X3 - Reunion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
dimre:
A Player szektorhoz nem kell csalás mert már vannak kapuk ahonnan be lehet oda menni, most a 0.7.2esben tették be (azt nem tudom hogy mennek is).
Az Asgard szerintem nagyon megéri a nagy raktér miatt és hogy 2db M1/M2es is tud dokkolni.
2*12ágyú sok, de nem olyan sok (bár igaz hogy az Asgard egy TL 😛)
Most vettem meg a Terran M2est a Tyr-t, ágyúi:
Elõl: 8
Hátul: 8
Bal: 16!!
Jobb: 16!!
Fent: 10
Alul: 6
Összesen: 64
Igaz amíg ezekre felteszem a Földi fegyvereket, vénember leszek. 😄
Ennél már csak a Terran M0ás erõsebb ahol nem kevesebb mint 72!! db enemy szaggatót lehet felpakolni (6*12db).
A Player szektorhoz nem kell csalás mert már vannak kapuk ahonnan be lehet oda menni, most a 0.7.2esben tették be (azt nem tudom hogy mennek is).
Az Asgard szerintem nagyon megéri a nagy raktér miatt és hogy 2db M1/M2es is tud dokkolni.
2*12ágyú sok, de nem olyan sok (bár igaz hogy az Asgard egy TL 😛)
Most vettem meg a Terran M2est a Tyr-t, ágyúi:
Elõl: 8
Hátul: 8
Bal: 16!!
Jobb: 16!!
Fent: 10
Alul: 6
Összesen: 64
Igaz amíg ezekre felteszem a Földi fegyvereket, vénember leszek. 😄
Ennél már csak a Terran M0ás erõsebb ahol nem kevesebb mint 72!! db enemy szaggatót lehet felpakolni (6*12db).
Mivel elértem a 100 Milliós "álomhatárt" komolyan elkezdem építgetni kereskedelmi birodalmam.
Eddig ezt elhanyagoltam...
Kezdetnek szerintem elõször is kéne egy jó HQSupportComplex a hajógyártáshoz. Másodsorban pedig szerintem elkezdek enyomulni az un "Piaci résekbe". Tehát ráállok a másodlagos nyersanyaggyártásra (pl. Wheat farmoknak Stott Spice)
Annó ebbõl az X2ben ronygyá kerestem magam.
Ezt a Split "Tech Shipet" (T0) próbálta már valaki?
Elméletileg kaja ellenében gyárt mindenféle, pajzsot, rakettát, meg fegyvert amit analizált.
Eddig ezt elhanyagoltam...
Kezdetnek szerintem elõször is kéne egy jó HQSupportComplex a hajógyártáshoz. Másodsorban pedig szerintem elkezdek enyomulni az un "Piaci résekbe". Tehát ráállok a másodlagos nyersanyaggyártásra (pl. Wheat farmoknak Stott Spice)
Annó ebbõl az X2ben ronygyá kerestem magam.
Ezt a Split "Tech Shipet" (T0) próbálta már valaki?
Elméletileg kaja ellenében gyárt mindenféle, pajzsot, rakettát, meg fegyvert amit analizált.
Emlékezetet kicsit a Sohnen állomásra unknown szektorban. :-)
és ez mi ez?
Még egy cheat.
Player szektor
Player szektor
X universe Home, sweet home
Egyszer már irtam róla, nem egyszerû használni, mert a megfelelõ pillanatban a megfelelõ helyzetben, és az ellenfél pajzsát is lesni kell. Tegnap majdnem sikerült egy Q-t elfoglalnom, pont akkor kaptam az üzit a sikeres akcióról mikor hamuvá lett.A Q-nál eltartott vagy tíz percig a csata, de mivel támadta a HCF-emet muszáj volt védeni, túl jól sikerült.
Teszteltem (cheat) a Terranok TL-jét az Asgardot. Kis hajóval nem lehet dokkolni benne(?), egy M6 volt a legkissebb amivel tudtam,körbenéztem a hajót és ha nem csalt a szemem nincs belsõ hangárja.Viszont egy HCF simán bedokkolt az oldalára(külsõ dokk négy alul,kettõ oldalt).A pajzsa magáért beszél (10X1GJ),a fegyverzete is nagyon ütõs, de nem érdemes energiazabáló ágyúkat rárakni mivel két sorozat alatt lezsibbasztja a generátort, ez az egy hátránya.A méretéhez képest a sebessége (135) és irányithatósága felülmúl minden hasonló nagyságú hajót.Kinézete, mérete és persze a fegyverzete(oldlat 2X12 slot ?! Lenyügözõ látvány amikor célra fordulnak az ágyúk, nagyon jól elrendezett a helyzetük szinte lefedik az egész hajótestet.) miatt tenkintélyt parancsol magának ez a monstrum, és nem elhanyagolandó tény a raktere ami 130000-s.Simán megbirkozik egy M2-el szolóban, ha több van akkor érdemes kisérettel támadni.A gyenge fegyvergenerátorán kivül,a borsos ára (131milka)ami elgondolkodtattó tény eme remek hajóban.
Asgard
Teszteltem (cheat) a Terranok TL-jét az Asgardot. Kis hajóval nem lehet dokkolni benne(?), egy M6 volt a legkissebb amivel tudtam,körbenéztem a hajót és ha nem csalt a szemem nincs belsõ hangárja.Viszont egy HCF simán bedokkolt az oldalára(külsõ dokk négy alul,kettõ oldalt).A pajzsa magáért beszél (10X1GJ),a fegyverzete is nagyon ütõs, de nem érdemes energiazabáló ágyúkat rárakni mivel két sorozat alatt lezsibbasztja a generátort, ez az egy hátránya.A méretéhez képest a sebessége (135) és irányithatósága felülmúl minden hasonló nagyságú hajót.Kinézete, mérete és persze a fegyverzete(oldlat 2X12 slot ?! Lenyügözõ látvány amikor célra fordulnak az ágyúk, nagyon jól elrendezett a helyzetük szinte lefedik az egész hajótestet.) miatt tenkintélyt parancsol magának ez a monstrum, és nem elhanyagolandó tény a raktere ami 130000-s.Simán megbirkozik egy M2-el szolóban, ha több van akkor érdemes kisérettel támadni.A gyenge fegyvergenerátorán kivül,a borsos ára (131milka)ami elgondolkodtattó tény eme remek hajóban.
Asgard
Esetleg nem tudsz egy linket adni a script-hez, mert 2 órája keresem, de nem találom......
Üdv! Nem tudom ti hogy vagytok vele, vagy próbálta e valaki az OTAS HCF-et? Nekem valahogyan nem sikerült xenon hajót legyõzni vele. Akinek esetleg problémája van a marines,cyborg beszerzéssel annak javaslom rakja fel a stevio féle weapons fab scriptet és ez meg fog oldódni (csak meg kell találni az állomást). Szóval a hajócska nem rosz, de marhára körülményes elõször leamortizálni egy xenon K vagy P pajzsát (fõleg a turretdefence script nehezíti meg) anélkül hogy csillagporrá lõnének, kb. 4 km távolságban maradni tõle, majd hirtelen menüpontok garmadáján keresztül (commands/piracy/stb majd kiválasztani az aktuális rendszert/hajót/ raktérben lévõ katonaság típusát és megadni a létszámot) megrohamozni a hajót. Azzal nem volt gond amikor egy a szabad ûrben lebegõ teherhajóra átküldtem 20 marinest, kb 25 másodperc alatt elfoglalták, nade az nem mozgott,nem volt pajzsa és nem támadott stb...
ok, köszi, ezt kipróbálom nemsokára.
Paranidoknál elértem legalább Freind of Priest rangot, mikor csináltam a Sohnen küldit. A Storynál viszont visszaestem Unholy Nomadra. Ezt most vettem észre, mikor megépült az elsõ bányám.
Paranidoknál elértem legalább Freind of Priest rangot, mikor csináltam a Sohnen küldit. A Storynál viszont visszaestem Unholy Nomadra. Ezt most vettem észre, mikor megépült az elsõ bányám.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
Vissza az elõzõ patch a 7.1 vagy mi, és ott olyan sectorban kell menteni ami teljesen üres, elvileg ez megoldja de nem biztos.
Felraktam az xtm javítást és mentett állás betöltésnén korrupt hibaüzenet jelenik meg.
Na ma volt idõm játszni kicsit és vettem 1 Centaur Mk3-at. Jó hogy m3-al is be lehet dokkolni és az aPPC is jól jön nagy hajók ellene.
Volt egy kis csihipuhi Getsu Funéban 2K meg sok LésM volt a termés, no meg 12,5 milka fizetség. Asszem nem kereskedem, hanem ritkítom a Xenonokat... <#gun>#gun><#gun>#gun>
Khaak invaziós küldi van valahol?(mondjuk azt még nem erõltetném)
Volt egy kis csihipuhi Getsu Funéban 2K meg sok LésM volt a termés, no meg 12,5 milka fizetség. Asszem nem kereskedem, hanem ritkítom a Xenonokat... <#gun>#gun><#gun>#gun>
Khaak invaziós küldi van valahol?(mondjuk azt még nem erõltetném)
Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide
mikor lesz kész a magyarositás?
Használta már valaki ezt?
khm... Nema játélk, hanem az XTM oldalán.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Ott van a hajókról készült excel táblázat a játék oldalán. Abból ki tudod sakkozni melyek a legjobbak. :-)
jöbbe=jönne <#wink>#wink>
Az Xtended MOD lapján van egy script (bala gi ships and hq) ami a Bala gi küldivel bejött hajókat teszi a yardokra, és a hq-t. Nos ha a hq-t rendesen megveszed és kitelepited, akkor többet is használhatsz. 197 milla.
Szerinteted melyik a legjobb hajó M2, M6, M7, M8 osztályban?
Kisviku: most jól jöbbe egy összefoglaló az uj hajókról. <#vigyor4>#vigyor4>
Szerinteted melyik a legjobb hajó M2, M6, M7, M8 osztályban?
Kisviku: most jól jöbbe egy összefoglaló az uj hajókról. <#vigyor4>#vigyor4>
Árulja el valaki hogy lehet $ jelet irni a játékban? Tök mindegy, hogy magyar vagy angol billentyûkiosztásra kapcsolok akkor csak é betût ir.
<#falbav>#falbav>
<#falbav>#falbav>
köszi a segítséget, de nem csípem az ilyen komplett csomagokat.
lehet, hogy hülyének néztek, de én szeretem egyesével felrakni a scripteket.
egyébként a mineralos script szerintem ugyan az, mint amit Zombye ajánlott.
csak az (ahogy nézem a verziószámot) jobb.
lehet, hogy hülyének néztek, de én szeretem egyesével felrakni a scripteket.
egyébként a mineralos script szerintem ugyan az, mint amit Zombye ajánlott.
csak az (ahogy nézem a verziószámot) jobb.
Van egy ilyen modcsomag: X3Plus. Németek fejlesztik, de angol verziót is tartalmaz és úgy tünik, az XTM 0.7-tel se akad össze.
Ezeket tartalmazza:
* Automatische Zielerfassung Version 3.1.09
* Mineralienschürfer Version 3.02
* Mineraliensprengmeister Version 2.02
* Optimierte Zielerfassung Version 1.5
* Taxi-Software MK1 und MK2 Version 2.4
* Völker Invasionen Version 1.0.10
* Wirtschafts- und Versorgungshändler Version 3.1.22
* X3 Bonuspaket Version 3.1.05 (inklusive allen aktuellen Updates aus der kommenden Version 3.1.06)
Ebbõl a Mineral kezdetûek lehetnek jók a bányászathoz, a Witrtschafts- und... a saját gyárak és komplexumok közötti ellátást automatizálja, a Ziel akármik a célkeresést teszik könnyebbé harc közben, ráadásul benne van az egész bonus pack és a Race Invasions csomag is...
Mivel pár scriptet és modot fel-le rakosgattam az utóbbi napokban, rájöttem, hogy az XTM kezdések csak akkor jelennek meg, ha az utoljára felrakott pack az XTM scriptcsomag. Azaz, ha ennek felrakása után még kerül fel valami mod a programra, akkor ezt le kell szedni, majd újra felrakni és minden helyrejön...
Ezeket tartalmazza:
* Automatische Zielerfassung Version 3.1.09
* Mineralienschürfer Version 3.02
* Mineraliensprengmeister Version 2.02
* Optimierte Zielerfassung Version 1.5
* Taxi-Software MK1 und MK2 Version 2.4
* Völker Invasionen Version 1.0.10
* Wirtschafts- und Versorgungshändler Version 3.1.22
* X3 Bonuspaket Version 3.1.05 (inklusive allen aktuellen Updates aus der kommenden Version 3.1.06)
Ebbõl a Mineral kezdetûek lehetnek jók a bányászathoz, a Witrtschafts- und... a saját gyárak és komplexumok közötti ellátást automatizálja, a Ziel akármik a célkeresést teszik könnyebbé harc közben, ráadásul benne van az egész bonus pack és a Race Invasions csomag is...
Mivel pár scriptet és modot fel-le rakosgattam az utóbbi napokban, rájöttem, hogy az XTM kezdések csak akkor jelennek meg, ha az utoljára felrakott pack az XTM scriptcsomag. Azaz, ha ennek felrakása után még kerül fel valami mod a programra, akkor ezt le kell szedni, majd újra felrakni és minden helyrejön...
to dimre: próbáld meg Light of Heart-ból.
néha a BBS-ek között van olyan, hogy eladják neked a rendszerben lévõ kapuk vagy állomások koordinátáit.neked az elõbbi kell.
néha a BBS-ek között van olyan, hogy eladják neked a rendszerben lévõ kapuk vagy állomások koordinátáit.neked az elõbbi kell.
érdekes.
a debris-ket nem gyûjtik be, úgyhogy az marad manuálisan vagy a sima collect rocks parancs.
ha Ore Belt-ben tényleg minden 20-asnál nagyobb kõre rakni akarsz bányát, akkor nehéz dolgod lesz.
jó sok 20-as feletti kavics van ott.
a debris-ket nem gyûjtik be, úgyhogy az marad manuálisan vagy a sima collect rocks parancs.
ha Ore Belt-ben tényleg minden 20-asnál nagyobb kõre rakni akarsz bányát, akkor nehéz dolgod lesz.
jó sok 20-as feletti kavics van ott.
Valaki esetleg tudja, hogy lehet bejutni a Player szektorokba ?
A térkép szerint Eighteen Billionból nyilik, én már bejártam az egész szektort de nem találtam a kaput, akkor gondolom van valami feltétele a bejutásnak.
A térkép szerint Eighteen Billionból nyilik, én már bejártam az egész szektort de nem találtam a kaput, akkor gondolom van valami feltétele a bejutásnak.
Asszem van ilyen, hogy Mobil miner script.
De nem tudom pontosan mi a neve.
De ezen már én is gondolkodom, hogy pl. ore beltben feldobok minden 20 feletti kavicsra 1-1 bányát, a többit meg takarítom elfele...
De nem tudom pontosan mi a neve.
De ezen már én is gondolkodom, hogy pl. ore beltben feldobok minden 20 feletti kavicsra 1-1 bányát, a többit meg takarítom elfele...
hát én inkább a 20-as yield-û van annál magasabbat preferálom.
egy 2-3-as yield-ûvel nem tudok mit kezdeni.csak idõ és pénz pocsékolás olyan rossz roidra telepíteni.
én ezeket akarom kitakarítani néhány rendszerbõl.
egy 2-3-as yield-ûvel nem tudok mit kezdeni.csak idõ és pénz pocsékolás olyan rossz roidra telepíteni.
én ezeket akarom kitakarítani néhány rendszerbõl.
És nem szakad meg a szíved utánuk? <#vigyor>#vigyor>
Egy jó kis kavics egy-egy lehetséges új gyárkomplex fain helye.
Egy jó kis kavics egy-egy lehetséges új gyárkomplex fain helye.
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
valami olyan script kéne ami a kisebb roidok darabolását automatikusan végzi, ha van skuló a hajón.
na én pont azt csinálom.
az aprólékot már fel lehet szedni, de csak ha elég apró.
ez azt jelenti, hogy amikor szétlövök 1 roidot 4-5 darabra esik ezeket a darabokat megint szét kell lõni és lesz belõlük újabb 8-10 nagyobb darab, de még ezeket is szét kell durrantai, hogy felszedhetõ legyen.
csak az elsõ szétlövésnél kell mibile drilling, utána már sima HEPT-el is lehet darabolni.
a collect rocks parancs viszont csak a felszedhetõ darabokra vonatkozik.
így a "bányász" hajóimnak szét kell lõnöm õket, hogy felszedhessék.
és ez tart nagyon sok ideig.
az aprólékot már fel lehet szedni, de csak ha elég apró.
ez azt jelenti, hogy amikor szétlövök 1 roidot 4-5 darabra esik ezeket a darabokat megint szét kell lõni és lesz belõlük újabb 8-10 nagyobb darab, de még ezeket is szét kell durrantai, hogy felszedhetõ legyen.
csak az elsõ szétlövésnél kell mibile drilling, utána már sima HEPT-el is lehet darabolni.
a collect rocks parancs viszont csak a felszedhetõ darabokra vonatkozik.
így a "bányász" hajóimnak szét kell lõnöm õket, hogy felszedhessék.
és ez tart nagyon sok ideig.
Hogy érted?
Vonósugárral asztteroidokat is vonszolhatsz, ha máshová vinnéd. A bányászattal nem tûnnek le az aszteroidok, csak ha a mobil minerrel szétlövöd, de akkor ott marad a rengeteg aprólék...
Vonósugárral asztteroidokat is vonszolhatsz, ha máshová vinnéd. A bányászattal nem tûnnek le az aszteroidok, csak ha a mobil minerrel szétlövöd, de akkor ott marad a rengeteg aprólék...
de nehéz a bányász élete.
nincs véletlenül 1 bányász script a játékhoz.
szeretnék kitisztítani pár szektort (a gyorsabb futás és persze a profit érdekében), de így elég sokáig fog tartani.
nincs véletlenül 1 bányász script a játékhoz.
szeretnék kitisztítani pár szektort (a gyorsabb futás és persze a profit érdekében), de így elég sokáig fog tartani.
Nálam is a "régi" UNKNOWN szektorban maradt az állomás, konkrétan oda dokkoltattam be az összes talált hajót, ami a yacht mellett volt.
Most fogom bedobálni õket a frissen vett Orkámba, és mennek a HQba darabolásra...
Most fogom bedobálni õket a frissen vett Orkámba, és mennek a HQba darabolásra...
nálam mennek a régi mentések. a dyson sphere át lett helyezve, de maradt ugyanabban a rendszerben.
Sajnos azért neki is meg vannak a korlátai...
M2nek már nem lehet vele nekiugrani. Talán, ha torpedókat használnék...
De egy titánnal pl. már nem bírok. Azért az már sok...
De odáig mindent le tudok szedni. Khaak M7-t is.
M2nek már nem lehet vele nekiugrani. Talán, ha torpedókat használnék...
De egy titánnal pl. már nem bírok. Azért az már sok...
De odáig mindent le tudok szedni. Khaak M7-t is.
ÕÕÕ hát nem fog menni.
Én a már emlegetett Custodian hátsó lövegtornyából lekaptam az eyik ALFAFLAKKOT, feldobdam oda a Traktorbímet, és úgy húztam magam után. aki jött velem szemben, az halott volt. Kivéve egy Carakot, mert ott azért le kellett csatlakoztatni a vontatványt, de ha vadász jött, az nem élte túl.
Én a már emlegetett Custodian hátsó lövegtornyából lekaptam az eyik ALFAFLAKKOT, feldobdam oda a Traktorbímet, és úgy húztam magam után. aki jött velem szemben, az halott volt. Kivéve egy Carakot, mert ott azért le kellett csatlakoztatni a vontatványt, de ha vadász jött, az nem élte túl.
Igen ez az a küldetés.
Nagyon köszönöm a segítséget.
Más
Xtm elõtt Bala Gi küldetésben egy a található Mambával védtem mindent egyedûl lehet, hogy most nem fog menni ilyen egyszerûen?
Nagyon köszönöm a segítséget.
Más
Xtm elõtt Bala Gi küldetésben egy a található Mambával védtem mindent egyedûl lehet, hogy most nem fog menni ilyen egyszerûen?
Mármint a Custodian végez ki flakkal 3 lövésre egy M6-t. Nojó, legyen 4.
Nagyon jó kis gépezet. A következõ egy Elfogófregatt lessz, csak találjak hozzá Cyborgot, meg Military persont...
Nagyon jó kis gépezet. A következõ egy Elfogófregatt lessz, csak találjak hozzá Cyborgot, meg Military persont...
Én az Otas Custodian-nal mentem. minden toronyba Flakkot raktam. csak attól a fránya Pirate Reiven, vagy mitõl kellett félni, még egy korvettet is 3 lõvésre kivégez. csak sajnos sok energit fogyaszt, de ezek az Otas Közepes pajzsok végzik ám a dolgukat. Igaz, hogy majd fél milla darabja...
Ki vagyok akadva, a Bala Gi küldetésben vontatom azt a fránya jachtot, de a kalózok még Maelstrom elõtt kinyírnak. Van Centaur, meg Mamba és ledarálnak fél perc alatt.
Ti mivel védtétek a jachtot?
Ti mivel védtétek a jachtot?
Ha ez az a bánya, amire gondolok, akkor bemész a nyíláson, amit a nekiütközõ hajó okozott és az elsõ nagy teremben balra mindgyárt találsz egy kis jármûvet. Ha jól emlékszem csak elrepültem a fal felé aztán benne voltam.
Hello mindenki!
Azt szeretném kérdezni mi kell, hogy löni tudjak ûrruhában.
A küldetéseknél a szilikon bányában.
Tudom, hogy volt már róla szó a fórumban mert egyszer már végig olvastam de most nem talátom.
Ha tudna valaki segíteni, elõre is köszönöm.
Azt szeretném kérdezni mi kell, hogy löni tudjak ûrruhában.
A küldetéseknél a szilikon bányában.
Tudom, hogy volt már róla szó a fórumban mert egyszer már végig olvastam de most nem talátom.
Ha tudna valaki segíteni, elõre is köszönöm.
Ok, kösz
!!! Nem vagyok aláírásra jogosult !!
Kimész a szektorból "kézzel", majd vissza és minden rendbejön.
Ez nekem is feltünt, bedokkoltam egy EQ-ba - erre volt ráépülve egy az EQ shipyard - aztán utána minden parancs elutasításra került, nem tudtam mit kezdjek vele, visszamentem egy mentést, és kerülöm az EQ-t 😊
!!! Nem vagyok aláírásra jogosult !!
De pár érdekesség. Most már simán be lehet jutni a player sectorokba. Közvetlen odaút is van kapukkal.
Végre normálisan zajlik a Sohnen feladatok megszerzése és teljesítése.
A két új kezdési lehetõség nagyon jóra sikeredett. Nagyon hangulatosak, csak ajánlani tudom ezeket.
Végre normálisan zajlik a Sohnen feladatok megszerzése és teljesítése.
A két új kezdési lehetõség nagyon jóra sikeredett. Nagyon hangulatosak, csak ajánlani tudom ezeket.