X3 - Reunion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

köszi az infót, de én a Blueprint nevének a megváltoztatásával kapcsolatosan kérdeztem.
hiába nevezem át a hajó mielõtt beküldöm visszafejteni.
Lockheed
ÖööÖöö van 2 kisebb complexem, meg itt-ott pár bányám és állomásom is, szal tényleg nemértem... :S

To Dimre: Melyik a kezdõszektor? (WarLord) Már nem emlékszem... 😊

Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide

RJoco
A listát átcsoportosítottam egy kicsit, így könnyebb eligazodni rajta.
Az univerzumot nem jártam be, közvetlenül a modból írtam ki a dolgokat.
Volt benne egy-két Unknown Object is, de mivel nem tudtam mi az nem írtam bele, tekintve, hogy az egyik szektorban találtam egyet, ami egy állomás.
A csomag itt.

Warning! Cargo bay open, shields are down!

Ó, a fenébe, nálam megvan mindegyik fajta kiképzõbázis, csak nem termelnek. Az argonoknál dugig van alapanyaggal a marines, a paranidoknál a cyborg, a teladiknál meg a military personel "gyár", de egyszerûen nem termelnek. Most várhatom az OTAS HQ-n tucatjával a tengerészgyalogosokat.
Sikerült valakinek beüzemelni a "machine shopot"?

Én is bluprint névrõl irtam <#idiota>

Átnevezésrõl volt szó, nem típusnév változtatásról. Az természetesen nem fog menni semmilyen módon sem. A gyártósoron is a típusnév fog minden esetben szerepelni. Majd gyártás után átnevezhetõ lesz a hajó ez tuti.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Kösz, ma meglesem meló után.
Egyébként nagyn kevés kalózzal találkozom. Pedig egy-két unknown object nem ártana mielõtt Xenon küldire megyek.
Biztos?

Én mindegyik hajómat, mind gondolom más is, átneveztem. De nekem akkor se az a név jelenik meg, hanem a tipusa.
De nekem különbséget tesz a felszereltségek között.

pl.:
Buster
Buster Vangard
stb.

Antigone Memorialban, kb a szektor közepén van egy 90-es ore aszteroid. Rá telepítettem egy bányát, majd arra jött egy Delex Corp M1-es és megsemmisítette. Az aszteroiddal együtt. Örültem marha mód. Ami az érdekes, hogy a hajó, ami lerombolta, nem ellenségként jelenik meg a térképen...

Északi kaputól elindulsz nyugati irányba egyenesen. Majd megleled ott.

Vagy még megoldás a beazonosításra, hogy rátenyerelsz az infó gombra mikor nézegeted az áruként kínált hajók neveit.

Vagy még megoldás a beazonosításra, hogy rátenyerelsz az infó gombra mikor nézegeted az áruként kínált hajók neveit.

Blueprint nem törölhetõ.

Név megváltoztatása egyszerû. Mielõtt beküldöd szétszedésre a hajót, azelõtt módosítsad a nevét. Majd a módosított néven fog bekerülni a blueprintek közé. Utólagosan nincs rá módod, legfeljebb legyártasz egy hajót és majd azt manuálisan átnevezed.

Shipyardon nem látod hogy egy hajó milyen kategóriába tartozik. Ellenben ha bekapcsolva hagyod a szövegelõ nõcit és ráviszed a kijelölst az egyik hajóra, akkor elmondja a fontos infókat róla. Ekkor megtudhatod milyen osztályú a hajó. Vagy egyszerûen leszedsz egy összefoglalót amiben minden hajó benne van.

Bala Gi esetében magas reputáció kell Argon, Paranid, Boron, és Split fajokkal. Kell sok pénz, minimálisan 10 óra játékidõ és egy saját állomás megléte is szükségeltetik.
Ha nincs állomásod, nem lesz üzenet sem.

Na, milyen jó, hogy olvasgatom a cikked! :-D
Amúgy meg elég nehéz olyan fajjal kereskedni, akinél csak eladni lehet, venni nem, de majd megszórom õket EC-vel, meg sziliconnal a saját gyáraimból <#zavart1>
Hol van a kalózbázis Priest Pityben?
Melyik kapunál, mert én nem találtam meg...
Nézd meg az egosoft oldalán a x3 scriptek között. vag ott egy olyan hogy
Hq creditless production.

Az ürge kiszedte a cretitet, és megnövelte asszem 40%-al az alapanyag szükségletet.

Ohh! Majd elfelejtettem. A mod managerrel szerkesztve a hq adatait elég ha a pénzadatok sorát törlöm, vagy nullázzam ki, vagy mi legyen vele??
Goyo2! Köszi a linket, ez faxán mûködik !!!! 😮)
RJoco ! Faja a lista, jó sok cucc van benne. Magad jártál utánna az xuniverzumban, vagy teis egy lista alapján csináltad ?? Mindenesetre jó munka 😮)
Deph ! A sztori után a Paranidoknál nomad vagy egy darabig, Sok jócselekedet után elvileg nõlni fog a repud, nekem mindenesetre nem volt gond. Az elírásért bocsi. Az oka mi volt nemtudom, vagy elnéztem, vagy az angol anyagban olvastam. Mindegy, hiba volt, köszi hogy kiszúrtad.

áááááááááá!
ez már függõség.
elkezdtem leírkálni a pilótáim nevét és képességeit 1 noteszféleségbe.
csak így tudom 'fejben' tartani, hogy ki milyen tapasztalt.
banyek, milyen pilótát kaptam.
gifted (tehetséges).
de annyira, hogy nem küldtem harcba (csak bent ücsörgött a dokkban) és magától szintet lépett.
ilyenbõl kell sok-sok.
dimre
Ennek a sok új cuccnak az árát megjegyezni, beletelik egy kis idõbe.<#fejvakaras>

X universe Home, sweet home

dimre
Ha valaki Warlordként kezdi, a kezdö szektorban van egy jó kis szilikonkavics 124 yieldes, és érdemes a többi sziklát is végigpásztázni, tele van jobbnál jobb értékes kövekkel.

Az Argon 35 milla, de a Terran szerintem jobb és csak 54 milla. 😄

dimre
Olyan szerepük van kb mint a lézertornyoknak, csak sokkal jobb fegyverzettel és pajzsal lehet felszerelni, és hajóval is lehet dokkolni.Egy TL-be berakod és ott rakod ki ahol akarod, ha viszont fel van cuccolva és átakarod vinni máshová, ajánlatos lekopasztani elöbb és utána szállitani, mert eltünnek a fegyverek pajzsok hajók stb ami rajta volt addig.Az Argonoknál tudsz venni potom 3,5 milka az ára.

RJoco
az alapban is van, a modból sem szedték ki. Csak kint van a szélén.
Viszont nem tudom, hogy lehet egy olyan fajjal kereskedni ahol nem dokkolhatsz? Jártam arra a Mercuryval is, de nem engedtek dokkolni. Ti hogy csináljátok? (amúgy is sokkal jobban szeretek lövöldözni. Most menekítettem ki egy scorpiont a Xenon 101-bõl. Durva volt tele xenonnal)

Nem van mind2.

Én is erre az ötletre jutottam :-D

Rjoco: Amúgy Priests Pity-ben nincs kalózbázis, hanem Paranid Communication Facility van helyette.
Bucser
kereskedjenek velük a szektor vagy universe tradereid.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Lockheed
Nekem egyébként ha a tulajdonságaikat figyelmen kívül hagyom, az õ hajóik tetszenek a legjobban kinézetre is! 😊 Olyan nem is tudom... Ûrhajó alakúak ? 😊 Vagyis rendesen elkülönül pl a HÍD a hajón, meg olyan látványos tervezésûek a Capital Shipek! Van bennük némi árnyalt SW tervezési vonal! 😊

na most az a helyzet állt elõ, hogy van a játékban kétféle Eclipse (M3+) az egyiknek csak 4x25 M a pajzsa a másiknak viszont 1x125 M.
pechemre én az elsõt fejtettem vissza.
a probléma az, hogy ha visszafejtem a másikat is , akkor nem tudom megkülönböztetni a kettõt, mivel teljesen alapcuccokkal csinálja, az meg mind a kettõn ugyan az.
Lockheed
Láttátok/kipróbáltátok már a Terran TL -t? ( Asgard - StarGate ftw ) Csak nézem, hogy mi azon 113 millia? Aztán látom, hogy lehet rá dokkolni 2db (!!!) M2/M1 hajóval, és 4db TS/TP hajóval, viszont kicsivel nem. 10x1GJ pajzs és 4 toronyban összesen 36 löveg. Hadihajónak sem utolsó! Ezek a Terranok nem viccelik el ezt a hajóépítés dolgot amúgy... Minden hajójuk elsõ osztályú hadihajó! M5 is például elsõ osztályú hajó a CombatPilot projecthez... De tényleg mindegyik ottvan (MTS pl.: 10x25MJ) nagyon, fõleg a "nagyok"!

Háát ez a Khaak korvett nem valami nagy eresztés.
A kentaurkámmal pillanatok alatt ripityára szedtem, pedig csak 2xAHEPT, meg 6X BPAC volt elõl...

A blúprint az tervrajz. Kell a hajók gyártásához.
Pl megtetszik egy Mako Raider és nem akarod állandóan venni, akkor veszel egyet, bedobod a HQdba, és a mérnökökkel szét tudod szedetni. Ha megvan a tervrajza (blueprint) akkor te is tudsz gyártani Mako Raidert némi pénzmag, meg nyersanyag kell hozzá.

A perenid repu nálam annó úgy volt, hogy a story végén asszem visszaugrott a "megromlás elõtti" idõszakra. Hogy ezen a mod, vagy valamellik patch változtatott e, azt nem tudom.
Ez van, ha megcsináltad a sztorit: "Tulajdonképpen ennyi volt a küldetéssorozat, de miután végetért az örömmámor, mind a Paranidoknál, mind az Argonoknál kellõképpen jó reputációd lesz. Innen szabadon kószálhatsz az X3 univerzumában, mert immár befejezted a küldetéseket, és szabad vagy." by AceMcLoud
Na az Argon összejött, de Paranid nem.
RJoco
Elvileg ha a hajónál megnyomod az "i" billenyût, kiírja az adatokat. Asszem megmondja a hajóosztályt is.
A blueprint meg fogalmam nincs mi.

RJoco
A sztorit még nem játszottam végig, de ha lelõsz néhány kalózt a szektorukban, meg kha'akot, akkor nagyon hamar megnõ a repu és tudsz dokkolni. Priest's Pity elég jó hely a kalózbázis miatt.

RJoco
Nincs
OpenOfficeban csináltam és azért raktam pdf-be.

<#guluszem1><#guluszem1><#guluszem1><#guluszem1><#guluszem1>
a gifted (tehetséges) pilótám neki repült a kapunak.
jobban járon az avarge (átlagos) pilótákkal.
érdekes módon azokkal nincs baj.egy kicsit lassabban fejlõdnek, de legalább nem repülnek neki a kapunak meg az ellennek.
Bocs, de én csak az utolsó kérdésedre tudok válaszolni.

Kiírva úgy tudom nincs.

Ha névrõl nem tudod beazonosítani (egy idõ után már álmodból felkeltve is fogod tudni...) Szóval addig elsõsorban az áráról tudod megállapítani.

Az M5ös felderítõhajók kb. 50-110 ezer, az M5es elfogóvadászok kb 500-800 között, az M3as nehézvadászokat pedig 1.9 és 3 milló között tudod megvenni.

Ezek csak özelítõ árak.. Saccoltam egy kicsit.
hogy a fenébe lehet blueprintet törölni az HQ listájáról?
hogyan lehet (ha egyáltalán lehet) megváltoztatni egy blueprint nevét?
hogy a fenébe látom 1 shipyardban azt, hogy a hajó éppen melyik osztályba (M5, M4, M3....) tartozik?
jelenleg ezek a kérdések foglalkoztatnak engem leginkább.
Szervusztok!

Lenne egy kérdésem.

Többször jártam már így, amióta átnyergeltem egy Centaur MKIIIbe. Szóval lövöm az ellent, õ megunja ezt, és közli, hogy õ biza nekem adná a hajóját...
De mire eszegénykém ezt végigmakogja a tornyok már le is szedték.
Nem lehet erre valami forrógombot beállítani, hogy "tüzet szüntess!".
Mer így most pl. csak a legutolsó Yaki írtásomnál 3 mamba ment veszendõbe.

Elõre is köszönöm.
helo mik azok az orbitális hajok már találkoztam páral és hajonak vannak jelölve de nem mozdulnak sehova szoval mik azok és mi a feladatuk ha szabadna megkérdeznem?

Big thnx! Nincs meg véletlenül xls formátumban?
Végigküzdöttem az alap sztorit, de a Paranidoknál mé mindid Nomad a reputációm, nem ugrott elõre. Ez bug, vagy Nektek sem akart megváltozni?
RJoco
hi
Xenon Sector 258-ban van egy Centaur MkI.
Ez küldihez tartozik? Mert nem tudom összeszedni.
Vagy azért nem tudom, mert épp a Plutoniumos hajót kellene lelõnöm és addig nem engedi? (Hajót már szedtem össze, tehát nem az kell hogy tudom elfoglalni)

grat RJoco szép kis lista.
ha ezt mind összegyûjti valaki......
Lockheed
Valamiért nem akar "jönni" a Bala Gi event...

"Pirate Warlord" kezdéssel.

Játékidõ: 1nap 18 óra
Account : 38.000.000 cr.

Titles:

Master Broker: 49%
Fighter Chief 81%

Argon Protector of the Federation(L): 34%
Boron King's Knight(L) : 35%
Split Inner Circle of Rhonkar(L) : 34%
Paranid Emperor's protectorate(L) : 36%
Teladi Venture Profiteer(L) : 37%
Goner Evangelist : 36%

Egyszerûen nem akar jönni a message, hogy menjek a Kingdom End's -i ShipYard -ba, és ha odamegyek sem történik semmi...

Valakinek esetleg valami ötlete ?

RJoco
Nah végre sikerült összeírnom mi található elhagyva a modban.
Egyenlõre csak ömlesztve hajók, harcászati, kereskedelmi eszközök.
Link