X3 - Reunion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Már csak azért krdem, mert épp most dobtam le egy kristálygyárat, és elrontottam...
Az EC komplexhez kb egy 10 kilóméteres "botraszúr" gyáram lett..
Elég idiótán néz ki.
Komplex építõ script nincsen?

Úgy értem, hogy automatice úgy dobálná le a gyárakat, hogy azok ki is nézzenek valahogy.

Nem mintha a kompexeimet akarnám bámulni naphosszat...
Vonszoljam oda az egész aszteroidát bányástul?

Végül is miért ne...
Tractor Beam, amivel el lehet vonszolni. De én a Faactory Complex Constructort használom amivel lehet mozgatni a gyárakat.

Más...

Én még csak mostan kezdek gyárazgatni, így elég kezdõ vagyok.

Kérdés:

Mivel a szilikon bányámat, ami ellátja szilikonvéförrel az EC komplexemet kb 40 kilóméterre van a komplextõl, (mivel a jobb elérhetõség érdekében az EC komplexet kb 15 km re raktam a kapuhoz).

Szóval hogyan lehet azt megcsinálni, hogy veszek egy TS-t ami csak azt csinálja, hogy a bányába ECt, onnan meg Szilikont szállít az EC komplexbe. onnan megint ECt a bányába, kvázi ingajárat lenne, de így nem kéne 2 TSt venni.

Valahogy asszem ez megoldható, csak nem tudom hogyan.

Apropopó! Van új BonuszPack az egoszoft oldalán...
Híííí de randa lett a kompexem...

Össze,vissza dobáltam egymásra a gyárakat...
De mûxik...

én is kiszállok a vadászommal a periféria legszélére jól 😊

!!! Nem vagyok aláírásra jogosult !!

Az elsõre sajna nincs nagyon megoldás, én ezért használok már csak complexeket mert ott nincs veszteség.

A másodikra nagyon egyszerû a megoldás, navigation menu, ott move to position, és kijelölõd a térkép szélét vagy még tovább, engem még egyszer nem lõttek le így.

Bucser
Ahh nekem alegjobb az amikor 2 universe traderemet itthagytam setazni amíg elmentem helyszínelõket nézni TV-ben. visszajövök és minkettõ meghalt... zsír... reload...

Másik megoldás, hogy én halok meg. (belémjönnek lellõnek változatos helyzetek szoktak lenni de általában csak a fömenüre ébredek már😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Nekem is volt már ilyen. Ez van. 😄

Tegnap reggel otthagytam a gépet hadd SETA-ljon a kereskedõm - igen, még mindig csak egy van <#zavart1> - este mire hazaértem, ~x3.exe kritikus hiba, besz@rt, leáll~ üzenetet fogadott, picit sírtam, aztán elmentem aludni. Azóta sem indítottam el, haragszom rá !

Ahogy magadat is. A szektor nézeten az Ins (ez az alapértelmezett) billentyûvel átváltod a nézetet és a NUM2-NUM8-cal mozgatod fel-le...

Kimaxolod az Argon rangodat, akkor már elég elfogadóak lesznek irányodban. Aztán meg bõszen kereskedésbe fogsz a Terran szektorokban (már ha XTM-el játszol). Ha alap játékkal nyomod, kakor teljesen felesleges foglalkozni velük, mert úgysem léteznek/elérhetõek a Terran szektorok.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Mikor mozgatod a térképen az állomást, egyszerûen válts tengelyt az Insert lenyomásával. Egyébként meg alapból az X és Z amin mozgatsz, az Y amihez váltani kell térkép módban. 😊

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Confederation Galaxy? XPerimental Shuttle?
hol találkozhatok ilyenekkel?
Örömmel olvasom, hogy nem csak én SETA-zok esténként.<#vigyor4> Most már több mint 600 mill Cr-em van, legyártottam 18 Hyperiont, van egy rakás hatalmas komplexem, 4 fullos Galacticám, és írtom a Xenonokat.

Ezért rendszeresítettem egy külön szállítót a csatahajómba és azzal hordom az árút.....Confederation Galaxy-t ajánlom....jó raktér, nagy sebesség és majd minden hajóra tudsz dokkolni...
A kidokkolásssal az a gond, hogy általában az m0 és m1-es hajókkal nem tudsz elindulni. miután startolnál hiába is próbálsz manõverezni az oldalsó,felsõ,alsó fúvókákkal nem tudsz semmiylen irányba mert a hajó alapból bele van szorulva az állomásba és nem mozdul addig amíg vagy az állomás vagy te fel nem robbansz. Az eredmény pedig jelentõs reputációvisszaesés, vagy halál, továbbá egy állomás minusz. Ez bug...... A nagy hajóállomások és eq dokkok azért vannak ellátva külön dokkolási folyosóval a nagy hajókhoz, hogy használjuk...akkor miért nem mûködik rendesen..... A leglaposabb, kiálló alkatrész nélküli csatahjóm is a tetejénél akad fenn az induláskor....
No nem a flakk miatt vágytam rá, azért az sem rossz, dehát ugyi a nosztalgia...
Elfogtam végre egy XPerimental Shuttlét!!!

Igeeeen!

Mióta vágyom már erre!
Elõre lehet rá flakkot rakni.

Hi !
Az Orcával az a gondhogy túl nagy, és amikor kidokkolsz fennakad az állomásokon. Megoldás az hogy az oldalfúvókákkal indulj meg lefelé, és aztán kifelé az állomásról. Úgy mûxik.
Más !
Elvileg a terranoknál (az xtm peccs után) valahol az xtm check status alatti menüvel ellenõrizheted a repud.A fõterran kapun áthaladva már barátságos népekre lelsz, és a megszokott módon tudod növelni a repud.
Zombye !
Amikor ki akarod telepíteni a gyárat megjelenik a szektortérkép és az insertet megnyomva vált z tengely nézetbe. Ezalatt joystickkal tudod változtatni a helyedet, és pozícióba állhatsz hogy a numerikus számokkal pontossan be tudd forgatni a gyárad mikozben nézed a sematikus ábráját a képernyõn. Elvileg minden irányba mozgathatod, forgathatod az építményt.
Kérdésem volna !
Valaki dolgozott már ezzel a machine shoppal??
Saját hq ra lehet rakni, vagy csak eq dokkra, és hogyan kell csinálni a dolgait??
Hogy installáljátok, és honnan éritek el a menüjét??
Elõre is thx !
Amaro
Nem tudom, hogy áll a mano féle magyarítás, elég nagy a csend. Azonban Kockáspiton bejelentkezett az XTM fordítóirodájában, õ viszont elég régi motoros az X univerzumban, tehát van rá esély. Aki érez kedvet és tehetséget, sõt, ideje is van rá, kérem segítsen neki.

Link a jelentkezéshez.

Hogyan lehet Gyárakat a kitelepítéskor a "Z" tengejen mozgatni?

Ez egy jó kérdés.
Nem vagyok benne biztos, hogy ha az argon rangom a plafonon van, attól a terránok is szeretnek.

Én egyébként a Gonerekkel vagyok így. Pedig nekik adakozok mint a katonatiszt, és mégse nõl a rangom.

Konkrétan ott vettem (Ianamas Zura)
Nem is robbantam, de ez a távirányítós bevásárlás úgy tûnik mûxik.

Birk@
Kicsit beporosodtak az emlékeim 😊 Tudna vki segíteni abban, hogy terranokkal hogyan növeljem a repumat? 😄 kicsit mérgesek perpill és lövésem sincs mit lehetne csinálni. Vagyg náluk nem is lehet?

Birkus Maximus

Teladinál 1millával olcsobb az SPP, és talán nem robbansz.

Asszem ebbõl távirányítós vásárlás lessz.
Érdekes, de annál bosszantóbb problémába ütköztem.

Elkezdtem összerakni elsõ "szuper EC kompexemet", ami jelen állapotban 1 XLes SPPt, és 2 db Crystal fabot foglal magába. Light of Hartba dokkoltam a shypyardon, hogy vegyek még 2 darb crystal fabot, és minden kidokkolásnál azonnal felrobban az orkám...

Mozdulni nem tudok.
Nem mintha akarnék, mert ugye jumpolnék, de gyakorlatilag azonnal robbanás az undocknak.

5let?
Egyszerû elindulsz valami nagyobb hajóval a kapu felé, és amikor már írja hogy N vagy nem tudom melyik kapu az akkor oda ugrasz, aztán meg megfordulsz azt kész. Vagy egy Arrowal is meg lehet nézni, 1000m/s a sebb, de ha valami neked megy azonnal véged mert nincs valami nagy pajzs rajta. 😄

Én is SETAzok minden este, nem kell izgulni.

Jójó, de hogy jutok el odáig, ha kilõnek a nem baráti terranok?
A gépi SPP-k sem termelnek kristály nélkül semmit. Tényleg...

to SaGa: akkor mégegyszer. nem mindegy.az elsõdleges nyersanyag az mindenféleképpen kell hozzá (abból állítják elõ). a másodlagos viszont nem kell hozzá, csak gyorsítja a gyártást.
a gépi SPP-knek nem kell kristály az EC gyártáshoz, neked, nekünk viszont kell.
pfuu. Márpedig SETA-ztam egész éjjel, és most is úgy hagytam ott a gépet 😊
Kereskedõm felszaladt 10-s szintre, de egyelõre még mindig sector trade-el, mert nem tudtam szerezni rá 25-s pajzsokat, addig nem eresztem neki a felderített Galaxysba, még kilövik szegényt 😊
(580k crditet gyûjtött össze az éjjel)

A repu nem esik, csak a harci és a trading skill.

erdos
Ha setázol egy helyben akkor a repud minden fajnál szépen esni kezd asszem. Még nem próbáltam de ezt mondták nálam okosabbak.

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

Jól...

Mégegyszer: Az SPP csak kristályt használ alapanyagnak. Nélküle nem termel. Innen kezdve mindegy.

Addig nincs home base...

Lockheed
Beteg állat! 😊 LOL! Aham, jólgondolot barátom! Sector és Universe Trader megy magától. Néha-néha megakad, ha pl megtámadják, vagy nekem már volt olyan, hogy nemtudott (??? akkor sem értettem) venni/eladni valamit de minden esetben küld üzit.

Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide

khm... a sector trade megy magától ? Nincs semmi leOKznivaló közben ?
Teszem azt en most elmegyek sörözni - mert elmegyek ha addig élek is - a játék futik, a pénz gyûlik ....
Gondolom én, de vajon jól ???? 😊

Ha átmész a Heretic kapun ott már csak XTMes Terran szektrorok vannak.

És ez az XTM féle, melyik szektorban érhetõ el?
to Saga:
nem mindegy, hogy esõdleges vagy másodlagos. az elsõdleges feltétlenül kell a gyártáshoz, a másodlagos viszont nem annyira fontos (csak a gyártást gyorsítja).
Terran nem egyenlõ Heretics End, itt sosem lesznek barátságosak. Lényegében 2 terran faj van, az egyik az ESféle, senkit nem engednek a kapuhoz, de meg lehet oldani a másik az XTM terranok, õk már jobban szeretik a népeket.

Én a Csuhásoknál szeretnék kicsit jobb színben feltûnni, de hiába adakozok nekik, nem nõ a rangom...

5let?
kellene egy x3 rövidítések - x3 normál név kéziszótár 😊

Nekem az APSG is beválik rakéták ellen. Szegény ember vízzel fõz alapon... :-))
Terranokkal hogy lehet haverkodni?
Bemegyek Heretics Endbe és lõnek rám. Nem túl jól kezdõdik...