X3 - Reunion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ashleys Factories & Extended Complex Hubs
X universe Home, sweet home
Xtended 0.7
Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide
To: Ace McCloud.
Megvan! :) Az az unknown M6 Sohnen gyártmány! :)
Sohnen Mantis
Viszont legalább normál játékmenetben elég jó sebességjavulás tapasztalható.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Bajtársak kitartás! - Jogos Önvédelem, youtube
1. Minél kevesebb kalóz szektoron megyek át annál jobb, mert ezek a srácok igen jól összeszervezték magukat, és némi fleetupgrade is történt náluk! :) (persze ez jó dolog!) LML annyira meg van erõsítve, hogy az nemigaz! Ott az N-S vagy S-N irányú áthaladás nem gyerekjáték! Legutóbb S-W irányban haladtam át, és majdnem kicsináltak! Pedig így sikerült elkerülnöm 2db M2 -t amik az északi kapu felõl jöttek felém, de már 3M1 így is lõtt rám... :)
2. Ha el is jutok délre a Cardinal's Domain nevû Paranid szektorba, hogy onnan nyugat felé menjek az InterWorlds felé vezetõ úton, ezek a Paranid fiúk úgyis lelkesen nekem esnek, ha bemerészkedek abba a szektorba! :)
Minden azon múlik, hogy mennyire sikerül a kalózokon átevezni! :) Régen nem agyaltam már ennyit az X3 kapcsán, ebbõl is látszik, hogy naon jó lett ez gyerekek! :D
Hát csak mertem remélni, a funkciójából adódóan!...
Nyilván azokról a játékokról írtam lentebb, amikben volt sok olyan effekt, amiket azért szívesen látnék viszont a kedvenc ûrszimulátoromban!(Hát,ha máshogy nem is menne, akkor ám legyen PPU-val.)
Meg te nem láttad a Birodalom Visszavágot???<#smile>#smile> Vagy nem tetszett a csatajelenet??? Van aki az almát szereti, van aki a körtét!<#smile>#smile>Én kb. azóta álmodom arról, hogy ki lehessen próbálni a hatalmas csillagrombolókat nagy flottákban, nagy csatározásokban!!! Ez van!<#pias>#pias>
De éppen a kalózlét sem lenne izgalommentes!<#smile>#smile>
"A nagy, lomha és eléggé védtelen kereskedõhajókat jobban védettekre és kisebbekre cserélték a külsõ területeken."
Én is pontosan ezt csináltam!!!... A biztonságosabb, védettebb belsõ szektorokban gyakorlatilag nem vesztettem hajókat. De a durvább Xeno és kalózok által szennyezett Peremvidéken :) minimum 50 hajót vesztetem, ha nem többet... De mivel ezeknek nem volt normális önvédelmi lövegtornya, ezért nem is próbáltam nagyon megvédeni õket. Mit idegeljem magam azon? Inkább a közeli Family Njy-ben lévõ hajógyárból beállítottam minden közelben lévõ gyárhoz háromszor annyi hajót, mint ami alapból kellett volna... A legolcsóbb Kajmánokat, azt' azok is szépen tették a dolgukat!Ha a Xeno kilõtte az egyiket, a másik átvette a helyét. Nem érdekelt, ha addig csak ingázott feleslegesen!... Annyi pénznél már nem láttam értelmét ezen aggódni!Nem úgy, mint még az elején!!!!Onnantól kezdve már csak az volt nekem a lényeg hogy legyen valami forgalom, meg hogy növekedjen a bizalmi szint... És ez a "feláldozható hangya" stratégia eléggé mûködött!!!
Most már vannak király önvédelmû teherszállító hajók???
Vazze énis összefutottam ezzel az Unknown M6 hajóval.
Az Elena!s fortune szekorban próbáltam a repumat, és az anyagi helyzetemet javítgatni amikor megjelent ez a kis aranyos. Félelmetes pusztítást csinált, mindenkire lõtt a közelében, és egy mammoth, egy m2, és egy nagymarék vadász bánta a dolgot. Szép nagyot villan robbanáskor az Argonok mamusza...
A fegyvere valami különleges lézer lehetett, az xtm7 képei közt láttam valahol. A sugár körül csigavonalban még valami energiahullám jelenik meg, aztán ha túl közelrõl nézed, pillanatok alatt oxidálódsz.
Tényleg nagyon vagány lett az xtm, csak 10 es setan valóban veszettül szaggat még a kevésbé zsúfolt szektorokban is. Mindamellett nagyon tetszik. Csak scripteket akartam próbálni, de lemaradtam az alvásról miatta :O)
Egyébként van szép látványos pajzs az XTM-ben. Kutassad fel a Sohnen fõbázist és majd ha max grafikára állítod a gépedet és rápillantasz, akkor láthatsz nagyon szép pajzsot.
Ha csak harc közben villanna fel ilyen jellegû hatás minden jármû körül, már az is iszonyat módon leterhelné a gépet. Szerintem okkal nem került bele a dolog.
Meg aztán ki hogyan értelmezi a pajzsot. :-)
Lehet hogy nem kivetített pajzsra kell gondolni, hanem amolyan Star Trekes integritás mezõre ami képes erõsíteni a struktúrát a belefeccölt energiamennyiségtõl függõen. Ám ha sérülés éri a rendszert akkor gyengül és végül kimerül.
Van értelme bizonyos helyzetekben a pajzshajónak. Mikor egy nagyobb hajó védelmét akarod kicsit tovább erõsíteni ott mész mellette egy ilyennel. Az igazi nagyvasak védelmével nem ér fel az amit adni tud a hajó, de némi pluszt jelent mai teszemazt xenon rendszeren való áthaladáskor jól jön. De nem stratégiai jelentõsségû eszköz. Az árából simán kijön még pár hajó ami legalább annyira jó megoldás, mert megosztja az ellenfél tüzét.
Ez nem harci stratégia, flották harcát bemutató játék, így nem is kell olyasmihez hasonlítania. Egy lehetõség ami némi plusz színt visz a játékba de nem több.
Meg aztán nem tudom honnan vetted, hogy ugyanolyan lesz mint a HW2-beli hajó? :-)
Tehát nem tûntek el vagy ritkultak meg drasztikusan a kereskedõk, csak alkalmazkodtak az új viszonyokhoz. :-)
Akárcsak a civil hajók. Nem sok ranger-t láttam mostanság, de nagyobb és erõsebb civil hajókat ellenben igen. Igaz ilyenek is inkább avédettebb területeken üzemelnek.
A nagy, lomha és eléggé védtelen kereskedõhajókat jobban védettekre és kisebbekre cserélték a külsõ területeken. Nagyon sok új Argon M3-as vadászba futottam már bele, ami valamelyik cégnek vagy fajnak volt a kereskedõje.
Jópár M6-os régi változatával (Mk 1) lehet kereskedõként találkozni, mert ezek legalább megvédik magukat.
Mint az én kedvencem, akit csak az argonok és a teladik tûrnek meg. Az Argonok azért, mert maga is argon, a Teladik meg mindekivel jóban vannak, mert az elleségeskedés árt az üzletnek...
Amúgy ha az argonknál akar valaki bevágódni, érdemes pár paranid hajót kiiktatni, argon területen. Az Argonopediában olvasható a világ történelme és az is, mely fajok melyeket nem igazán kedvelik. A paranidokat a splitek kivételével tulajdonképpen senki. A Splitek is csak a régi szövetség emléke miatt. A boronok nem nagyon vannak oda sem a splitekért, sem a paranidokért, mert régen ezek szövetségben majdnem kiirtották õket. Az argonok a boronok szövetségesei, ha az egyiknél megy fel a reputációd, a másiknál is lesz némi hatása.
El kell dönteni, melyik fajjal akarsz leghamarabb kibékülni és az õ ellenségeiket kell látványosan darálni. Persze a legjobb a khaak, xenon, yaki, pirate csoportból választani ellenfelet, mert ezeket a többiek egyaránt nem bírják, de ezek meg ritkán kóricálnak kereskedõ hajókkal...
Például a Loo Manckstrats Legacy-ból lehet menni kelet felé is és nyugatnak is.
Ha kelet felé indulsz el akkor eljut a Severed Dreams új szektorba. Innen mehetsz újra keletnek. Depths of Vengeance szektor ahová érkezel. Innen mehetsz keletnek vagy délnek.
Ha délnek mész új szektorba jutsz, ahonnan nyugatnak majd megint nyugatnak tartasz akkor visszajutsz Moo Kye's Revenge szektorba.
Ha a DoV szektorból kelet felé indulsz, akkor egy új kalóz szektorba érkezel, ami a Maelstorm szektortól nyugatra található Unknown szektorba torkollik.
Namost ha a LML szektorból nyugatnak indultál el, akkor a Mercenarys Revenge kalóz szektorban kötsz ki. Innen megint nyugtra tartva egy új Boron szektorba botlasz. Ebbõl az új szektorból ha észak felé mész, akkor egy régrõl ismert szektorba Rolks Legacy-ba fogsz jutni.
Ha délre mész akkor újabb Boron szeltor, majd tovább délre már Paranid szektor következik.
Érdemes végigtúrni a már ismert terüelteket mert nagyon sok helyrõl nyílnak új kiutak.
Ha nem találsz kiutat egy szektorból, nem próbáltad hogy keresel egy nagyon elrejtett kaput? Lehet hogy az a megoldása.
Kereskedelem. nem biztos hogy egybõl kaszálsz, mert ahogy olvasom a katonai akciókat, jól meg kell védened a kereskedõidet is.
Amugy a weblapjukon fent van a ShipStat.xls
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
To: R4pt0r.
Úgy fogalmaznék, hogy 2 betöltés között belefér egy kis élet is! :)
Illetve anno, mintha a TerraCorp HQ-n is lett volna készleten. Ugyanott van, ahol a goner temple, vagy 1 szektorral fölötte(?)...
Örömmel konstatálom viszont, hogy tovatûnt az egyhangúság a játékból! :)
Állati jó kis taktikai game sztem. Na az is még egy gyönyörûszép játék, és eddig abban láttam a legszebb pajzsokat és robbanásokat!
de az eve online ban sem láttam vmi szenzáciosat sajnos pedig iszonyat nagyot dobna a hangulatokon
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz
Ennek nagyon nem örülök! :( :( :(
De kösz, hogy mondtad!
KÉP.
To: dimre.
Majd arra fordulok már és ránézek arra a szektorra, hátha nálam is megy a csörte!
Egyébként, repuban én is elég sz@rul állok Argonéknál! :)
Erõs lehet az akarata,feltett szándéka, hogy kiirtja a Boronokat egyedül.Tisztes távolból szemlélödve gyönyörködöm a látványban.
Ja de mégis. Így már cégek bérelnek fel a BBS-en egymás állomásainak és szálíltóhajóinak levadászására olykor, nem ismeretlen személyek a nem is nevesített haragosuk ellen. <#vigyor>#vigyor>
Meg olykor a különféle fajok titkosszolgálatai is megkergülnek és másik faj járõrözõ hajóinak kiiktatására bérelnek fel vagy egy szektorukban eldugott xenon állomás és az azt védelmezõ egységek kiírtására. Fizetni persze nem fizetnek jól, de reputációban jókora ugrás érhetõ el vele.
Az eddigi ilyen legjobb feladat amit elvállaltam, 9000 kreditért írtsak ki egy xenon bázist a Paranid fõ rendszerbõl. Végülis letettem a hõsiességrõl, mikor rámköszön a zöld ködbõl 3 K és 2 J az állomás mellett.
Titkosszolgálatis megbízásból meg a Boronok adták az aranyosat, mikor kijelölték hogy 5 milláért írtsam már le feltûnés nélkül az Argon One-t! <#wow1>#wow1><#wow2>#wow2>
Gondolom neked is, alapból igy kezdtem.
Be van kapcsolva a feliratozás, és Shonen Mantis-ként irta,bár az új hajók listájában a fórumon nem találom.
A másik kettõ meg a Monk's Retreat és a Templar's Horizon. Az elõbbi a Midnight Star szektorból nyíló északi kapun át érhetõ el. A másik meg ehhez kapcsolódik.
Talán ha náluk írtasz khaak, kalóz és xenon hajókat, akkor talán növekszik majd a reputációd, de nem biztos.
Jumpdrive meg kapható még A Terracorpnál is Home of Light-ban az Argon Prime alatt.
Viszont lenen gy kérdésem: A kezdésbõl adódóan ( Pirate Warlord ) igencsak minuszban vagyok a Gonereknél. ( Goner Heretic ) Hogyan tudok elérni náluk némi javulást ? Mert ugye így nincs JumpDrive! Van esetleg szektoruk ahol tudok nekik "segíteni" ?
A másik meg az Otas Corp M0-ás hajója. Ez egy bazinagy hadihajó ami egyben hajógyárként is funkcionál. Úgy tudom ebben is lehet javítani. Gyakoraltialg ugyanazt csinálja mint a HQ, csak ez mozog.
Igaz kellett hozzá a Bala Gi küldetésekbõl a yacht. Most már kemény 3 GJ pajzsa van amivel ki lehet húzni a csata végéig egy ilyennel.
Kellett ugyan még 24 drone is, amiket ráküldtem, hogy addig se engem lõjjön. 8 BHEPT elõlre, meg BPAC az összes toronyba és így támadtam. A pajzsát valami nagyon nehéz legyilkolni, de utána már nem kihívás.
Igaz rajtam sem maradt pajzs, de túléltem. :-)