X3 - Reunion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tudom, hogy az XTM, vagy a Race Military mod hibája-e. Azért gyanakszom a RM modra, mert az épít ide-oda military shipyardokat. Egyet pl pont Home of Light-ba, rrá az északi kapura. Gyakorlatilag a kapu majdnem az állomás belsejében van. M3-mal még át tudok menni rajta, nagyobb hajóval nehéz lesz...
Amúgy szûz játéknál aktiválnom kell megint a theresballenvinges vagy milyen mondókával a szkripteket? No és az uccsó kérdés, milyen hasznos szkripteket ajánlotok? Én eddig a forbidden szektort meg a station tradert használnám csak. Érdekes különben, én is úgy jártam mint Amaro, ha bedokkolok bárhová a Home of light-ban onnantól manuálisan kell még a szektorból is kerepülni, mert sehova se enged leszállni...
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
eddig 1 bill. és joy bánta.
de nem baj.
ez a turretes script nekem is jól jönne.
[email protected] pls.
Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide
Beigért valami jutalmat, ha egyszer végig csinálom akkor leirom részletesen.
Valószinû aki ezt kitalálta degec falváról származik,utolsó feladatként azt találta ki, hozzak neki plutóniumot, duke's domainból, mert neki olyan "hosszú" scannere van ami odáig ellát malestromból?????<#wow1>#wow1>
Körbevizuálok hátha közelebb is találok,(miért kell mindenért a világ másik végére menni?)a paranidokkal még nem vagyok olyan jó viszonyban, hogy csak úgy odacsoszogjak -jöttem plutóniumért.Közellenség vagyok náluk,desecrator of holy izé.
Ha nem találok sehol akkor ez marad holnapra.
X universe Home, sweet home
Legközelebb : New Opurtinity, Fortuna Faded, Fading Echoes, PTNI HQ, LomanckStrat's Legacy szektorokban... Próbáld ki! 😊
Jópofa a shonen, mert közben bemutatkozot, de még mindig fikázva beszél "ir" hozzám.
Szóval most nehezebb dolgom lesz, elküldött nividumért,potom 5db-ért, valami, khaak homeworld-t irt, ez hogy jön össze, nem tudom?
'nyád! 😄
Azthiszem egyébként, hogy a Haven alatti Centaur is küldött vmi ilyesmit...
Fölraktam ingyenes tárhelyre:
RapidShare
SendSpace
Sorry...
To: Raptor.
Mail ment... 😊
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Na még ezt elhozom neki, és kiváncsian várom utána vajon mit óhajt tölem ez a felsöbbrendü.
Azért még arra gondoltam, a HQ-s küldihez valaki irta kell valamit csinálni a shonen-eknek, lehet hogy ez az lenne.
Fúúú na ez kemény! <#nyes>#nyes><#vigyor>#vigyor>
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz
Az XTM produkál érdekes dolgokat. Szûz telepítés, új "custom game", sima repkedés, mert grafikai teszt van mûsoron. A fény otthonának szektora, Terracorp, dokkolás letiltva. Biztos kéne neki egy minimál rang. Node: utána senki sehova nem enged, még a kapuk sem! Restart, újra Home of Light, minden tuti, míg nem akarok leszállni a Terracorp bázisán, mihelyt szeretnék, minden letilt - ám ha egy eddig a térképemen nem szereplõ állomásra bukkanok, az enged bedokkolni, és utána ismét az összes többi is, kivéve a Terracorpot. No majd késõbb ezt megnézem atyaisten rangban is csinálja-é.
A SETA akadásáért tévhitekkel ellentétben nem a videókártya, hanem a proci felel. Minden aktuális script és matematikai mûvelet, mikro- és makrogazdaság 6-10x sebességen fut, míg a VGA majdnem ugyanazt végzi, mint normál sebességen. A megnövelt szektorokkal és forgalommal az X3 XTM kimondottan procizabáló progi lett. Egyrészt ezért akad jobban SETA alatt, másrészt ez át is lett dolgozva. Eddig volt egy külsõ szektorban pl. 3 kereskedõhajó, most van egy, viszont 6-10 kísérõvel, tehát szektorokon belül is nõtt a számolandó forgalom. Három különbözõ konfigra nyomtam fel a modot, holnap letesztelem, mi gyorsítja-lassítja.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Pirate Kea
Kb olyan tulajdonságokkal rendelkezik mint az Oriax,föleg a 125-ös pajzsa.
A Flaknak aztán tényleg valami veszetül überbrutális a hangja!!!!Amikor meglett a Raptor, akkor folyamatosan nyomtam a tûzgombot vagy fél órán át, csak azért, hogy halljam a hangját.
Bajtársak kitartás! - Jogos Önvédelem, youtube
To: Dimre.
Jaja, elég szomorú a helyzet, jó lenne kisajátítani! 😊
Nekem egyébként nagyon-nagyon bejönnek az új effektek és hozzá a HANGOK! Borzasztó jó, amikor egy csomó kis hajó támadja az M1 -emet, és az RSTurretDefence script a helyzetnek megfelelõen cserélgeti a fegyvereket a lövegekben, és pl az IRE -knek, és PAC -oknak nagyon jó hangjuk van, mikor lõ az egész hajóm majdnem összes ágyújából vele... 😊 Tiszta StarGate feeling! <#smile>#smile> Hasonlít a hangja arra.
Kedvezöbb pozicióból tudok tárgyalni az ellenséggel,mármint felszólitom a megadásra,ha elsõre nem is második vagy harmadik felszólitásra kiugrik,ha meg nem akkor kasza.
Eddig jól bevált, most megpályázom azt a fenevadat,elöbb utóbb összejön.
M3 létére jó pajzsa van, és a cargoja sem kicsi,ez ua. mint a Centaur mkI a xenonoknál,shol senki benne és nem engedi a clajmolást.
Biztos valami feladathoz van kötve a megszerzésük.
Neked talán nincsen igényed arra, hogy "szakmabeliekkel" konzultálj néha a kedvenc ûrszimulátorodról???<#smile>#smile>
Nincs nekem vele semmi bajom, föl meg aztán végképp nem húzom magam, csak próbáltam "rávezetni", hogy ha valamit szeretne elõször megpróbálhatná megkeresni... Kb folyamatosan arról beszéltünk! Annyi hsz született mióta kijött, mint egy egész hónapban azelõtt... 😄
MaxSpeed:186,Acc:17.58,1x125Mj,Hull:12000,Cargo:275,ShldGen:1450,
LaserGen:10500,Recharge:262,5 Turret: Main9, Aft:4. - Shonen Oriax-
Elég jó kis bárka! Nemtom mi lehet a gond... :S
Valószínûleg elolvassa, csak tudat alatt valószínûleg lehet azt akarja, hogy foglalkozzanak már végre vele!... 😊Haha!
Ha valakit zavar ez a furcsasága, akkor annak szerintem ilyen jelentéktelen dolgokon tök értelmetlen és felesleges felhúznia magát, annak javasolnám, hogy inkább NE SZÓLJON HOZZÁ, nem árt õ vele senkinek.
Viszont a shieldje nem nagy 2X125-ös igaz shoneni shieldként van jelölve,nem hiszem hogy eltérne a többi pajzstól.
ugyanis az aszteroidán még mindíg nem sikerült átjutnom.
a gond az, hogy most járok a HQ megszerzésénél és nem tudom leszállítani a terveket, mert nem dokkolhatok a paranidok shipyard-án.
a második probléma az, hogyha megakarom szerezni az M7-est akkor ugye segíteni kellene a Sohnen-nek, de azt szintén nem tudom megtenni, mert ahol a plutónium van egyszerûen nem engednek dokkolni sehová.
vagy ezek nem is tartoznak a storyhoz?
Ha sztorin kívül történik, Custom game keretében akkor valami egyéb probléma lehet.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
egész egyszerûen nem tudom mi lehet a probléma megoldása.
és sajnos amíg nem tudom megoldani, addig nem tudok tovább menni.
a paranidoknál nem akar növekedni a rep-em.(de lefelé sem megy)
már megöltem 1 csomó kalózt meg xenont, de semmi változás.
bezzeg a többi fajnál.
jelenleg nomad vagyok és így nem tudok dokkolni a belsõ sectorok állomásain.
már BBS küldiket is csináltam (kb. 10-et), de még mindíg semmi változás.
és persze kereskedek is a külsõ szektorokban( már amennyire lehetséges).
szóval most akkor mi van?
kezdjem el kiírtani a paranidokat (már nagyon idegesít az egoista, vallásos képük).
Reveal Map, Remove Prototype Ships Limit
Ne szívjátok mellre, léci!