X3 - Reunion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Maelstrom-ból át az unknown-ba(ami mellette van), utána pedig lefelé az unknown-ba.
ott megtalálod 1 kisebb Sohnen flotta védelme alatt.
oda kell menni ahonnan az M7-est ki kell vontatni.
na ott van ez a dolog.
Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide
A busteremet véletlen eladtam, mert pont egy Boron shipyardba dokkoltattam, és az egyik megszerzett hajót (Makó) akartam eladni, csak mellényúltam.
Így most van egy Octopus Raiderem, egy Mercury Tankerem fullra felhúzva, meg kb 2.4 Milla Creditem. Most próbálom megszerezni az Nvidiumot a beképzelt barátunknak, a kalózokat meg igyexem messzire elkerülni.
Harcolni még nem akarok, még gyüjtögetnek kék hozzá.
Arra gondoltam, hogy veszek egy Split Kaiman SuperFreightert, oszt azzal cirkálok. szerintem ez a legjobb, mert asszem majd 12000es a max cargója, és ennek ellenére 84 a max speedje.
Hát most itten tartok.
X universe Home, sweet home
nVidiumot honnan szereztél? Én beraktam egy hajót PTNI HQ rendszerbe, és folyamatosan figyelem mikor visznek oda és azonnal megveszem...
Azért körbevizslattam de plutonium sehol.Most abbahagyom a bájcsevejt a shonennel,megpróbálom a centaurt megkörnyékezni.
Plusz legyen már egy mentett állás a játékról, mert az abban letárolt és a pillanatnyi információk összegzésébõl rakja össze a térképet a programocska.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Ha fölraktad játékon belül bemégy a Controls menübe, és ott az interface -nél legalul lévõ "activate search of object" opcióhoz adsz egy billentyût... Lemented a profilet, és ha kiléptél az optionsból megnyomod a hozzáadott billentyût... Ekkor létrejön egy log00001.txt nevû file az X3 fõkönyvtárában... Elindítod ezt a progit, és ha betöltött nyomsz egy F2 -t. Ott alul kiválaszod a Your log file sor melletti kis 2 pontot... Itt megkeresed az X3 könyvtárában az említett filet, és OK. Ha minden ok, be is jön az új map. F2 -vel a beállítások jönnek be, ALT -ot nyomva pedig egy másik menü. Ott a search opció alatt van az említett keresés is...
Fölraktam egy képet, amin látszik az F2 menü, az általam preferált beállításokkal... Egyébként olvasd el a readme -t amit a StartMenübe rakott, ott sok egyéb info is van még...
KéP.
Térképet meg egy egész jópofa segédprogival csináltam, amit az egosoft fórumainak egyikében találtam. Gyakorlatilag az X2 és az X3 minden módosulatával mûködik. Feltelepíti az ember, betesz neki a játékba egy gyorsbillentyû parancsot. Játék közben mikor kinn kóricál egy visszatöltött állás után az ember, csak megnyomja a gombot. Az begyûjti az összes infót ami rendelkezésre áll a felderített szektorok mindegyikébõl (olyan infókat is, hogy az adott pillanatban éppen melyik állomsáon milyen termékbõl mennyi van). AZtán az ember kilép Alt+Tab segedelmével, elindítja a térkép progit és betölti az infókat. Ekkor kap egy szép új térképet, amit kinyomtathat de úgy önmagában is nézegethet, lekérdezheti az egyes szektorok belsõ elrendezését, a benne lévõ állomásokat meg mindent.
Megkérhetlek,irj egy bövebb infót, nekem nem jön össze.
A telepitésig eljutottam,a gyorsbillentyûtöl vagyok elakadva.
Önmagában megtudom nyitni, a szektorok betöltése sem megy.
Hálás köszönet elõre is.<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Ezt az izét is már másodjára látom ma gõzöm nincs, hogy mi lehet... Minden vacak megkörnyékez mostanában úgylátom! :)
Unknown Drone
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
egybkentmegcsakfelaakartamamegamrahivniafigyelemet esegykisszeretetkuncsoorgok<#mf2>#mf2>
érteeed <#alien>#alien>
éppen ezért marad az HQ meg a Sohnen-nek való segítés a story befejezése után.
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz
A sohnenek érdekes társulat. Még szintén a teszt alatt, tehát nulla hajó, nulla rang Home of Light-ban belépéskor kaptam egy üzit egy sohnen hajótól, hogy gond van a hajtómûvével, sürgõs szállítmánya van, segítsek neki. No mondom, ezzel az alap busterrel, de egy próbát megér. Beküldött a helyi kereskedelmi központba, elõre lezsírozta, hogy ott legyen a neki kellõ cucc, amit áttranszportált a hajómra az egyik trader, és mihelyt melléértem, már hálálkodott is: megadta a sohnen fõhadiszállás koordinátáit azzal, hogy ugorjak be, ha arra járok, szívesen látnak <#nyes>#nyes> Ezt nevezem én jó tett helyébe jót várj effektnek. Lényeg, a sohnenekkel sok módon fel lehet venni a kapcsolatot.
Ennyi az össz szerepe. Nem ugrókapu, nem félkész kapu, hanem egy versenyhez tartozó, szerepet csak a sztoriban kapó helyszín amirõl szó van.
A Shonen szektor a Maelstorm és NST'S Retreat szektor közötti Unknown szektor alatti másik Unknown szektor alatt van...
Egyébként ha utána rakod fel, akkor megy a bónusz pack a 0.7-el?
Sajnos egyelõre csak csorgatom a nyálam olvasva a hihetetlenül jó élménybeszámolókat. Túl sok a meló, nem marad idõm játékra.
De már leszedtem a 0.7-et és elolvastam az installálási útmutatót.
Ezzel kapcsolatban van egy kérdésem. Nekem az alapjátékon kívül csak a Bonus Pack volt fenn. Azt írják, hogy a 0.7 telepítése elõtt szedjek le minden scriptet, modot. Ez a bónusz packra is vonatkozik? De azt hogy tudom kivenni? Vagy ne vacakoljak, takarítsam le az X3-at majd installáljam újra?
Ja: tegnap bekocogtam Freedom's Reach-be, mert ott dekkolt egy kis üres hajó (teljesen ép, csak a fegyverkonzolokat lõtték le róla, így a benne lévõ 3 pac-ot felpakoltam magamhoz). Ez egy ismeretlen szektor, az alapjátékban is létezett. Van benne egy Teladi Trading station, meg egy olyan ugrókapu, ami nincs kész teljesen. Nem rommálõtt, hanem félkész. A kör teljesen ép, csak az erõtér generátorok hiányoznak róla...
Ellenben nyüzsög bent néhány kis hajó, faj jelölés nélkül. Mindegyiknek van pilótája, repkednek föl-le, nem ellenségesek, csak épp azt nem sikerült róluk kiderítenem, kihez is tartoznak. lehet, hogy kaput építenek valahova vagy valahonnan ide?
El kell menni a megadott szektorba és utána körülnézni az állomásokon. Nem bányásznivaló anyagról van szó.
Jutalom meg valóban lesz. Megadja majd a Sohnen központi bázis helyét a hajó. Enélkül is simán megtalálhatod, csak akkor szembe kell nézned jópár ellenséges M2, M6 és M3-as hajóval a Sohnenek részérõl. Ha végigcsinálod a feladatot, akkor nem lesznek ellenségesek és le tudsz majd szálni a bázisukon.
A sztoriban ugyanis az Argonok és a Paranidok egymásnak esnek idõvel (természetesen a Te hatásos közremûködésed és felderítgetéseid miatt). Ezért romlik meg a viszony és ezért juthatsz el mindössze az Emperor's Mine szektorba bántatlanul a sztoriban.
Aztán ha végigcsinálod az egész sztorit akkor visszaáll a Paranidokkal a helyzet elfogadhatóra és már lehet nyugodtan növelni a reputációt.
Ezekre leszállni nem lehet, de gyakrolatialg egy sima infó lekérdezéskor (I billentyû) elõugranak ugyanazok a lehetõségek, amik a leszállt állapotnál. Azaz lehet vásárolgatni, lehet BBS-t böngészni.
Jópár esetben szerepe lehet az XTM extended communications billentyûnek is. Egyenlõre egy dologról tudok ahol használni kell, de állítólag a spéci gyártó hajókkal is így lehet bizniszt lefolytatni.
Melyik sztoritól függ a dolog? A Bala Gi, vagy a fõ sztoritól?
A Bala Gi missönben épp pénzt gyûjtöttem, hogy meg tudjam venni az állomást, a fõ sztoriban pedig kb ekkor kezdtem el kutakodni az elrabolt kalózgyerek után.
Érdekes módon, csak a paranidok egy része vált ellenségessé, egy csomó paranid hajó nem volt ellenségként jelölve. Igazából azért zavart, mert az Ore Beltben lévõ Ore bányámból a paranidokhoz adtam el az áru jó részét, és mindjárt le is szedték az egyik hajómat.
Valós lehet az a lentebb leírt infõó, hogy amíg nem fejezem be a sztorit nem is fogom tudni visszatornászni a repumat? Sajnálatos dolog lenne, mert alapvetõen jóban vagyok minden fajjal.:(
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
Az este A TC GQ-n kaptam egy mercenary feladatot: Argon Prime-ot nemsokára lerohanja egy Khhak hadsereg, segítsek már...
Bementem, jöttek, szép nagy hirig volt (Argon One és társai mellett sok labdába nem rúgtam, de 5 hajót - gyakrolatilag egy cluster darabjait - kilõttem), fizettek. Lekezdtem begyüjteni a széthagyott rakétákat, meg láttam a térképen, hogy van egy eljagyott hajó. Ráadásul meglehetõsen központi helyen. Mire odaértem, sehol se volt. Elvitték...