X3 - Reunion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezzel (nem lehet valahova bedokkolni és utána a kapuk se mûködnek autopilot módon) egy kalóz szektorban is találkoztam. Nem a Terrecorp HQ, hanem a Terracorp Shipyard, meg a Pirate shipyard okozta nálam. Ezek tulajdonképpen nem is léteznek, mert nem jelennek meg a képen, csak a radaron, meg a HUD-on jezi, hogy van ott valami, ha dokkolási engedélyt kérek, semmi válasz és utánna csak kézzel lehet kimenni az adott szektorból, mert a kapuk is azt mondják: denied...

Nem tudom, hogy az XTM, vagy a Race Military mod hibája-e. Azért gyanakszom a RM modra, mert az épít ide-oda military shipyardokat. Egyet pl pont Home of Light-ba, rrá az északi kapura. Gyakorlatilag a kapu majdnem az állomás belsejében van. M3-mal még át tudok menni rajta, nagyobb hajóval nehéz lesz...

erdos
Huh, ezt a szkriptet nekm is elküldenéd? [email protected]
Amúgy szûz játéknál aktiválnom kell megint a theresballenvinges vagy milyen mondókával a szkripteket? No és az uccsó kérdés, milyen hasznos szkripteket ajánlotok? Én eddig a forbidden szektort meg a station tradert használnám csak. Érdekes különben, én is úgy jártam mint Amaro, ha bedokkolok bárhová a Home of light-ban onnantól manuálisan kell még a szektorból is kerepülni, mert sehova se enged leszállni...

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

oksa.
#7763 ott a link.

sikerült átvinni a roidos küldit.végre.
eddig 1 bill. és joy bánta.
de nem baj.
ez a turretes script nekem is jól jönne.
[email protected] pls.
Thx. Az a lényeg hogy megvan. 😄

Lockheed
Itt halkan megjegyezném, hogy én abból hoztam föl a repumat az Argonoknál, hogy PAranid kereskedõket mészároltam... Így a kezdeti nagyon alacsony repum helyett most az van ami van... Értelmezõbe az alacsony szó mellé, be lehet vágni a Statomat... 😊 Úgyhogy így az M7 mission is felejtõs egy ideig... 😊

Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide

dimre
Ez is megvolna,most már kezd dicsérgetni, persze a lenézõ szövegével...
Beigért valami jutalmat, ha egyszer végig csinálom akkor leirom részletesen.
Valószinû aki ezt kitalálta degec falváról származik,utolsó feladatként azt találta ki, hozzak neki plutóniumot, duke's domainból, mert neki olyan "hosszú" scannere van ami odáig ellát malestromból?????<#wow1>
Körbevizuálok hátha közelebb is találok,(miért kell mindenért a világ másik végére menni?)a paranidokkal még nem vagyok olyan jó viszonyban, hogy csak úgy odacsoszogjak -jöttem plutóniumért.Közellenség vagyok náluk,desecrator of holy izé.
Ha nem találok sehol akkor ez marad holnapra.

X universe Home, sweet home

Lockheed
Nekem nagyon bejött... Tényleg minden árucikkre, hajóra, alapanyagra, asteroidára -tól -ig, lehet keresni... Tudja az összes objektum koordinátáit, meg az összes ilyen "otthagyott" hajó helyét! 😊

dimre
oksi köszi megkeresem, talán egyszerübb lesz mint a papirt nyálazni, vagy a netes térképet bújni.

Lockheed
Figyi bevolt itt linkelve az az X3 térkép. #7630 Nem muszáj sztem elmenni azért odáig. Nekem több helyen is ír az a map nVidiumot...

Legközelebb : New Opurtinity, Fortuna Faded, Fading Echoes, PTNI HQ, LomanckStrat's Legacy szektorokban... Próbáld ki! 😊

dimre
ja még valami, a feliraton oriaxként szerepel, a kismonitoron observerként fut a drága.

Lockheed
Fúúú de aljas... 😊

dimre
Nem tudom van-e jelentösége, az elején az üzit rögtön akkor kaptam amikor bescanneltem a hajóját.

dimre
Már eljutottam a következöig, megkapta a silicont és a csõveket,ezt is úgy mint az energy cellt, leveszi a cargodból.
Jópofa a shonen, mert közben bemutatkozot, de még mindig fikázva beszél "ir" hozzám.
Szóval most nehezebb dolgom lesz, elküldött nividumért,potom 5db-ért, valami, khaak homeworld-t irt, ez hogy jön össze, nem tudom?

Lockheed
Wow erre nem is gondoltam volna... 😊 Láttam az üzit, de ignoráltam vmiért! 😊 Sztem az elsõ sora miatt! Attention Primitive Ship!

'nyád! 😄

Azthiszem egyébként, hogy a Haven alatti Centaur is küldött vmi ilyesmit...

dimre
Nem kell semmit csinálni, csak a közelébe menni és leszivja a rakteredbõl.

Lockheed
Hmm most kaptam egy mailt srácok, hogy nemtudta az outlook elküldeni a levelet... Érdekes. Jogtiszta Office 2007 Professional! Aranyos... 😊

Fölraktam ingyenes tárhelyre:

RapidShare

SendSpace

Sorry...

Lockheed
Figyu és hogy adtad át/oda neki az eCellt ?

To: Raptor.

Mail ment... 😊

Lockheed
Viccelsz? Már kifolyik a szemem lassan, és kirugnak a melóhelyrõl! 😊

mi a pálya az xtended 0.7el, próbáltátok már?

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

dimre
Ezt a BBS 'küldit' én is megtaláltam, a lényeg megtaláltam a csónakot,probálkoztam én is mindennel, azután kaptam messagét az unknown izétöl, hogy adjak neki 800 energy cellt,mindezt lekezelö stlusban irta, szóval én "primitiv" összedarháltam neki a cuccot,aztán megint jött a mail, kell még 2 silicon meg 15 quantum csõ.
Na még ezt elhozom neki, és kiváncsian várom utána vajon mit óhajt tölem ez a felsöbbrendü.
Azért még arra gondoltam, a HQ-s küldihez valaki irta kell valamit csinálni a shonen-eknek, lehet hogy ez az lenne.

Hmm ha lennél kedves nekem is küldeni, azt megköszönném. 😄

Lockheed
You have a new email... 😊

Üdv! Kellene nekem ez az rsturretdefence script, de az eredeti linkje már nem mûxik...el tudnád valahogyan juttatni ezt nekem a [email protected] címre? Nagyon megköszönném.....
dimre
Ezt nekem is eljátszotta,viszont úgy engedett dokkolni, hogy az Argon Prime-ban voltam és ott adtam ki dock parancsot, és még vásárolni is tudtam.

Lockheed
"...atyaisten rangban is csinálja-é..."

Fúúú na ez kemény! <#nyes><#vigyor>

tényleg a procitn nyomja meg alapban 50% on megy a 4200+ os amint a seta 10 et aktiválom 100%

g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz

Amaro
Csak úgy morfondírozok:

Az XTM produkál érdekes dolgokat. Szûz telepítés, új "custom game", sima repkedés, mert grafikai teszt van mûsoron. A fény otthonának szektora, Terracorp, dokkolás letiltva. Biztos kéne neki egy minimál rang. Node: utána senki sehova nem enged, még a kapuk sem! Restart, újra Home of Light, minden tuti, míg nem akarok leszállni a Terracorp bázisán, mihelyt szeretnék, minden letilt - ám ha egy eddig a térképemen nem szereplõ állomásra bukkanok, az enged bedokkolni, és utána ismét az összes többi is, kivéve a Terracorpot. No majd késõbb ezt megnézem atyaisten rangban is csinálja-é.

A SETA akadásáért tévhitekkel ellentétben nem a videókártya, hanem a proci felel. Minden aktuális script és matematikai mûvelet, mikro- és makrogazdaság 6-10x sebességen fut, míg a VGA majdnem ugyanazt végzi, mint normál sebességen. A megnövelt szektorokkal és forgalommal az X3 XTM kimondottan procizabáló progi lett. Egyrészt ezért akad jobban SETA alatt, másrészt ez át is lett dolgozva. Eddig volt egy külsõ szektorban pl. 3 kereskedõhajó, most van egy, viszont 6-10 kísérõvel, tehát szektorokon belül is nõtt a számolandó forgalom. Három különbözõ konfigra nyomtam fel a modot, holnap letesztelem, mi gyorsítja-lassítja.

dimre
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Találkoztam egy számomra még nem ismert hajóval, kaller volt, áldott legyen emléke, de beleizzadtam rendesen.
Pirate Kea
Kb olyan tulajdonságokkal rendelkezik mint az Oriax,föleg a 125-ös pajzsa.

Ha úgyérted, hogy másik néven is regisztráltatom-e magamat, akkor ki kell hogy ábrándítsalak, ANNYIRA állat azért nem vagyok!!!<#idiota><#pias><#pias><#pias>

A Flaknak aztán tényleg valami veszetül überbrutális a hangja!!!!Amikor meglett a Raptor, akkor folyamatosan nyomtam a tûzgombot vagy fél órán át, csak azért, hogy halljam a hangját.

Bajtársak kitartás! - Jogos Önvédelem, youtube

Lockheed
<#vigyor><#gonosz1>

To: Dimre.

Jaja, elég szomorú a helyzet, jó lenne kisajátítani! 😊

Nekem egyébként nagyon-nagyon bejönnek az új effektek és hozzá a HANGOK! Borzasztó jó, amikor egy csomó kis hajó támadja az M1 -emet, és az RSTurretDefence script a helyzetnek megfelelõen cserélgeti a fegyvereket a lövegekben, és pl az IRE -knek, és PAC -oknak nagyon jó hangjuk van, mikor lõ az egész hajóm majdnem összes ágyújából vele... 😊 Tiszta StarGate feeling! <#smile> Hasonlít a hangja arra.

dimre
Sikerült szereznem (találnom) két CIG-et,használatba is vettem gyorsan,nagyon tuti,régen is szerettem,de most még látványosabb is.
Kedvezöbb pozicióból tudok tárgyalni az ellenséggel,mármint felszólitom a megadásra,ha elsõre nem is második vagy harmadik felszólitásra kiugrik,ha meg nem akkor kasza.
Eddig jól bevált, most megpályázom azt a fenevadat,elöbb utóbb összejön.

M3 létére jó pajzsa van, és a cargoja sem kicsi,ez ua. mint a Centaur mkI a xenonoknál,shol senki benne és nem engedi a clajmolást.
Biztos valami feladathoz van kötve a megszerzésük.

A provokátor szelleme amúgy tagadhatatlan, hogy néha kijön belõlem, bizonyos dolgokkkal kapcsolatban!!!

Neked talán nincsen igényed arra, hogy "szakmabeliekkel" konzultálj néha a kedvenc ûrszimulátorodról???<#smile>

Lockheed
Szerintem Te vagy az VALLD BE!!! <#vigyor><#eplus2> Csak azért csinálod, hogy borzold itt a kedélyeket... Gihi!<#ravasz1> Csak vicc...

Nincs nekem vele semmi bajom, föl meg aztán végképp nem húzom magam, csak próbáltam "rávezetni", hogy ha valamit szeretne elõször megpróbálhatná megkeresni... Kb folyamatosan arról beszéltünk! Annyi hsz született mióta kijött, mint egy egész hónapban azelõtt... 😄

Lockheed
Kaptam egy tippet BBS -en, hogy van Maelstormban egy Shonen M3 "elhagyatottan". (X=31,Y=13,Z=-16) Odamegyek, és NEMTUDOM Claimolni! ÁÁá nemhiszem el! Nem jelenik meg, mint lehetõség! Pedig nagyon kemény hajó!

MaxSpeed:186,Acc:17.58,1x125Mj,Hull:12000,Cargo:275,ShldGen:1450,
LaserGen:10500,Recharge:262,5 Turret: Main9, Aft:4. - Shonen Oriax-

Elég jó kis bárka! Nemtom mi lehet a gond... :S

Hidd el, ezekrõl a tipizálható dolgokról egy garmadányi, kilotonnányi anyag van a témában!

Valószínûleg elolvassa, csak tudat alatt valószínûleg lehet azt akarja, hogy foglalkozzanak már végre vele!... 😊Haha!

Ha valakit zavar ez a furcsasága, akkor annak szerintem ilyen jelentéktelen dolgokon tök értelmetlen és felesleges felhúznia magát, annak javasolnám, hogy inkább NE SZÓLJON HOZZÁ, nem árt õ vele senkinek.

dimre
Valami fegyverfélét sikerült kideritenem erröl a hajórül,Shonen beam cannon,bár erõsen kétlem,hogy ez lenne az a pusztító fegyver ami miatt volt szerencsém hamuvá lenni. Ennek a fegyvernek kicsi a mérete ahoz,hogy ilyen erejû rombolást végezzen, M-es méretû és csak 26 helyet foglal el a cargoból.
Viszont a shieldje nem nagy 2X125-ös igaz shoneni shieldként van jelölve,nem hiszem hogy eltérne a többi pajzstól.

Lockheed
De ki is lehet irtani õket... 😊

Ha befejezted a storyt ismét lehet növelni a reput. Legalábbis így emlékszem.

viszont, ha tényleg úgy van ahogy Saga Jr mondja, akkor asszem befejeztem a játékot.
ugyanis az aszteroidán még mindíg nem sikerült átjutnom.
storyban nyomom.
a gond az, hogy most járok a HQ megszerzésénél és nem tudom leszállítani a terveket, mert nem dokkolhatok a paranidok shipyard-án.
a második probléma az, hogyha megakarom szerezni az M7-est akkor ugye segíteni kellene a Sohnen-nek, de azt szintén nem tudom megtenni, mert ahol a plutónium van egyszerûen nem engednek dokkolni sehová.
vagy ezek nem is tartoznak a storyhoz?
Sztori módban játszol? Ott teljesen elfogadott egy bizonyos idõ elteltével (konkrétan amint eljutsz a sztori egy bizonyos pontjára megromlik a viszony és nem növelhetõ vissza).

Ha sztorin kívül történik, Custom game keretében akkor valami egyéb probléma lehet.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

már próbáltam.
egész egyszerûen nem tudom mi lehet a probléma megoldása.
és sajnos amíg nem tudom megoldani, addig nem tudok tovább menni.
Lockheed
Na ez tényleg kemény! Részemrõl passz, talán próbáld meg azt, hogy megnézed mibõl van mindig nagy hiány, és 1-2 teherhajót megpakolsz azokkal a cuccokkal, és amikor már nagyon nagy a hiány akkor eladod nekik... De tényleg nemjut eszembe más!

valaki segítsen.
a paranidoknál nem akar növekedni a rep-em.(de lefelé sem megy)
már megöltem 1 csomó kalózt meg xenont, de semmi változás.
bezzeg a többi fajnál.
jelenleg nomad vagyok és így nem tudok dokkolni a belsõ sectorok állomásain.
már BBS küldiket is csináltam (kb. 10-et), de még mindíg semmi változás.
és persze kereskedek is a külsõ szektorokban( már amennyire lehetséges).
szóval most akkor mi van?
kezdjem el kiírtani a paranidokat (már nagyon idegesít az egoista, vallásos képük).
Lockheed
Én nem úgy értettem, hogy idióta hanem arra gondoltam, hogy igazán visszaolvashatna legalább NÁHANAPJÁN! Olvasd el kérlek az utolsó 5 hozzászólását! Asszem van egy olyan, hogy kb 2 hsz -el azután, hogy valaki beírta megkérdezi mior jön az XTM. Egyébként én szintem minden ötödik postomban odaírom, hogy mennyire jó lett a moddal a game! Ha venné a fáradtságot, és visszaolvas CSAK egy keveset nemkérdezne ÁLLANDÓAN hülyeséget. Félre ne érts ennek ellenére semmi bajom senkivel, csak mielõtt bekérdezi a nyilvánvalót beleolvashatna a topicba...

Pont az ilyen fura ismétlések azok elégge tipikus jegyek!...

dimre
Egy másik, bár ez cheat,aki akarja használja.
Reveal Map, Remove Prototype Ships Limit

A szakirodalomban errõl tényleg sokat lehet olvasni, hogy akiknek valami fura, érthetetlen, idiótának tûnõ beütése van (hogy is mondjam, hogy ne bántsak meg senkit?), szóval akihez jóval több türelem szükséges az nem jelenti azt, hogy az értelmileg kevesebb!!!!... Még ha annak is néz ki!!!HANEM NÉHA ÉPPEN ELLENKEZÕLEG!!!! Ha nem hiszitek, akkor utána lehet ezeknek olvasni!!!De persze nem akarok én itt senki felett ítéletet mondani, és senkit nem akarok megbántani!! (Hanem csak pont azt akarom mondani, hogy nem kell mindig, mindenki felett ítélkezni, még ha furának is tûnik.)Nem árt vele senkinek...
Ne szívjátok mellre, léci!