X3 - Reunion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Not Weaken.... Weeeaken"
és mire jó az a HQ? úgy tudom kereskedni nem lehet vele ...vagy fogalmam sincs ...leírnátok?
végre mûködik a station manager 😄 wow
Warning! Cargo bay open, shields are down!
A tárgyak felszedéséhez nem kell lassan menni, de még jobb, ha megveszed a Special Command szoftvert, abban van "Collect Ware", illetve "Collect Wares in Sector" parancsm at szépen felszedi a cuccokat, még SETA módban is...
melyik is az a fegyver amelyik ilyen hullámokat bocsát ki egy tölcsér formában? szerintem azt kimondottan kha'ak custer ellen találták ki!
még 1 trükk: ha már közel vagy a célhelyhez akkornyomj "t"-és autómatikusan keresni kezdi az elõtted álló tárgyat...szép lassan körbefordulsz és elõbb-vagy utóbb beméri neked! ha fölveszed menny max 10-el mert különben nekimész és még a hajót is sebzi!
Magamtól nem sok mindenre jöttem rá a játékban.
Amikor állítom a num.pad gombjaival a kivánt koordinátákat, látom is az aktuális "értéket"?
!!! Nem vagyok aláírásra jogosult !!
bár az se jobb mikor az autopilóta nekivisz egy aszteroidának! 😞 -bár ez csak kisebb halyókkal szokott megesni
amúgy nem említettem a mellette álló novát!!!! a buster pörget a nova meg bezúz AHEPT-el meg rakétákkal
Köcce erre még nem gondoltam.
Alíg bírom kivárni hogy kipróbáljam.
A fegyverek melletti csíkok arra jók, hogy csoportosíthasd õket. Amelyik "világít", az az adott gombra (1-4) aktív lesz, így lehet a felszerelt fegyverekbõl pl kissebb romboló erejû csoportot csinálni, egy billentyû megnyomásával.
Az áthúzott fegyver azt jelenti, hogy abba a pozícióbba (fegyverállványra) nem szerelhetõ fel.
Command menü, Navigation menü, move to position (ahogy írtad is), majd bejön az univerzumtérkép. Kiválasztod a kívánt szektort, és a szektortérképen a numerikus számokkal beállítod a pozíciót.
Vagyis : jobb kéznél a számok : 8(z koordináta fel), 2(z koordináta le), 4(x koordináta balra), 6(x koordináta jobbra), nyomsz egy insert - et, vált a térkép függõleges nézetbe. 8(y koordináta fel), 2(y koordináta le), 4(x koordináta balra), 6(x koordináta jobbra).
Ezek sorrendben egymás alatt a térképen a számsorok :
x koordináta pozíció
y koordináta pozíció
z Koordináta pozíció
Amikor megkapod pl BBS en a számokat, ezek egymás után, és Méterben!!! vannak megadva (x számsor, y számsor, z számsor). Osztod ezerrel azokat a számokat, és megkapod a km - t ahova igazítanod kell. A listádon valószínûleg km ben van megadva, azaz ezt nem kell visszaszámolnod.
Ezután meg is untam a keresgélést 😊
És egy kérdés:
move to position pontosan hogy mûködik? nem lehet távolságot megadni? Ill. km-ben koordinátát? Úgy repültem, h. folyamatosan figyelve a - sector map - helyzetemet, klikkelgettem a térképen, hogy hova haladjon a hajó.
szóval kerestem pl a <0,0,40>0,0,40> pontot.:
induló helyzetem az egyik kapu volt: kb <7.8 , 10 , -38>7.8 , 10 , -38>
- X-tengely mentén haladtam minusz irányba, kb nullára beállva INsert-tel váltottam Y-tengelyre, majd ott is utaztam kb 0-ra.
Majd inster, Z-tengelyen utaztam 80 km-t plussz irányba. Korrigálások után ottvoltam a <200m,100m,50m>200m,100m,50m> helyen, egy patrol hajót, és egy mûholdat láttam összesen ... világvége 😊
Ott egy aranyos hajó helyett a végtelen ûr várt.
<#confused>#confused><#wow2>#wow2><#wow1>#wow1>
Ennyi
Kellene 1 kis help attól aki tudja hogyan kell vásárolni az argon mammouthból lett traning shippbõl harcosokat.
Nem találtam olyan funkciót amivel vásárolhattam volna. Leszállni nem tudok rajta semmiféle járgánnyal, még discoverrel sem. Elfoglalni nem tudtam mert valami 2700 harcos volt rajta, és elég jól harcoltak....
Ellenben eléggé kéne a szállítmánya, szal hálás lennék ha valaki elárulná hogyan lehet felvásárolni róla a katonákat.
Fúú bocsi hogy ilyen késõn reagálok, de volt 1 kis dolgom a napokban.
Szal, ha odamész 8 kilcsin bellûlre a szállítóhoz, comm. csatornát nyitsz, és a kapitánnyal beszélsz, az alábbi lehetõségek jönnek le :
1. Want you to transport something
2. Way to nearest shipyard
3. Way to nearest equipment dock
Itt az 1. wálasztod ki, erre közli az árat
Következõkben mondod hogy elfogadod, vagy túl drága.
Amennyiben elfogadod, újra commcsati, kapitány, és megjelennek a kibõvült lehetõségek. Mikor a nemet választod, újra végig kell zongorázni az egészet.
Elvileg ha a kapitánnyal beszélve nem ezek a lehetõségek jönnek le, akkor vagy közölte hogy feladatot lát el, vagy nem a megfelelõ hajónál próbálkoztál, vagy van egy olyan bugod amirõl még nem hallottam.
csak tipp. engem még csak egyszer forgattak meg, akkor elég hamar abbahagytam a pörgést és utána figyeltem, hogy ne találjon el.
ez a szar CIG túl erõs lett sztem! oké hogy 1 M5/M4-est elkap,najó még egy M3-t is ,de hogy egy M6-os 500 tonnás gépet bepörget...ráadásul egy m5-ös kikerüli a lövéseket de egy M6 túl lomha hozzá váááááááááááá! agyvérzés.......
lényeg az hogy véégülis nem rossz ,bár nem is egy csoda eddig...jó a palyzsa de nagyon lomha és ha valaki megtámad egy C.I.G.-el akkor kakit se ér! engem pl egy buster lõtt le meg 1 nova...igaz csak 3 rakéta után tudták leszedni a pajzsom! ---rakéta--- télleg ezzel meg tudom magam védeni C.I.G. ellen😄
amúgy az a fegyver melletti fegyver az azt jelenti hogy ha van üres helyed akkor oda berakhatod ,mert épp nincs még sehova berakva...ha át van húzva akkor meg már be van rakva valahova
Asszem fegyvert nem tudtam rátenni és igy már nem is kellett 😄
Am itt a fegyver meletti fegyver és az melett az az áthuzott fegyver ezek mit jelenteken?vagy minek vagy igy?😄
sWbFII: 5 helyett nem arra 4 kis csikra gondolsz? vagy én gondolok roszra?😄
Csak hibák léteznek.Ha valami működik, akkor hibás a hiba.
<#wilting>#wilting>
Jajam,tudom h vaannak elszorva hajok, a Starburster már megvan vagyis csak volt egy darabig,me kelett a lové és eladtam 😄D
Én az alap hajoval szoktam nekiesni a kaloz-fleeteknek,álltalában van benne egy nova is,nem nehéz legyõzni "annyira" 😄 álltalában a végére hagyom,mert ha meglövöm bepöccen kicsit és ugy nemmoka ha vannak még mellette,ugy könnyen kicsinálnak 😄
Jah értem,köszi.
Akkor még növelgetem a reput.
Jah és láttam ma egy hospital ship-et. igaz nemsok idõm volt megnézni me a kapubol kijövet elgázolt egy másik hajo xDDD
Ezekkel lehet valamit kezdeni vagy csak ugy vannak?
A bírtokolt hajókra mondom, h. elõrébb jársz jól <#crazya>#crazya>
Amúgy Te késõbb kezdted a game-t, és jóval elõrébb jársz mint én. <#wave>#wave><#worship>#worship>
Hamarosan látható lesz.Szerintem jópofa.
No de,ért valaki rajtam kívül még a Flash-hez?Mert vóna egy kérdésem.
Gothic kimaradt, Battlefield 2 pedig nem megy hálóba nálam...ööö 😊)
CoD2-õzök mostanában, ott lehet összefutottunk már, bár nem ezen a néven játszom, hanem Waffen SS Peterson-ként.
on:
The Matrix has you...
Ezeknél nem jelzi ki külön, hogy nem veheted meg, hisz megveszed a kissebb felszereltségût, ráteszed, amit lehet és máris ott az L verzió (általában a pajzsokban van eltérés az eyes verziók között), így nem lenne értelme bepirosítani, inkább azt jelzi ki, hogy (neked) most nincs...
pl nova, mamba
Térkép
ezen a táblázaton rajta van! van ennél sokkal jobb térkép is de azt nem tudom honnan lehet leszedni!
Mamba Raider: LooManckStrat's Legacy (10,9) X=-17km Y=0km Z=0km
ez egy hasznos halyó! m3-mas , van rajta 4 AHEPT (alpha high energy plasma thrower) de vigyázz a beszerzésnél ,mert kalóz szektorban van és ments elõtte,mert a hajó körbe van aknázva! csak alulról közelíthetõ meg!
érdemes staburstel menni amit itt találsz: (7,4) freedom reach -rögtön ha belépsz a szektorba fölfelé kell menned sokáig és ott lessz 1 üres (MX sebesség 1160m/s)
sok szerencsét
ezeket csak azért tudom ,mert épp most mondták el a többiek nekem is!
-kössz srácok-
Nem,egyenlõre mégcsak nekem kéne egy darab,arra még gyüjtenem kell hogy legyen egy kisebb vadászflottám vagy valami😄
Egy oan hajot akarok amit nem kap szét pár telitalálatos lövéssel egy kaloz nova, meg az erõsõsebb hajok se elsõre szedik szét 😄
de ha úgy is csak 1-et veszsel akkor sztem simán jó az "s"-es és majd szép lassan feltuningolod! az L-es csak annyiban más hogy van neki komoly fegyvere és erõs palyzsa is....de nem tart sokáig beszerezni! ha viszont pl 10 vadász kéne akkor vegyél L-est mert egyessével nehéz felszerelni!
M6-os ról véleménye valakinek...?
Vagy inkább vegyek egy M3-ast?
Jah és nálatok is van oan hogyha bemegyek egy shipyard-ra és ott vannak a hajotípusok(S M L nemtom joe a sorrend)😄 h a 3 közül csak egy kapható, a legolcsobb,me a töbibbõl nincs egy darab se...?