X3 - Reunion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja, és légvédelemre Cig-et használok ami 3-4 sorozattal leszívja a generátoromat és ész nélkül lõ a rakétákra......
Üdv! Én úgy vettem észre, hogy pontosan ugyanolyan a lövedék sebessége mint a gppc-nek......csak jóval erõsebb. Kis hajó ellen valóban nem lesz nagy szám, de a xenon q-kat kettesével darálom a géppel.....
Amig nincs saját néven futó állomásom, addig... ehhe
ha jól értem ?!!? 😊

!!! Nem vagyok aláírásra jogosult !!

Minden hajónak ven (lehet) home base-e. A hajó Command Console-jában tudod beállítani, csal lefele kell jönni a konzol menüjében és a tornyokra kiadható parancsok és a kiegészítõ parancsok alatt ott lesz...

Ezzel tudod a hajókat hozzárendelni saját ûrállomásokhoz (gyárak, bányák, stb). Ha beállítottad, akkor a hajó az állomással összefügõ feladatokat tud végrehajtani, ha nem, akkor általánosakat.

Az SPP egyetlen alapanyaga a kristály. Nem min degy, hogy elsõdleges vagy másodlagos?

to Hiak: nem. nem lehet rajta segíteni (legalábbis legálisan nem). a játék így van megcsinálva.
Sziasztok. Volna egy komoly problémám: Vettem egy Solar Power Plant M-et aminek mindenhol máshol Secondary Resource a Crystals. De nálam Primary. Miért? Lehet rajta segíteni?
ööö... hee ..
Home Base ? Hol állítok be olyat? Merthogy nincs.

erdos
Egy darabig ugrál is, de ha lemerül egy célállomásnál akkor megindul haza nélküle. Ha éppen egy xenon szektoron vezet az út akkor arra, még ha le is tiltod...

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

Nekem simán feltöltötte magát az állomáshoz rendelt trader és szépen ugrabugrált. A lényeg, hogy a home bázison legyen elegendõ EC, mert abból töltenek...

Én a rendes ES plotot vittem megint végig, de ha ott jó a rang jó lesz a Terranoknál is, nah meg az UTk meg ott képeztem mindig ki az STket is, így elég gyorsan ment náluk a rang.

erdos
És melyik sztorival kezdtél? Én az argon kufárral és még csak most jutopttam odáig hogy van vagy 5-6 kajagyáram, egy XL spp meg még egy kis komplex. Max M7 amit vehetek Terranéknál...

dimre
Sector Takeover a neve, ha jól emlékszem. Nincs más dolgod mint kilöni minden állomást a szektorban, utána egy Trading Stationt beraksz, és átnevezed mindegy mire, csak S betûvel kezdödjön.A szektor erdeti tulajdonosa "foe" legyen.

X universe Home, sweet home

Ez tény. Ha csak 16 db löveget használok már akkor is sok energia fogy. De nem gond mert gyorsan tölt.

Most csináltam Levi küldit, ahol szinte végig lõttem 6-7percet, mindenki meghalt nem volt esélyük. 😄

Csak sajna én azt hittem hogy végzek a Xenon Kval meg a többivel és vége, neeeem még jönnie kellet egy Khaak csapatnak 1 M2, 3 M7, és persze hogy messze voltam és nem tudtam idõben odaérni és szétlõtték. De kivégeztem õket is, nem volt semmi esélyük. 😄

erdos
Én úgy vettem észre hogy a station traderek is vesznek pl drone-okat, nehezen adják a bõrüket. Csak azt az EC-t tudnák már maguknak végre feltölteni....

Szerintem nem sületlenség. Honnan tudná szegény, hogy neked mi a célod a bespájzolt cuccal...
Majd ha már jól felfejlõdött és elkezd UT üzemben is mûködni, lesznek meglepetések a "sületlenségrõl". Pl elballag és vesz egy kupac drone-t, hogy tudjon védekezni. Használja a jumpdrive-ot. Ha nem vettél neki, vesz magának. stb...

erdos
Hát ahogy nézem hiába a nagy generátor A TYR-en, azért gyorsan lemehet az energiája, a BEMP zabálja az energiát és 16 db van csak az oldalán. Aztán meg látni kéne milyen gyors a skulója, a GPPC-t úgyahogy ki lehetett manõverezni 5-6 km távolságból még egy titánnal is, ezek meg 9 km-rõl már lõdöznek... <#guluszem1>

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhh
azert sok sületlenség van ebben a játékban 😊
Köszönöm

Ha Te vetted az EC-t, azt nem is fogja eladni. Elõbb ürítsd ki (add el)kézzel. majd indítsd újra a sector trader parancsot. Csak azt adja el, amit õ vett...

Capital ship ellen tényleg mind1, mert 9km a lõtávolság, GPPC 6km, amire elkezdhetne lõni addigra már több 100megyfelé és ezt nem nagyon bírják. 😄

hi all!
Sector trade-hez mi kell, mert trade soft MK3 van a gépen, a parancsot is megkapta, de nagyon nem akar nekiállni.
Látom, h. futtatja a sell best price és a buy best price commandokat, aztán megáll - standby - az ûrben az idiótája 😊
Van a hajón 25xx 12 creditért vásárolt EC, vevõ is lenne rá, oszt' mégsem adja el.
normális ez? 😊

Sajna ebben nincs bent hogy milyen gyors a lövedék.
De asszem capital ship ellen mindegy. Ez darálni fog.

Köszi nektek.

jujjjj de durva.

Jah ha AEMP, vagy BEMP kell 2 lehetõséged van:
1. vagy a Terran gyárahoz visszed mindig cuccot, de ez marha unalmas és komplikált
2. én így csináltam: be cheateltem TLbe egy BEMP L gyárat ez 100milla és egy AEMP M gyárat ez 30milla, de mivel ez csalás ezért vettem 2 Argon M1et, és megnyomtam az önmegsemmisítést mind2 hajón, így lényegében kifizettem ha már a Terran Shipyardra nem lehet dokkolni. 😄

#8751 goyo2:
Itt nézd meg, a lényeg hogy ha van már BEMP, akkor dobd el gyorsan a GPPCket mert azok nem fegyverek. 😄

Igen aktív volt, aztán kivettem de megmaradt ez a tul., talán lehet megváltoztatott valamit, nah mind1, mert a Turret commandban ha a none van akkor jó.

erdos
http://roguey.ueuo.com/gaming/pc/x3/help/lasers.php

Szevasztok !
Látom itt továbbra is zajlik az élet 😊
Elõszöris Amaro szeretném neked megköszönni az otas küldihez a választ.
Néhány betöltés után rendezõdött a dolog, egyébként tractor beamet énis csak az otas hq - n tudtam venni.
Lenne egy kérdésem.
Amaro oldalán volt egy script aminek segítségével ha egy ellenséges sectorban kiirtottam minden állomást elvileg a sector a tulajdonommá tehetõ, és át tudom nevezni. Ennek mûködési mechanizmusa érdekelne.
Le kell szállnom valahol, és ott bbs en keresztül pénzért tudom megoldani, vagy csak simán a sectorba betelepítek egy állomást és oda leszállva tudom valahol valahogyan megoldani??
Légysz írjatok ha ismeritek a módját.
THX
Ja a magyarítás engem is érdekelne, Mano1 nagyon eltûnt.
Lockheed
RSturret defence script aktív ? ( Ha fönnvan, és a turretek Attack Enemiesre vannak állítva akkor aktív a script és azért rakja föl...) Állítsd Protect Ship -re, vagy none -ra és akkor betudod állítani.

Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide

Annó volt valahol egy táblázat a fegyverek összehasonlitásáról (tûzgyorsaság, ismétlés, hatótáv.. )
Nincs olyanról tudomásotok, amiben bent van már a terran EMP is?

Valaki gyorsan mondja meg pls hogy lehet úgy áttenni egy nagy hajóra sok fegyvert egy TSrõl hogy azt nem pakolja fel magától, mert kezdek nagyon ideges lenni. Visszem a sok fegyvert a Tryhez, AEMP, meg BEMP. Csakhogy amikor átteszem õket felteszi magától. Csak a HUDon tudom feltenni a fegyvereket de ott leszedni nem lehet. Ha a weapons menuben akarom leszedni akkor azonnal visszateszi, ha meg a raktérbõl akarom leszedni akkor is visszateszi. Így csak a véletlen mûve hogy hova kerülnek a fegyverek szóval valami ötlet jól jönne.

erdos
Nekem kifagy az új peccsel a játék :-(

na de most komojan mi a hejzet a magyarositásal.

Már rég kész csak egy globális terrorista csapat ellopta hogy az amerikai nemzetbiztonsági szervezeteket tönkre tegyék.

A mai világban már minden megtörténhet.

A gyár comman consolban meg lehet adni hogy utaljon pénzt egy bizonyos összeg felett, szóval ehhez nem is kell külön script, de visszafele nem tudja.

a magyarositásal mi van?

Gyárból számlára, ill számláról gyárba történõ automatikus pénzutaláshoz milyen Scriptet használtok?

Annó az X2 ben már nagyon szenvedtem, hogy volt vagy 30 gyáram (és ez még nem is sok) és manuálisan dobálhattam oda-vissza a lét.

Aztán találtam egy un. StationAccount nevû scriptet, de az csak annyit tudott, hogy megadtam egy kredithatárt, és ha a gyárban ennél több volt akkor azt automatice utalta a számlámra. de ha a gyárban elfogyott esetleg a pénzmag, a számlámról nem vonta le azt, ami neki kell.
Ez így kompletta a 12 darab Construction Kittel együtt fog belekerülni
48,949,372 kreditbe.
Asszem kezdem érteni...

Mivel nekem csak 1 L-es Szilikonom van egy 55ös kavicson, erre terveztem egy ilyet:

1 * Solar Power Plant XL
5 * Crystal Fab M
3 * Cahoona Bakery L
3 * Cattle Ranch L

így egy 2000 órás szimuláció után is tele van minden ECvel.
Jah és 100milla volt a complex.

Az a Factory Comlex Calculator pont azt csinálja ami neked kell. 😄

Nekem ez a complexem, csinálok majd még egyet, mert 1 este alatt kb. 8 óra 100millát megkeress.

2 * Solar Power Plant XL
11 * Crystal Fab M
5 * Cahoona Bakery L
5 * Cattle Ranch L
2 * Silicon Mine :64,56-os kavicsok

2 Mercury viszi a dolgokat, 16osáron adom csak az ECt, és mindig teli van 500.00ECvel, nem is baj mert így nem áll le a termelés ha elfogyna az EC.

Amaro oldalán mingyá utánanézek valami táblázatnak, (ki mit gyárt és mennyibõl..)
Srácok!

Mi kell egy XL-es SPP akadásmentes ellátásohoz?
Próbálkoztam ezzel a FactoryComplex Calculatorral, de az nem igazán azt csinálja, ami nekem kéne.

Valaki nem tudja hogy lehet venni egy BEMP, és AEMP gyárat, mert dokkolni nem lehet a Terran Shipyardokra, és nem nagyon termelnek a Terran állomások, szóval valami ötlet kéne. De nem szeretnék cheatet használni szóval valami olyan ami a játék határain belül van. 😄

RJoco
Ezt a hajót már én is keérdeztem lejjebb, nekem sem sikerült elfoglalnom.

Warning! Cargo bay open, shields are down!

Jó persze, de mégis csak egy TL, nem lehet egy M2, a többi TLhez képest így is 5x-6x nagyobb a generátora.

Az a hajó elvileg nem küldihez van, csak HCFel lehet elfoglalni, gondolom nem akarták hogy csak úgy elvihetõ legyen. Bár a Xenon Sector önmagában sem veszélytelen. 😄

dimre
Feltehetõ valami küldetéshez van kötve a megszerzése.

dimre
Nekem is tetszik ez a hajó,de ekkora monstrumnál lehetett volna nagyobb a fegyvergenerátor.Az EMP-k,PPC-k,FAA-k kombinációja (össz: 36db)nagyon brutális,csak két sorozat után lezsibbad a 870 MW-os ! generátor.
Mindez ellenére nem kivánom senkinek ellenfélként.
Ami még nagyon tetszik benne, képes pontugrásra, igy sok idõt sporolhatunk vele.

Hiba, vagy valami sztori szál az alábbi?

Elballagtam a Xenon Sector 258-ba, mert ott ácsorog egy Centaury MKI és szerettem volna hazavinni. De nem lehet. Nem "claimelhetõ" valamiért. Tud errõl valaki valamit? Kicsit lelombozó, hogy kicseleztem meg letaroltam egy fél xenon szektor térte és semm...

Ezt nem mondom biztosra, lehet tévedek, de mintha azt olvastam volna hogy a T0k sajna nem mennek, majd a köv patchben. De mentesz egyet aztán sokat nem fogsz veszíteni. 😄