X3 - Reunion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide
Concussion Impulse Generator: Köszi az infókat ki fogom próbálni :-D
fuho: Nekem kalózok ellen bejött a talált Mamba HEPT+MD fegyverzettel, meg jó kis rakétákkal M3-nál nagyobb hajók ellen(bár én eddig M3-nál nagyobb kalózhajót nem láttam, meg emúgyis kevés kalózom van...:-(( )
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Nem fogyaszt energiát, van egy 'újratöltési' ideje,de azért elég gyors és hatásos, rövid hatótávú fegyver.
X universe Home, sweet home
Egy örökkévalóság lesz, mire beérek vele Grand Exange-be....
RJoco altal berakott "Elvesztett cuccok" allományt átraktam XLS-be
Igy lehet benne keresni, remélem tudja valaki használni valamire.
itt
Valami ötlet?
Warning! Cargo bay open, shields are down!
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
Még jó hogy most húztam fel egy advanced sat. gyárat. Mindegy majd eladom õket.
Gyakorlatilag egy drone áráért (valami 15k Cr körülre emlékszem), végtelen számú adv. satelite telepíthetõ, ráadásul egy álló helybõl az összes ismert szektor bármely pontjára...
Egyébként: Aki már nagyon tápos az akár el is kezdheti foglalgatni bizonyos fajok szektorait😊
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Nekem arra voltak jók a vadászok hogy elvonják a tüzet amíg az összes Titan beugrott a xenon szektorokba. Utána meg diafilm, de hihetetlen fílingje volt. Ahogy pl két titán két oldalról zúzza a a J-t az bámulatos.
Mindkét oldalon 8-10 csatahajó, vadászok, korvettek és nyílt sisakos küzdelem, tisztára mint a jedi visszatér végén. Itt megint beleszerettem az x3-ba... <#puszis>#puszis>
Valaki tudja -e esetleg, hogy a Light of Heart és az Eighteen Billion közötti 2db Player sectorba hogyan lehet bemenni ?
tudtommal itt is az osztályok kard pajzs elven mûködnek.
Azaz minden hajónak megvan a természetese ellenfele. pl a z M1-2-knek az M3-ak az M3-nak az M5 az M4 az M5-nek és az M6 védi az M1-eket az M3-ak ellen.
Klasszikus lebontása szerint ha jl emlékszem. Kérdés, hogy az Ai pilóták menniyre hasznáõják ki a hajóik képességeit.
Annó olvastam a readme-t, ki is próbáltam, de leszedtem hamar.
Csak azon gondolkodom, hogy mire lehetne használni az m3-m5 gépeket?
M3-at eddig csak minimum 7-8-as csapatban küldök az ellenre, de annyi árából simán megvan egy m6 ami szerintem többet ér.
Még gyár védelemre osztom be õket, golyófogóknak és feltartani az ellent, arra jó amig oda nem érek. Bár ez nem biztos hogy megéri.
SendSpace
Jobban harcolnak? megéri? Ha igen miben jobbak?
a vezetõi skillje az egyiknek már 8-as (ha jól emlékszem és csak egy átlagos pilóta).
X universe Home, sweet home
Mûxik szépen.
Köszönet néked Zseblovag!
vettem 2 darabot és felszereltem egy gifted-es pilóta gépére.
nos még azt sem látom amikor elkezdi lesebezni az ellent, de az máris halott.
asszem ilyet gyártani kell.
1 apró tapasztalat (nem tudom valaki felfedezte-e már), nos mielõtt pilótát kérsz(a pilóta képzõ scriptre gondolok) egy M5-ösbe elõtte célszerû a vadászt teljesen felszerelni.
így nagyobb az esélye annak, hogy valamilyen kiemelkedõ tulajdonságú pilótá(ka)t kapsz.
kipróbáltam többször is, hogy amikor 12 db M5-öst küldtem teljesen csupaszon, akkor csak 1! kiemelkedõ képességû pilótát kaptam a 12-bõl.
amikor viszont, mind a 12 db-ot fullra szereltem, akkor legalább 3-4 kiemelkedõ képességû pilótát kaptam.
Mingyá utánnézek...
Olyan szép...
ui: Priest Pity-ben nem találtam meg a Pirate Base-t. Valaki adjon koordinátákat pls.