X3 - Reunion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mercuryra nem megy rá.

Argon Mercurym van

A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3

A Mobile Drilling Systemet hogyan tudtátok felrakni Paranid Demeterre, v. Mercuryra? Én sehova sem tudom telepíteni..

RJoco
Mercury, de én is a Paranid Demetert használom.

Warning! Cargo bay open, shields are down!

de pl. Paranid Demeter (XTMes hajó),Teladi Vulture,stb.

Argon Centaur? M6-os ûrhajók? TS osztályúakra nem lehet ilyesmit felrakni?

pl. Argon Centaur.

Hello, tud valaki segíteni? Vettem 1 Ore Collectort, 1 Mineral Scannert, + 1 Mobile Drilling Systemet, mer' bányászni akartam, de a Mobile Drilling Systemet nem tudom fel szerelni TS osztályú szállítóhajókra.... Próbált már valaki ilyesmit? Mire lehet ezeket felszerelni?

Érdekes. Talán a vid kártya driver nem jó vagy nem tudom.

RJoco
Igen, én is ismerek több ilyet is, csak gondoltam ha már a játékba berakták...

Képmentegetéshez sajnos nincs ötletem, nem szoktam képeket elmentegetni.
Elvileg van valami program aminek megadsz egy HotKey-t, és szépen lementegeti neked az épp aktuális képernyõt, de hogy hogy híjják azt sajnos nem tudom.

Én most épp azzal vacakolok, hogy a már megépólt ECKomplexum 1-t szépen átrendezzem Ezzel a "kompexBildingIzével".

Így most kvázi mással nem is foglalkozom ajátékban.

Nosztalgiáznék az X-Behynd The Frontierrel, de sajnos nem tudom honnan beszerezni.

RJoco
Print Src gomb megnyomásával. Többet is. De nem lesznek jók. Persze, ha kilépek és elindítom a Paintet ott beillesztés, akkor van egy jó képem. De nem akarok mindig kilépegetni, ezért van Print Src gomb.

mano1b
igen éncsinalom de most szunetel mert melozok de SZTAMAS MAR CSINAJA Õ IS EZEN DOLGOZIK EZEREL.

google a te barátod is nem csak az enyém, elsõ találat: http://www.irfanview.com/

azt honnan tölthetném le?

Mivel mented le?

RJoco
És ha lementem a képeket és nagy kékséget találok a kép helyett akkor mi a gond?

pl. infraview

mijen programmal lehet megnézni a lementett képeket?

Hát mostanában nem volt valami sok írás. 😄

nem voltatok termelékenyek - itt - a hétvégén 😊

!!! Nem vagyok aláírásra jogosult !!

dronkZero
Köszönöm!

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Köszi

mijen programmal lehet megnézni a lementett képeket?

Ezt a linket már ajánlottam, érdemes néha átnézni:
Community Script & Mod Download Library for X3

dronkZero
Helló! Tudtok nekem egy linket adni, ahol tömegével találom az X3 modokat? Keresgéltem már egy csomót, nem nagyon találom õket... Estleg van jó script pack, amiben jól össze van gyûjtve a dolog?

Volt egy olyan is, nem tudjátok a nevét? Pilótákat lehetett venni a hajókhoz, tapasztalatot gyûjtöttek, késõbb nagyobb hajóba lehetett rakni õket...

Illetve... A régi 1.x modok, scriptek mûködnek a 2.02vel?

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

RJoco
A magyarosítás készül, olvass lejjebb mert keresnek fordítókat.

RJoco
Köszi SaGa!

Emperors
Hella.
Nekem lenne egy olyan kérdésem,h még régebben láttam valmit arrol h lesz magyarositás,vagy valaki csinál,és h van e a játékhoz magyarositás vhol? köszi.

Csak hibák léteznek.Ha valami működik, akkor hibás a hiba.

egyetlen kérdésem lenne van olyan Script amivel könyen lehet kezelni a flotát gondolok itt a csoportokra bontásra. Fõleg katonai érdekelne. A segítséget elõre is köszi.

Dokkolt hajó menüjében az Állomás beállítása pontban le tudod rakni...

Igen, van ilyen. A SETA elég nagy számítási igényû cucc, így beszaggat a program, emiatt vannak a megtorpanások, meg a rossz automata irányítás. Vedd vissza a SETA szorzót 6-ra (vagy amennyire kell) és megszünik...

RJoco
Aha, így már értem. Köszi!

És az EnergyCellt hogy tudom berakni a gyáramba? A hozzárendelt hajóról leszedi amit hoz, de én is vittem neki.

Ez már megint értelmetlen lett kicsit, nah mind1 😄

Akkor ellenségesek, csak nem tudnak veled golalkozni. Akkor van hogy mindig ismétlik magukat ha a közben mentél be a kapuba miközben mondták.

RJoco
A sztoriban kaptam egy bányát. Vittem neki energy cellt, de nem tudom átrakni. Valaki segítsen legyenszíves!

Végigvittem a sztorit. Heretics Endbe bemegyek és nem ellenségesek. Viszont van ott kb öt Kha'ak Scout meg egy Figther amit egynéhány terran meg egyéb és unknown hajó lõ. A pajzsukat leszedik, de a hullt nem tudják. Nekem sem ment és ráadásúl a mod miatt erõteljesen belassúl, beszaggatt a játék. Bementem a terranokhoz és két ipse egyfolytában dumál. Nem is tudják végigmondani, olyan gyorsan ismétlik magukat.
Valakinek hasonló tapasztalata vagy ötlete?

RJoco
Nálatok is elõfordúlt már, hogy egy hajót követésre állítottatok és SETA-ra kapcsoltatok idõnként megállt a követõ? Ha elhagyom a sectort vagy kikapcsolom a SETAt, akkor ismét elkezd követni. Ha én követek valakit, akkor is van hogy lemaradok 1-2 km-re. Persze csak ha automatán követem.

<#nevetes1>

a papagájom éjjel uis kint repked a lakásban...
betanítom menteni 😊

Asszem Free Salvage van. Menteni persze kézzel kell...

"Autosave in ûr" típusú pakk nincs? ??
Legyen már ! 😊

Ezzel:
Cargo Delivery Softver

Két + parancs lesz a trade menuben:
- One way cargo delivery
- Two way cargo delivery

A bonusz packban lévõ Commoditi Lodcgistics MK2 szoftverrel meg tudod oldani. Nem kell állomáshoz rendelni, akkor tud ingajáratozni (external commodity). Állomáshoz rendelve (MK1 szoftverrel) csak olyan cuccot hurcol, amit a Home base gyárt. Igaz, magasabb szinten több gyáradból is képes összeszedni és több helyre vinni, de oda-vissza sajnos nem...

köcce.
Tessék parancsolni...

Faactory Complex Constructorts 3.12

Használjuk egészséggel.
Persze, itt leszedhetõ.

esetleg 1 linket kaphatunk?
Jó cucc, fel lehet bontani a gyárakat, és akkor úgy lehet rendezni ahogy az ember szeretné, és közben nézheti is.

Elnézést!

Már vizsgálat tárgyává tettem ezt a Faactory Complex Constructorts-t.