X3 - Reunion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az új zenék közül ez nagyon jó (08217.mp3), mindig megállok 1-2 percre hallgatni.

ok,köszi
erdos
25-ös kell rá, asszem 3-4 darab típustól függõen.

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

Hello honnan lehet letölteni xtended 0.7 et ha lehet elõre is köszönöm, és lécíves írjátok nekem le a címet. És a magyarosítás hogy ál?

Milyen pajzsot érdemes venni Nova Vanguardra?A 125mj-sre azt mondja not compatible,pls adjatok tippeket😊
Üdv mindenkinek újra.
Megint alkapott az X3 láz amint megláttam az Xtended mod-ot.
Tényleg ilyen jó?
Ajánlott az újrakezdés, vagy lehet onnan folytatni ahol abbahagytam?
Amaro
Egyértelmûen sohnen hajó. Érdekes darab, megnézném harc közben (persze nem ellenem).

to Lockheed

nekem azok a ontok szürkék (nem 'megnyomható').
most akkor mi van?
dimre
A elöbbi linkekbõl a legfelsõt láttam harcolni,lazán legyalult egy szektornyi hajót meg állomást egyedül!

X universe Home, sweet home

dimre
A formája Sohnen hajókra hasonlit.
Sohnen M6
Sohnen Zepar M6
Sohnen Seth M1

Találkoztam, egy unknown szektorban, de amikor megláttam hogy milyen pajzsok vannak rajta inkább távolodtam. 😄

Amaro
Kérdés: ezt ismeritek?
Találkoztunk, bár ellenségnek jelölte a térkép, nem bántott. Én se õt <#vigyor3>
Unknown Object
U.O.

Lockheed
Valamelyik menüben az upgrade ship nevû menüpont lett nálam a "CombatPilotReport", úgyhogy sztem próbáld ki.

Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide

valaki help, pls!
nem tudom lekérni a harci pilótáim anyagát.
nem jelenik meg az parancs ott ahol kellene, sõt sehol!
már tiszta ideg vagyok.
lehet, hogy 1 másik script-el akad össze?
Volt egy érdekes élményem a minap. Pirate baserõl felszállva a fedélzeti számítógép értesített, hogy kb: instable cargo detected. Fél perc múlva felrobbant a hajó. Nem teljesen, de hull kb hatvan százalékra ment le, a fegyverek és a pajzsok 80 százaléka megsemmisült. Betöltöttem, próbálkoztam a rakomány véletlenszerû kidobálásával, de nem vált be. Aztán fizettem inkább védelmi pénzt (biztos mindenki találkozott már ezzel az üzivel a bbs-ben). Na az segített, utána nem volt bomba a fedélzeten. <#mf1>
Jó napszelet mindenkinek !
Volt egy kissebb balesetem, ezért most játszani nem tudok, de mielõtt ez történt volna elakadtam egy ponton. Felraktam az xtm7 újra, és bár a régi mentéseim minden probléma nélkül mentek, töröltem õket, és újrakezdtem a storyvonalat. Az elakadásom helyszíne az Empire's edge szektor, az Argon nvidium konvojos küldi. Eljutottam odáig hogy kivédve a Khaak Ore beltes küldit megérkezett a konvoj a Paranid Prime-be, és itt leállt. Rájöttem hogy egy hajónak a védõk közül bizony pusztulni kell ahhoz hogy meginduljon ismét a konvoj, de a következõ szektorban megint megállnak, és csak figyelnek a kapu körül. Mindegy mit csinálok, nem moccannak meg. Nincs ötletetek hogy néhány hét múlva hogyan folytassam hogy célbaérjenek végre??
Volt korábban szó a pajzsgeneráló hajóról (Otas Custodian). Ha jól értelmeztem az egyik fórum szösszenetet, akkor az a feladata, hogy a környezetében tartózkodó hajók pajzsát tölti fel újra, kicsit gyorsabban, mint a hajók saját generátora. Pontosabban annak segít. Külön parancs van rá a turret control parancsok alatt, a hajó menüjében...

Azaz: nem plusz pajzsot ad, hanem tovább fennmaradnak a pajzsok a környezetében...

Amaro
Én már töröltem a géprõl, nem éri meg foglalkozni vele - ha van idõm inkább XTM, egyetértek.

OFF

Megnéztem azt a spaceforce nevû cuccot kicsit jobban...
Nem igazán tetszik. A sztorivonala nagyon nem, a kezelhetõsége még annyira sem. Az én joystickommal (Logitech Attack 3) jó a truster, a fiamével (valami kínai csoda, eddig minden ment vele), nem. Azzal felugrik maxra és ott marad. A céltárgyak kijelölése nehézkes (egy könnyû: aki rád lõ), stb...

Lehet, hogy ha az ember mélyebben belemászik, esetleg megpróbál diplomáciára is menni, jobb lesz, de nem biztos, hogy akarok vele annyit foglalkozni, mikor itt az egész X univerzum, aminek kb a 2/3-át derítettem fel eddig (nem tudok a boron szektorokon átjutni)...

ON

Nos végre!

Megvan a Mambám!
Be is vállaltam egy két elsõ szintû zsoldosküldetést...
Egész jól állom a sarat. 6xBPAC, és 2xAHEPT. Mass Drivert már tudnék venni a Spliteknél, mert már CsaládHaver vagyok, kinyírtam náluk néhány Yakit.

Szóval kezd beindulni a gõzhenger...

erdos
Én benéztem az Mk3 Centaurral Maelstrom-be, van ott valami szuperhajó állítólag, valami kerskedõ adta el az infót, node úgy szétszednek hogy az csak na. Egy darabig álltam a sarat, de simán erõsítést hívnak és ugrálnak befele a szektorba a kalóz Marauderek ezerrel....
Érdekes kis gamma lett na.

Gondoltam elnézek a küldetésben megszerezhetõ m7 felé, régen itt volt 1-2 kószáló kalóz, most meg vagy 200. Jó mondom mivel csak felderítek nem lényeges majd késõbb visszajövök valami nagyobb hajóval, bemegyek a 2. unknown szektorba gondoltam megnézem az új fajt, hát azt látom hogy egy hajó harcolgat egy Dragonal, közben meg el kezd felém fordulni, lõ egyet azt nem maradt belõlem semmi. Hát azért régebben könnyebb volt, de nem baj kell egy kis kihívás.

Amaro
Ebbõl a Mambából nálam legenda lesz. Megszerzem, jumpdrive+ec át, kiugrasztom a rendszerbõl - bele egy khaak korvett és kísérete karjaiba, hamu se maradt belõle (belõlem se, mikor odaértem) Ezeknek is pont akkor kellett pont ott dühöngeni <#gun>

Az egy M0-ás hajó. Baromi nagy, tud vadászokat javítani (ha megvan a megfelelõ kiegészítõ rendszere), meg talán gyártani is. Bõvebb infó az XTM FAQ-ban.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Megcsináltam egy küldetést, amit Omicron Lyrae-ben vettem fel. Segíteni kellett egy Leviathan tipusu hajón a Red Gamble szektorban. A jutalmam az lett, hogy vehetek 1.db Leviathant. Az ára 282 millió!!!!! cr. Tud valaki valamit errõl a hajóról?

Ehh,megvan a gond,a pajzs volt a gond😊
Köszi a választ. végül is ami nekem kellett azt megtaláltam a bonuspackban , manual trade script.
Nagyon rossz vicc volt. 😄

háát igen nem volt a legjobb döntés

Jóóó' van naa!

Csak viccnek szántam...<#vigyor>

Egy centaur pár % reputáció csökkenés. Mondjuk elugrani jobb lett volna, mint harcbaszállni...

Az összes szükséges szoftverbõl a megfelelõ verzió van a hajón? A pajzs is elég nagy?

erdos
Hát ha szétlõtte a cenaturt olyan nagyon azért nem lesznek ám békülékenyek :-)

Az egyik pilótám után zárojelben ott van hogy 10,De mégsem engedi universe tradezni.Olvastam a kockaspiton féle hq-t és ugy látom hogy minden megvan ami kötelezö az ut-hez.Mi lehet még a baj?
Emész a szektorból, más argon szektorokban lõsz jó sok kalózt, khaak-ot, xenont, intenzíven kereskedsz velük, ilyesmik...
Az adott szektort meg kerülöd egy darabig jó messzire...

köszi. amúgy egyéb lehetõségek nincsenek?

Megkeresed a legnagyobb hadihajót a szektorban, közel mész hozzá és beszélsz vele. Ha nem vágtad nagyon el magad náluk, akkor lesz egy olyan pont, hogy bocsi, nem akartam, csak véletlen volt...

valaki segítsen!! véletlenül neki mentem MKIII centaurnak õ meg nekem eset lõni engem én meg lenyomtam erre az egész rendszer engem támad. nem tudja valaki hogyan lehet lecsillapitani az argonokat?

A kalózok simán megtámadnak, akkor is ha kalóz vagy.
A Best sell, best buy lokátorokat azon a hajón tudod használni, amelyikben ülsz. Ha megnyomod a megfelelõ gombot (5 és 6), akkor a best buy lokátor megmutatja, hogy az adott szektorban mit és mennyiért, hol adnak. Meg azt is, mennyi van belõe az adott helyen. A best sell lokátor azt jelzi ki, hogy a nálad lévõ cuccok közül melyiket, hol veszik meg a legjobb áron. Szintén abban a szektorban, ahol épp vagy.
Ha majd leraksz a szektorokban satelliteket, akkor a nagy térképen kiválaszott szektorokban is be tudsz így kukkantani, de akkor menübõl tudod aktiválni a megfelelõ lokátort.

Azon volt korábban vita több fórumon is, hogy az automata kereskedésre álított hajók a saját, vagy a te hajódra szerelt lokátoraikat használják-e, ha egyáltalán... Én úgy láttam, hogy használják, és ha nem raktam teli a szektorokat mûholdakkal, akkor csak a sajátjukat tudják használni, de ha nem, akkor se drága ez a készlet, így az összes automata (universal trader) hajómat is elláttam ilyenekkel. Az állomásokhoz kötött hajókat nem, de lehet, hogy azoknak sem ártana...

Ilyen gyûrûs rendszer van még néhány...
Olyanok is, amelyek már eleve benne voltak a játékban, csak kissé átrajzolták õket...

Hát én tegnap este már szívtam ezzel a Mambás dologgal. Annó én is nagyon szerettem, 8xMass driver elõre és hajrá!!! Vagy 4xBPAC és 4xAHEPT. Kepcsöröléshez egész jó.
Beugrok, keikerólgetem az aknákat, odaérek, kiszállok, megszerzem!
Vissza a Busterembe, hogy átdobjam a Jupdrivét és a 10 EC-t az ugráshoz. JumpDrive ok. EC... CSAK 3 DB VAN A RAKTÉRBEEN!!!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Mekkora lúzer vagyok. No majd meló után megint nekiesek...
dimre
Gondolkodom az átköltözésen,de a szomszédaik nem csipik a pofám. 😊)

Nem baj, nekünk csak jó 😄

dimre
Úgy látszik a Boronok szeretik a szépet.
Aquatic Abyss 1
Aquatic Abyss 2

nah közben megtaláltam a megoldást, trading system extensionnal lehet vásárolni ilyen helyekrõl, nemlehet dokkolni

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

jaja. a shipyardnak nincs se pajzsa se hpje, szürke a csík, és ha rányomok a c betûre akkor csak kommunikálni tok az ottlévõkkel mi lehet a gond, valaki?

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Lockheed
Reaver ? (M2) Nekem 2-3 mindig ólálkodik arra! 😊 Aranyos...

Lockheed
7 km -en belül vagy ?

Amaro
Totál kopasz kezdéssel gondoltam lemegyek a Mambáért, mégiscsak jobb, meg úgyis a szívemhez nõtt anno. Hááát - egy kissé elvadult ötletnek tûnik az XTM-ben, mivel a megszokott aknák mellé a közelébe tettek egy kaput, erõs kalóz védelemmel. Nyüzsögnek a jobbnál jobb kalózhajók, ripityára szednek, maccsom sincs <#idiota> Szóval csak kalózokkal jóban lévõ egyedeknek ajánlom.