X3 - Reunion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
Neked SaGa messze voltak ezek az állomások a szektorok közepétõl??
Nézd meg.
Írhatáttok volna hogy a Sohnen küldi befejezõ részéhez nem elég egy MambaRaider. Így elég neccesen fogom megszerezni a plutoniumot.
De ötletem van már hozzá.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
Nekem pedig egyszerûen nincsenek olyan állomások, ahol mercenary-kat vagy cyborgokat tudnék venni... Az elõbb írta le Saga, hogy neki hol vannak,de nekem azokban a szektorokban semmi olyasmi nincsen....Vagy variálja a gép játékonként, vagy ez is bug...mindenesetre belehülyülök lassan....
úgytudom,hogy kijavították az általad említett bugot.
vagyis egy idõ után eltûnnek a bedokkolt asztronauták, így nem foglalják el a végtelenségig a dokkoló kampókat.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Amúgy köszi...
Vigyázat: ha a másik hajó pilótája még közel van, elkötheti a tiedet, míg ügyködsz...
A hajó elfogását részben írták. Pontosítva: odamész a hajóhoz, úgy 40-50 m-re. Közelebb ne, mert nekem már sikerült kigráskor beszorulni két hajó közé és nyekk. Kijelölöd az elfogni kívánt hajót (t). Ha megvan, közl mész hozzá ûrruhban, 30 méter alá valamivel. nyomsz egy ENTER-t, feljön a menü. Abból kiválasztod a Target pontot és ott a Claim opciót. Ha megvan, visszafordulsz a saját hajód felé, kijelölöd célnak (t), majd ctrl-E-vel beugrasz. Figyelj, hogy az ûrruhádnak nincs pajzsa, ha nekirohansz a hajónak, kaputt. A billentyûk a gyári beállításnál ezek, ha átkonfigutáltad, lehetnek mások...
Amúgy meg a játék indításakor egyszerûen ráböksz a Check for Update gombocskára és meglesed mi a legfrissebb. Ha az frisebb mint ami a gépeden van, akkor hajrá, lehet lecserélni. Az alapjátékból a legfrissebb amúgy a 2.0.0.2-es verzió.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Egyébként ha nem sztori módban játszol, akkor lõdözz ki a szektoraikban kalózokat és egyéb ellenségeket, amik õket fenyegetik. Akkor javul a reputációd, majd leszállhatnak a hajóid kereskedni.
Hatikvah's Faith szektorban meg példának okáért akad egy Pirate Mercenary Base és egy Pirate Slave Trader is.
Military Personel-t én utoljára a Fortune Faded szektorban láttam egy Telady Training Facility-ben, bár ilyen állomás akad valahol az Argon ûrben is.
Cyborg meg a Paranid Augmentation Centre bázisokon van. Ilyet utoljára Hermit's Haven-ben láttam. A másik amit találtam a Paranid központban volt, nagyon kiesve a kapukon kívüli térben. Na zet sikerült szétkapnom egy jófajta küldetésben. :-)
Na ezek után kérem azt a beígért hajót de gyorsan ám és mûködõképesen ide a ház elé. <#eplus2>#eplus2><#vigyor>#vigyor><#nevetes1>#nevetes1>
Én az Istennek sem találom õket...
Pirate HQ-t sem láttam még, csak base-t és shipyardot....
Nálam az Otas HQ-ban 54millió darabja!
!!! Nem vagyok aláírásra jogosult !!
- hogy szallok ki a hajobol, mikor megadta magat, es jol el akarom foglalni?
- mi a legujabb patch? verzioszam?
- most elindulhatok haza jatszani ? <#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
Ha találtál ilyet bedokkolsz és eladod az összeset. Amint mondtam pl. Argon Prime-ban nem lehet venni 25MJ-s pajzsot, de ha te viszel a EQ-ba simán el tudod adni. 25MJ-bõl asszem egyszerre 8-at. Az AHEPT-et szintén nem kapni Argon Prime-ban, de eltudod adni.
Konkrét példa:
Argon Prime EQ külsõ nézet. Nem lehet 5GJ-os pajzsot venni.kép1
Bedokkolok, van nálam 3.db 5GJ-os pajzs. kép2
Eladom a pajzsokat, egyszerre 2-õt enged. kép3
Mindet aladtam, a listából el is tûnt az 5GJ-os pajzs. kép4
Ennyi. <#vigyor4>#vigyor4>
hát hanem mirõl ??
<#vigyor>#vigyor> Kérem szépen én is aztat!
Fegyverekre és pajzsokra a legjobb felvevõhely Getsu Fune. Minden fajnak van egy-egy equipment dockja a rendszerben és örökké üresek...
Csak sûrû a Xenon járás...
Pisloghatok ?
ha gyártasz 25MJ-os pajzsot, azt eladhatod Argon One EQ-dokkjában. Méghozzá bármennyit, mert nincs a tárgyak között ha csak úgy megnézed. De ha bedokkolsz egy hajóval amin van 25MJ-os pajzs, el tudod adni! Méghozzá akármennyit! Épp ezért csak is fegyvereket és pajzsot gyártok, mindbõl a legdrágábbat. Csak meg kell keresni azt az EQ dokkot ahol nem kapható, és ott manuálisan eladni. Raktáron már van nekem 35 db. GammaPPC. Talán eladom, de lehet hogy veszek e gy 3-ik Galacticát.<#vigyor4>#vigyor4>
Emellett nem árt ha kevered az egységeket, mert nem minden ellen a legerõsebb a legjobb. A mercenary, marine, soldier, és cyborg keverése igen hatékony. Sokkal hatékonyabb, minth csak az egyikre állsz rá. De errõl írtak is az XTM FAQ-ban.