X3 - Reunion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kiváncsi vagyok azokra a shield frigate-kre
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz
Mit tud? mivel lehet repülni? mennyire kötött stilusú? stb.
thx
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Bajtársak kitartás! - Jogos Önvédelem, youtube
De az atombomát visszasírom!!!...<#bdead>#bdead><#bdead>#bdead><#bdead>#bdead>
Volt egy olyan küldetés, hgoy jött egy brutális cirkáló, távvezérelt egy atomot felém. Meghekkeltük az irányítórendszerét a nukinak, majd visszaküldetm a feladónak... <#bdead>#bdead><#bdead>#bdead><#bdead>#bdead>
Vagy a másik:
Be kellett dokkolni egy állomásra és túltölteni a reaktorát.
Leellenõriztem, hogy mekkora volt a pusztítás rádiusza: 10Km-rõl max. pajzzsal is elkapott...
Hát, egy ilyen játék volt az!!!!
én is szivesen letölteném
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide
ez milyen lenne bannernak? egyenlõre, aztán ha van jobb, akkor berakjuk azt. akinek van lehetõsége rakja már be.
The Matrix has you...
ha ilyesmi érdekel, akkor nézd meg az Enemy Territory-t.
CoD2-höz hasonló FPS és fejlõdés is van, valamint csapatmunka is bejátszik.
On:
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Ha-ha!
Hát igen! Nem sok olyan játékot ismerek, amiben ezeket a
faja poénokat<#smile>#smile> meg lehet csinálni! Nyilván az Eve rendszere az emberek miatt összetettebb! De azért valljuk be, hogy egyjátékos üzemmódú cuccokhoz képest azért ez egy elég durva teljesítmény ami az X-ben van! Ez a legjobb ezen a téren!Is. Meg az ûrharcban az oldalazás az ami még egy nagyon durva poén!!!<#bdead>#bdead>
Akkor enélkül -ha jól sejtem- nekem a büdös életben nem lesz vonósugár!... 😞
De ha más nem, akkor majd ezzel, hátha!...
Nekem az is elég lenne ahogy az Independence War2-ben volt... Azt látta valaki???
Az elég korrekt volt!!! Igaz, a bolygókra sajnos ott sem lehetett leszállni, de legalább rohadt nagy volt a naprendszer!!! Ott már elég hihetõnek tûnt a sebesség / távolság LÁTSZÓLAGOS aránya!!!Egy csillag közepétõl 2milliárd km-t kb. 2perc alatt tett meg teljes gázzal, mire elért a gázóriáshoz...
Visszaemlékezve még most is beleborzongok, ahogy a színes gázködök hátterébõl egyszer csak beúszott annak a hatalmas, sötét bolygónak a látványa, a látótérbõl mindent elfedve, átlölelve egy tökéletes gyûrûvel!!!... A régi szép idõk.<#smile>#smile>
De nekem az ilyen egyszerûbb irányítású, harcrendszerû jétékok nagyon nem jönnek be, mint az Eve és mondjuk a Star Wars: Galaxies(azt is próbáltam)!Nyilván az fpsezés, a Call of Dutyzás (ahol nincs fejlõdés, ahol csak a reflexek döntenek) az meg a másik véglet! Valahol az arany középút lenne a nyerõ nálam(GTA:SA)!
Mivel a grafikai részletesség a távolsággal csökken, lehet hogy birná a gép?
Szerintem nem, nektek mi a véleményetek. Gondolom az EGO.-ék pont ezért osztották szektorokra.
Szerintem tök jó lenne, értelmet nyernének a sebesség, cargo stb. különbségek.
Hogy valami okosat is irjak:
Unified Capture Script
Ezzel lehet nagy hajókat elfogi. Szerintem jobb mint a Heavy Assault Capture Script, mert itt a végkimenetel többféle lehet. Érdemes elolvasni a leírást.
szerintem alaposa.
Egy Nemesis járta 3 órán át keresztûl kasul a szektort és nincs.
To Droidka: Igazából embertelen számú sok rendszer van az EvE Univerzumban, aminek jónagy része PvP szempontból teljesen biztonságos, így nem igazán lényeges, hogy mit tudsz vagy mit nem mert a CONCORDE ( kb állami rendõrség 😊 ) megvéd! És õk ám ütnek! Persze ha mind2 fél bennevan "legális" a PvP ott is! Nem biztonságos környéken, ahol kalózok tanyáznak, meg még az annál is keményebbek ( Cégek, Alliancek fleetjei ) ott meg az ember inkább csapatban mozog! Van olyan ismerõsöm, aki még nem PvP -zett, de milliárdos üzleteket bonyolít mert erre szakosodott... NPC -n kívül mást nem lõtt még! Szóval senkire nincs ott rákényszerítve semmi ez a szép benne! ÉS ki sem tudják használni a gyengébbet! Viszont baromi izgalmas a harc benne! Véleményem szerint akkor mondtam el magamról, hogy játék szempontjábó ki vagyok elégítve, mikor mind2 játékkal játszottam egyszerre... ( EVE + X3 ) De sajnos dolgozni is kell, és otthonról kijöttem Hollandiába, és így meló mellett nehezen tudnám fönntartani az accomat, pedig míg ment jóvilág volt rám! 😊 Most tûkön ülve várom ezt a modot, mint mindeki aki idejár sztem...
The Matrix has you...
Gép ellen, néha gépi szereplõkkel segítve játszani az egy idõ után tuti unalomba fullad.
Az Eve Online meg csak részben azonos kategória ezzel (a gazdasági része), hisz' az inkább szerepjáték. Abban a hajókat nem lehet normálisan irányítani! Nemúgy, mint itt! Nekem az nagyon, de nagyon nem jön be!!! Az a tutifrankó, az az igazi szerintem, hogy ha magad vezeted az ûrhajót!!! Nem ilyen ráklikkelek oszt' odamé'!!!<#smile>#smile> Annak poéngyilkos irányítása van, elveszi a lényeget!!!Kipróbáltam, de az nálam szóba sem jöhet!!! Marad tehát az X!!!
Szeretnék egy segítséget kérni ha lehet.
Nem találom Priest's Pity-ben a kalóz bázist nem tudja véletlenûl valaki, h. hól van?
(Koordinátailag)
Elõre is köszönöm.