X3 - Reunion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Not Weaken.... Weeeaken"
Bemész a renccerbe, és elindulsz a kapu síkjára merõlegessen rögtön a kaputól, és fölfelé. Mész - mész mendegélsz, és eccercsak ott lessz egyedül, árván. Csak rád vár.
mert velem versenyzett..akor rosszat néztem eddig...nem a kapu mellet találtad?+3 arrow röpköd mellette
muszáj legyöznöm a fickót? én 175-el megyek õ meg 600+al!
Nem akarok igaztalant állítani, de talán kb 6001 hozzászólásban (50 oldallal ez elõtt) SaGaJr állította amit most én, és sajna igaza volt.
Ha jól emléxem pont fordított volt a felállás.... 😮)
1 db alfa emitter szétkap egy sziklát, 2-3 másodperc alatt, amire nem sok egyéb ágyú képes...
Felraktam a gyármozgató scriptet, és eltûnt az 1. gkyonom a hajómról. Mielõtt bárki ilyet tenne, javaslom erre gondoljon. Sajnos akármennyi mentést vittem elõre, seholsem volt többé.
Az a baj, hogy a harci egységek gyártásához mindenütt hiányoznak a kézifegyverek, azok nélkül meg nem gyártanak semmit. Ilyeneket meg nem láttam sehol. Ha egyáltalán létezhet ilyen gyár, akkor az Ashley's XXL Fab mod-ban felrakott hajógyárakban talán vehetõ...
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Magam is találtam egy halommal ebbõl a cuccból, de még nem jöttem rá mi a fenére való.
Talán valaki rájött már hogy lessz e ennek szerepe a játékban.
Azonban lehett venni hull repair kitteket is BBS en. 100 db olyan 150 - 200 e cr között van. No ebbõl rakjatok eladandó hajóra... 10 db nagyjából 1 millával növeli a hajó értékét.
Találkozott már valaki avval a problémával hogy megtalálta a mariner, a cyborg, és egyéb katonai egységeket gyártó gyárat, csak lehetetlen volt belõlle venni, mert nem volt termelés??
BSG-nek utánanézek Amaro oldalán.
A kyon emitter nagyon hasznos kis kütyü. Kissé ugyan rövid a lõtávja, de nagyon pontos, szinte alig eszik enegriát (AKE legalábbis alig eszik valamit), ha több is van belõle akkor príma támadófegyver maximum M6-os gépig. Ja és a létezõ legjobb rakétaelhárító rendszer. 😊
A beta variáns már nagyobb energiaigényû, meszebbre lõ és bátran lehet vele nekimenni nagyobb vasaknak is. M6-os gépeket 2-4 db már pár másodperces fröccsökkel kinyír. TL is hullik, de az M2-M1 gépek is megérzik a cirógatását. Mondjuk ezen gépek ellen igazán a Gamma Kyon Emitter lenne a nagyon hatékony, de az meg csak Khaak nagy hajókon van.
BSG hajók meg külön scriptként kerülnek be a játékba, nem tartalmazza õket az XTM sem. Ha kell róluk adat az mindig megtalálható abban a script csomagban ami tartalmazza a gépeket. Szerintem mindegyik variánsa túl brutális ezen hajóknak. Hiába no, a fanok már csak iylen tápolósak. 😉
Minden fejlõdési stádiumban vannak olyan szektorok és ellenfelek, akiket le lehet gyõzni és van sikerélmény.
Az elején a Busterrel ha kilõttem egy Novát, majd kiugrottam a bõrömbõl, most meg Xenon J, Q, K ellen küzdök az Otas-szal.
Közben meg fejlesztjük a kereskedelmet.
A kódokkal meg nem az a baj, hogy léteznek, hanem az, hogy használod õket. Ne használd és nem fogja legyengíteni a játékot...
Valaki küldjön esetleg egy linket. THNX!
Nekem egyébként az Unknown Object, 90 %-ban Firestorm Torpedo. Kalózok dobálgatják ki. Lassan milliomos leszek belõle, mert van vagy 30 db. :-)
Tegnap vettem egy Marauder-t, felpakoltam rán 4 db B és 4 db A Kyon Emittert, amit kidobált egy corvette. Ma kipróbálom kísérõnek.
Érdemes használni a Kyon emittereket?
Az Argonoknál a Nova az M3-as, a Boronoknál a Barracuda, Paranidoknál a Perseus, Teladiknál pedig a Falcon.
Mindegyik hajó másban jó igazán.
A sztoriban valami 400 körüli sebességû hajót kapsz hogy versenyez a 800 és 1000-es sebességûekkel szemben. Nos õk nagyon elhúznak az elején, aztán jól ki is sodródnak a sebességük miatt és a visszakanyarodások miatt egy csomó idõt veszítenek, lazán lehagyhatóak ezáltal.
A Terran fegyverek is ide tartoznak.
Simán ki lehet lõni megfelelõ távolságról, ha megtalálod és ráállsz. Csak keresni kell. Ha nem szúrod ki és megközelíted, neked annyi.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
Elhullatott 290 Shivan Dragon Scales cuccot. Bedokkoltom Argon Prime-ban a Shipyard-ra, hogy eladom öreg Buster-em, meg frissen talált Discoverer-em. És akkor a meglepi. A Demeter 509 millát ér! Mivaaaan? Kérdem én. Megpakoltam a Buster-t 108 db-bal, a Discoverer-t 40-el. Most a Buster ér 693 millát, a Discover 1 milliárd 847 millát. Nemkizárt hogy bug, mert az OTAS-on a Marine-kat 50 milláért árúlják. De akkor is eladom õket. Sirály, erre vártam!!<#vigyor2>#vigyor2>
A színe kék, amikor elfoglalod zöld lesz.
Én nem versenyeztem a sztori elött csak a sztoriban.
Ugye nem ül benne pilóta? Mert ha igen, akkor nem az a hajó.
Esetleg még az lehet, hogy bug.
A Starburst egy hajó. -1,13; 36,18; 43,29 (x;y;z) koordinátákon találod. Csak el kell foglalni. Közel mész hozzá, majd kiszálsz (Ctrl+E), még közelebb mész kb 20-40 méter. "i" betû és Claim. És már zöld is.
És a Mamba Raider-ért ajánlatos Starburst-tel menni, mert nem csak aknásítva van a környék, de tele van kalózzal is.
Mamba a LooManckStrat's Legacy kalózszektorban van. És asszem a Boronoknál is kapható. Ha fenn van az XTM, akkor az N kapunál repülj be. Ha nincs, akkor mindenképp az y sík mentén repülj alá. Ugyanis körbe van aknázva. Ajánlatos a Starburst-tel menni, mert tuninggal 1140-et megy. Freedom's Reach-ban találod.
A bombával kapcsolatban: betölteném az elõzõ mentett állást. Bár én ilyennel még nem találkoztam. Illetve ajánlom a Hull Repair Technology scriptet. De a cucc is 110eCr és a Hull Repair Kit se túl olcsó, csak állomásokon a hírekben jutsz hozzá és azt sem mindig. De szerintem nagyon megéri. Hajóról hajóra lehet rakni.
Az elhagyott dolgokról készítettem egy listát, melyet lejjebb megtalálsz. Valaki ezt át is alakított excelbe, én pdf-ben csináltam. Megjegyezném egy-két hajó nincs az univerzumban, ami a listában. De lehet hogy ez nálam csak bug.
(x2-t imádtam míg véletlen nem akadtam kódokra és onnantól nudli volt az egész és dobtam -bár x2-nek sok hibája volt- ...ez a legnagyobb bajom ha kódot találok...gothic3 fan voltam nagyon imádtam míg nem volt egy bug benne amiáltal minden végtelenszer használhattam és ezért dobtam)