X3 - Reunion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha jól értem ?!!? 😊
!!! Nem vagyok aláírásra jogosult !!
Ezzel tudod a hajókat hozzárendelni saját ûrállomásokhoz (gyárak, bányák, stb). Ha beállítottad, akkor a hajó az állomással összefügõ feladatokat tud végrehajtani, ha nem, akkor általánosakat.
Home Base ? Hol állítok be olyat? Merthogy nincs.
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
X universe Home, sweet home
Most csináltam Levi küldit, ahol szinte végig lõttem 6-7percet, mindenki meghalt nem volt esélyük. 😄
Csak sajna én azt hittem hogy végzek a Xenon Kval meg a többivel és vége, neeeem még jönnie kellet egy Khaak csapatnak 1 M2, 3 M7, és persze hogy messze voltam és nem tudtam idõben odaérni és szétlõtték. De kivégeztem õket is, nem volt semmi esélyük. 😄
Majd ha már jól felfejlõdött és elkezd UT üzemben is mûködni, lesznek meglepetések a "sületlenségrõl". Pl elballag és vesz egy kupac drone-t, hogy tudjon védekezni. Használja a jumpdrive-ot. Ha nem vettél neki, vesz magának. stb...
azert sok sületlenség van ebben a játékban 😊
Köszönöm
Sector trade-hez mi kell, mert trade soft MK3 van a gépen, a parancsot is megkapta, de nagyon nem akar nekiállni.
Látom, h. futtatja a sell best price és a buy best price commandokat, aztán megáll - standby - az ûrben az idiótája 😊
Van a hajón 25xx 12 creditért vásárolt EC, vevõ is lenne rá, oszt' mégsem adja el.
normális ez? 😊
De asszem capital ship ellen mindegy. Ez darálni fog.
jujjjj de durva.
1. vagy a Terran gyárahoz visszed mindig cuccot, de ez marha unalmas és komplikált
2. én így csináltam: be cheateltem TLbe egy BEMP L gyárat ez 100milla és egy AEMP M gyárat ez 30milla, de mivel ez csalás ezért vettem 2 Argon M1et, és megnyomtam az önmegsemmisítést mind2 hajón, így lényegében kifizettem ha már a Terran Shipyardra nem lehet dokkolni. 😄
Itt nézd meg, a lényeg hogy ha van már BEMP, akkor dobd el gyorsan a GPPCket mert azok nem fegyverek. 😄
Igen aktív volt, aztán kivettem de megmaradt ez a tul., talán lehet megváltoztatott valamit, nah mind1, mert a Turret commandban ha a none van akkor jó.
Látom itt továbbra is zajlik az élet 😊
Elõszöris Amaro szeretném neked megköszönni az otas küldihez a választ.
Néhány betöltés után rendezõdött a dolog, egyébként tractor beamet énis csak az otas hq - n tudtam venni.
Lenne egy kérdésem.
Amaro oldalán volt egy script aminek segítségével ha egy ellenséges sectorban kiirtottam minden állomást elvileg a sector a tulajdonommá tehetõ, és át tudom nevezni. Ennek mûködési mechanizmusa érdekelne.
Le kell szállnom valahol, és ott bbs en keresztül pénzért tudom megoldani, vagy csak simán a sectorba betelepítek egy állomást és oda leszállva tudom valahol valahogyan megoldani??
Légysz írjatok ha ismeritek a módját.
THX
Ja a magyarítás engem is érdekelne, Mano1 nagyon eltûnt.
Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide
Nincs olyanról tudomásotok, amiben bent van már a terran EMP is?
A mai világban már minden megtörténhet.
Annó az X2 ben már nagyon szenvedtem, hogy volt vagy 30 gyáram (és ez még nem is sok) és manuálisan dobálhattam oda-vissza a lét.
Aztán találtam egy un. StationAccount nevû scriptet, de az csak annyit tudott, hogy megadtam egy kredithatárt, és ha a gyárban ennél több volt akkor azt automatice utalta a számlámra. de ha a gyárban elfogyott esetleg a pénzmag, a számlámról nem vonta le azt, ami neki kell.
48,949,372 kreditbe.
Mivel nekem csak 1 L-es Szilikonom van egy 55ös kavicson, erre terveztem egy ilyet:
1 * Solar Power Plant XL
5 * Crystal Fab M
3 * Cahoona Bakery L
3 * Cattle Ranch L
így egy 2000 órás szimuláció után is tele van minden ECvel.
Nekem ez a complexem, csinálok majd még egyet, mert 1 este alatt kb. 8 óra 100millát megkeress.
2 * Solar Power Plant XL
11 * Crystal Fab M
5 * Cahoona Bakery L
5 * Cattle Ranch L
2 * Silicon Mine :64,56-os kavicsok
2 Mercury viszi a dolgokat, 16osáron adom csak az ECt, és mindig teli van 500.00ECvel, nem is baj mert így nem áll le a termelés ha elfogyna az EC.
Mi kell egy XL-es SPP akadásmentes ellátásohoz?
Próbálkoztam ezzel a FactoryComplex Calculatorral, de az nem igazán azt csinálja, ami nekem kéne.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
Mindez ellenére nem kivánom senkinek ellenfélként.
Ami még nagyon tetszik benne, képes pontugrásra, igy sok idõt sporolhatunk vele.
X universe Home, sweet home
Elballagtam a Xenon Sector 258-ba, mert ott ácsorog egy Centaury MKI és szerettem volna hazavinni. De nem lehet. Nem "claimelhetõ" valamiért. Tud errõl valaki valamit? Kicsit lelombozó, hogy kicseleztem meg letaroltam egy fél xenon szektor térte és semm...