X3 - Reunion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hi!
Megvolt az elsõ komolyabb hajó elfogásom. Megszereztem egy Yaki Akuma-t. Csak a rajta lévõ fegyverekért 30mill cr-t kaptam, a hajóért csak 18-at <#vigyor4> mert a hullja kicsit amortizálódott. De mióta van HCF-em azóta Xenon Q-t nem látok sehol.

2 hajót már találtam el is adtam õket de a CIG-eket nem akarja megtalálni a radar lehet hogy triplex scanner kéne?
már kétszer is odamentem benéztem az aszteridákhoz is de sehol semmi<#conf>

Megnézem, köszönöm !

!!! Nem vagyok aláírásra jogosult !!

Azt hittem észre sem vettétek, 1 napig csend volt 😊
Most bezzeg, van aki szid, van akinek a papné 😊
Pont 3 éves az én fiam is, de nincs itthon így tudtam keresni nektek ilyen nénit !
Akinek tényleg bántotta az ... a mindegy mijét, attól bocs! 😊

sWbFII
És licitálni nem lehetne rá?! legyen a kezdõösszeg : 100.000 credit

ki ajánl 200.000 creditet?

"Not Weaken.... Weeeaken"

sWbFII
A szép új korvettemet átnevezem "döngetõ"-re!

Ja, szerepel, csak mivel te mostanában nem játszottál, ezért a többiek leköröztek és õk láthatják. Ha kipucolod a Khaak szektorokat õ a fõnyeremény.
Ja és a fiam 3,5 éves, õ is rácuppant a képernyõre.<#beka2>
Nem is tudtam...a néni is a játékban szerepel? <#vigyor>

Szerintem ez nem a station manager. Hanem a commercial agent script. Annak aki nem ismeri: a Bonus Pack része ez is. Kicsit idegenkedtem tõle, de megéri felrakni. A commercial agent tényleg használja a jumpdrive-ot, a leírt feltételek esetén. Terran szektorokban lévõ gyárakhoz nagyon ajánlott.
Bányászhajókat a hajógyárakban vehetsz. Tulajdonképpen bármelyik TS, amelyikre raksz ore collectort, megteszi. Jól jön egy Automata bányász script is. Ha felraktad, kell a hajóra mineral scanner, ore collector és a special command szoftver. Meg a trading soft 1 és 2, meg egy trading system extension. Meg amit akarsz. Fegyver nem kell...

Ha raksz a hajóra moil drilling systemet, akkor nekiugrik az aszteroidáknak is, ha nem, akkor a kissebb sziklákat szedegeti össze...

sWbFII
nem akarok összeveszni kalóztársaimmal! még a végén nem másolnák nekem le az X4-et ha majd megjelenne 😞
most még békésen élgedélek a kalózok mellet! néha még köszönnek is nekem a plazmaágyúikkal!
najó télleg nagy a béke és nem akarok örökharagot...de mondd csak ! kitiltottak már valamelyik kalózbázisról?

sWbFII
ugyan má! nekem is a többiek mondták!

sWbFII
<#ejnye1><#ejnye1><#ejnye1>jajjmááá! komolyan mondom ...olyan vagy mint a 10 éves kisfiú aki elõször látott ilyet! 😞 ez egy X3 oldal ember!!! az ilyeneket bannolni kéne!az emberiség szégyene ! hihetelen egyesek miket néznek!

(najó,megbocsátok ha privátban küldesz még arról a szõkérõl! 😉<#finom><#nyes>)

Amaro
Melyikre gondoltál?
(Legközelebb figyelmeztetést szúrj be, ha ilyen linket nyomsz X3 fórumba.
"Jó csaj ez a szõke" - három éves fiam, mellettem a monitorra meredve)

1000 köszönet mindkettõtöknek

RJoco
Amaro oldalán fenn vannak a táblázatok, hogy hol, mit érdemes összeszedni.
Én is csináltam egy teljeset az XTM elhagyatott dolgairól.
Szal, jó szedegetést!

Warning! Cargo bay open, shields are down!

RJoco
A CIG-ekkel sokat össze lehet szedni. Darabja 450kCr körül van. Általában kettesével vannak, de van ahol 3 ill. 4 van. Én 5 gyárat vettem, egy complex construktion HUB-ot és 3 Construction Kit-et.
Ha van Hull Repair script fenn, akkor 1 Repair Kit 94400 Cr-t ér, ha rárakod a hajóra és úgy adod el. Ezzel is sokat lehet keresni, 300kCr örül van 60-80 darab.

majdnem jó lett, szóval, Borg, ... ezeket érdemes osszeszedni, köszönd sWbFII-nak, Õ nyomta be az infót

Ship coordinates
Ship Name Sector x y z
Toucan Hauler Menelaus' Frontier 43 -7 35
Iguana Vanguard Family Whi 0 0 40
Harrier Sentinel The Vault -25 -10 -14
Falcon Sentinel Unknown Sector -20 3 2
Buzzard Hauler Family Tkr -35 -7 -10
Buster Sentinel Akeela's Beacon 30 -10 -30
Buster Sentinel Treasure Chest 0 50 0
Scorpion Raider Xenon Sector 101 0 0 80
Mamba Raider LooManckStrat's Legacy -17 0 0
Nova Unknown Sector -12 1 -19
Mako Raider Depths Of Silence 1 -3 38
Pericles Vanguard Unknown Sector -10 10 10

Hi!
2.szorra sikerült feltennem az xtm-em
már 3.szorra kezdem ujra egyszer elrontottam a telepítést
most kicsit gyorsabban akarok pénzt szerezni
valaki tudna írni dolgokat amit fel lehet szedni aztán eladni?
csak hogy kb merre van melyik rendszer meg melyik kaputól merre
induljak?
thx

2 lehetõség van:
1. Alapból minden elsõ vagy második szektorban a Xenon szektortól a trading Station-ön, de ez elég lassan ismétlõdik.
2. Xenon Migration Scripttel, gyorsabban.
Ilyen xenon küldiket hol lehet felvenni?
Kalózok csak space weedet meg fuelt szoktak néha hátrahagyni. Kiugrani egyszer se volt idejük. :-)

aham... akkor néhány kérdés:
- mik a bányászhajók?
- hol vehetek olyat?
- milyen sof-k, egyebek kellenek rájuk, h. automatikusan tegyék a dolgukat?
- szerintetek is jól néz ki?
<#beka3><#taps>

Érdekesség...
Amikor a Balga Gó küldit csináltam, és leszállt a bérelt mamuszom a kingdom endi barkácsmûhelyben, még el kellett intéznem néhány rosszfiút a Boron reputációm miatt. No ekkor lõttem magamnak egy mamuszt, amit eladtam, és vettem egy Orcát (csak mert annyira tetszik..).
Közöltem a Kingdomi mamusszal hogy legyen nyúlcipõ, és tipli melegebb éghajlatra, majd beálltam az Orcával, meg a kívánt ásványokkal, és ígyis megkaptam a hq t az orcába.
Sajna a terminátor 620000 es típusokat magam sem tudom felvásárolni, mert nálam sem termel, de nem nagyon trükköztem egyéb elfoglaltság miatt vele.
Majd próbálkozom, és ha megoldódott mindenképpen leírom hogyan.
Hi !
Szerintem várj pár tízpercet, aztán ha kiállnak a gyárból, már dokkolhatsz is. Szerintem érdemes a gépedre rádobni egy paranid - docking computert, és nincs több körözgetés...
Esetleg egy másik hajóval más szektorból dokkoltasd be a hajódat.
700K-t egy automata bányász hajó összeszed egy fél óra alatt...

Hasznája a Station Manager a jumpdriveot, csak van nki 2 feltétele:
1: megfelelõ szintû pióta a hajón
2: elegendõ EC a bázison.

A pilóta fejlõdik magától, hamar elkezd ugrálni...

Az oké hogy veszek, mentek, visszatöltök, megint veszek, de ez sem tûnik túl hatékonynak. Meg ezzel kiborgokhoz nem jutottam hozzá, csak kukoricás nyulakhoz. És egyszerûen idegesít, hogy nem termelnek a gyárak, pedig fullon vannak nyersanyagilag. Nálad megy bennük a termelés?
Törölt felhasználó
Helló!

Segíccsetek lécci! Mér' nem tudok leszállni a Kingdom End-ben lévõ Shipyardon? Autodokkolást elfogadja, de nem száll le a hajó... csak köröz a gyár körül... Egy hajó sincs dokkolva a hajógyárban, reputációm jó, ha beszélek a gyárral, valami olyasmit mond, hogy jelenleg nem lehetségas a dokkolás. Bala Gi küldetéshez nagyon le kéne ott szállnom... Szerintetek? Megint fogtam egy bogarat?

L
Tegnap vállaltam el Xenon küldit 1 J, meg vagy 15 kisebb hajó és kaptam érte 9 milkát.
Közbe bejött a szektorba egy másik J, ami meg eldobott 10 GPPC-t, amit ha eladnék megint 9milkó. Igaz Egy fullos Titannal ez meg sem kottyant.
Harccal! Az jól jövedelmez. Lõjj ki pár kalózt, ezek eldobálnak Unknown objecteket. Ezeket felkapod. Eleve 80K-t kapsz 1-ért, de jobb hasznát veszed, ha valamelyik Xenon küldit elvállalod és kilõsz jó messzirõl 1 K-t 1 db ilyennel. Ha te lõtted ki kapásból 6 milka 1 db K. J-ért 9 milkát ad, de az nehezebb, mert elugrál.
Csak annyira, ha belépek egy szektorba, ahol van kalóz, mindenki felém indul, legyek bárhol az univerzumban...<#idiota>
Megint eljutottam odáig a játékban, hogy lenne pénzem pénztermelõ cuccba beruházni. De fogalmam sincs mit vegyek, hova telepítsek, esetleg vegyek trading softvare mk3-at az egyik mercurymra?
Mivel lehet sok pénzt keresni?

nem találtam a scripthez linket, de lehet, hogy valaki ügyesebb lesz nálam.
én annak idején (az XTM elõtt) nem tudtam használni.
ami meg a beállítás t illeti, nos próbáld meg úgy, hogy van egy olyan pont, hogy "aki az én ellenségem", hátha bejön.
Bocsesz de tudnál a scripthez linket küldeni?? Hogyan oldod meg a roncsok bevonását??
Igen a yakik piroskák, azaz ellenségek, de a menükben sem shonent, sem jakit, sem terrant nem tudok állítani mint ellenséget, csak az xtm menüjében tudom a reput ellenõrizni, ami erõssen - !
to Ace: valóban van egy script amivel újrahasznosíthatod a roncsokat (bár én nem tudtam használni), de ha vissza olvasol pár oldalt, akkor láthatod, hogy leteszteltem azt a scriptet is és nálam nem volt kompatibilis az XTM-el.persze lehet, hogy azóta az lett(azóta már egy javítás kijött).
ami pedig az orbital platformot illeti, lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de a Yaki ellenségre van állítva nálad (mert, ha nem, akkor csak azért nem lövik amikor te nem vagy ott)?
Apám, Ti miket össze nem vásároltok, raboltok...
Én meg ma reggel a seggem vertem a földhöz örömömbe, mert éjjel 0,7 milkát összeSETAzott a kereskedõm <#worship>

Érdekesség hogy (köszönöm a tanácsot Saga)tudok beszélni a traning shippel Millitary Personel ügyben, viszont mindíg azt írja ki hogy vegyek elõször Cargo lifesupport systemet a bárkámra, aztán szóbaáll velem. Probléma hogy van rajta, ennek ellenére azt hiszi hogy nincs....
Próbáltam hogy újra veszek rá, de ugyan az az eredmény, viszont benn volt a rendszerben az Orcám, és mikor véletlenül ránéztem a raktáraira, meglepve tapsztaltam hogy ott kuporog 200 Mill. Person a fedélzeten 😮)
Mégvalami..
Otas HQ....
Nálam csak annyit kell tenni, hogy megveszem a katonákat, mentek, vissszatöltök, aztán megint tele van kattincsokkal.
Ezt addíg folyatathatom amíg jól esik.
Van közel 1100 db harcosom.
Kérdés hogy valaki foglalt e már kiképzõhajót vagy bázist??
Érdekelne hogy tudok e benne termelni ha elkapom.
Jah!
Az orbital weapon platformokra símán felrakható a jumpdrive, és bárhová elugratható. Trükk hogy ne légy a rendszerben ahová elugortatni kívánod, mert beteszi a kapuba...
Ellenkezõ esetben kb 4.5 km re teszi a kaputól kicsit félreesõ pozícióba, ami elég jól levédi a kaput..
5x1gj pajzs megy fel rájuk, de felszerelni õket tényleg anyagi csõd.
Nemtudom hogy valakinek van e hasonló gondja, de a Zephrain rendszer melletti rendszerbe állandóan jön 3 yaki hajó. Az egyik orspray vagy v. hasonló. No ezek szétkaptak 20 Lasertowert (gyártom õket), és bármit csinálok behatolnak a Magyar birodalom szívébe (Zephrain) és elkezdik lebontani a Birodalmi kereskedelmi kikötõmet...
Ezidáig csak a Leviathan tudta megállítani õket, de most beraktam egy orbital weapon platformot, ami sz@rt se csinál ellenük ha nem vagyok benn a rendszerben. Amikor benn vagyok akkor 2 db Lasertower is szétkapja az egész gárdát, vagy a weapon platform bánik el velük.
Sajna nem lehetek benn mindíg, mert valakinek a xeonokat is kell írtania. A térképen távolról nézve csak azt látom, hogy szépen elmennek a Platform mellett. Ez egy Argon Platform 40 db GPPC, 8 db APPC, ill 40 db BFLAk, és 8 db Aflak feltöltve.
Bocsesz de ehhez még megjegyezném hogy minden hajókategóriával dokkolhatsz a HQ. - n
Van egy ügyes script, ami lehetõvé teszi a hajók újrahasznosítását a HQ. n
Evvel nyersanyagokra bonthatod a nem kellõ hajókat.
Errõl jut eszembe !
Tele van az univerzum roncsokkal. Valaki esetleg meg tudná mondani, hogy ezek hogyan lehetnek hasznosíthatóak?? Elvontatni nem tudom õket, és némelyik útban van.
sWbFII
na ezt kipróbálom! és a kalózok nem harapnak miatta?

RJoco
Ne! Ki kellett mennem a szektorból, hogy az a szerencsétlen Mammoth bedokkoljon a gyárba. Egész addig csak keringett.

RJoco
Én úgy tudom, hogy nincs. Viszont van egy hasonló ûrszimulátor, ami Online játszható, mint a worldofwarcraft.
Esetleg az Egosoft fórumán kérdezd meg.

Helló! Bocs, hogy csak idelámáskodom, de már egy ideje keresek multiplayer modot az x3 hoz. Nem vagyok benne biztos, hogy van. Segítenétek? Kössz elõre is!

Mindenki más szörfözik a neten, én cirkálok! Valakinek optikai az egere, nekem a netem az!

RJoco
Nah! Elsõre meglett a Mamba és még a Cylon-om is megmaradt.

igen mozgatható (bár nagyon lassan, ha jól emléxem).
azt nem tudom, hogy Jumpdrive megy-e rá.
TL-el tudod elhozni a hajógyárból, mivel ûrállomásnak minõsül és 3 db max. M3-as vadászt is tud fogadni.
az árát sajna már nem tudom fejbõl, de amikor megveszed, akkor teljesen csupasz (se fegyver, se pajzs), úgyhogy elég húzós egy ilyet felszerelni, én pl. magam gyártom a fegyvereket és még így is elég durva (nálam is csak fél gõzzel üzemel mindkettõ, de az bõven elég egyelõre).
fõleg a Terran változatot, az ugyanis tud fogadni EMP fegyvert.
Érdekes...
Mozgatható?Jumpdriveot lehet rá rakni, vagy TL-lel kell szállítani?
Ára felszerelve?
én inkább Orbital platformot használok (és sajnos nem a Terran-t).
bár az lényegesen drágább, de lényegesen erõsebb is (3x1 GJ pajzs+48 turret, ha jól emléxem).
igaz még csak 2 van belõle.mindkettõ a saját rendszeremet védi az illetéktelen behatolók ellen.