X3 - Reunion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hiába nevezem át a hajó mielõtt beküldöm visszafejteni.
To Dimre: Melyik a kezdõszektor? (WarLord) Már nem emlékszem... 😊
Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide
Az univerzumot nem jártam be, közvetlenül a modból írtam ki a dolgokat.
Volt benne egy-két Unknown Object is, de mivel nem tudtam mi az nem írtam bele, tekintve, hogy az egyik szektorban találtam egyet, ami egy állomás.
A csomag itt.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Egyébként nagyn kevés kalózzal találkozom. Pedig egy-két unknown object nem ártana mielõtt Xenon küldire megyek.
Én mindegyik hajómat, mind gondolom más is, átneveztem. De nekem akkor se az a név jelenik meg, hanem a tipusa.
De nekem különbséget tesz a felszereltségek között.
pl.:
Buster
Buster Vangard
stb.
Név megváltoztatása egyszerû. Mielõtt beküldöd szétszedésre a hajót, azelõtt módosítsad a nevét. Majd a módosított néven fog bekerülni a blueprintek közé. Utólagosan nincs rá módod, legfeljebb legyártasz egy hajót és majd azt manuálisan átnevezed.
Shipyardon nem látod hogy egy hajó milyen kategóriába tartozik. Ellenben ha bekapcsolva hagyod a szövegelõ nõcit és ráviszed a kijelölst az egyik hajóra, akkor elmondja a fontos infókat róla. Ekkor megtudhatod milyen osztályú a hajó. Vagy egyszerûen leszedsz egy összefoglalót amiben minden hajó benne van.
Ha nincs állomásod, nem lesz üzenet sem.
Amúgy meg elég nehéz olyan fajjal kereskedni, akinél csak eladni lehet, venni nem, de majd megszórom õket EC-vel, meg sziliconnal a saját gyáraimból <#zavart1>#zavart1>
Melyik kapunál, mert én nem találtam meg...
Hq creditless production.
Az ürge kiszedte a cretitet, és megnövelte asszem 40%-al az alapanyag szükségletet.
RJoco ! Faja a lista, jó sok cucc van benne. Magad jártál utánna az xuniverzumban, vagy teis egy lista alapján csináltad ?? Mindenesetre jó munka 😮)
Deph ! A sztori után a Paranidoknál nomad vagy egy darabig, Sok jócselekedet után elvileg nõlni fog a repud, nekem mindenesetre nem volt gond. Az elírásért bocsi. Az oka mi volt nemtudom, vagy elnéztem, vagy az angol anyagban olvastam. Mindegy, hiba volt, köszi hogy kiszúrtad.
ez már függõség.
elkezdtem leírkálni a pilótáim nevét és képességeit 1 noteszféleségbe.
csak így tudom 'fejben' tartani, hogy ki milyen tapasztalt.
gifted (tehetséges).
de annyira, hogy nem küldtem harcba (csak bent ücsörgött a dokkban) és magától szintet lépett.
ilyenbõl kell sok-sok.
X universe Home, sweet home
Viszont nem tudom, hogy lehet egy olyan fajjal kereskedni ahol nem dokkolhatsz? Jártam arra a Mercuryval is, de nem engedtek dokkolni. Ti hogy csináljátok? (amúgy is sokkal jobban szeretek lövöldözni. Most menekítettem ki egy scorpiont a Xenon 101-bõl. Durva volt tele xenonnal)
Rjoco: Amúgy Priests Pity-ben nincs kalózbázis, hanem Paranid Communication Facility van helyette.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
pechemre én az elsõt fejtettem vissza.
a probléma az, hogy ha visszafejtem a másikat is , akkor nem tudom megkülönböztetni a kettõt, mivel teljesen alapcuccokkal csinálja, az meg mind a kettõn ugyan az.
A kentaurkámmal pillanatok alatt ripityára szedtem, pedig csak 2xAHEPT, meg 6X BPAC volt elõl...
Pl megtetszik egy Mako Raider és nem akarod állandóan venni, akkor veszel egyet, bedobod a HQdba, és a mérnökökkel szét tudod szedetni. Ha megvan a tervrajza (blueprint) akkor te is tudsz gyártani Mako Raidert némi pénzmag, meg nyersanyag kell hozzá.
A perenid repu nálam annó úgy volt, hogy a story végén asszem visszaugrott a "megromlás elõtti" idõszakra. Hogy ezen a mod, vagy valamellik patch változtatott e, azt nem tudom.
Na az Argon összejött, de Paranid nem.
A blueprint meg fogalmam nincs mi.
OpenOfficeban csináltam és azért raktam pdf-be.
a gifted (tehetséges) pilótám neki repült a kapunak.
jobban járon az avarge (átlagos) pilótákkal.
érdekes módon azokkal nincs baj.egy kicsit lassabban fejlõdnek, de legalább nem repülnek neki a kapunak meg az ellennek.
Kiírva úgy tudom nincs.
Ha névrõl nem tudod beazonosítani (egy idõ után már álmodból felkeltve is fogod tudni...) Szóval addig elsõsorban az áráról tudod megállapítani.
Az M5ös felderítõhajók kb. 50-110 ezer, az M5es elfogóvadászok kb 500-800 között, az M3as nehézvadászokat pedig 1.9 és 3 milló között tudod megvenni.
Ezek csak özelítõ árak.. Saccoltam egy kicsit.
hogyan lehet (ha egyáltalán lehet) megváltoztatni egy blueprint nevét?
hogy a fenébe látom 1 shipyardban azt, hogy a hajó éppen melyik osztályba (M5, M4, M3....) tartozik?
jelenleg ezek a kérdések foglalkoztatnak engem leginkább.
Lenne egy kérdésem.
Többször jártam már így, amióta átnyergeltem egy Centaur MKIIIbe. Szóval lövöm az ellent, õ megunja ezt, és közli, hogy õ biza nekem adná a hajóját...
De mire eszegénykém ezt végigmakogja a tornyok már le is szedték.
Nem lehet erre valami forrógombot beállítani, hogy "tüzet szüntess!".
Mer így most pl. csak a legutolsó Yaki írtásomnál 3 mamba ment veszendõbe.
Elõre is köszönöm.
Xenon Sector 258-ban van egy Centaur MkI.
Ez küldihez tartozik? Mert nem tudom összeszedni.
Vagy azért nem tudom, mert épp a Plutoniumos hajót kellene lelõnöm és addig nem engedi? (Hajót már szedtem össze, tehát nem az kell hogy tudom elfoglalni)
ha ezt mind összegyûjti valaki......
"Pirate Warlord" kezdéssel.
Játékidõ: 1nap 18 óra
Account : 38.000.000 cr.
Titles:
Master Broker: 49%
Fighter Chief 81%
Argon Protector of the Federation(L): 34%
Boron King's Knight(L) : 35%
Split Inner Circle of Rhonkar(L) : 34%
Paranid Emperor's protectorate(L) : 36%
Teladi Venture Profiteer(L) : 37%
Goner Evangelist : 36%
Egyszerûen nem akar jönni a message, hogy menjek a Kingdom End's -i ShipYard -ba, és ha odamegyek sem történik semmi...
Valakinek esetleg valami ötlete ?
Egyenlõre csak ömlesztve hajók, harcászati, kereskedelmi eszközök.
Link