûség stb.... Bár ha a tanító néni sem tudja, akkor úgy nehéz lesz...
Túlzottan ránagyítanak a relatíve lényegtelenre (persze azt is kell, de nem a másik véglet rovására...), és nem tudják felülrõl szemlél(tet)ni az rendszer egészét egybefüggõen, madártávlatból!!!....

Persze, persze! Csak egyesek átesnek (és ami még rosszabb,hogy ebbõl kifolyólag másokat is átejtenek) a ló túlsó oldalára!!!...

Hogy minden szabály körülmányfüggõ! Ha megváltoznak a körülmények, akkor megváltozik a tétel kimenetele...

És VALÓSZÍNÛLEG nem is ismerünk minden lehetséges hatást.(Ahogy azt az elõbb kifejtettem.)Szerintem ilyen egyszerû a lényeg, nem kell mindig mindent túlbonyolítani!

Azért a szabályokat ne vágjuk ennyire gyorsan sutba. Szabályokra szükség van, egyébként közlekedni sem tudnánk. De azért nem kell bálványozni õket. Rugalmas hozzáállás szükségeltetik! :-)
"Bár a mi vélekedésünk, de úgy tûnik mégis igaz, hogy vannak természeti törvények (most azt hagyjuk, hogy egyesek szerint egyáltalán nincsenek, mert úgy gondolom mégis van valami, amit a természeti törvények névvel illethetünk)."

Szerintem egy a lényeg. IGAZÁN csak egy szabály van: az, hogy NINCS SZABÁLY!

(-Végsõ soron olyan, amit ne lehetne áthágni.) Én ebben hiszek.

Ha nagyképû akarok lenni, akkor azt mondom, hogy a gondolkodás nem úri passzió, hanem kényszer! :-)))
Ami nálam inkább jópontnak számít... Talált?

A nyakdaba ugrani nem fogok 😊, de azért néha tán' mégis jó látni, hogy van aki még gondolkodik!...

Valamivel el kell ütni az idõt a megjelenésig! :-)
bigapó
és mi lesz itt akkor, ha megjelenik az XTM? 😊))) 39 új hsz és Én már lelkesen csapok is be ide, hogy végre arról kapjak infót, hogy megjelent! de nem😞 csak filozófia óra van😞(

The Matrix has you...

Stephen Hawkinghoz csak annyi: amit a sikerkönyvében, az Idõ rövid történetében összeokoskodik azt Augustinustól lopta. Az nem baj, hogy valakinek nincsenek eredeti gondolatai, de legalább a forrást illik feltüntetni. Augustinus persze nem perelhet, lévén már vagy 1500 éve halott. De még mindig érdemes elolvasni fejtegetéseit az idõrõl a vallomásokban.
Röviden: Aki elhiszi ezt a sok korlátolt marhaságot, mert diplomás, Nobel-díjas, okosnak kinézõ emberek bõszen hangoztatják ezeket, azt én csak sajnálni tudom!...

Mert engem is mennyi ideig megtévesztett az iskola, a tánárok, a tudományos vezetõk tévedhetetlenségébe, felsõbbrendûségébe vetett hitem!
De engem egy csak egyszer lehet átvágni! Aztán ha ugyanazat látom, akkor már hiába... Hogy mekkora sztálini agymosás az egész magoltatós magyar (ki)oktatási rendszer! A Friderikuszban is szokott lenni mostanában egy okos a tévében: Há' õ ismeri a sztívönhókingot, meg neki van doktori disszertációja!!! Húha! Hogy oda ne rohanjak!Nekem meg nincs: tehát én mindig mindet köteles vagyok gondolkodás nélkül elhinni az ilyeneknek!!!... Jókat szoktam röhögni az ilyeneken! De lehet, hogy néha inkább sírnom kéne!!??...

Hát ez az. Egyetértek.
Pontosan. Senkinek nem érdeke lemondani az olajról. Ha már annyit ruháztak beléje.

Az átállás fenekestül felforgatna mindent. Komplett iparágakba belefeccölt dollár vagy euró százbilliárdok értektelenednének el hirtelen. Vagy gondoljunk az adórendszerre. Milyen társadalmi kihatásai lennének pl, ha hirtelen átállnánk valamilyen alternatív energiaformával az elektromos meghajtásra. Most vessenek ki ezer százalékos fogyasztási adót az áramra?
Fogadok, hogy sokat olvastad Egely György könyveit. 😊

"Másrészt ha jól tudom a fény állandó és átléphetetlen sebessége az elméletben nem következtetés, hanem axióma. Azzal magyarázzák, hogy ha valami gyorsabban terjed mint a fény, akkor megsérti az okság elvét."

Tudtommal minden (idióta) elméletet kísérletileg kéne alátámasztani.
Namármost a relativitáselmélet kozmikus léptékekre vonatkozik, csakhogy kozmikus léptékekbõl ki ellenõrizte le az alapkísérleteket??? Ki ment el (legalább) egy másik naprendszerbe, vagy egy másik galaxisba, hogy elvégezze ott is pontosan ugyanazokat a méréseket???? Tudtommal még semelyik nagyokos. No de akkor mirõl is beszélünk?

Lehet hogy rosszul fogalmaztam. Talán nem a bonyolultabb szót kellett volna használnom. De amit te is írtál: van az ismert rész, és van az ismeretlen. Ismeretlen mindig lesz, sõt, azt sem tudhatjuk mennyit nem ismerünk még. :-))) Tehát a tudásunk nem fedi le az egészet, így szükségképpen hiányos lesz. Bár a mi vélekedésünk, de úgy tûnik mégis igaz, hogy vannak természeti törvények (most azt hagyjuk, hogy egyesek szerint egyáltalán nincsenek, mert úgy gondolom mégis van valami, amit a természeti törvények névvel illethetünk).

Szóval a természeti törvények léteznek, de róluk csakis az általunk alkotott elméletekkel van fogalmunk. Amelyek szükségképpen hiányosak. Lásd: ideák.

Egyébként valóban elméleti ember vagyok, de most a lakásfelújítással kénytelen voltam szembesülni a gyakorlattal is. Mit mondjak: nagyon brutális! :-)))
Cowek
Erre céloztam a beszûkült politikusokkal kapcsolatban, õ a lakóhelyeket bombákkal és háborúkkal megoldanák ezen a bolygón. Az energiapolitika meg siralmas a földön. Az alternatív megoldásokat szinte hátráltatják az olajlobbi miatt. Nem látnak tovább az orruknál sajnos.

http://www.f1-info.hu/

"A valóság szükségképpen bonyolultabb mint az elmélet"

No, léci ezt fejtsd ki bõvebben...

Mondom, hogy az elméleti emberek hajlamosak mindig, mindent túlbonyolítani... 😊

Droidka ne értsd félre légyszi. Nem piszkáltuk. Csak tettünk egy megjegyzést, de szerintem ezt közel sem lehet bántásnak nevezni. Ha megbántottam volna mégis, azért elnézést kérek.
Szerintem ezért indult be az az exobolygó mánia. Hogy talán egy lakható bolygóért érdemes lenne elindulni. Az ûrbányászat úgy látszik nem elég hajtóerõ egyelõre. Hiszen még a szénhidrogén készleteink is messze vannak a kimerüléstõl. Jelenleg gyorsabban fedezik fel az új fölgáz és kõolajmezõket, mint ahogy a fogyasztás bõvül. Az elsõ római jelentés szerint már rég el kellett volna fogyniuk.
Pont errõl beszéltem az álmokkal kapcsolatosan... Ahogy a keleti filozófus mondaná: Az út a cél...