X3 - Reunion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jaja, van még benne sok bogárka, amit ki kell írtani. :D

Mihez ? xtm ?
más:
Holnap akármilyen eredménnyel is, de lezárul a vizsgaidõszak/labor idõszak.
Úgy nekiállok játszani, de úúúúúúúúúúúúúúúúúgy !!!! :)

!!! Nem vagyok aláírásra jogosult !!

Köszi mindenkinek, este kipróbálom!
Na ha minden igaz ma vagy holnap lesz a patch.

Lockheed
" A #8576 kérdésemre senki? " :) Azt nemis Te írtad! :)) Sztem a #8575 -re gondoltál... Én a Split M8 -al (Panther) gyártottam, és szerintem pénzbõl gyártja, mert nem kellett beszállítanom semmit sem...

Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide

Jót linkeltél ne aggódj. <#smile>

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Persze lehet nem ez kell, akkor simán bocs, h. belekotyogtam :):)

Lehet, hogy én vagyok a béna, de nem találom :D
Ugyanott van az XTM oldalán, ugyanazon az oldalon és postban, ahonnan letölthetõ maga a mod is.

A #8576 kérdésemre senki?

A Machine shop-ot már próbáltam, 5000 cr-bõl 250 hull-t növeszt.
(Mivel én nem akarok ilyenre költeni, átirtam hogy cuccokból (ore, silicon,teladianium) javitson azonos áron.)

Mondjuk pénzért is jobban megéri mint a yardon, mert legalább 10-szer kevesebbe kerül a javitás.

A bbs küldetésekben a boronok is adnak "federation betrayal" küldetéseket. Nekem a paranidok esetében 3 egész szintet ugrott a reputációm egy ilyenre, a boronoknál 2-t. Gyengén fizetnek, de haverkodni jó.
meg érdemes a kalóz bázisokon a bbs-eken olvasgatni, Szokott lenni olyan, aki fél milláért az abszolút ellensége fajnál is behackel neked egy olyan szintet, hogy már le tudsz szállni...

A pajzs gyártás mindig biztos jövedelem, csak kicsit lassúcska. Van egy komplexem Ore Belt-ben a déli 64-es silicon asteroidra alapítva. Darabjai: 1 db Silicon Mine L, 1 db Ore mine M, 3 db Power Plant M, 4 db Crystal Fab M, 3 db Cahoona Bakery L, 7 db Cattle Ranch M, és 2 db 1MJ pajzs gyár.

Azért ilyen kicsik a darabok, mert ezeket lehet Argon prime-ban kapni, meg apránként rakosgattam össze. Mindig, mikor volt egy kis pénzem, vettem egy-két darabot hozzá Ennek az az eredménye, hogy eszement ronda és nagy helyet foglal, de dolgozik. A pajzsot viszik mint a cukrot, mire legyártok 10-12 darabot, meg is veszik helyben mindet.

Elõször az volt a terv, hogy kristályt fogok gyártani és az Argon prime-ban és Red Lightban lerakott power plantjaimat fogom vele tápláni, de ekkorára nõtt. A kristályokból van annyi többlet, hogy jut a két további erõmûnek is. Ha minden köztes termékkel kereskedem, egy óra alatt 900k Cr-t termel, ha csak a pajzsokkal, akkor 230k-t. Egyedül az EC az, amibõl kicsivel kevesebbet gyárt, mint kéne, abból óránként kell 1200 egységet venni valahol. Ha hozzácsapok még egy erõmûvet, akkor meg a kristály lesz kevés, így az is kell majd hozzá még egy. úgy viszont már rálehet tenni egy paranid 25Mj-s pajzsgyárat is és mehetek szóját venni. Nehéz a complex építõk élete...

Köszi!

Én az 5. lépést nem tettem meg.
Az xtm javító scriptrõl egy linket tudnál dobni?

Köszi
nekem a patch után dat10 volt az utolsó, tehát az xtm dat10-se különkönyvtárba települt, ezeket - dat és a másik nem tudom milyen nevût - átneveztem dat11, egyeb11 - kimásoltam a játék gyökerébe, és megy mint malac

Milyen patch-et tettél fel? A 2.0.0.2-est? Mert azzal megy az XTM.

Szóval a telepítés nagyjából a következõ:
X3 Reunion felrakás
X3 Reunion patch felrakás
Xscript Installer felpakolása
XTM mod felrakása
XTM mod javító script felrakása (Xscript Installer ehhez kell)
Játék indítása.

Köszi!

De sajnos nem ez a probléma :(
A legnagyobb dat nálam a 9-es, tehát nem írtam felül semmit :(
Azért köszönöm, egyéb ötlet?
erdos
A problémád annyi hogy az xtm asszem valami dat10 vagy milyen állományban meg még valamiben van. Mielõtt bemásolnád nézd meg hogy a játék könyvtárában mi a legmagasabb értékû dat állomány. Alapból 9 de nálad valszeg 10 felett van. Nevezd át az xtm-ét eggyel nagyobbra mint a jelenlegi legnagyobb. Tehát ha a játék könyvtárában 11 van akkor dat12-re. Onnantól mennie kell.

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

Sziasztok!

Találkozott már valaki az alábbival?
Feltelepítettem a 0.7-et, mindent az itt talált leírások alapján. Majd amikor indítanám, beugrik az új kezdõképernyõ és rögtön kifagy a game.
Ezután leszedtem az egészet. Újratelepítettem a játékot, rátoltam a peccset, majd újra az xtm-et. Az eredmény ugyanez volt.

Tud valaki esetleg megoldást?
Hát én az ilyenen sírok, olyan gyönyörû látvány :)))
Csinálnál egy képet a felderített rendszerekrõl? Azt a nagy pókhálót, azt!
Köszi :)

Köszi a segítséget!
Majd ma este meglesem...
Én így csináltam: Trading Station dock, ügye autosave, és ezt mindig visszatöltöttem, így mindig más BBSt kaptam és egyszer közte volt a Plutonium.

dimre
A másik irányban nem próbáltad,Ianamus Zura, PTNI HQ fele,bár én nem raktam fel semmi scriptet csak a bonus packot.A 347 Xenon szektor közel van, csináltam egy küldit Teladiéknak 16db kilött Xenon L,LX ért adtak közel 1 millát,bele sem izadtam, igaz a Galleonban ültem.

A HQ messze van, a Boronok nem csipnek,még a kereskedöimet is leszedik ha bemegy egy Core-s szektorba,igy ök járnak hozzám,ezért lassan emelkedik a repum.

A kalóz kezdõszektor sokkal gazdagabb,két 100 yield feletti silicon és ore kavicssal,és van egy pár 70 feletti is,oda már csak pénzt számolni megyek.

X universe Home, sweet home

Nem biztos, hogy a trading station bbs-én van a küldi. Nekem pl nem ott volt. De végig kell látogatni az állomásokat, és elõbb utóbb rábukkan az ember a bbs küldik között.
dimre
A Trading Stationon a BBS között van egy küldi,azt kell megcsinálnod a plutoniumért.Nem nehéz,ha jól emlékszem egy Teladi kereskedõ M6-át kell kilönöd.

Látom te is megtaláltad az 55ös szilikon, meg az 50es ore aszteroidát.

Én még csak most rántottam fel a HQt, meg most épp asassin küldetésekre vadászom, az ötös szintû zsoldosküldi már egy kicsit rázós, a Rombolókkal nem igazán tudok elbánni, ahhoz azért kéne egy komolyabb hajó.

De alig alig találok asassin küldetéseket. bejártam a fõ teladi szektorokat, Company pridétõl Teladi gainig, de összesen 3 egyes szintûre bukkantam...

Ki tudja, hogy hol van Pontifex Realm-ben a Plutonium?
Keresem csak nem találom...
dimre
Ez az á(t)rverés új nekem, már elég jól becuccoltam ebbe a szektorba,tegnap egész nap nyomtam és 15 milkát szedtem össze a kerskedésbõl.Igaz van vagy 15 station összebiggyesztve,és az árakat is lenyomtam jócskán.Akkorra a forgalom, hogy saját hajóval nem tudok dokkolni,pár napja még hajó sem járt erre.

Berv!
Az eleje tényleg lassan megy, de EC meg Siliconnal gyorsan el lehet jutni 1 milkáig, utána veszel egy Silicon Mine-t átcipeled Ore Beltbe és rárakod az egyik 64-es aszteroidára. Aztán már szépen lassan dõl a lé. Veszel 12-ért EC-t, és 500-600-ért eladod a silicont. Dupla haszon.
Mondjuk a nagy lóvé a xenon és khaak küldikben van, meg a nagy komplexekben, ahol majdnem mindent te termelsz és a végén vagy pajzsot vagy valami komolyabb fegyvert gyártasz.

Képzeljétek, tegnap megvettem vagy 200 db Apac-ot és vagy 130 Bpacot (természetesen áron alul) és az egész bizniszen nyertem 1,5 milkát!!!
Egy kereskedõtõl azért nem rossz :-))
Mondjuk utána elvállaltam egy Xenon küldit és 10 perc lövöldözéssel kaptam 1,2 milkát 26 lelõtt hajóért.
Az eleje még lassú, de pl. én elsõnek egy UTt csináltam, aztán lett 8, még most is annyi van. Aztán megvettem a HCFet nah innen már nincs megállás. Egy Khaak M6ért 12millát kapok, és nincs semmi kockázat az elfogásában, túl gynege. Aztán ott van a Khaak Frigate M7es, nah itt már azért van nehézség de meg lehet oldani, és ezért már kapok 34millát.

Tudom, már sokat segítettek :)
A kérdésem igazából arra "irányult", h. én kb 15-20 órai játékkal ott tartok, h. van a két alaphajóm - buster, mercury - mind2n jump vmi :)
És néha el tudok fogni egy-egy hajót.
Pénzem nagyjából 300e körül stagnál, néha kicsit több, egyes vásárlások után pedig sokkal kevesebb!
Nem nagyon látok esélyt arra, h. pl 1,2 millát össze tudjak szedni. Gyár, kereskedõhajó vásárlásra kellene, amint a F.A.Q-ban olvastam, mint egy menetét a játék elejének. De hol vagyok én már az elejétõl !!!?!?!?!
Vagy nyugodjak bele, ez még nagyon is az eleje?
Na nyafi off

Nyugodtan visíts, ha nem értess valamit!

Azért vagyunk itt, hogy segítsünk.
Igen ugyanazt, csak már "tapasztaltak" vagyunk. :D

Hi!
Ti ugyanazt a játékot játszátok mint én ?
Vagy van vmi hivatalos cheat, amirõl jó lenne tudnom? :)

Lockheed
Én általában 50 vagy 100 Salvage Insurace -t veszek a szektásoktól, és alapból állati sokszor mentek... És azért a biztonság kedvéért minden nap végén bezipelem a dokumentumokban az egosoft mappát, ha valami balul ütne ki és nem venném észre idõben, és már nemlenne olyan mentés, amit visszatölthetek...

Én meg jül kib...tam magammal.

Bedokkolva hagytam Kingdoms endben azt a mamuszt, amit arra béreltem, hogy a TradingStationt odavigye.

A következmény az lett, hogy amikor leszállítottam a 30 QTubot, a 20 MChipet, meg a 15 Nvidiumot, akkor lelkesen berakták a mamuszba a HQmat.

Mire ez Avaricebe odaér...
Szerintem sûrûn mentegetek, mert ez az okos nõi keptön biztos felkeni egy aszteroidára.
(nõi kapitánya van...)
Avarice lett a neve...
Épp most történt a "keresztelõ".

Amikor kb 10 perce néztem, még UNKNOWN volt.
Hurrican Missile Factorit nám látott valaki?
Háát látnokoskodtam egy keveset.

Pontosabban meg akartam nézni, hogy milyen az amikor 500 Khaak Fighter, és 1500 Scout írtja a népet...

Háát nem láttam, mert kb 1 FPS/perc volt az eredmény.
Szerintem ez az a játék, amihez egy Quantumszámítógép sem lessz elég.
Úgy tûnik, az igazi nagy csatákat el lehet felejteni.

Pedig egy néhány száz Tyrbõl álló flotta...
Nojó inkább nem is fojtatom, ert ez egy kicsit már beteges...

Lockheed
Köszi az infot, Amaro errõl eddig nem is tudtam... :)

De, nagyon is megsérült! 40% -os... ütköztem. Köszönöm a választ, akkor míg pénzem lesz így tengõdök vagy lehet hogy újrakezdem az egészet.

Amaro
Rég játszottam, de ha emlékeim nem csalnak:
6 vagy 8 játéknap után a BBS-eken megjelenik egy hír, egy szektor árverezésérõl. (pontosan nincs megnevezve, de az említett szektorról van szó) A közlemény megjelenésétõl számítva ismét 6 vagy 8 játéknap (nem emlékszem, melyik) áll rendelkezésedre, hogy a tétedet megtedd. Egy módosítási esélyt kapsz, ha jól rémlik, és valahol 650-700 millió között lehet elhozni, ha ügyes vagy. Amennyiben te vagy az aukció gyõztese, lepakolhatod a hivatalos plázádat, és válaszhatsz nevet 2-3 felajánlott név közül. Ezek egyike az Avarice ;)
Aki mostanában eljutott idáig, az javítsa ki a számokat, illetve ugasson le nyugodtan, ha XTM alatt változott a dolog.

Javítani egyébként Shypjardokon tudsz.
Meg persze, ha lessz HQd.
Illetve van asszem valami Script kitalálva erre. Valami HullRepair Technologynak híjják.
Nem sérült meg a burkolat?

Ha 90% alatt van a hajótest épsége, a sérüléssel arányosan csökken a max sebesség is.

Ezért nem érdemes pl. 90% föléj avítani,marha drága, fõleg nagyobb hajóknál.
Elkezdtem a játékot, eddig nagyon tetszik. Az elsõ két küldetésen vagyok túl, meg egy kis kalózvadászaton. Viszont most valamiért a hajóm csak 98-al tud menni... Bedokkoltam egy állomásra és miután eljöttem azóta nem megy gyorsabban. Miért van ez?

Lockheed
Uhhh... Ez hogyan mûködik ??? Errõl még nem is hallottam...

Amaro
Inkább Avarice... vagy amit választasz, ha Te nyered a szektor aukciót, és hivatalosan is magadévá teszed <#nyes>

Azt ugye tudod, hogy a "szektorunkból" egy idõ után egy Averis nevû Teladi szektor lessz...

Lockheed
Jó választás, enyém is ott van... :) Nyugis hely, és minden ami kell közel van...

Ha elpusztul a Leviatan, akkor megint fel lehet majd venni a küldit.