X3 - Reunion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Elég komplikáltnak néz ki ez a dolog. Mert én naná, hogy egy másodpercig nem állíttattam le a hajóim kereskedését, ha erre gondolsz.(?)(Kivéve az UT-kat, mert még nem tettem fel a szektor-letiltó programot,mert addig mind kinyíratta volna magát... De a bázisokhoz rendelt hajók robotoltak ezerrel.)

Bajtársak kitartás! - Jogos Önvédelem, youtube

Valamit szerintem félreértesz de nagyon. Ha SETA-t használod, csak akkor esik pl. a trade repud ha nem kereskedik egyik hajód sem. Pl. ha te beteszel hajókat járõrözni és ilyenkor SETA-t használod akkor nem fog esni a repu mert valószínûleg találnak ellenséget. Szóval nem azért esik a repu mert SETAzol hanem mert nincs mellette más. Szerintem.

Azért gondoltam, hogy az nem lehet, hogy látatlanban beleütközik a többi hajó a torlasznak szánt ûrállomásaimba!!!!!!Hisz' azt viszonylag alaposan leellenõriztem!...

Csak vajon hogy lehet ezt becsapni??? Gondolom ha -más nem-, akkor valami program ezt orvosolja... Van ilyen???? Vagy simán csak a hajó mozgása(hajtõmû bekapcs) ezt felülírná vajon??? Mert mi történne akkor, ha elindítanám az ûrhajót teljes gázzal a végtelenbe???(És úgy hagynám, olyan irányba, hogy ne ütközzön semmibe...) Van a pályáknak határa??? Vajon akkor is SZaBódna???

Mert SETÁzás nélkül azért az nagy cumi!!!! Fõleg ha a durvább, lassabban legyártható cuccokkal kell majd szórakozni!!!!

bigapó
szerintem nincs ilyen amirõl beszélsz. vannak olyan dolgok amiért kapol és van amiért elvesztesz reputációt. ha harcolsz hamarabb visszaszerzed a reput, visszatölteni meg azért nem érdemes, mert gondolom lóvét viszont sokat csináltál. de te tudod.

The Matrix has you...

Még max. 1 "normál" órát visszatöltök, de ha így is elSETÁZtattam már az összes lehetséges idõt, akkor valami nagyon meleg éghajlatra fogom küldeni a tervezõit!...

Fúúú..... Na, én meg gondolkodhattam volna, hogy most akkor mi a ... van!!! Húúú, köszi az infót!!!!<#worship><#worship><#worship> Na azért ekkora hülyeséget is ritkán lát az ember, hogy mi a fenének korlátoznak BÁRMIT is!!!???? Semmi közük hozzá, hogy mit akarok csinálni, meg mit nem!!!...<#ejnye1> Pont a TOTÁLIS szabadság a lényeg! Van benne valami hülye számláló vajon??? Hogy most x ideig nem "COD"-oztam, csak kereskedtem?!... Mert akkor ki tudja, hogy hány órától kéne visszatöltenem, hogy azt lenullázzam?!!!!

Durva!Nem értem, hogy mi a francért kell ilyen módon a programozónak beleavatkoznia ezekbe a dolgaimba!!! Pont azt utáltam a Freelancerben, meg az összes többi játékban, hogy alig volt cselekvési szabadság!!! Majd mindent akkor, amikor azt én akarom!!! Ne akkor amikor az a...<#kocsog>!!!Le a diktaturhával!!!

Hehe. Ez igaz. Abban a küldetésben csak és kizárólag vadásszal lehet menni. Ha M6-al próbálkozol azonnal kipurcansz. :-)

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Nem ez volt a baj, hanem hogy én M6ossal próbáltam és azt nem szerette, lényegében egybõl meghaltam pedig még semmit sem csináltam.

De kösz.

Ez alapból így van. Ha sokat SETA-zol és nem csinálsz közben semmit, akkro a program így "büntet".
Errõl még anno olvastam a hivatalos fórumban, de mivel sosem csináltam ilyen pörgetést anélkül, hogy ténylegesen valamit tettem volna, ezért nem is volt belõle gondom. SETA-t akkor használok ha megyek valahova, nem akkor ha pörgetni akarom a termelést.

Azaz ne pörgesd az idõt hosszan csak azért, hogy dõljön a lé vagy gyártódjanak a cucaid. Akkor nem fog csökkenni semmi.

Plusz ha pörgeted az idõt, az NPC hajók hajlamosak hülyén viselkedni és nem térnek ki idõben. Elég ha belemennek egy állomásodba és belepusztulnak, máris esik a reputációd.

Hi !
Végig kel repülnöd az aszteroidában egy bizonyos pontig, és ezt elég gyorsan kell csinálnod, különben megcirógatnak azok a khaak lézerek.
köszi szépen :)

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

bigapó
pontosan nem tudom mi történhetett, fõleg ha nem veszett oda hajót -bár ezt nem írtad-, de ha összeütközött másik hajóval és az felrobbant, akkor ugye vesztesz reput. Ilyen szempontból nem érdemes SETA-zni. Ahogy Saga is mondta, inkább harcolj. Arra már biztos elég a repud, hogy M3-at vegyél, de még M4-el is el lehet vitézkedni. Fõleg, ha egyszerre többen mentek, wingman-el. Ha felrakod a Military script-et, akkor meg hivatalos katonai küldetéseket is vállalhatsz, pénzt is kapsz érte és nõ a repud is.

The Matrix has you...

Asszem' az elején volt valami olyasmi is, hogy gyûjts be X adag lopott cuccot... De már nagyon régen nyomultam vele, úgyhogy gõzöm sincs!<#nemtudom>

az a lényege az egésznek hogy menni kell aztán szedd szét a összes hajót plus rabolj amenynit csak tudsz vagy mi? mert küldetést azt nem ad

g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz

assault canonnal tolom :) elég szépen át lehet irkálni a cumokat igengyorsan szétkapja 6 ágyu bármelyik cirkálot

g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz

Hááhhááá!!!Mondatam, hogy széttörtem a CD-t!!!Meg valami ilyesmit is hogy: IMÁDTA ÉS GYÛLÖLTE AZ EGY GYÛRÛT!!!<#idiota>

HÁÁÁHHÁÁÁ ráharaptál az atombombára meg a plazamára te kis...<#taps><#taps><#lama><#lama>

ja igen, hát a bizalmi szintjükben!!!... :(

A split volt 52%-on (privileged associate of ronkhar voltam asszem'),paranid 60%. Kb.1 órát(!!!) SETÁztattam, utána split lement 46%-ra, paranid 58%-ra, a többi az meg tán stagnált(???).Elõtte mondom, minden sokáig nagyon fain volt!!! No, dehát valamit még visszatöltök, azt nem tom' hátha valami jobban sikerül...

ááá még 7-9 nap nem gyözöm várni 4 giga ram plus egy 4200 es athlonal már kicsit többet tudok kihozni az 1600xt böl szerencsére

amugy aki mondta ezt az I war-t hogy mértnem ad küldetést ez a szemét játéj az elsö fejezetnél mikor már egy tuggal kell menni :D

Kéne egy kis segítség a 11es küldetéshez.

Megtaláltam a Morning Star nevû hajót. Aztán jön egy kis átvezetõ, aztán meg megyek az aszteroidán belül és követ 3 Kha’ak hajó. És mindig szétlõnek. Itt mit kéne csinálni?

Na, de miben fejlõdsz vissza konkrétan?

Gépigény a következõ:

P4 2,0-3,0 Ghz,Ram min.1,5 giga,videó min. 6800-as Nvidia vagy ezzel egyenértékû Radeon és min.5 giga szabad hely.

Ezzel a konfiggal már élvezhetõen lehet játszani.Persze úgy lett anno megcsinálva, hogy a Nato gépein sem fut el normálisan, azaz, talán ma van olyan szinten a technika, hogy zökkenõmentes legyen.

sziasztok!
felkeltette az érdeklõdésem ez a játék, és tudom hogy tökötök ki van már az ilyen kérdésekkel, de gyors átnézések után nem tlaláltam a gépigényét a játéknak. Légyszives segítsetek milyen gépen mûködne ez megfelelõen, mennyire van esélyem... köszi :)
(belekerestem a topicban "gépigény" szó után is, de még az se adott egyértelmü eredményt.)

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Csak a rendõrségi licensz megvásárlásáról mintha meg valaki valami olyasmit írt volna, hogy a kalózok azt nem komázzák, ha van ilyenje az embernek...
(Nagy Testvéred figyel téged...)

Ma végre sikerült. Remélem mûködni fog a szektor letiltó parancs, mert az sokat számítana...

Ne csak kereskedj, harcolj. Sokat kell harcolni és sokkal gyorsabban fogsz fejlõdni reputáció terén, mint üzleteléssel. Menj olyen rendszerekbe, amik szomszédosak Xenon rendszerekkel és a felbukkanó xenon hajókat gyilkolásszad lefelé. Ekkor elég gyorsan fel fog futni a reputációd. Igaz a valóban komoly reputációhoz nagyon hosszú út vezet.

Argonok esetében a legegyszerûbb megoldás, ha végigviszed a sztorivonalat. Akkor nagyjából a maximum körül fogsz ácsingózni a dolog végeztével.

A droid I kával is próbálkoztam, de azzal sem engedett be. No de ha más nem, akkor majd újra regisztrálok...

Amaro
Tudod, milyen néven regisztráltál be a portálra? Mert ahogy nézem, nem droidka a loginod, de utoljára azt próbáltad, így pedig nem fog beengedni...

Ja, és Amaro oldalára természetesen nem tok' bejelentkezni!!!...

Nem csak te õszülsz ettõl a játéktól!...

Eddig minden elég fainul ment, de most valami iszonyt nagy gáz van!!!... Elkeztdem szépen VISSZAFELÉ fejlõdni!!!<#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav>

Kezd elegem lenni ebbõl,de nagyon! Nincs ehhez valami kód, hogy adjon már végre egy normális csillagrombolót??? Vagy hogy a bizalmi szintet megnövelje???Itt kínlódom már mióta, tele vagyok pénzzel, de még mindig semmi nagy gép!!!

ha hajok voltak akkor rakd vissza tüntesd el öket a játékból és utána szeddl e a srcioptet mert amint megnéznéd azt a sectort ahol a bizonyos hajo volt rögtön kifagy mert nem találja

Hi !
Szerintem az a gond hogy a mentésed tartalmazott aktív programrészt a leszedett álományból, és mivel a hozzá tartozó procedúrát nem találja, így mikor aktiválódna kifagy.
Próbálj meg így új játékot kezdeni, és ha nem csinál ilyet ezesetben szerencsés vagy, és van két választásod. Vagy törlöd az elõzõ mentéseidet, vagy visszarakod amit leszedtél, ill amit hiányol ez esetben(persze infót nem kapsz róla ne is várd..).
Más esetben sajnos nem tudok segíteni. Nekem ugyan ezt csinálta csak berakott hajókkal, és csak azzal amiben én ültem.
mass driver feltuningolva egy kicsit 8 km lötáv és 1000lövés percenként vagy milyen közönként van megadva na az brutális

Megszivtam megint. Gondoltam nekiesek pár hét után a játéknak, feltettem pár uj scriptet, leszedtem párat, és max 1 percen belül kifagy a game. Próbáltam vissza állítani az elõzõ állapotot, de bármit csinálok, kifagy.
Szerintetek hogy lehet kideriteni mit hiányol?

bigapó
nálam használta. attól függ, hogy hova megy. hú, ez most biztos az évszázad kijelentése lesz:))
gondolom jumpdrive van rajta:) én mindig raktam bele energy cell-t, mert mikor telepakoltam minden extrával a gépet, akkor már rögtön oda is ugrattam a hajót az állomásához. szóval lehet, hogy ez lesz a nyitja, utánna már nem kellett foglalkozni vele.

The Matrix has you...

helo valaki megtudná nekem mondani hogy honan tudnám letölteni a star wars empire at war crack jét? könyörgöm valaki segitsen

mano1b
nézbe amaro honlapjára ott minden van

Megtudja valaki biztosan mondani, hogy a Station Manager használja-e a jumpdrive-ot?
Nekem úgy tûnik, hogy nem nagyon.:( Talán én pakoljak manuálisan energiacellát a hajókra?
bigapó
lehet, mert egy másik topikban már láttam. ha megcsinálod az nagyon kafa lesz:) csak akkor valami másikat, mert ennek hülye kockás lett a széle. nem tom kinek kell szólni, hogy berakja, mert a moderátoros topikban oda se bagóztak a kérésemnek...

The Matrix has you...

Ezt a banner-t anno én is leszedtem, csak Flash-ben kéne megcsinálnom ,hogy egy kicsit jobban nézzen ki.
Lehet ide flash-es bannert rakni?

erdos
B Pac vagy mass driver kell a tornyokba és rend lesz ott :-)

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

max pajzson lekell tudnia szedni öket bár igencsak megsérül a hajo de azért lekell tudja szedni

amugy ez a I war játékocska érdekelne

én nem értek hozzá, de említett 1 figter és 19 scout pillanatok alatt szétkapta... de remélem is hogy megeszi..mert Argon hajó párti vagyok:)
erdos
Egy centaur jól beállítva és jó fegyverekkel meg kell hogy egye a clustert.

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

Hello!

Viper... azt hol lehet szerezni? és kb menniért...

kicsit kezdõ vagyok...HQ még fényévekre (bár az távolság és nem idõ...de mindegy)

amugy jaguar nem jó??? az is gyors és rámegy vmi egész jó fegyó is...neve nem jut eszembe...
Üdv!
köszönöm a tippeket.
Centaurt nem én irányítottam, volt egy Argon Centaur a szektorban, nekiment az ellennek, de szétkapták 20-30 sec alatt.

Amugy csak mákom volt (vagy program hiba)...az említett Orcát vmiért nem nagyon lõtték...csak néha néha...és igy egyesével el tudtam kapni õket...
mano1b
anova az nagyon gyenge még a Centaur is 3 viper ami 470 megy mert 2 fajta van belõle joban alkalmas és jobb a fegyvere és gyorsab meg olcsobb az garantált nekem van 14 már a szektorba ahol van a hq semijen hajó nem jut el a hq ig mert szétszednek bármijen m1 is az garantált nem egy Khaak cluster inkább erre hajcs

Szerintem egy Centaur meg kell, hogy tudja oldani a dolgot! Állítsd be a tornyokat, akkor azok is kiveszik a részüket a mókából.
Elsõnek mindig a fightert szedd le, annak vannak a legerõsebb fegyverei.
Megoldás lehet még 2-3 Nova, az egyikben te ülsz, a másik kettõ wingman.
2db novával akkor sikerült a dolog, ha már párat leszedtek a scoutokból mások, egyébként hull sérülés nélkül nem jöttem ki a csatából.
Esetleg szerezd meg az M7-es hajót, tegnap épp azzal szedtem szét egy clustert. Nem nagy dicsõség, mert a tornyok rengeteget lepucolnak, nekem alig maradt belõlük.

Hogy mi alapján pakolja be az AI a custlereket nem tudom, de a legváltozatosabb helyeken tudnak megjelenni.

Nem kell a szektort telerakni szatelittel, elég egy darab minden szektorba, hogy lássad az állomások árait. Az igaz, hogy a hajók mozgását, csak a szatelit hatósugarán belül látod.

Ore Belt-ben valóban van Pirate bázis, mint ahogy jópár másik nem Pirate szektorban is.

Miért ne? Örülök, ha felkeltettem az érdeklõdésed! Tudtam, hogy az atombomba(említése) hatni fog!<#smile>

Sajnos elég kötött a játékmenete... Dehát 2002-ben még nem nagyon voltak ilyen "azt csinálsz amit akarsz" stílusú ûrszimulátorok! Fõleg olyanok, amikben nagyobb hajókat is lehetett volna vezetni...(Sajnos ez sincs.) Mondom, ez nem egy kategória az X-szel!(Sajnos.) Mondhatom azt, hogy végõ soron fejletlenebb. Olyan értelemben, hogy ez szimplán a történetre volt kihegyezve (mint az akkori ilyesmi játékok többsége).Az irányítása kicsit komplikáltabb, tán' nehezebb volt, mint az X3-é, de nekem nem okozott gondot, asszem'.

De ennek a játéknak tényleg a reálishoz, hihetõhöz nagyon közeli fizikai modellezése volt a legnagyobb erénye!!!Az akkori szinten brutálisnak számító garfika mellett.Meg ugye fegyverek!!!... A legvégén kaptunk egy rövid idõre egy olyan kibott brutális plazmaágyút, hogy ihaj!<#bdead>

Az ûrcsaták elég jók voltak! Sokkal élvezetesebbek voltak mint pl: a Freelancerben (az nekem kevésbe tetszett)!!!... Az ûrharc az X-wing Alliancetõl tán picit (nem is tudom pontosan megfogalmazni) MÁSABB... Részben tán'az irányításból kifolyólag.(De nekem az X-wing:Alliance is nagyon bejött!!!)De tulajdonképpen a vezérlést leszámítva az XWA-szal azonos stílusú a mûfaja. Abban is volt forgó ágyútorony, ebbe itt nem lehetett bemászni.(Bár az XWA-ban az szerintem manuálisan teljesen használhatatlan volt az elõretartást kijelzõ szálkereszt hiánya miatt!...) A lövegtornyokat itt cserébe le is lehetett választani minirepülõ üzemmódba!...<#smile> Itt is volt alrendszer célzás!!! És ennek már azért ÓRIÁSI szerepe volt a pajzs kilövésénél!!! Az már nem volt mindegy, hogy hova lõ az ember!!!...

Meg emlékezetesek voltak a mozis részek!!!(Kettõ biztos.)

Ami fórumot, kritikát olvastam errõl, tényleg mindegyik a fizikai motorjáról áradozott, hidd el! És nem véletlenül!(Persze nyilván nem volt tökéletes, de messze a legjobb ebben a mûfajban, még ma is!!!!! Az X-nek is minimum így kéne kinéznie ezen a téren!!!Ebbõl kifolyólag tényleg ajánlom a hiányosságai ellenére is! Mert ha sikerül megcsinálnia az embernek a néha nagyon nehéz küldetéseket, akkor azért az nem volt rossz!!!He-he. A 93% az szerintem nem volt jogtalan!!!...

Egy fontos kérdés: mi az ami veszteség nélkül magától elbánik egy Khaak cluster szétesése után létrejövõ 19 scout és 1 fighterrel??
egy centaur nekiment de azt szétkapták mint hülyegyerek a játékautót...:S
3 lasertower se kottyant mef nekik...de egy Boron Orca és a jóöreg busterem (benne én:)) elpakolta öket:):)
de nem örülök neki, hogy ilyesmi kolbászol Ore beltben.

Kérdés 1:
akkor tehát 2 kérdés: mivel lehet ezeket könnyen lenyomni? (persze nem ugyhogy órát kergetemõket...)(ja és nem is arra gondoltam, hogy 3 Titán és 2 Colossus...) csóró vagyok... költséghatékony megoldás kellene

Kérdés 2:
Hogy kerül egy Khaak clusteer ore beltbe? mert hogy a kapukon nem jött az majdnem biztos... a gém néha generál egy ellent ide-oda??

amugy teleraktam most Ore belt-et szatelittel... találtam egy Pirate Base-t...:S az is mit keres ott?? nem értem...