X3 - Reunion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide
Ja, és fizetõs...
Sérülések nélkül az iskola természetellenes magoltatását nehéz túlélni még a nyitottan gondolkodó egyéneknek is!!! Bár akiben van fantázia, azt semmi iskola nem tudja TELJESEN elpusztítani, az valamilyen formában mindig a felszínre fog törni!
És mondtam, hogy akinek nem inge, ne vegye magára!!! És rólad ha mondtam jót is, akkor valószínûleg téged sem tartalak korlátoltnak!!!! O.K?
Bajtársak kitartás! - Jogos Önvédelem, youtube
http://a-zcomp.eu/
The Matrix has you...
Már csak 10et kell aludni 😊 😊 😊 😊
Pl: a következõ X-részekben milyen "újítások" lesznek???
Az alap, hogy a grafikával eladnak mindent, kijavítanak pár bugot, nagyobb térkép, új küldetések, új fajok, új hajók, de végsõ soron minden a régi marad. Talán a fejlõdési rész lesz jobban kihegyezve? Tuningolható hajók stb.
Bár a hivatalos honlapján én természetesen szavaztam, hogy milyen újításokat szeretnék látni. Íme sorrendben, röviden.
1: Fps mód.
2: Leszállni a bolygókra.
3: Többjátékos mód.
4: Feljavított sérülésmodell.
5: Mélyebb szerpejáték elemek (Kidolgozottabb, történetorientált alküldetések garmadája. Használat alapú fejlõdési rendszer, mint a GTA:San Andreasban.)
6: Hajók, állomások tunigolása, fejleszthetõsége, a LEGO elemekhez hasonló építési módon...
Az lenne számomra a legállatabb, ha az egészet fognák és összegyúrnák a GTA San Andreasszal onlineba!...
Tudom, hogy sokszor el lehet adni ugyanazt a rókabõrt... Sajnos. De elöbb utóbb rá lesznek kényszerülve, hogy újítsanak valami igazán nagyot... Remélem!!!...
Mert az X 3 Reunion amit ad, abban szerintem már azért súrolja a tökéletesség határát!!! Bizonyos értelemben... Ezt már nem lehet hova tovább cicomázni a benne lévõ fontosabb dolgokara elvonatkoztatva.
De egyébként örülök, hogy reagáltál!!! Mielõtt félreértenél!!!
-Mindjárt kapok egy nagy egyest az ellenõrzõmbe a magyar nyelv elszánt védelmezõitõl. <#smile>#smile>
Miért szerinted, ha a valóságban majd egyszer lesz (ha lesz) sok ûrállomás, akkor nem lesz olyan, hogy egy háborúban valaki elfoglalná az egyiket??? Nem kell mindent feltétlenül darbokra lõni aknavetõvel... A kisebb kaliberû és fõleg a BÉNÍTÓ(!!!) fegyvereknek sem kéne feltétlenül átütnie egy ûrállomás falát.Ami jobb esetben ki kéne hogy legyen képezve az ûrszemét és a mikrometeoritok becsapódása, a kisebb robbanások, stb. ellen... És a régi jól bevált ökölharctól nem értem, hogy miért kéne bárminek is felrobbannia????!!!... <#smile>#smile> Tudtommal az éjjellátót is feltalálták már pár évtizede... De mindegy.
Annyira irracionálisnak hat ez a gondolat??? (Addig fog, amíg meg nem csinálják normálisan.)Eve Onlineba is hazudtak valami ilyesmit, hogy lesz... Elite 4 úgy tûnik sose lesz kész. És van még pár jelölt.
Persze ez szubjektív, hogy kinek mi tetszik! Gyõzködni nem akarok senkit. Ízlések és pofonok...
Nekem ez kell, a bolygókra való leszállás lehetõségérõl nem is beszélve!!!
No de majd az X11ben lessz.
Mert ha ne adj' Isten, ha már egy rakasz sörétes puskát, kézigránátokat szállítanánk a politikailag támogatott lázadóknak (vagy mittudomén' <#smile>#smile>), amiket meg is lehetne interaktívan fogni, rendeltetésszerûen használni, akkor az szerintem már egy másik dimenzió lenne!!!!!!!!
A rabszolgák esetében ennek hiánya még jobban kidomborodik: elfogni, lekaratézni, kivallatni õket, hogy megszerezzük a titkos aranytartalékaik címjegyzékét <#smile>#smile>!!!
A hajók, bázisok elfoglalása kommandózva a barátainkkal!!!... Félek, hogy ez csak egy álom!!! Hogy lesz-e valaha ilyen normálisan megcsinálva???...
Bár talán az M6-Korvett osztályból lehetne egy olyan, mint ami a Homewörld 2- ben volt az egyik legnagyobb kedvencem: a Lézerkorvetthez hasonló egység is, ami kimondottan a nagy hajók, állomások ellen volt extra hatékony!!!
Meg a korvett és az anyahajó között is lehetne egy átmeneti szint.
De lényegében már csak a légdeszka hiányzik...
<#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#ravasz1>#ravasz1><#ravasz1>#ravasz1><#bdead>#bdead><#bdead>#bdead><#vigyor1>#vigyor1><#vigyor1>#vigyor1><#beka2>#beka2><#beka2>#beka2>
és hul tartaszvele?
a mod mikor lesz kész?
honan lehet majd letölteni nekem 2.0 van
Az akadozó bányámat feltupíroztam. Rátettem 7 db ilyen gyárat, beindítottam 1 millával. Megvártam hogy lemerítse ezt az összeget(addig nem adtam el). Csinált 600 000 kredit tiszta hasznot!!! Nem rossz, nem rossz!!!
Olyan sokféle gyár van, hogy egyszerûen nincs ideje az embernek mindet kipróbálni!Ezért is köszi mégegyszer a hasznos tippet!
Az elején egy zsúfolt,de biztonságos szektorba kell irányítani.Érdemes bekapcsolni az üzenetküldést, így mindig látod, ha valami gondja van a kereskedõnek.Pl. megtámadták és elmenkült, vagy nincs több lehetõsége,stb.
Ha kifogyott a kereskedési lehetõségekbõl, át kell irányítani másik szektorba.Asszem 8-as szinttõl kezdi el használni a Jumpdrive-ot.
Utána meg tökmindegy mit csinálsz, Õ úgyis arra megy, amerre jónak látja.
Na, ennyit az UT-rõl.
Tehát 8-as szint elõtt maximum annyit tudsz neki tenni, hogy ha sokat állt már (stand by van írva a neve mellett valamelyik oszlopban), hogy újra kiadod neki a Sector Trader parancsot és másik szektort adsz meg neki. Õ szépen odabattyog és ott elkezdi keresni a zsíros fuvarokat, de ha itt sem talál megfelelõt, akkor szintén stand by marad. Korábban leírtam melyek a jó szektorok, de lehet, hogy neked van pár jobban tetszõ. Igazából mindig változik, ahol sok gyár van azért ott sok a fuvar is - persze ha csak kétfajta van akkor nem biztos😊
ui: mielõtt a "mehet" gombra tapancsolsz, azért nézd már át, hogy mit írtál és hogyan, mert kétszer olyan sokáig tart elolvasni és értelmezni az írásaid, mint másét. nem baszogatásból írom, tudom, hogy ilyen a stílusod, de elõbb-utóbb Te is fogsz belõle profitálni (például nem fogsz megbukni nyelvtanból😊))
Hú gyerekek, azért nekem már nagyon viszket a tenyerem az új mod miatt😊 már nemtok mit kitalálni, minden más játék uncsi már😊) úgy kereskednék-vadásznék egy jót új területeken😊
The Matrix has you...
Szerintem ne ülj bele közvetlen az UT hajóba...
De tapasztalatom szerint néha át kell küldeni paranccsal másik szektorba, hogy indítsa a több szektorban való kereskedést! Hiába volt már a megfelelõ szinten, hiába lett volna min keresnie...
The Matrix has you...
Nexus???? - szégyen, ami az IG3-ból lett...😞😞😞😞😞
2003-ban megvolt a grafika..meg a hajók..megvette a mithis és gyorsan piacra vágta ócska sztoryval... a teljes gém rosszabb lett mint a demó😞😞 Még jó hogy nem IG3 néven ment piacra...😊
On:
Amugy csak nekem csinálnál olyat az autopilot, hogy van két aszterodiad egymás mellett és pont arra kerüli aamerre a másik van, és persze azt telibe röffenti???
Erre nincs vmi gyógymód? Kis busterem autoP-ja is csinálja ritkán, de teherhajó is szenvedett, sõt a mamut is lerongyolta a pajzsát Ore beltben amikor hozta a silikon bányát...(pedig semmi bonyolult nem volt az utvonalban...)
hogy van ez???