X3 - Reunion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
X universe Home, sweet home
[/img]
Amióta felraktam az XTM0.7-et fõleg SETA használatakor érezhetõ, hogy kevés a gép, nagyon zavaró a szaggatása. Én mindig quickstarton kezdek, amióta fent van a 0.7-es már az elején, amikor kívülrõl mutatja Bustert, is beszaggat. Illetve játék közben is rendszeresen. A lemezmûveletek érezhetõen több ideig tartanak.
Megpróbáltam visszavenni a VGA beállításokból, de semmi változást nem éreztem. A szaggatás többnyire akkor jön elõ, ha hozzányúl a vinyóhoz, így próba képpen berakok még 512Mb ramot, hátha az segít. A procit gyorsan felhúztam egy kicsit (3,3GHz) sok változás nem történt.
Tagnap vettem észre hogy eltünt. 😞 a script installerben azt jelzi minden ok...de a gémben nincs... vki tud segíteni?:S:S
A script pack miatt, ami a javításokat tartalmazza, kell a script installer de ezen kívül más nem. Bemásolod az XTM file-okat a megadott helyre, az Xscript installer-rel aktiválod a javítást és ennyi. Indítod a játékot.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Minimumra véve mindent talán akadásmentesen futna ha nincs nagyobb gyilkolászás vagy nem túl sûrû az adott szektor. Elindulni mindenképpen elindulna.
ja: összefutottam egy Falconnal, amin 2 db 25-ös military pajzs volt. Ha nem programhiba, akkor a military pajzsok brutális tempóban épülnek vissza. Egy "védd be a szektort az invázió ellen" feladat volt, lõttem benne 3 M3-as, 2 M4-es és egy M5-ös hajót magamnak, meg kb kétszer ennyit ki is nyírtam, de ezzel a Falconnal nem bírtam. Lement a pajzsa majdnem 0-ra, de mire megfordultam, megint maxon volt, az enyémek meg minimum közelében. Végül otthagyatam a többi mercnek (4-5 M3-as 1 M1-es, meg 2 M6-os hajó), aki szép lassan kilõtték a pajzs mögül a hullját mass driverekkel. A pajzsa a felrobbanás elõtt is maxon volt. Szivesen elfogtam volna. Sokszor ugranak ki úgy, hogy a pajzs még ép, csak pillanatnyilag le van merülve...
Getsu Fune déli kapuja sérült, ahogy a bbs üzenetekben olvasgatom. nem azon törte össze magát a masinád?
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
A dolog úgy történt, hogy a Split Kajmán SzuperFréjterem a szemem láttára verte szét magát GetsuFune Keleti kapuján...
Mivel fullra fel volt már húzva minden szempontból, tömve volt minden jóval, és õ volt az egyetlen kereskedõhajóm (rajta kívül még csak 1 Jaguár Raiderem volt, így kicsit érzékenyen érintett a dolog. Így most visszatöltöttem egy korábbi mentést, itt még sajnos csak egy Mercury Tankerrel kell vánszorognom, és még a Jaguárom sincs meg, mert ahhoz elég szép Split Reputáció kell. Így most szívtam egy szép nagyot. Ha viszont bekapcsolom az AutoSave funkciót a dokkolástól, marha lassan ment.
Most törhetek fel megint, mint a talajvíz.
Elite útánégetõvel
A sohen küldit 0.7-ben nem csak argon állomásokon lehet felvenni. Gyakorlatilag második harmadik leszállásra ott lesz a bbs üzik között.
Igen jó kis hajók! 😊
Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Már két napja megy a gépem egyfolytában. SETA 10-el esténként, hogy jöjjön a cr.<#vigyor4>#vigyor4>
Egyébként SETA val nem csökken a repi, csak a kereskedelmi és a harci rang. A többi nagyon lassan de emelkedik SETA alatt is.

Ha ekkor sem megy, akkor tornásszad fel magadat Hero of the Federation rangig. Akkor már átengednek.
Ámbátor lehet hogy a kapu õrsége mindvégig ellenséges fog maradni, így max a nagy sebességgel áthúzol közöttük és belemész a kapuba, megoldás marad.
Sztorit nem játszottam mostanság az XTM .7-el. De például custom game során ha aktiválom a Terran szektorokat, akkor nem kell ekkora Argon rang (elég volt a Federation Overwatch).
Plusz nincs is õrség a kapu körül. Legfeljebb akkor derül ki hogy miként viseltetnek az ember iránt a Terran-ok, mikor átlép a kapun. Ha nem vagy szimpi, akkor lõni fognak.
A Sohnen szál felvételéhez ajánlom a BBS hírek átolvasását. Az Argon szektorokban szokott lenni egy kereskedõ aki ismeretlen hajó koordinátáit adja el.
Hajót a HQ-ban tudsz majd építeni, ha megvannak a tervek és a zépítéshez szükséges alapanyagok.
Végig csináltam az alap küldetést, Argon Protector of the Federation lettem. De! Ha beteszem a lábam Heretics Endbe, a Teerran hajók felszólitanak, hogy húzzak a fenébe. Ha nem teszem a harmadik után szétlõnek. Ha megpróbálok közvetlenül e Föld rendszerbe ugrani, azonnal szétlõnek. Miért? Tudja valaki?
A Sohnen küldetést hogy kell elkezdeni?
Kiszedtem a komplett mapot a játékból. Csak rendszer nevek és kapcsolatok. http://web.t-online.hu/kalocsaij/images/xtm-map.JPG
😊
elkezdtem kiépíteni a birodalmam.
már most elég húzós, mi lesz késõbb?
az EQ dock-ban lehet valamit gyártani?
Lehet hogy itt lehet mindössze bevetni a terran "kapuhajót". De az számomra még rejtély hogy az mit csinál.
Nincsenek rajta a Sol rendszerei, a Khaak rendszerek és a Player only rendszerek...
Lejjebb megtalálod a térképezõ program lelõhelyét...
De akad még ilyen szektor szép számmal. A Mines of Kaderak esetében a belépés még nem gázos, de ha elindulsz bármerre vagy 6-7 akna robban rád. A pár szektornyira mellett lévõ másik kalóz szektorban is a kapu 1 Km-es körzetében 6 aknát találtam. Ilyen helyekre csak GJ-os pajzsú jószágokkal érdemes bemenni.
Ámbátor állítólag van 2 szektor is, ahol elõfordul az automatikus megsemmisülés az egyik kapuján áthaladva. Ez programhiba, javítás alatt áll.
Az új Xenon core szektorok valamellikébõl (most konkrétan nem tudom hányas), de annak a azektornak a déli kapuján ha átmegyek, gyakorlatilag azonnal felrobbanok. Valsz el van aknásítva a rész, mert a robbanás után az ott álló Xenon P is kipurcant. (elég ütõs aknna lehetett...
Megpróbáltam azt, hogy a kis Jaguárommal felderítettem a déli kaput, majd a SuperFreighteremmel (5x25 MJ) bementem, hátha ez kibírja a robbanást... Nem bírta...
Valaki már "átrágta" magát ezen az aknazáron?
Még arra gondoltam, hogy a Boronok árulnak valamilyen ScoutDrone nevû ketyerét, lehet, hogy egy ilyet átküldök, az robbantson fel mindent, aztán utána már talán be lehet menni úgy, hogy ki is jöjjek élve.
Saját HQ-d lehet modoktól függetlenül, mert az a 2.0-ás szériájú alapjáték része és a modok meg erre épülnek. Majd ha teljesíted a szükséges feltételeket (játékidõ, cash, állomás, megfelelõ szintû viszony az Argon+Boron+Teladi+Paranid fajokkal) akkor be fog jelentkezni Bala Gi és nyomja a szokásos szövegét.
A nehézség csupán annyi, hogy ildomos megoldani elõtte, hogy a Sohnenek kedveljenek, különben por és hamu marad utánad az ûrben mikor elindulsz megkeresni a yachtot hogy bevontassad.
Meg vettem egy Xenon N-t 65000-ért, ugyanitt árultak egy Goner Réndzsört is valami 200valahányezerért...
Beléptem a kereskedõk céhébe, próbálok egy kis pénzt összekaparni egy értelmesebb M3ra.
Még sosem nyertem hajót lottón. Pénzt már igen. De hajót?
az alapjáték szektoraiban ugyanazok a gyárak vannak, max hozzá került még a listához 1-1 érdekesség (pl.: scrap yard vagy ilyesmi.).
Bajtársak kitartás! - Jogos Önvédelem, youtube
(Bár ez csak a régebbi vátozatra volt érvényes, azóta nem tudom, hogy konkrétan ezekben mi változott!!!... Az UT-t késõbb megutáltam.)
Jó játék ez, csak rengeteg türelem kell hozzá!Amíg kiismeri az ember a dolgokat, az bizony itt nem két perc!<#smile>#smile>
Bajtársak kitartás! - Jogos Önvédelem, youtube
(lehet,hogy már volt róla szó) Hogyan tudok kiegészítõ (fight software MK1, MK2, stb) dolgokat gyártani az EQ dock-ban? (már ha lehet egyáltalán)
azért többnyire igazam van😊
The Matrix has you...