X3 - Reunion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ja, Ghinn Escape(7), Earth(5), Proxima Centauri(4) és Wastelands(4).
Még tartaléknak is maradt.
Még tartaléknak is maradt.
össze tudtál szedni 13 darabot?
nálam eddig max. 7 db volt, amit össze tudtam kaparni.
nálam eddig max. 7 db volt, amit össze tudtam kaparni.
Apropó lézertornyok!
Az egyik kalózszektor kapuja mellé leraktam 13 db-ot.
Igaz volt vagy 2 milka, de fél óránként annyi cuccot szedek össze, hogy egy kanyar 1-1,5 milkót ér. Idõnként pótolom õket :-)
Észrevehetõen kevesebb a kalóz <#vigyor1>#vigyor1>
Az egyik kalózszektor kapuja mellé leraktam 13 db-ot.
Igaz volt vagy 2 milka, de fél óránként annyi cuccot szedek össze, hogy egy kanyar 1-1,5 milkót ér. Idõnként pótolom õket :-)
Észrevehetõen kevesebb a kalóz <#vigyor1>#vigyor1>
Két torony megoldotta ideiglenesen a gondom. igaz az egyiket leszedték, de legalább a bányáim egyenlõre megmaradnak. És szép lassan a felmentõsereg elpusztítja a maradékot.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
Ore Belt-be jó bányát rakni!
Jelenleg csak 5 Kha'ak Cluster van a szektorban. És elég nagyok! Buster-rel nem sokra megyek velük.
Lézer tornyok mennyire jók ellenük?
Milyen messze rakjam õket egymástól?
Jelenleg csak 5 Kha'ak Cluster van a szektorban. És elég nagyok! Buster-rel nem sokra megyek velük.
Lézer tornyok mennyire jók ellenük?
Milyen messze rakjam õket egymástól?
nekem kb 6.ra sikerül! alámentem és nagyon óvatosan átszálltam -> visszamentem le! ekkor a starburstnek kiadtam hogy kövessen és semmi gáz nem volt....csak aztán rögtön megtámadott 3 kalóz😞
"Not Weaken.... Weeeaken"
Vágül nekem is sikerült megcsinálni. Én vettem a feladathoz egy Boron Octopust 80.000 ért a közeli Lucky planetsben, mert jól tudtam hogy a számítógép nem fogja tudni kihozni sértetlenül az aknamezõrõl a gépet, miután én leléptem a Mambával. Berepültem, átszálltam leléptem a mambával. Az Octopus meg fel is robbant annak rendje és módja szerint kifeléjövet, amikor a gép irányította. Nembaj, 80.000 pénz jó ár egy M3-as hajóért! :-)
Én mindig átszálltam rá. Eddig a Starburst-tel mentem. Bár most lehet, hogy mással fogok.
Ha XTM fenn van csak add ki a parancsot, hogy dokkoljon a nyugati szektor egyik bázisán. Te meg vidd a Mambát. Nagyon jó hajó az osztályában.
Kalózokat messze kerüld, míg nincs felszerelve.
Ha XTM fenn van csak add ki a parancsot, hogy dokkoljon a nyugati szektor egyik bázisán. Te meg vidd a Mambát. Nagyon jó hajó az osztályában.
Kalózokat messze kerüld, míg nincs felszerelve.
Hella.
Huh ma jo napot zártam,elfoglaltam egy kaloz nova-t (L) 😄DD asszem feltuningolom 😄
Am azt a mambát nehéz kihozni abbol a kaloz szektorbol :S
Ti h hoztátok ki,me én kiprobáltam azt mikor eltávolodok töle biztonságosan messzebb és akkor mondom neki h kövessen,de belement az aknába... vagy átszáltatok és ugy hozátátok ki?
Huh ma jo napot zártam,elfoglaltam egy kaloz nova-t (L) 😄DD asszem feltuningolom 😄
Am azt a mambát nehéz kihozni abbol a kaloz szektorbol :S
Ti h hoztátok ki,me én kiprobáltam azt mikor eltávolodok töle biztonságosan messzebb és akkor mondom neki h kövessen,de belement az aknába... vagy átszáltatok és ugy hozátátok ki?
Csak hibák léteznek.Ha valami működik, akkor hibás a hiba.
Nemegészen. A Triplex scannerrel felszerelt hajó észlelni tudja az aknákat, de lehet, ha felrobbantasz egyet robban a többi is és annyi a hajónak is.
Ahogy átjössz a kapun elmész Y tengely mentén le. Alárepülsz (én úgy 17km-rel voltam alatta), majd egyenes vonalban fel. Full sebességgel is mehetsz, nincs akna. A hajót arra viszed ki, amerrõl érte mentél. Én kb. 5km távból attam ki a parancsot a másiknak, hogy kövessen, nem akartam, hogy ráfusson az aknamezõre.
Ha van XTM, akkor a W kapun kell berepülni, és egyenesen felé. Arra sincs akna, csak sokkal több kalóz <#vigyor4>#vigyor4>
Ahogy átjössz a kapun elmész Y tengely mentén le. Alárepülsz (én úgy 17km-rel voltam alatta), majd egyenes vonalban fel. Full sebességgel is mehetsz, nincs akna. A hajót arra viszed ki, amerrõl érte mentél. Én kb. 5km távból attam ki a parancsot a másiknak, hogy kövessen, nem akartam, hogy ráfusson az aknamezõre.
Ha van XTM, akkor a W kapun kell berepülni, és egyenesen felé. Arra sincs akna, csak sokkal több kalóz <#vigyor4>#vigyor4>
Csak annyi a különbség, hogy Amaro írásával ellentétben bármilyen mozgás beindítja az aknákat, sebességtõl függetlenül.
Szal a WASD-vel való oldalazgatás nem a lassú szkafanderrepülés nem megoldás, el kell kerülni az aknákat, az ugye meg a vakszerencsén múlik.
Szal a WASD-vel való oldalazgatás nem a lassú szkafanderrepülés nem megoldás, el kell kerülni az aknákat, az ugye meg a vakszerencsén múlik.
Visszaolvastam, a kérdés tárgytalan. Aknák, ahogy sejtettem.
Van egy kérdésem:
Van ugyebár a megszerezhetõ, üresen álló hajók között egy M3-as hajó, egy Pirate szektorban áll, nyilvánvaló helyen, egy csomó, gyanúsan sûrû aszteroida között. A gondom az, hogy hiába közelítem meg, anélkül hogy ütköznék bármivel is, a hajóm felrobban. Ha mégis sikerül átülnöm bele, és elindulok, az a hajó is feltrobban. Pedig látszólag egyik se ütközik neki semminek! Mi ez tehát? Aknamezõ? Ha igen, hogy tudom észlelni és kiiktatni az aknákat?
Vagy ez egyfajta csali, amit a kalózok állítottak ide?
A LooManckStrat's Legacy rendszerben álló Mamva Raiderrõl van szó.
Van ugyebár a megszerezhetõ, üresen álló hajók között egy M3-as hajó, egy Pirate szektorban áll, nyilvánvaló helyen, egy csomó, gyanúsan sûrû aszteroida között. A gondom az, hogy hiába közelítem meg, anélkül hogy ütköznék bármivel is, a hajóm felrobban. Ha mégis sikerül átülnöm bele, és elindulok, az a hajó is feltrobban. Pedig látszólag egyik se ütközik neki semminek! Mi ez tehát? Aknamezõ? Ha igen, hogy tudom észlelni és kiiktatni az aknákat?
Vagy ez egyfajta csali, amit a kalózok állítottak ide?
A LooManckStrat's Legacy rendszerben álló Mamva Raiderrõl van szó.
amióta van station manager ,nem az igazi a termelés ,ugyanis ha jól láttam a station manager nem használja a jumpdrive-ot! pedig anélkül lókaki az egész!
A gép akkor lõ lassabban, ha a laser generátor nem bírja tölteni úgy a fegyvereket, mint ahogy fogy a pufferbõl.
Nekem ez a tapasztalatom.
Nekem ez a tapasztalatom.
Ez ugyanaz...
Katonák: OTAS HCF-be bepakolod õket és ha közel mész már leszedett pajzsú hajóhoz, akkor átrakod õket rá és elfoglalják Neked.
Asszem ez a lényeg.
Katonák: OTAS HCF-be bepakolod õket és ha közel mész már leszedett pajzsú hajóhoz, akkor átrakod õket rá és elfoglalják Neked.
Asszem ez a lényeg.
<...> ez viszont nálatok hogy van? nagyon kéne hogy rá valami válasz...tenx
Nálad termelnek a kiképzõközpontok? Hogy érted ezt el? Nálam minden alapanyaguk megvan, mégsem csinálnak semmit. Kivéve az OTAS HQ-t.
Ja és UT: Universe Trader
ST: Sector Trader
Ez még régebbrõl kimaradt. :-)
ST: Sector Trader
Ez még régebbrõl kimaradt. :-)
HQ: 1. Be tudsz dokkolni TL, M1,M2,M8,M7 hajókkal.
2. Tudsz javítani hajót.
3. Tudsz szétszedni hajót, amit utána gyárthatsz (bár a nyersanyagot neked kell hordani)
4. Tudsz festeni hajót.
5. Tudsz mindenfélét raktározni(pajzs,fegyver ,nyersanyag)
2. Tudsz javítani hajót.
3. Tudsz szétszedni hajót, amit utána gyárthatsz (bár a nyersanyagot neked kell hordani)
4. Tudsz festeni hajót.
5. Tudsz mindenfélét raktározni(pajzs,fegyver ,nyersanyag)
A Property Options részében mást is ki lehet kapcsolni, hogy nem mutassa.
Hasznos, amikor már van egypár hajód meg állomásod.
Hasznos, amikor már van egypár hajód meg állomásod.
Amit "láttál már" a szektorban, illetve ami közben bekerül a scannered hatósugarába. Van egy olyan parancs is, ami felderíti a szektort. Meg kell venni az Explorer szoftvert, és ha elindítod a hajót vele, végigjárja az összes aszteroidát, közben meg észreveszed, amiket szétszórtak és elég közel jutsz hozzájuk...
a hajómon lévõ lõtornyok(vagy minek hívjam) elég lassan lõnek! ha én irányítom ,akkor sokkal gyorsabban tudok vele lõni! a gép által vezérelt hajók is gyorsan lõnek! hogy lehet beállítani ogy ne kelljen 5 másodperces szüneteket várnom míg lõ egy újabbat a BHEPT-el?(kicsit túloztam)
dokkolj egy equipment dokknál! és ha van akkor mázlid,ha nincs akkor....
nézd meg a térképen amit felraktam ,hogy hol lehet venni
nézd meg a térképen amit felraktam ,hogy hol lehet venni
Újabb kérdés...
Beruháztam egy Cerberusra, de ezzel a benga nagy teknõvel nem lehet sehova szinte dokkolni.😞 Épp azzal kínlódok, hogy a fenébe kerüljön rá a hajóra a 3db 1GJ-os pajzs. A cerberussal nem tudok dokkolnia gyárban, Van ugyan egy Reaper is a cerberushoz rendelve, de azzal meg nem lehet elhozni az XL-es méretû pajzsot😞
Van valami ésszerû megoldás, azon kívûl, hogy hozzak a galaxis másik végébõl egy TS-t, ami megveszi a pajzsot, és onnan áttranszportálom?
Beruháztam egy Cerberusra, de ezzel a benga nagy teknõvel nem lehet sehova szinte dokkolni.😞 Épp azzal kínlódok, hogy a fenébe kerüljön rá a hajóra a 3db 1GJ-os pajzs. A cerberussal nem tudok dokkolnia gyárban, Van ugyan egy Reaper is a cerberushoz rendelve, de azzal meg nem lehet elhozni az XL-es méretû pajzsot😞
Van valami ésszerû megoldás, azon kívûl, hogy hozzak a galaxis másik végébõl egy TS-t, ami megveszi a pajzsot, és onnan áttranszportálom?
Köszi,kiprószálom!
Köszi!
Van rá megoldás:
Hátul a beállításoknál ki kell kapcsolni, hogy a satelliteket mutassa.
Hátul a beállításoknál ki kell kapcsolni, hogy a satelliteket mutassa.
Erõsen zavar egy dolgog. Amikor az "r" lenyomására megjelenik a vagyonom, sehogy se tudom kiiktatni, hogy a rengeteg mûholdat is mutassa.
Van 10db UT, amiket rendszeresen ellenõrizni kell, de mire a 100db mûhold között megtalálom õket lemegy a nap.
Létezik erre valami megoldás?
Van 10db UT, amiket rendszeresen ellenõrizni kell, de mire a 100db mûhold között megtalálom õket lemegy a nap.
Létezik erre valami megoldás?
Ha bekonfigolod egy billentyûre, akkor sokkal gyorsabban benn leszel és nem fenyeget az a veszély, hogy nekimész az állomásnak.
Arra is nagyon jó, hogy beelõzz egy másik transportot nehogy elhappolja a jó üzletet. Mint lejebb vagyon írva.
Arra is nagyon jó, hogy beelõzz egy másik transportot nehogy elhappolja a jó üzletet. Mint lejebb vagyon írva.
Térképezõ program Na! Ezt tessék használni és akkor minden megvan/meglesz! Egyetlen dolgot nem írki: a rejtett konténereket😞 de azon kívü minden rajta van...tanulmányozd kicsit)
transporter device: cloudbase south west-> goner temple ->it tudod megvenni
amaro oldalán a leírásoknál legalul van leírás a tipusokról!
transporter device- ha jól tudom ezzel tudsz dolgokat küldeni
a docking computer hasznos ...fõként nagy hajóknál,akik nehezen dokkolnak! hogyan? így: 5km-en belül kijelölöd az ûrbázist -> "i"gomb -> "dock" és már bent is vagy! nem kell keringeni
transporter device- ha jól tudom ezzel tudsz dolgokat küldeni
a docking computer hasznos ...fõként nagy hajóknál,akik nehezen dokkolnak! hogyan? így: 5km-en belül kijelölöd az ûrbázist -> "i"gomb -> "dock" és már bent is vagy! nem kell keringeni
Ja, és meg egy dolog: Mire jó a docking computer?
(Merthogy megfigyeléseim szerint a hajók ilyen nélkül is tudnak dokkolni robotpilótával)
Ma is találtam az ûrben egy hajót bármiféle navigation software nélkül, és mégis gond nélkül átküldhettem dokkolni két szektorral arrébb.<#confused>#confused>
(Merthogy megfigyeléseim szerint a hajók ilyen nélkül is tudnak dokkolni robotpilótával)
Ma is találtam az ûrben egy hajót bármiféle navigation software nélkül, és mégis gond nélkül átküldhettem dokkolni két szektorral arrébb.<#confused>#confused>
Két kérdés:
1:Merre találom azt a cuccot, amivel távolról át tudok árut és magát a pilótát teleportálni más, közelben lévõ hajókra? Régebben amikor játszotam, volt ilyen. Szal hogy hívják és merre van.
2:Tudtok e olyan weboldalt mondani, amin az X3 egyes hajóiról van leírás, olyan, mint Amaro X3 oldalán az M2-M1rõl, csak a többirõl.
Ugyanúgy nemtaláltam sehol olyan oldalt, ahol a játékban szereplõ hajókat képekrõl csodálhatnám meg.
1:Merre találom azt a cuccot, amivel távolról át tudok árut és magát a pilótát teleportálni más, közelben lévõ hajókra? Régebben amikor játszotam, volt ilyen. Szal hogy hívják és merre van.
2:Tudtok e olyan weboldalt mondani, amin az X3 egyes hajóiról van leírás, olyan, mint Amaro X3 oldalán az M2-M1rõl, csak a többirõl.
Ugyanúgy nemtaláltam sehol olyan oldalt, ahol a játékban szereplõ hajókat képekrõl csodálhatnám meg.
a 2 BPAC a vadászok ellen akarna lenni....de kétlem hogy lenne valami értelme!
feltuningoltam a centauromat 9BHEAPT 2BPAC 😄 ekkora tûzerõvel könnyedén elbánok 1 mamuttal 3sorozat és bumm!
én a,b,gppc gyárat vennék vagy a,bhept-et. Ezek szinte minden hajóra kellenek és bármelyik eq-ban eladható. Ezek közül is a gppc-t és bhept-et.
ha aszteroida közelében van, akkor nem. csak köröz, de nem tud elég közel menni, hogy felszedje