X3 - Reunion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Not Weaken.... Weeeaken"
L
Akkor asszem ez az egy kerülte el a figyelmemet :D
Köszi!
Csak hibák léteznek.Ha valami működik, akkor hibás a hiba.
L
Én aszittem h csak megveszem azt hip hop javit automatkusan :D
Akkor veszek egy pár oan kitet.
Azt megtudom valahol nézni h a rangok h vannak,hogy mi után mi következik? vagy valahol nincs ez leirva?nemtudjátok?
Hogyan kérdezem meg, hogy mennyiért szállít? Nekem csak 3 választási lehetõségem van, amikor beszélgetek a kapitánnyal:
1.: hol van x szektor( ez a sztorivonal következõ állomása)
2.: hol a legközelebbi kikötõ
3.: hol a legközelebbi EQ dokk
Ha nem a kapitánnyal beszélek, hanem a navigátorral vagy egyéb, a hajón lévõ emberkével, akkor ugyanez, + egy 4. lehetõség: add meg magad...
Egyébként alapból milyen kevés fegyver van egy mammuton... 2 Appc, 2 Ahept, 2 Bpac, és 2 nnememléxemmmilyen... jah, és 4 fighterdrone...
L
Nem csinál semmitsem a hull rep, hanem mint már említették kell venni BBS en repair kitet. Van egy sérült hajód, rárakod a boron szoftvert, meg a kiteket, és a spec. menüben kiadod a parancsot. Ekkor leáll a gép, minden más funkciót felfüggeszt, és elkezd javítódni. A javítás mértéke, és a repair kittek felhasználása a hajó méretétõl függ. Minnél nagyobb a javítandó hajó, annál tovább tart a javítás, és annál több kell a kitbõl.
Amennyiben rajta hagysz a hajón a repair kitekbõl, eladáskor több mint 100x áron adod a kiteket (nálam legalábbis). Elõfordulnak olyan küldetések a BBS en hogy egy kalóz vagánykodik rabolt hajókkal, és x millát kapsz ha levadászod. No ekkor lehet nagyot kaszálni. Kilövöd a kíséretet, ha szerencséd van abban volt a célszemély is, és a nagyhajót Otas HCF el viszonylag könnyen el lehet foglalni. Ha benne van a figura akkor eladod valamelyik shipyardon, miután hull rep volt, és megkapod az árát, meg a fejpénzt, ha nem volt benne a célszemély, van egy nagy hajód, ami álltalában mammouth, vagy más TL, és még a reputációd is növekszik. Úgy jutsz argon, vagy más faj nagyhajójihoz közel ingyé :O) hogy még te is leszel a jófiú.
Van egy olyan érzésem, hogy ha sokat kiirtok, akkor egy idõ után olyan szektorokban is megjelennek, ahol addig nem nagyon, de vannak bennük hajóim, vagy állomásaim, de ez tényleg csak egy megérzés, semmi konkrétumot nem tudok rá adni...
Nem fogsz minden szektorban találni ilyen gépet. Elsõsorban az adott szektorcsoport központjában szoktak tanyázni ezek a hajók ha éppen nem valakinek szállítanak. Ha másutt bukkansz rájuk és éppen haladnak, akkor bizony foglaltak már egy melóra.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Viszont úgylátszik nálam más lehet a hiba... Ugyanis az a nyavalyás mammuth töküres - leszkenneltem - és mégsem tudom felbérelni... egyszerûen nincs olyan szöveg a kiválaszthatók között, hogy "szállíccsál má' nekem, mer' építkezni akarok". Kingdom End-ben viszont - mint rájöttem - nincs is TL (egy bazinagy roncsot hittem annak)... pedig shipyard van... és ráadásul nem is tudok leszállni az ottani shipyardon... elfogadja a parancsot, de ha 15km-en belülre érek, akkor az autopilot lelessítja a gépet, és csak köröz a kikötõ köröl a gépem... Paranid Prime-ban viszont fel tudom bérelni a TL-t... csak vissza kell töltenem egy mentett állást, mert a 4. küldi körül ugye egy "kicsit" visszaesik a reputáció náluk...
Szerintetek mi a fene lehet??? Kipróbáltam egy nyúgémmel is, custom módban... ott rögtön fel udom bérelni a mammutot...<#nemtudom>#nemtudom>
L
The Matrix has you...
Sõt tudtam dokkolni kalozbázison is pedig ellenségek vagyunk :DD
Elöször is köszi az elözö válaszokt(tom kicsit késve :D)
Ha megvettem ezt a Hull repair nemtommit kicsit drágán :D akkor ennek nem kéne javitani a hullt? me se automatikusan nem csinál semmit,se ha a hajo "konzoljába" ahol pl meg lehet adni a hajonak h menj ide és dokkolj,repülj át a szektoron...(bocs nemtom megfogalmazni :D) nah szal itt is van egy pár menû és az egyiken belül is ott van h hull(valami) és rányomok és akkor mondja h accepted vagy hasonlo! várok, de nemcsinál semmit...hogy lehet javitani akkor,vagy mennyit kell várni?:D
Szerencsém volt, épp volt egy nem elfoglalt Mammuth Argon Prime-ban. Elõször felbéreltem, majd külön ki kellett adni neki, hogy dokkoljon a Shipyardon. Aztán megvettem a bányákat és ismét parancsot kellett neki adnom. A Fallow me-ra elment az ellenkezõ irányba. Kiadtam neki, hogy menjen egy pontra egy szektorban. Odaugrottam, seta és elég hamar jött is.
Ore Belt-ben kiraktam a Silicont egy 64-es kavicsra, az Oret egy 51-esre. Vagy fordítva?...
Warning! Cargo bay open, shields are down!
Az egy nagyon kellemes hardver...
5 Km - n bellül vagy a célhoz, megnyomod a gyorsbillentyûjét, és voala.. már be is vagy dokkolva.
Nem kel 5 km nél közelebb menni, végigvárni a manõvereket, stb
Hátránya hogy csak abban a gépben mûxik amelyikben a játékos ül, hiába teszed rá más hajókra, az autopilóta nem fogja használni.
Ellenben nagyon hasznos amikor üldöznek, vagy más akar elõtted bedokkolni, és eladni, vagy felvenni cuccost amivel le, ill felveri az árakat. Paranid termék.
Ha Kingdom End-ben felbérelek egy Boron TL-t, az fog nekem Argon Prime-i kikötõbõl fuvarozni? Vagy ez egy hülye 5let? Lehet ilyet egyáltalán?
L
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
L
L
Ha még csak most akarod felbérelni, 7 km-nél közelebb kell menni. Ha már felbérelted, elég, ha azonos szektorban vagy vele...
Lenne egy gondom... Mér' nem tudom rávenni az Argon Prine Mammutját, hogy "ugyanmá' szállítsál már nekem egy kicsit". Olvastam korábbi hozzászólásokban, hogy biztos küldetésen van, és azért nem tudom ezt lebeszélni a kapitánnyal. Viszont ez a Mammut látszólag nem csinál semmit, egy kapu felé sem tart határozott céllal... csak köröz a szektorban feles sebességgel... Vagy csak türelmetlen vagyok, és tényleg megy valahová?<#vigyor3>#vigyor3>
Szerintetek?
L
Szóval vegyél mineral scanner-t és nézegessed meg vele az aszteroidákat. Válassz ki egy magas yield értékû Silicon aszteroidát és oda telepítsd a bányát.
azért kössz