X3 - Reunion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
más:
Holnap akármilyen eredménnyel is, de lezárul a vizsgaidõszak/labor idõszak.
Úgy nekiállok játszani, de úúúúúúúúúúúúúúúúúgy !!!! :)
!!! Nem vagyok aláírásra jogosult !!
Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
A Machine shop-ot már próbáltam, 5000 cr-bõl 250 hull-t növeszt.
(Mivel én nem akarok ilyenre költeni, átirtam hogy cuccokból (ore, silicon,teladianium) javitson azonos áron.)
Mondjuk pénzért is jobban megéri mint a yardon, mert legalább 10-szer kevesebbe kerül a javitás.
meg érdemes a kalóz bázisokon a bbs-eken olvasgatni, Szokott lenni olyan, aki fél milláért az abszolút ellensége fajnál is behackel neked egy olyan szintet, hogy már le tudsz szállni...
Azért ilyen kicsik a darabok, mert ezeket lehet Argon prime-ban kapni, meg apránként rakosgattam össze. Mindig, mikor volt egy kis pénzem, vettem egy-két darabot hozzá Ennek az az eredménye, hogy eszement ronda és nagy helyet foglal, de dolgozik. A pajzsot viszik mint a cukrot, mire legyártok 10-12 darabot, meg is veszik helyben mindet.
Elõször az volt a terv, hogy kristályt fogok gyártani és az Argon prime-ban és Red Lightban lerakott power plantjaimat fogom vele tápláni, de ekkorára nõtt. A kristályokból van annyi többlet, hogy jut a két további erõmûnek is. Ha minden köztes termékkel kereskedem, egy óra alatt 900k Cr-t termel, ha csak a pajzsokkal, akkor 230k-t. Egyedül az EC az, amibõl kicsivel kevesebbet gyárt, mint kéne, abból óránként kell 1200 egységet venni valahol. Ha hozzácsapok még egy erõmûvet, akkor meg a kristály lesz kevés, így az is kell majd hozzá még egy. úgy viszont már rálehet tenni egy paranid 25Mj-s pajzsgyárat is és mehetek szóját venni. Nehéz a complex építõk élete...
Én az 5. lépést nem tettem meg.
Az xtm javító scriptrõl egy linket tudnál dobni?
Köszi
Szóval a telepítés nagyjából a következõ:
X3 Reunion felrakás
X3 Reunion patch felrakás
Xscript Installer felpakolása
XTM mod felrakása
XTM mod javító script felrakása (Xscript Installer ehhez kell)
Játék indítása.
De sajnos nem ez a probléma :(
A legnagyobb dat nálam a 9-es, tehát nem írtam felül semmit :(
Azért köszönöm, egyéb ötlet?
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
Találkozott már valaki az alábbival?
Feltelepítettem a 0.7-et, mindent az itt talált leírások alapján. Majd amikor indítanám, beugrik az új kezdõképernyõ és rögtön kifagy a game.
Ezután leszedtem az egészet. Újratelepítettem a játékot, rátoltam a peccset, majd újra az xtm-et. Az eredmény ugyanez volt.
Tud valaki esetleg megoldást?
Csinálnál egy képet a felderített rendszerekrõl? Azt a nagy pókhálót, azt!
Köszi :)
Majd ma este meglesem...
A HQ messze van, a Boronok nem csipnek,még a kereskedöimet is leszedik ha bemegy egy Core-s szektorba,igy ök járnak hozzám,ezért lassan emelkedik a repum.
A kalóz kezdõszektor sokkal gazdagabb,két 100 yield feletti silicon és ore kavicssal,és van egy pár 70 feletti is,oda már csak pénzt számolni megyek.
X universe Home, sweet home
Én még csak most rántottam fel a HQt, meg most épp asassin küldetésekre vadászom, az ötös szintû zsoldosküldi már egy kicsit rázós, a Rombolókkal nem igazán tudok elbánni, ahhoz azért kéne egy komolyabb hajó.
De alig alig találok asassin küldetéseket. bejártam a fõ teladi szektorokat, Company pridétõl Teladi gainig, de összesen 3 egyes szintûre bukkantam...
Keresem csak nem találom...
Az eleje tényleg lassan megy, de EC meg Siliconnal gyorsan el lehet jutni 1 milkáig, utána veszel egy Silicon Mine-t átcipeled Ore Beltbe és rárakod az egyik 64-es aszteroidára. Aztán már szépen lassan dõl a lé. Veszel 12-ért EC-t, és 500-600-ért eladod a silicont. Dupla haszon.
Mondjuk a nagy lóvé a xenon és khaak küldikben van, meg a nagy komplexekben, ahol majdnem mindent te termelsz és a végén vagy pajzsot vagy valami komolyabb fegyvert gyártasz.
Képzeljétek, tegnap megvettem vagy 200 db Apac-ot és vagy 130 Bpacot (természetesen áron alul) és az egész bizniszen nyertem 1,5 milkát!!!
Egy kereskedõtõl azért nem rossz :-))
Mondjuk utána elvállaltam egy Xenon küldit és 10 perc lövöldözéssel kaptam 1,2 milkát 26 lelõtt hajóért.
A kérdésem igazából arra "irányult", h. én kb 15-20 órai játékkal ott tartok, h. van a két alaphajóm - buster, mercury - mind2n jump vmi :)
És néha el tudok fogni egy-egy hajót.
Pénzem nagyjából 300e körül stagnál, néha kicsit több, egyes vásárlások után pedig sokkal kevesebb!
Nem nagyon látok esélyt arra, h. pl 1,2 millát össze tudjak szedni. Gyár, kereskedõhajó vásárlásra kellene, amint a F.A.Q-ban olvastam, mint egy menetét a játék elejének. De hol vagyok én már az elejétõl !!!?!?!?!
Vagy nyugodjak bele, ez még nagyon is az eleje?
Na nyafi off
Azért vagyunk itt, hogy segítsünk.
Ti ugyanazt a játékot játszátok mint én ?
Vagy van vmi hivatalos cheat, amirõl jó lenne tudnom? :)
Bedokkolva hagytam Kingdoms endben azt a mamuszt, amit arra béreltem, hogy a TradingStationt odavigye.
A következmény az lett, hogy amikor leszállítottam a 30 QTubot, a 20 MChipet, meg a 15 Nvidiumot, akkor lelkesen berakták a mamuszba a HQmat.
Mire ez Avaricebe odaér...
Szerintem sûrûn mentegetek, mert ez az okos nõi keptön biztos felkeni egy aszteroidára.
(nõi kapitánya van...)
Épp most történt a "keresztelõ".
Amikor kb 10 perce néztem, még UNKNOWN volt.
Pontosabban meg akartam nézni, hogy milyen az amikor 500 Khaak Fighter, és 1500 Scout írtja a népet...
Háát nem láttam, mert kb 1 FPS/perc volt az eredmény.
Szerintem ez az a játék, amihez egy Quantumszámítógép sem lessz elég.
Úgy tûnik, az igazi nagy csatákat el lehet felejteni.
Pedig egy néhány száz Tyrbõl álló flotta...
Nojó inkább nem is fojtatom, ert ez egy kicsit már beteges...
6 vagy 8 játéknap után a BBS-eken megjelenik egy hír, egy szektor árverezésérõl. (pontosan nincs megnevezve, de az említett szektorról van szó) A közlemény megjelenésétõl számítva ismét 6 vagy 8 játéknap (nem emlékszem, melyik) áll rendelkezésedre, hogy a tétedet megtedd. Egy módosítási esélyt kapsz, ha jól rémlik, és valahol 650-700 millió között lehet elhozni, ha ügyes vagy. Amennyiben te vagy az aukció gyõztese, lepakolhatod a hivatalos plázádat, és válaszhatsz nevet 2-3 felajánlott név közül. Ezek egyike az Avarice ;)
Aki mostanában eljutott idáig, az javítsa ki a számokat, illetve ugasson le nyugodtan, ha XTM alatt változott a dolog.
Meg persze, ha lessz HQd.
Illetve van asszem valami Script kitalálva erre. Valami HullRepair Technologynak híjják.
Ha 90% alatt van a hajótest épsége, a sérüléssel arányosan csökken a max sebesség is.
Ezért nem érdemes pl. 90% föléj avítani,marha drága, fõleg nagyobb hajóknál.