X3 - Reunion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide
Sohnen Dyson Sphere
X universe Home, sweet home
Egyébként persze hogy felmegy a vidarra. Ez a standard fegyvere. Egyébként az az AEMP, amit a hajóval vettem az felkerül alapból, csak az max 2, mert annyi fér el egy dokkban.
Köszi!
Boron Krait - hol lehet ilyet venni vagy szerezni?
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Úgy 2 óra múlva már én is meg tudom nézni...
Az eleje elég kiábrándítóan arcade, és mikor nekem ütközve egy hajó kongó hang kíséretében lepattant rólam, és még a pajzsom se ment lejjebb, kiléptem. Dolgoznom is kéne, majd egyszer még ránézek, de nem sokat jósolok neki. Közelébe se ér az X3-nak, de még a Freelancernek se így elsõ ránézésre, úgyhogy aligha kerül melléjük a polcra.
Egyébként meg csak és kizárólag a HUD-on keresztül tehetõ be manuális kiválasztással. Fegyver menüben nem tudod kiválasztani. Tehát a normál ûrben repkedve szépen végigmész a bal alsó sarokban lévõ fegyvereken és kicserélgeted az AEMP fegyverre az ott lévõket.
Egyébként meg csak és kizárólag a HUD-on keresztül tehetõ be manuális kiválasztással. Fegyver menüben nem tudod kiválasztani. Tehát a normál ûrben repkedve szépen végigmész a bal alsó sarokban lévõ fegyvereken és kicserélgeted az AEMP fegyverre az ott lévõket.
1. Megszálló erõk vételezése.
2. Ellenséges hajó pajzsainak lelövés.
3. Piracy menüben a megfelelõ billentyû lenyomása.
Pár szót a megszálló erõkrõl:
Összesen 5 típus van belõlük. A leggyengébb a Slave. Aztán mercenaries. Utána jön a military personel. Eztán marines és végül cyborgs.
Különféle akadémiákon és erre szakosodott állomásokon beszerezhetõek.
A legerõsebb a cyborg, de az illegális. Csak a Paranidoknál vagy a Teladiknál kaphatóak.
De ajánlom bõszen áttanulmányozásra az XTM oldalán a fõoldalról nyíló FAQ részleg alapos megsasolását. Ott sokkal több és részletesebb infó is van errõl. MEg arról is, hogy an lehet vásárolni az NPC gyárhajókról...
Egyébként meg aszomóndja: more than 14 spacecraft... Ez tipikusan mondjuk 15-16-ot szokott jelenteni, ami azért az X3-hoz képest gyengusz. Meg 48(?) rendszer, ami szintén nem sok...
Meglátjuk. Ha az RPG kitétel nem csak a hajó fejlesztésben merül ki, még jó is lehet. A vélemények szerint a grafikus motor jól optimalizált a már említett HDR3-as kártyákra...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
De szerintem nem lesz jobb mint az x3.
Bye-bye X3?
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz
hát én 1 hozzá tartozó scriptet töltöttem csak le, esetleg kell többet is?
http://www.thexuniverse.com/viewtopic.php?t=3523
azt a scriptet töltöttem ami ittvan
Az OTAS hajók sem gyengék. Viszont nem tudom, hogy a HFC-vel hogy kell hajókat elfogni. Mert az ordersben megjelenik, hogy piracy, csak a capture ship nem lesz aktív. De nem értem, hogy miért???
Micsu: neked azért megy a mentésed XTM alatt, amiért readtext problémáid vannak. Érthetõbben: vagy csak a modot (rar) tetted fel, és a hozzátartozó scripteket (spk)nem, vagy rosszul települtek a szkriptek. Újrainstall javasolt.
Akadozás: Nehéz kérdés, nagyon konfig függõ a dolog, egy jól összerakott és telepített gyengébb gép lepipálhat egy elkonfigurált erõmûvet. SETA ügyben alapvetõ a processzor ereje és a directX állapota (ez utóbbi akkor jó, ha a 2.0.x-es patch azt mondja, újabb directX codec van a gépen, ezért nem ajánlott a beépítettet telepíteni) videókártya terhelését lehet állítgatni, a prociét nem, pedig az egyre nagyobb lesz, ahogy haladtok elõre a játékban és nõ a birodalom. Szóval a puding próbája az evés, ahogy az angolok ezt oly találóan megfogalmazták - mindenki kikísérletezi a saját gépére való beállításokat, ahogy ezt tettük annó a X3 megjelenésekor.
A sohnenes ucsó küldi nálam is plútónium szerzés volt, de más szektorban mint dimrének. Sajna addig kell keresgélni az állomásokon, ameddig meg nem látja az ember a kérdéses küldit valamelyik BBS-en. A küldi lényege nekem is ugyanaz volt (szimpla kill) de én nem találtam a fickót a célszektorban. Majd megpróbálom újra.
Egyébként nekem is Getsu funban nyirta ki magát az egyik UT-m! :-)
Egyébként pirate base-ken lehet venni néha spéci fegyvereket. A BBS üzik között érdemes keresgélni. Véletlenszerû, de nekem volt már gamma kyon emitter is.
tehát nem lehet custom hajókat berakni a game-be.
Lucky Planetstõl kb ugyanannyira van Elysium is és A két említett Argon szektor is. Ha nem akarsz sem kalózzal, sem xenonnan összefutni, akkor Elysium felé jobb menni...
Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide
Látom, szépen halad mindenki az Xtended-del.Háát sajna nekem sem idõm, sem energiám nincsen hozzá és asszem nem is lesz a jövõben.
De egy kérdésem volna:
Hogy megy az X3-mal?Újrakezdés vagy folytatás?