X3 - Reunion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na ez jó ötlet, csak már azóta mást csinálok, ha legközelebb bejön a köldi kipróbálom :-)) Köszi!!
milyen hajókat akarsz letölteni?
Amaro oldalán van 1 pár.
egyébként meg itt még találsz párat:http://www.xpluginmanager.co.uk/.
értelemszerûen a ship link alatt.
Nem, maga a hajó lényegében egy kapu. Szóval 2 kell egy összekötéshez.

Drága, hát még szép. Jó hogy nem már egy trabantért lehet kapukat nyitogatni, ez nem olyan egyszerû. Aki kapuzni akar annak legyenek már complexei meg ilyenek. Nem drága az. 😄

lécives adjátok már meg nekem azokat az oldal cimeket ahonnan az x ship hez tudok hajokat letölteni elöre is köszi szépen

Az a Terran M8 nem azt csinálja, hogy ledob egy kpaut, meg utána ahova akarom egy másikat és összekötõdik a két gét?

Mer így azért elég drága a cucc.
A Terranoknak van jumpgate hajója, veszel 2õt és már kész is a saját járatod. Persze lehet többet is csinálni.

Törölt felhasználó
Köszi! NNah, ettõl féltem... Sajna kimentett állásom nincs... még a "buster-es" idõszakban történt az eset... jó régen... Már rég Centaurral irtom a népet.<#wink>

Esetleg van más ötlete valakinek?

L
Valahol, valamikor olvastam egy scriptrõl, aminek segítségével kapukat lehet telepíteni szektorokba. Ez a script nagyon érdekelne. Amennyiben valaki tudja hol lelhetem föl, lécci segiccsen 😊.
Jah !
Találtam lenn a bal alsó csücsökben egy gyönyörû, zephrain (mint a Star Trekben a Zephrain Kohren) névre halgató szektort 12x yiel silicon aszteroidával, és nemegy 60 yield fölötti ore, ill sil kaviccsal. Ide telepedtem be, és kalóz szektor révén gátlás mélkül a megfelelõ script segítségével a Magyar Birodalom részévé fogom tenni.
Most 4 bányát vontattam egymáshoz (2x sil L, 2x Ore L), és 7 cattle ranch L, 7 cah bakery L, 12 cryst. fab M, 2 XL spp, 2x M spp, 2 Tel. foundry, 1 Sojafarm, 1 soyery, 1 25mw pajzsgyár, 1 Adv. sat. fact. 1 wheet farm, 1 rimes factory, 1 Lasertow factory, 1 Space Aquarium L, 1 Rast refinery L, 1 Chip Plant, 1 Comp. Plant, 1 Quantum Tube Fact., 6 GPPC Fact. !!!!!!
De lehet hogy még valamit kihagytam. Nagyon termel....
Ajánlom a területet jószívvel bárkinek, de csak 1 kapun át közelíthetõ meg.
Nos én azt tudom javasolni hogy keress egy hajót ami tud gppckkel lövöldözni, elég gyors, és sebességgel menj a khaak dest. felé!
Kb 7 kilcsirõl már lõhetsz, 3.2 kilcsirõl már az õ lövései is eltalálnak téged. Szal ebben az intervallumban kell trükközni.
Xeonok ellen a javaslat, bújj egy j vagy k hasa alá, várd meg míg széttrancsírozzák, és van egy script amivel 3 km közelségbõl a szabadon lebegõ cuccokat be tudod szippantani a raktérbe. Ezzel felkapod a cuccait (ha jó helyen mentettél, addíg töltöd vissza amíg megfelelõ mennyiségû gppct dobál el) és ugrás eladni. Egy szektorban 301 millió !!! creditet szedtem így össze.
szerintem töltsd vissza ha van mentésed.
Hi !
Én szerény voltam, és vettem egy nagyhalom lézertornyot, 125 mj pajzsokkal, és miután kiütöttem a xeonokat is, és csak egy q maradt akit elcsaltam, amíg elért lenyomtam a megfelelõ helyre a towereket.
Szép látvány volt. Kicsit rásegítettem, és pusztultak a khaaksik. 😊
Én meg most kezdek ismerkedni a terranokkal, akarok venni 1-2 ts-t és szektor traderezek majd velük, hogy jó legyen az ismertségem.

Jaja, én mindig a végére hagyom a K-t, mert a hasa alatt jól el lehet bújni.
Sajnos a Khaak destroyer ellen még nem találtam jó taktikát.
Fuho! Nem tudjuk hogy áll a magyarítás...egyelõre kénytelen leszel fejleszteni az angol tudásodat.....
Egy ideig hanyagoltam az X3-at, így meglehetõsen az elején tartok a Terran kezdõ karakterrel. Felfedezem az univerzumot, meg kiderítem, meddig mehetek a nem emberi fajoknál. A boronok már beengednek mindenhova, a többiek még nem. Ami érdekes, hogy a Teladik eladtak Police Licencet az elsõ szóra, de a belsõ szektoraikban még lõnek rám, hajókat sem tudok tõlük venni...

Tegnap besétáltam az egyik Xenon szektorba az ott ácsorgó elhagyott M3-asért. Aztán le kellett nyomni egy K-t, egy J-t, és egy P-t és egy LX-et. A Thor viszonylag könnyedén vette a dolgot. A J-t meg a K-t meglehetõsen sokáig kellett sorozni, de a hasuk alá tapadva nem voltak túl veszélyesek...

Törölt felhasználó
Sziasztok!

Már jáccogatom egy ideje az X3-al - naggggyyon teccik - és találkoztam valamivel, amit még nem olvastam a fórumon. Lécci segítsetek!

1: a 6. küldinél járok, ott is ahol is 10000Cr értékû számítógép alkatrészt kellene elvinnem a Bala Gi's Joy szektor Quantum tube fab-jába... Nos, az a gáz, hogy ez a gyár ellenségesen viselkedik... piros, és természetesen nem enged dokkolni... korábban levadásztam egy-két kalózt a szektorban, és valószínûleg eltaláltam a bázist is... Ez egy boron bázis, és alapértelmezésben a boronoknál elég jó a reputációm. Nem tudok elnézést kérni... Csak ennyit: hol a shipyard, hol az EQ dokk, és add meg magad! Mit tegyek?

2: több olyan szektor is van, ahol csak lebeg az ûrben egy-egy Mercury... mintha elhagyott lenne, de nem az, mert VAN benne pilóta! Viszont beszélgetni nem todok vele... Ez valami bug? vagy egy szkript teszi?

Köszi elõre is a válaszaitokat!😊

L

Na vazze, ilyen flottákkal könnyû!!
Én 1 mambával meg 1 Otas Custodiannal próbálkoztam.
Az Otas nagyon szívós, csak hát M8...
Akkor próbálkozom késõbb, ha lesz pár Titánom.
Abból kéne nekem is 1.
Már gyártom rá a BEMP csuzlikat.

Én meg egy Terran Try vel, én nyertem. 😄

3 titan, 1 panther, 1 hiperion, 1 khaak destroyer :-))

Én 3 Galacticával.
<#vigyor4>

Leviathan küldiben a Xenonokat a K-val meg a 2 Q-val megcsináltam, de mikor beugrik még 3 Khaak Korvett meg 1 Destroyer kíséretével, akkor beadtam a kulcsot.
Ötlet a megvalósításra? :-)) Ti hogy csináltátok?
Sziasztok elnézést de lenne egy kérdésem a magyarosítás hogy áll?

nekem ijen hajum van tejesen felszerekve

Szép flotta!Gratula!
Én most komplex építkezésben vagyok, elég sok zsé kell hozzá, meg ilyen dolgok is elõfordulnak:
dimre
Itt is nyári szünet van ? A fan-osok kivételével.
Pár darab kép a honvágy miatt.
Centaur MkI
A természet lágy ölén
Lenyügözõ méret
Mercury dock Galleon
Osprey MkIII

X universe Home, sweet home

Lehet hogy Stand Alone, vagyis nem kell hozzá az eredeti.

Elméletileg nem szabadna mennie, mert ez az XBF kiegészítõje volt annó.

De mingyá megnézem, mert szeget ütöttél a fejembe...
ácsi, nem megy at X-Tension az XTBF nélkül? Nekem ment, én azt se tudom milyen az xtbf?

nekem nulla az orosz tudásom. Onnan látom, hogy amikor az egérrel rállok a linkre alul a státusz sorban kiirja a filnevet.
Az elsõ 2 patch, a 3. pedig a progi.

Sajnos orosz tudásom meglehetõsen gyér...
Csak a demókat láttma, meg a peccseket.
Ha fen van a teljes, megkérlek másold be lécci a linkjét!

Az X-Tension megvan (mellesleg tõlet kaptam meg...)
Dehát ugye XBF nélkül nem nagyon megy.
dartonita
Thx!

RJoco
Van valami hotkeyes script lejjebb, én még nem próbáltam.
A scriptek nálam nem okoztak fennakadást, sztem nálad sem fognak.
Én egyszerre raktam fel az összeset, amit egykor leszedtem.

Warning! Cargo bay open, shields are down!

RJoco
Köszi Saga és Saga Jr!

dartonita
Sziasztok!
Meg par kezdoknek valo tanacs kene.
A 2.0-as verziom van fent.

-Van e valami hotkey arra hogy a droneokat kiengedjem a gepbol,vagy csak a pilot menubol tudom kezzel?
-Melyik scripteket erdemes felpakolni,es okozhat e konfliktust az eddig elert eredmenyekkel,jatekkal?(A fene akarja ujra az elso hetet vegigszenvedni)

Eddig 4-5 UT,es 2 gyar termeli a penzt ami lassan eleg lesz egy SPP-re.
Station maintain-rol olvastam,es product finder-rol.

Persze, ugyanis az i billentyû az adott típus általános információt adja meg. Ebbe a felszereltség amit az S, M és L kategória jelöl, nem tartozik bele.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Felszereltség. Az S-ben 1 db 1 MJ pajzs van, az L-ben meg 5 db 25-ös. Pl...

RJoco
Mit jelent a hajógyáraknál a kisebb hajók mögött az S,M,L betû?
Az i betû megnyomásával mindnél ugyanazokat a paramétereket kapom.
Árban persze nem mindegy.

dartonita
Paranidoknal szoktam zsakmanyolni a demetert,az kilove.De talaltam cloudbase southeast-ben,a medium gyarban 😄

Koszikoszi!

Spliteknél

Paranid szektorokat tudom ajánlani 25MJ-os pajzsok tekintetében. Elég sok gyáruk is van.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

dartonita
Szervusztok!

En nemreg kezdtem el ezzel a jatekkal jatszani,az x beyond utan gondoltam megnezem.Haat elso latasra szerelem 😄

Egy kerdes
25mj-es shieldet hol a bubanatban tudok venni?Boron es Argon teruleteken nincs,penzem sem hogy felhuzzak egy gyarat.(vegre sikerult elkapnom egy nova-t,nembannam ha a csigabiga speed mellett legalabb eros vedelme lenne)
Ha esetleg vki tudja,megkernem hogy ossza meg velem.Koszi.

Ha még nosztalgiázni akarsz:
X-Beyond The Frontier letöltés
<#integet2>

én inkább az autómata bányászást választottam(éppen ezért).
van 1 miner script, ami lehetõvé teszi, hogy miután szétlövöd a roidot a mobile drilling-el, utána a felfegyverzett hajóid maguktól bányásszák a roid megmaradt darabjait.
RJoco
1 órányi bányászással (Silicon, legmagasabb áron eladva) kb. annyi pénzt szedek össze mintha 30 percig kereskednék.

Ok, kösz, mindjárt utánanézek

A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3

RJoco
Én összeszedtem az elhagyottat. XTM-ben van egy.
Danna's Chance (4,6) -50,88; 5,68; 4,56

Mobil drilling factoryba vagy mi a neve.

Teladi, Spit, Paranid TSekre.

Hol lehet az Equipment dokkokon kívûl vásárolni Mobil drilling systemet?

Akkor mire lehet telepíteni?