X3 - Reunion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lockheed

Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide

0.7 mikor jelenik meg és honan lehet letölteni?

Lockheed
Ha az EVE re gondolz kb 8 hónapig játszottam vele, és borzalmasan jó, innovatív, és összetett játék rá is függtem rendesen! Annyi a bajom vele, hogy már nemvagyok 14 éves, aki gyakorlatilag akkor ér rá amikor akar, így fájó szívvel és reszketõ kurzorral ugyan de jegeltem az accomat! Egyébként csak jókat tudok mondani róla. Szerintem még az árát is megéri a dolog, mert annyira szélsõséges határok között lehet benne érvényesülni, h az elképesztõ! Ráadásul fejlesztik is rendesen. Amíg nincs 400 hajó egy rendszeren belül ( FleetBattle RULZ 😊 ) addig nincs gond vele!

Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide

Az online dolog az nem kell,nem idevaló.Egyébként meg már van online ellenfele.Igaz, azt tényleg csak az interneten lehet nyomni, single nincs.

Ja, és fizetõs...

Nyugi! Az, hogy ha valaki megkérdezi, hogy mit jelent ami oda le van írva, azzal nyilván nincs semmi gáz! És mondtam, hogy végsõ soron nem minden diplomás teljesen hülye! <#smile> (És én sem vagyok mindig penge!)

Sérülések nélkül az iskola természetellenes magoltatását nehéz túlélni még a nyitottan gondolkodó egyéneknek is!!! Bár akiben van fantázia, azt semmi iskola nem tudja TELJESEN elpusztítani, az valamilyen formában mindig a felszínre fog törni!

És mondtam, hogy akinek nem inge, ne vegye magára!!! És rólad ha mondtam jót is, akkor valószínûleg téged sem tartalak korlátoltnak!!!! O.K?

Bajtársak kitartás! - Jogos Önvédelem, youtube

mano1b
a mod ra montam ext 7. értetem

<#buck>
nédda' osztán már megin' egy diplómás ókoskódo szóltbe nenézzél neis kéredzél mostmán
Magyarítanád a mondatodat kérlek? 😄

http://a-zcomp.eu/

mano1b
én ere vértamár miota az idõre

Különösen azért, mert a 0.6-os nem kompatibilis a 2.0akárhányas hivatalos verziókkal.
bigapó
felesleges, azt a pár napot kibírod, utána meg úgyis újat kell kezdeni. legalábbis érdemes, bár van aki rögtön gazdagon szereti felfedezni az új világokat😊

The Matrix has you...

ezek a scriptek mitadnak a játékhoz?

moöst rakom fel a 0.6 ot

és honan lehet majd letölteni?

Hehh vazze !
Már csak 10et kell aludni 😊 😊 😊 😊
Amaro
Igen. Elõre jelzett érkezési ideje május 18-20. A bejelentés szerint kéretik a dátumot úgy kezelni, mint a magyar vonatok érkezési idejét: sacc/kb.

0.7 röl van szo?

miért?

Szerintem mindenki kezdheti elõvenni a 1 hónapos túlélõ csomagot mert a gép elõl nem fogtok elmenni. ETA (Estimated Time of Arrival

Pár dolog még eszembe jutott ezzel kapcsolatban. (Bocs, hogy nem egy hsz-ben írom le néha a gondolataimat.)

Pl: a következõ X-részekben milyen "újítások" lesznek???
Az alap, hogy a grafikával eladnak mindent, kijavítanak pár bugot, nagyobb térkép, új küldetések, új fajok, új hajók, de végsõ soron minden a régi marad. Talán a fejlõdési rész lesz jobban kihegyezve? Tuningolható hajók stb.

Bár a hivatalos honlapján én természetesen szavaztam, hogy milyen újításokat szeretnék látni. Íme sorrendben, röviden.

1: Fps mód.
2: Leszállni a bolygókra.
3: Többjátékos mód.
4: Feljavított sérülésmodell.
5: Mélyebb szerpejáték elemek (Kidolgozottabb, történetorientált alküldetések garmadája. Használat alapú fejlõdési rendszer, mint a GTA:San Andreasban.)
6: Hajók, állomások tunigolása, fejleszthetõsége, a LEGO elemekhez hasonló építési módon...

Az lenne számomra a legállatabb, ha az egészet fognák és összegyúrnák a GTA San Andreasszal onlineba!...

Meg ugye a katonai gépekben az üzemanyagtartály és a tankokban a lõszerrakasz nyilván erõsebben páncélozott.Elõbbi még semlegesgázzal, halonnal is védve a robbanás ellen. Errõl ennyit.

Pl: az utasszállító repülõk csomagtere is be van kerítve spéci hálóval, ami csökkenti a robbanásveszélyt a terrorcselekmények esetén... Ha egy táskarádió felrobban, még nem szakad rögtön szét a gép a nyomástól, "csak" megsérül. Elméletileg... Meg videón tesztet is láttam ilyenrõl.

"No de majd az X11ben lessz."

Tudom, hogy sokszor el lehet adni ugyanazt a rókabõrt... Sajnos. De elöbb utóbb rá lesznek kényszerülve, hogy újítsanak valami igazán nagyot... Remélem!!!...

Mert az X 3 Reunion amit ad, abban szerintem már azért súrolja a tökéletesség határát!!! Bizonyos értelemben... Ezt már nem lehet hova tovább cicomázni a benne lévõ fontosabb dolgokara elvonatkoztatva.

De egyébként örülök, hogy reagáltál!!! Mielõtt félreértenél!!!

Helyesbítve: * lennének *
-Mindjárt kapok egy nagy egyest az ellenõrzõmbe a magyar nyelv elszánt védelmezõitõl. <#smile>

Nem csak kamikaze dolgok vannak / lenénnek a világon...

Miért szerinted, ha a valóságban majd egyszer lesz (ha lesz) sok ûrállomás, akkor nem lesz olyan, hogy egy háborúban valaki elfoglalná az egyiket??? Nem kell mindent feltétlenül darbokra lõni aknavetõvel... A kisebb kaliberû és fõleg a BÉNÍTÓ(!!!) fegyvereknek sem kéne feltétlenül átütnie egy ûrállomás falát.Ami jobb esetben ki kéne hogy legyen képezve az ûrszemét és a mikrometeoritok becsapódása, a kisebb robbanások, stb. ellen... És a régi jól bevált ökölharctól nem értem, hogy miért kéne bárminek is felrobbannia????!!!... <#smile> Tudtommal az éjjellátót is feltalálták már pár évtizede... De mindegy.

Annyira irracionálisnak hat ez a gondolat??? (Addig fog, amíg meg nem csinálják normálisan.)Eve Onlineba is hazudtak valami ilyesmit, hogy lesz... Elite 4 úgy tûnik sose lesz kész. És van még pár jelölt.

Persze ez szubjektív, hogy kinek mi tetszik! Gyõzködni nem akarok senkit. Ízlések és pofonok...
Nekem ez kell, a bolygókra való leszállás lehetõségérõl nem is beszélve!!!

Pl. egy PSG gyárban a vak sötétben kéne rohangálni, mert egy kis fényforrás is elég, hogy az egész komplex az ûre repüljön...

Asszem annó, nagyon annó, még volt ilyesmirõl szó...

No de majd az X11ben lessz.
Meg most hiányzik különösen az, hogy nincs FPS rész! Mert amíg nyersanyaggal kereskedik az ember, addig annyira nem érdekes ilyen értelemben, hogy mi van a raktérben! (Csak a rajta lévõ profit!)

Mert ha ne adj' Isten, ha már egy rakasz sörétes puskát, kézigránátokat szállítanánk a politikailag támogatott lázadóknak (vagy mittudomén' <#smile>), amiket meg is lehetne interaktívan fogni, rendeltetésszerûen használni, akkor az szerintem már egy másik dimenzió lenne!!!!!!!!

A rabszolgák esetében ennek hiánya még jobban kidomborodik: elfogni, lekaratézni, kivallatni õket, hogy megszerezzük a titkos aranytartalékaik címjegyzékét <#smile>!!!

A hajók, bázisok elfoglalása kommandózva a barátainkkal!!!... Félek, hogy ez csak egy álom!!! Hogy lesz-e valaha ilyen normálisan megcsinálva???...

Tényleg, én csak most kezdem igazán kapiskálni, hogy milyen sokféle és változatos méretû hajó van az X 3-ban!!!!(A többi ilyesmi játékhoz képest meg fõleg!!!<#smile>) Mert eddig a gyáraim kilencven százalékához a standard 7000raktér+100 m/sec sebességû Kajmánokat használtam! De most, hogy már pajzsokat is árulok, ahhoz elég a kisebb,olcsóbb, gyorsabb hajóosztályból venni.

Bár talán az M6-Korvett osztályból lehetne egy olyan, mint ami a Homewörld 2- ben volt az egyik legnagyobb kedvencem: a Lézerkorvetthez hasonló egység is, ami kimondottan a nagy hajók, állomások ellen volt extra hatékony!!!

Meg a korvett és az anyahajó között is lehetne egy átmeneti szint.

De lényegében már csak a légdeszka hiányzik...

mano1b
probáljátok ki a vipera nevü hajókat ebõl 1 kupac rendet csinál 470 nel megy minden hol minden gondot megold <#mf2><#mf2><#mf2>

mano1b
én ezt ugy oldotam meg hogyaz adot faj nál jonagy rang 1kupac vadász és csak a hq ja marad vagy ami nekem volt a reputácio keveset eset ijenko gond megoldva.<#mf1><#mf1><#mf1><#mf1><#mf1>

mano1b
én dolgozom raj ta majd nem mindenap ameny idõt csak tudok de ez nem tõlem függ hanem az ext 7 megjelenésétõl sajna

A konkurencia tönkretétele pedig nem csak simán az árak felverése miatt fontos!!!... Hanem az utánpótlást is fenyegetik. Akarom mondani: fenyegetTÉK...
<#mf1><#mf1><#ravasz1><#ravasz1><#bdead><#bdead><#vigyor1><#vigyor1><#beka2><#beka2>

kb mikor lesz magyarositás?
és hul tartaszvele?
a mod mikor lesz kész?
honan lehet majd letölteni nekem 2.0 van

Ez nagyon jó tipp volt! Köszönöm. Az 1 megás pajzs gyártásában is van akkora haszon, mint a kajában!!!...

Az akadozó bányámat feltupíroztam. Rátettem 7 db ilyen gyárat, beindítottam 1 millával. Megvártam hogy lemerítse ezt az összeget(addig nem adtam el). Csinált 600 000 kredit tiszta hasznot!!! Nem rossz, nem rossz!!!

Olyan sokféle gyár van, hogy egyszerûen nincs ideje az embernek mindet kipróbálni!Ezért is köszi mégegyszer a hasznos tippet!

mano1b
hé emberek én kitaláltam egy érdekeset a játékba lévõ cucok rol nem a fegyverek re gondoltam semi féle leirás nincs pedig van bene tõbb tucat amirõl fogalmam sincs mire valo nem ártana õsze szedni egy be ugy mint a hajókat erõl még kisviku se irt se senki jõhetnek a jelentkezõk 1000-rel az uj mod ba ez is benne marad az bisztos na fiuk a cocokat kikéne vesézni rendesen nem ártana.<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nezze><#nezze><#nezze>

ujratelepitetem mostmár nem fagyle

valamiért ritkán de lefagy miért?

C/Documents and settings/*username*/Dokumentumok/Egosoft...

Amaro
A dokumentumok között, az egosoft könyvtár alatt keresd.

hol van a mentés?

Az UT-k képzésénél már az elején érdemes egy nagyobb hajót venni neki, felszerelve Jumpdrive-val.Elõbb-utóbb úgy is eléri a rangot és akkor már nem kell átültetni.Arról nem is beszélve, hogy fogalmam sincs hogyan kellett.
Az elején egy zsúfolt,de biztonságos szektorba kell irányítani.Érdemes bekapcsolni az üzenetküldést, így mindig látod, ha valami gondja van a kereskedõnek.Pl. megtámadták és elmenkült, vagy nincs több lehetõsége,stb.
Ha kifogyott a kereskedési lehetõségekbõl, át kell irányítani másik szektorba.Asszem 8-as szinttõl kezdi el használni a Jumpdrive-ot.
Utána meg tökmindegy mit csinálsz, Õ úgyis arra megy, amerre jónak látja.
Na, ennyit az UT-rõl.

bigapó
vagy túl fiatal😊)

The Matrix has you...

Én sem baszogatásból mondom, de én elsõre megértem, amit mond... Akkor lehet, hogy csak én vagyok túl gyors??? 😊

bigapó
ha vettél bele TSmk3-at, akkor már nem lehet beleülni, illetve lehet, de ezt úgy értelmezi a program, hogy "kirúgtad" a pilótát, ergo amit eddig fejlõdött azt eldobtad, hiszen következõleg már nem Õt kapod meg. Véletlenszerûen generál nevet és mindig 1-es szintût kapsz. átültetni lehet egyik hajóból a másikba, errõl is volt már írva valahol, meg Amaro oldalán is le van írva.

Tehát 8-as szint elõtt maximum annyit tudsz neki tenni, hogy ha sokat állt már (stand by van írva a neve mellett valamelyik oszlopban), hogy újra kiadod neki a Sector Trader parancsot és másik szektort adsz meg neki. Õ szépen odabattyog és ott elkezdi keresni a zsíros fuvarokat, de ha itt sem talál megfelelõt, akkor szintén stand by marad. Korábban leírtam melyek a jó szektorok, de lehet, hogy neked van pár jobban tetszõ. Igazából mindig változik, ahol sok gyár van azért ott sok a fuvar is - persze ha csak kétfajta van akkor nem biztos😊

ui: mielõtt a "mehet" gombra tapancsolsz, azért nézd már át, hogy mit írtál és hogyan, mert kétszer olyan sokáig tart elolvasni és értelmezni az írásaid, mint másét. nem baszogatásból írom, tudom, hogy ilyen a stílusod, de elõbb-utóbb Te is fogsz belõle profitálni (például nem fogsz megbukni nyelvtanból😊))

Hú gyerekek, azért nekem már nagyon viszket a tenyerem az új mod miatt😊 már nemtok mit kitalálni, minden más játék uncsi már😊) úgy kereskednék-vadásznék egy jót új területeken😊

The Matrix has you...

Meg még a Dark Waters is elég jó, szerintem... Meg a Shore of Infinity is tûrhetõnek néz ki.(Sok SPP + gyárak.)

Szerintem ne ülj bele közvetlen az UT hajóba...
De tapasztalatom szerint néha át kell küldeni paranccsal másik szektorba, hogy indítsa a több szektorban való kereskedést! Hiába volt már a megfelelõ szinten, hiába lett volna min keresnie...

helo a hajom ugy fejlödik ha én teszem meg az utolso szintet hogy kereskedjen töb szektorban is?

bigapó
rossz az útvonalszámítási algoritmus. ez mindenkinél megvan, bug-szerû. ezt is jó lenne orvosolni, mert nagyon érdekes dolgokat tud mûvelni sokszor.

The Matrix has you...

OFF:
Nexus???? - szégyen, ami az IG3-ból lett...😞😞😞😞😞
2003-ban megvolt a grafika..meg a hajók..megvette a mithis és gyorsan piacra vágta ócska sztoryval... a teljes gém rosszabb lett mint a demó😞😞 Még jó hogy nem IG3 néven ment piacra...😊

On:
Amugy csak nekem csinálnál olyat az autopilot, hogy van két aszterodiad egymás mellett és pont arra kerüli aamerre a másik van, és persze azt telibe röffenti???

Erre nincs vmi gyógymód? Kis busterem autoP-ja is csinálja ritkán, de teherhajó is szenvedett, sõt a mamut is lerongyolta a pajzsát Ore beltben amikor hozta a silikon bányát...(pedig semmi bonyolult nem volt az utvonalban...)

hogy van ez???