X3 - Reunion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PC-n nem is tudom. Régebben a StarCraft ragadott meg, játszottam Heroes 3, Age of Empires. De inkább az NFS idõszakában telt. X3 elött kezdtem a C&C Tiberium wars-t. Azt abbahagytam.
De tényleg ez X3 fóRUM, szal beszéljünk arról <#alien>#alien>
Miért van az, hogy a PrtSrc-re csak 1 kék képet ment el?
Sajnos a SnagIT-ot nem tudtam úgy beállítani, hogy játék közben lementse a képet <#falbav>#falbav> Pedig csináltam néhány jót, amit meg akartam osztani veletek!
Warning! Cargo bay open, shields are down!
A fegyverrõl nemtok mit mondani.
Van egy Terran MkII-m, es a fegyverrendszere "unknown objekt" tipusu. Ez milyen? Es miert nem latom a pontos nevet. Vagy tenyleg igy hivjak? Mas: neha egy-egy hajobol kiesik "unknown objekt" eszkoz. Ez valami bug, vagy eladhato valahol.
Elore is koszonom a valaszt.
Sandros
Tényleg boldog szüli(másnapot) Deph !😊
Jómagam is commodore júzer voltam. Imádtam a gépet, el is raktam, így most van egy eredeti commodore 64 pc - m eredeti dobozban, zöld fekete moncsival. Istenem ! Mennyit toltam rajta az elite - t.
És mekkora volt a basic programozás. Hehe a fõsulis programfeladatot elõször pascal helyett qbasicban tudtam megírni...
Hát FPS én az AVP re, és az UT re esküszöm 😊
Amúgy KOTOR!!
De az x3 + xtm mindent ûberel jelenleg. Azért a bolygóra leszállás nagyon hiányzik.
"Not Weaken.... Weeeaken"
na nézzétek és még én mondom hogy "ember ez egy X3 fórum" 😄
és a tegezést csak poénnak írtam ,hisz ki az a .... ,aki magázza a többieket egy fórumban?..el is mennék innen 😄
amúgy én BP III.ker-ben lakom,közel a szigethez 😄
És te?
Régen nem szerettem az FPS-t. Mindig megfájdúlt a fejem. De a COD meg Battlefield és UT. Na ezeket imádom. Bár egy FlatOut meg TocaRace is király. Az Isten viszont a stratégiai és az X3. Ezeknél jobb akkor sincs!
akkor most én vagyok a legfiatalabb 😊 ?!
igaz a fiatalok inkább FPS-eket nyomnak,amiknél nem kell ész,csak lõni kell!(tapasztalatom szerint)....de azért ott is van 1-2 veterán,aki most végre mindent visszafizethet a németeknek ,meg oroszoknak 😄 ..na szal én meg csak 16,5 éves vagyok 😞
következõ kérdésem: Kendek hol laknak?😄 (vagy inkább magázzak XD
?)
!!! Nem vagyok aláírásra jogosult !!
Milliomos leszek mire hazaérek ....
Commodore 64 de nagy szám volt!
Én Amigán nevelkedtem. Akkoriban nagyon nagy gép volt. Sajnos nemrég tönkrement és rá kellett fanyalodnom a pcre <#falbav>#falbav>.
Viszont, ha nem történt volna ez, most én sem lennék itt <#vigyor2>#vigyor2>.
Tegnap a nagy ünneplésben nem sikerült X3-al játszani.<#taps>#taps>
Na mi öreg rókák vagyunk többen..
TV Computer valai emlékszik rá?
Commodore Plus4, 16, azok szép idõk meg a basic...
Köszönjek csókolommal 😊
Vazze a múltkor akartram venni a traning shiprõl millitari personellt, és nem engedte. Tegnap kimentem elintézni valamit, és a mikulás rakott a hajómba 5600 !!!! darabot
Kicsit bugos ittis a dolog .
Nem olyan meglepõ ez. A miénk volt az elsõ generáció, amelyik találkozott a számítógépekkel. ZX Spectrum, Commodore, meg volt valami magyar csoda is. Az érdeklõdés meg azóta is megmaradt.
Na de a lényeg: mindenkinek Boldog Szülinapot, akinem volt/van/lesz idén is ! 😊
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
A bányászom - egy argon izé - XL termetû hajócska gyûjtöget szépen Nebula-ban.
Silicon wafert is összeszedett, ezen némileg meglepõdtem.
5750-s cargobay-jel rendelkezik, addig le sem száll - tényleg, hol adja el az Ore-t ? - amig tele nem lesz a raktere ?
sWbFII: Nemrég múltam 38 <#nyes>#nyes> - és te mennyinél jársz?
Szolidaritásból én is iszom egy sört !
Egészségedre
<#integet2>#integet2><#hehe>#hehe><#taps>#taps>
ON
Érdekes, hogy ma jött elõ ez a hány évesek vagyunk téma...
.. ma vagyok 33. 1 üveg pezsi, meg pár doboz sör és az asszony, gyerek elpasszolva mamának.
pedig szerintem a nagypapám szívesen végignyomna 1-2 II.világháborús game-t....csak hát nem ért az ilyenekhez :-)