X3 - Reunion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sWbFII
majdnem ugyan ezekkel játszottam

"Not Weaken.... Weeeaken"

RJoco
Settlers 1-et nagyon sokat nyomtam Amigán. Meg a Napalmot, aztán az Earth2140-et. Düne is jó volt. Fõleg a 2.
PC-n nem is tudom. Régebben a StarCraft ragadott meg, játszottam Heroes 3, Age of Empires. De inkább az NFS idõszakában telt. X3 elött kezdtem a C&C Tiberium wars-t. Azt abbahagytam.

De tényleg ez X3 fóRUM, szal beszéljünk arról <#alien>

Miért van az, hogy a PrtSrc-re csak 1 kék képet ment el?

Sajnos a SnagIT-ot nem tudtam úgy beállítani, hogy játék közben lementse a képet <#falbav> Pedig csináltam néhány jót, amit meg akartam osztani veletek!

Warning! Cargo bay open, shields are down!

RJoco
Az Unknown object eladható. Általában 80kCr-t lehet érte kapni.
A fegyverrõl nemtok mit mondani.

Hali!

Van egy Terran MkII-m, es a fegyverrendszere "unknown objekt" tipusu. Ez milyen? Es miert nem latom a pontos nevet. Vagy tenyleg igy hivjak? Mas: neha egy-egy hajobol kiesik "unknown objekt" eszkoz. Ez valami bug, vagy eladhato valahol.

Elore is koszonom a valaszt.
Sandros
Magyarításról tud valaki valamit??
A fejlesztõk helyében elgondolkodnék egy efféle kiegészítésen, amit a játékra installálhatóvá tennék. Kapásból rengeteg fogyna belõlle, és szerintem az alapjátékból is újra. Piszokmód megszedhetnék magukat, és szerintem nem sokan bánnák ha akár 20 Gb lenne az egész.
Jah !
Tényleg boldog szüli(másnapot) Deph !😊
Jómagam is commodore júzer voltam. Imádtam a gépet, el is raktam, így most van egy eredeti commodore 64 pc - m eredeti dobozban, zöld fekete moncsival. Istenem ! Mennyit toltam rajta az elite - t.
És mekkora volt a basic programozás. Hehe a fõsulis programfeladatot elõször pascal helyett qbasicban tudtam megírni...
Hát FPS én az AVP re, és az UT re esküszöm 😊
Amúgy KOTOR!!
De az x3 + xtm mindent ûberel jelenleg. Azért a bolygóra leszállás nagyon hiányzik.
sWbFII
ami tetszett : heroes of world war II -nagyon reális ,bár kissé régi a grafika...érdemes kipróbálni

sWbFII
stratégia? konkrétan mire gondolsz? szeretem õket ,de van 1-2 elég gyenguska...

na nézzétek és még én mondom hogy "ember ez egy X3 fórum" 😄

sWbFII
most épp megvetted a COD2-t és rádöbbentem miért adták olyan olcsón! mert ez a COD1 😞 de vak vagyok! játszogattam vele neten és rájöttem hogy még egy régi játék is milyen kiály tud lenni! amúgy én nagy BF2-s vagyok,csak épp kölcsönadtam😞 és nem kapom vissza! a Bf2 eléggé lemaradott 1-2 dologban a COD1-hez képest ...vicces
és a tegezést csak poénnak írtam ,hisz ki az a .... ,aki magázza a többieket egy fórumban?..el is mennék innen 😄
amúgy én BP III.ker-ben lakom,közel a szigethez 😄

RJoco
Ja és tegezz nyugodtan <#crazya>

RJoco
Komló
És te?
Régen nem szerettem az FPS-t. Mindig megfájdúlt a fejem. De a COD meg Battlefield és UT. Na ezeket imádom. Bár egy FlatOut meg TocaRace is király. Az Isten viszont a stratégiai és az X3. Ezeknél jobb akkor sincs!

sWbFII
kihagytam hogy boldog szülinapot! majd én is iszom az egésségedre valamit 😄 de lehet hogy csak 1 bögre tejet 😄

sWbFII
hát én meg a Need For Speed 2-n nõttem fel ,meg Jedi Knight1-en 😊
akkor most én vagyok a legfiatalabb 😊 ?!
igaz a fiatalok inkább FPS-eket nyomnak,amiknél nem kell ész,csak lõni kell!(tapasztalatom szerint)....de azért ott is van 1-2 veterán,aki most végre mindent visszafizethet a németeknek ,meg oroszoknak 😄 ..na szal én meg csak 16,5 éves vagyok 😞
következõ kérdésem: Kendek hol laknak?😄 (vagy inkább magázzak XD
?)

Videoton TV-computer volt az a csoda 😊

!!! Nem vagyok aláírásra jogosult !!

De még mindig jobb, mintha nem menne semilyen sebességgel 😊

sWbFII
ha jön egy zsaru és scannel ,akkor leáll a SATA 😛

Okka, király... a gép otthon SETAzik, remélem nem lép ki közben 😊
Milliomos leszek mire hazaérek ....

Nem kell MK3, eég az MK1 és 2. Az MK3 sector és az universal trader alapfeltétele....

Én is... Úgy tíz éve...

RJoco
23 múltam júliusban.
Commodore 64 de nagy szám volt!
Én Amigán nevelkedtem. Akkoriban nagyon nagy gép volt. Sajnos nemrég tönkrement és rá kellett fanyalodnom a pcre <#falbav>.
Viszont, ha nem történt volna ez, most én sem lennék itt <#vigyor2>.

Köszönöm minenkinek a jókívánságokat!
Tegnap a nagy ünneplésben nem sikerült X3-al játszani.<#taps>

Na mi öreg rókák vagyunk többen..

TV Computer valai emlékszik rá?
Commodore Plus4, 16, azok szép idõk meg a basic...
Én még csak 20. Azért nem gondoltam volna hogy itt csak csupa öreg rókák vannak. Amúgy én is Commodore 64en nõttem fel, emlékszem amikor az elsõ progit írtam meg, hogy örültem a fejemnek. 😄

Én még csak 29 múltam <#kuss>
Köszönjek csókolommal 😊
Összejöttünk, összejöttünk, 31 múltam.😊
Csá !
Vazze a múltkor akartram venni a traning shiprõl millitari personellt, és nem engedte. Tegnap kimentem elintézni valamit, és a mikulás rakott a hajómba 5600 !!!! darabot
Kicsit bugos ittis a dolog .
Én 36 vagyok. <#vigyor4>

Telepakol és az 1 ugrásnyira (tehát az adott és a szomszéd szektorokban) található állomásokon adja el. Eleve csak olyat gyüjt, ami eladható ezen a távon. Ha épp teli vannak a gyárak, vár 10 percet...

38 múltam nemrég.

Nem olyan meglepõ ez. A miénk volt az elsõ generáció, amelyik találkozott a számítógépekkel. ZX Spectrum, Commodore, meg volt valami magyar csoda is. Az érdeklõdés meg azóta is megmaradt.
Közben leesett, mivel nincs trading softw. MK3 a hajón, biztos nem fogja magától eladni az összegyûjtött cuccot...

Végén még kiderül, h. a harmincasok vagyunk többen itt a fórumon 😊
Na de a lényeg: mindenkinek Boldog Szülinapot, akinem volt/van/lesz idén is ! 😊

erdos
33 leszek a következõ hónapban és rég volt már olyan hogy egy banda fiatalabbik feléhez tartozzam :-)))

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

Gyors kérdés...
A bányászom - egy argon izé - XL termetû hajócska gyûjtöget szépen Nebula-ban.
Silicon wafert is összeszedett, ezen némileg meglepõdtem.
5750-s cargobay-jel rendelkezik, addig le sem száll - tényleg, hol adja el az Ore-t ? - amig tele nem lesz a raktere ?

Bocs, 3 - sör - lett belõle <#vigyor4><#crazya><#vigyor2>

Amaro
Boldog szülinapot, deph! A nagy nap örömére csavartam egyet a whiskeys üvegen<#integet2>
sWbFII: Nemrég múltam 38 <#nyes> - és te mennyinél jársz?

RJoco
Boldog szülinapot deph!

Most jön ennek a fõpróbája, ha jövök vissza hallelujázva, akkor bejött 😊

Hát lélekben nem érem utol a korom, olyan komolytalan felnõtt lettem 😊

Nagyon sok Boldog Szülinapot !
Szolidaritásból én is iszom egy sört !
Egészségedre
<#integet2><#hehe><#taps>

És te mennyi vagy?
OFF Erre a II vh-ra visszatérve, most kaptam tesómtól egy könyvet, amihez adtak CD-t és korhû dokumentumok vaanak mellékelve (támadási tervek, Eisenhower levele stb) Nagyon király.
ON
Érdekes, hogy ma jött elõ ez a hány évesek vagyunk téma...
.. ma vagyok 33. 1 üveg pezsi, meg pár doboz sör és az asszony, gyerek elpasszolva mamának.
sWbFII
és ti többiek....hány évesek vagytok?

sWbFII
furcsa hogy általában a felnõttek elítélik a számítógépet,pedig azt se tudják mirõl beszélnek! mások meg csak azért nem engedik a gyereküket a géphez,mert õk akarnak gépezni XD
pedig szerintem a nagypapám szívesen végignyomna 1-2 II.világháborús game-t....csak hát nem ért az ilyenekhez :-)

sWbFII
ssssssssssssssszivesen

sWbFII
ha ez vígasztal: fiatalabbnak nézel ki XD ;D

35, de pszit, ne mond el a többieknek jó!?!?!? 😊

kössz a t gomb tényleg bevált elkeztem pörögni a busterrel aztán megtalálta

sWbFII
amúgy hány éves vagy? én itt poénból szidlak és erre kiderül hogy 3X annyi idõs vagy mint én....z inkább fordítva szokott lenni!

sWbFII
hát hát! 200-400méternél közelebb kell lenni hozzá! szóval 10-ed pontossággal tudnod kell a koordinátákat ahoz ,hogy megtaláld! és a radart felejtsd el! bár igaz érdemes használni a keresést ("t" gomb),mert akkor messzebbrõl is megtalálhatod!

sWbFII
én csak hülyéskedtem! ne aggódj!