X3 - Reunion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

manuálisan? c betût nyomok nem tum kiválasztani a dokkolást:(

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Lockheed
Nekem is ilyen, válaszd ki a TerraCorp HeadQuarters -t és manuálisan dockolj rá... Bár nekem engedi automatikusan! Ha Capital Ship -ben ülsz, abból egyszerre csak egyet enged, szal ha vki már áll benn, akkor várd meg míg elmegy...

Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide

egyébként meg nemtom miért a terra corp shipyardra meg a terran shipyardra nemtok dokkolni, meg egyben van az equipment dockal vagyis 1 épületnek jelzi, találkozott már valaki ilyesmivel?

dimre
Jó kérdés, elöször próbálj meg baráti viszonyt kialakitani velük (kalózként kezdtem).Az elején probáltam becserkészni egy hajójukat,por se maradt belölem, még megközeliteni se tudtam.BBS küldiben segítettem egy vadászuknak, jutalmul megadták a "TS"helyét.Shipyardot még nem találtam.

Sohnen Dyson Sphere

X universe Home, sweet home

Segítsetek légyszi! Most lett gépem, idõm x3azni. Teljesen noob vagyok, az elején derítgetek a discoverrel és közben kereskedem a mercuryval. Vettem best buy és best sell locatort vagy mit de ha a felderítõn van akkor a azokat a sectorokat nézi ahol a felderítõvel járok ha meg a mercuryra teszem akkor nem mûködik. Hogy kell használni?
fúú most találkoztam sohnen hajókkal , kva brutálok, lehet valahol venni ilyeneket?

x3-nak nyomába sem ér. szerintem

Sejtettem, hogy vmi ilyesmi lehet. Tengerészeket árulnak ott, ahol a hajót vettem! :-)

Egyébként persze hogy felmegy a vidarra. Ez a standard fegyvere. Egyébként az az AEMP, amit a hajóval vettem az felkerül alapból, csak az max 2, mert annyi fér el egy dokkban.

Köszi!
Elég szomorú mert ahhoz képest hogy kicsi kurva jó gép, fõleg hogy lehet vele dokkolni bárhova, másik kérdésem

Boron Krait - hol lehet ilyet venni vagy szerezni?

Nem lehet venni Hyperion-t. Azt megszerezni lehet csupán.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Chas! Én ura feltettem az alapot, erre a xtm07-et erre a patch-ot majd erre egy pár scriptet és végül a shipinstallert. A shipinstallerben feltettem a bsg pegasust meg a viper VII-es vadászt és amikor indítom a x3-at akkor nem állítok át semmit a modfolder menü alatt és mûxenek a berakott hajók....
Ohhh találtam egy gyönyörû szektort. Itt van 2 kép (mind2 ua. a szektor). Kingdom's pride a szektor neve.
kép1
kép2

az xtended modban van olyan m7es hajó amivel tok dokkolni gyárakra pl ssp re, olyanra gondolok mint pl a hyperion, tényleg hyperiont lehet valahol venni?

bocsi
Kalo70-->te az Xtended-el nyomulsz vagy az alappal?
Fel lehet, csak kicsit macerás volt elsõre. Már fel van fegyverezve a Galacticám. Elöl 12db GammaPPC oldlakon összesen 24db. Beta Flak AA. Már csak pár pajzs kell rá.

Kösz...
Úgy 2 óra múlva már én is meg tudom nézni...

Amaro
Lerántottam, sok kis apró fájlból tesz fel 3GB-t. A HDR és társai ki-be kapcsolható, külön motor íródott a régi kártyákhoz, azokon szép, a HDR tulajdonságaitól nem vagyok elhasalva. Telepítéskor amúgy hatalmas nvidia reklám... Sztorit kezdtem, aztán fél órán konfigoltam a joyomat, de lehetetlen, mert a throttle-t nem érzékeli, tolóerõt nem lehet állítani.
Az eleje elég kiábrándítóan arcade, és mikor nekem ütközve egy hajó kongó hang kíséretében lepattant rólam, és még a pajzsom se ment lejjebb, kiléptem. Dolgoznom is kéne, majd egyszer még ránézek, de nem sokat jósolok neki. Közelébe se ér az X3-nak, de még a Freelancernek se így elsõ ránézésre, úgyhogy aligha kerül melléjük a polcra.

Rámegy egyáltalán arra fegyverállásra amire rá akarod tenni?
Egyébként meg csak és kizárólag a HUD-on keresztül tehetõ be manuális kiválasztással. Fegyver menüben nem tudod kiválasztani. Tehát a normál ûrben repkedve szépen végigmész a bal alsó sarokban lévõ fegyvereken és kicserélgeted az AEMP fegyverre az ott lévõket.

Rámegy egyáltalán arra fegyverállásra amire rá akarod tenni?
Egyébként meg csak és kizárólag a HUD-on keresztül tehetõ be manuális kiválasztással. Fegyver menüben nem tudod kiválasztani. Tehát a normál ûrben repkedve szépen végigmész a bal alsó sarokban lévõ fegyvereken és kicserélgeted az AEMP fegyverre az ott lévõket.

Az ok igen egyszerû. Azzal a fregattal a következõ módon megy a hajók elfogása:
1. Megszálló erõk vételezése.
2. Ellenséges hajó pajzsainak lelövés.
3. Piracy menüben a megfelelõ billentyû lenyomása.

Pár szót a megszálló erõkrõl:
Összesen 5 típus van belõlük. A leggyengébb a Slave. Aztán mercenaries. Utána jön a military personel. Eztán marines és végül cyborgs.
Különféle akadémiákon és erre szakosodott állomásokon beszerezhetõek.
A legerõsebb a cyborg, de az illegális. Csak a Paranidoknál vagy a Teladiknál kaphatóak.

De ajánlom bõszen áttanulmányozásra az XTM oldalán a fõoldalról nyíló FAQ részleg alapos megsasolását. Ott sokkal több és részletesebb infó is van errõl. MEg arról is, hogy an lehet vásárolni az NPC gyárhajókról...

Tárgytalan...

Egyébként meg aszomóndja: more than 14 spacecraft... Ez tipikusan mondjuk 15-16-ot szokott jelenteni, ami azért az X3-hoz képest gyengusz. Meg 48(?) rendszer, ami szintén nem sok...
Meglátjuk. Ha az RPG kitétel nem csak a hajó fejlesztésben merül ki, még jó is lehet. A vélemények szerint a grafikus motor jól optimalizált a már említett HDR3-as kártyákra...

Bucser
ahogy olvasgattam review-t róla mintha inkább olyan lenne mint a freelancer.. azaz közelében sincs az X3-nak szerintem.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Demo, vagy full? Honna?

HDR 3.0-t tudó videokártya kell neki, így nem is mindenhol menne az X3 helyett...

Nem minden a graf, most szedem majd meglesem mi a helyzet.
De szerintem nem lesz jobb mint az x3.

erdos
soha :-)

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

Hmmm, nem is csúnya.
Bye-bye X3?

Amaro
Újabb versenyzõ a boltokban:
Space Force - Rogue Universe

Én csak a vetõmagot ismerem, a dual magot nem...<#vigyor>

igen a 300 megás core file

g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz

tom, xscript installerel tettem fel... másvalami esetleg kéne?

Igen de ezt fel is kell telepíteni.

hi

hát én 1 hozzá tartozó scriptet töltöttem csak le, esetleg kell többet is?

http://www.thexuniverse.com/viewtopic.php?t=3523

azt a scriptet töltöttem ami ittvan

Mer így csak heptekkel tudom szerelni.

Az OTAS hajók sem gyengék. Viszont nem tudom, hogy a HFC-vel hogy kell hajókat elfogni. Mert az ordersben megjelenik, hogy piracy, csak a capture ship nem lesz aktív. De nem értem, hogy miért???
Nem tudja valaki, hogy miért nem tudom felrakni az alfa electro magnetic cannont a terran vidaromra? <#crazya>
Amaro
Tényleg jó régen jelentkeztél, de jó hallani, hogy rajtam kívül más is szenved idõ és energiahiánytól <#eplus2>. Elvileg X3 konverterrel átpakolható a birodalom, de a biztos az újrakezdés, én is azt tettem, karácsonyra tán el is jutok arra a szintre, ahol most járnak a többiek <#hehe>

Micsu: neked azért megy a mentésed XTM alatt, amiért readtext problémáid vannak. Érthetõbben: vagy csak a modot (rar) tetted fel, és a hozzátartozó scripteket (spk)nem, vagy rosszul települtek a szkriptek. Újrainstall javasolt.

Akadozás: Nehéz kérdés, nagyon konfig függõ a dolog, egy jól összerakott és telepített gyengébb gép lepipálhat egy elkonfigurált erõmûvet. SETA ügyben alapvetõ a processzor ereje és a directX állapota (ez utóbbi akkor jó, ha a 2.0.x-es patch azt mondja, újabb directX codec van a gépen, ezért nem ajánlott a beépítettet telepíteni) videókártya terhelését lehet állítgatni, a prociét nem, pedig az egyre nagyobb lesz, ahogy haladtok elõre a játékban és nõ a birodalom. Szóval a puding próbája az evés, ahogy az angolok ezt oly találóan megfogalmazták - mindenki kikísérletezi a saját gépére való beállításokat, ahogy ezt tettük annó a X3 megjelenésekor.

Újrakezdés
Megvan. Egyébként nem tudom észrevettétek-e de ezen a szuper térképen nvidiumot is lehet keresni. Qrva jó!

A sohnenes ucsó küldi nálam is plútónium szerzés volt, de más szektorban mint dimrének. Sajna addig kell keresgélni az állomásokon, ameddig meg nem látja az ember a kérdéses küldit valamelyik BBS-en. A küldi lényege nekem is ugyanaz volt (szimpla kill) de én nem találtam a fickót a célszektorban. Majd megpróbálom újra.

Egyébként nekem is Getsu funban nyirta ki magát az egyik UT-m! :-)
:-DDD Én a kedvenc pirate novámmal voltam így. Az volt a trükkje, hogy mikor 20 perc után lelõttem a pajzsát, akkor kilõtt rám egy unknown objectet. Voltam vagy 200-700 m-re a hátsó torony persze lelõtte (mis def-en volt) úgyhogy game over. Mindketten meghaltunk. Ott is hagytam a francba. Szórakozzon vele aki akar! :-)))

Egyébként pirate base-ken lehet venni néha spéci fegyvereket. A BBS üzik között érdemes keresgélni. Véletlenszerû, de nekem volt már gamma kyon emitter is.
Nekem nincs túl erõs gépem (AMD +3000, nem dual magos, hanem szimpla, 1 GB ram, HIS Excalibur 9600XT Turbo vidkari) és nem szaggat 10*-es SETÁ-val sem. Igaz, hogy minden a minimumon van, és a catalyst controll centerben is levettem külön mindent, csináltam egy X3 profile-t.
Kösz az eddigi segítséget de lenne még1 gondom. Feltelepítettem az xtended modot, 1 csomó szektort telirakott argon mammouthal és a térképen az a neve hogy readtext 1324(pl), meg bbseken is vannak onyan hírek ameylek readtext(ide bármilyen szám)hibaüzenetként jelennek meg , mi lehet a gond?

Nincs gond a SETA-val, ha nem nyomod 6x-os fölé (ennyi is bõven elegendõ), nem fog akadni. Ha ennél nagyobb SETA beállítást akarsz, ahhoz valóban jobb gép kell.

én úgy vettem észre, hogy a Ship installert nem veszi be.
tehát nem lehet custom hajókat berakni a game-be.
Elysium of Light-ban biztosan van Jump Drive, de gyanítom a többi Goner szektorban is. Meg valamelyik mod miatt BBS-eken is hirdetnek, csak jó drágán. Jump drive-ot és átrakodó készüléket is...

Lucky Planetstõl kb ugyanannyira van Elysium is és A két említett Argon szektor is. Ha nem akarsz sem kalózzal, sem xenonnan összefutni, akkor Elysium felé jobb menni...

Szerintem jumpdrive csak két helyen vehetõ, a Goner templomban Cloudbase South West szektorban, és a Terracorp bázisán a Home of Light szektorban.
lucky planetshez közel hogy tok venni jumdriveot?

hát megy újjak a shipyardok stb, de új szektorok nincsenek benne :(

Lockheed
Nekem nem ment a régi mentésemmel ugyanis azt írta, hogy "your save is corrupt"... De ezek szerint (#7979) van akinek igen... Bár szerintem megéri újat kezdeni, annyiféle módosítás és fölfedezni való van benne, hogy igazán szórakoztató az elejétõl fogva...

Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide

Jó régen jelentkeztem.
Látom, szépen halad mindenki az Xtended-del.Háát sajna nekem sem idõm, sem energiám nincsen hozzá és asszem nem is lesz a jövõben.
De egy kérdésem volna:
Hogy megy az X3-mal?Újrakezdés vagy folytatás?