X3 - Reunion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem mész oda... Nekem Argon prime-ban van hasonló zsufi. Egyszer próbáltam oda bevállalni harcot, de hamar feladtam. Diavetítés...
Összesen talán 2 pirate shupyard kerül be. Reputációt növelni nem tudsz, amelyik ellenséges, az ellenséges. Hacsak nem futsz össze kalózbázis bs-en azzal a hackerral, aki jópénzért leszedi egy, általad megválaszott állomásról az átkot...
Pirate Shipyardok merre talalhatok? (akar alapjatek , akar XTM). Gondolom a kaloz hajokat csak itt tudom megvenni. Egyebknet a kalozokkal hogyan tudom novelni a repumat? Vannak kaloz bazisok amikre nem tudok leszallni mert ellensegesek.
Legutóbb ilyet a régi játékomban (extended elõtti) láttam Mikor xenon szektort pucoltam, csak annak a fele piros volt a fele meg zöld :-)
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
Ilyesmivel találkoztatok egyébként? (Nem tudom hogy mi fog látszani belõle...)
Vagy 4-500 hajó zsúfolódott össze Home of Oportunityben a Sqush mine factory körül.
Most azzal szenvedek hogy föloldjam a dugót.
Ha kilövöm az állomást az megoldás, csak a teladikkal õsellenség leszek. A két komplexem meg épp náluk van.
Van valakinek esetleg ötlete?
Vagy 4-500 hajó zsúfolódott össze Home of Oportunityben a Sqush mine factory körül.
Most azzal szenvedek hogy föloldjam a dugót.
Ha kilövöm az állomást az megoldás, csak a teladikkal õsellenség leszek. A két komplexem meg épp náluk van.
Van valakinek esetleg ötlete?
van 1 kis gond: dunapart mellet lakom 100m-re és oda csak 1 -2 szolgáltató építette ki a netet...
"Not Weaken.... Weeeaken"
Igen sajnos ez az, ugyanez van a Terracorp meg az Otas shipyardokkal.
Csak távolról lehet üzletelni velük.
BBS a terranoknál meg tudtommal még nincsen, tehát fölösleges is leszállni az állomásaikra.
Csak távolról lehet üzletelni velük.
BBS a terranoknál meg tudtommal még nincsen, tehát fölösleges is leszállni az állomásaikra.
Hi !
Off
Ismeri valaki az ELITE IV:THE NEXT ENCOUNTER c. játékot??
Tud esetleg valaki valamit róla??
Vajon Planétákra le lehet benne szállni??
Off
Ismeri valaki az ELITE IV:THE NEXT ENCOUNTER c. játékot??
Tud esetleg valaki valamit róla??
Vajon Planétákra le lehet benne szállni??
Hali!
Az miert van hogy a Terran Shipyardba ha megprobalok bedokkolni, akkor utana mar sehova sem tudok dokkolni? Ki kell lepnem a szektorbol es vissza. Ez egy bug? Lehet tenni ellene valamit?
Az miert van hogy a Terran Shipyardba ha megprobalok bedokkolni, akkor utana mar sehova sem tudok dokkolni? Ki kell lepnem a szektorbol es vissza. Ez egy bug? Lehet tenni ellene valamit?
Ezt még nem vettem észre, simán tudtam ugrani.
Én az OTAS HQ-n vettem fel a küldetést. Ha bent vagy a szektorban, bármelyik állomás, vagy hajó elmondja neked a helyzetét (Akela's Beacon).
Kicsit messze van a kapuktól, így eltart egy ideig, míg odaérsz.
Kicsit messze van a kapuktól, így eltart egy ideig, míg odaérsz.
Mambával??? Nem csodálom, ha húzósnak találtad.😊
Aham, akkor ezért nem aktivizálták magukat az Otas hajók, elég mérges voltam, hogy ott van két hajó, és nem nagyon csinál semmit.
Lehet, hogy megpróbálom az Elite-vel elintézni az aprókat, vagy odacsalom õket a Cerberus, és a Reaper közelébe. Az a gond, hogy a Galleon is követi az apró hajókat, és ha az elkezd tüzelni komoly problémák vannak.
Aham, akkor ezért nem aktivizálták magukat az Otas hajók, elég mérges voltam, hogy ott van két hajó, és nem nagyon csinál semmit.
Lehet, hogy megpróbálom az Elite-vel elintézni az aprókat, vagy odacsalom õket a Cerberus, és a Reaper közelébe. Az a gond, hogy a Galleon is követi az apró hajókat, és ha az elkezd tüzelni komoly problémák vannak.
Argon szektorokban kell kódorogni. Egyszer kapsz egy üzenetet arról, hogy egy sérült hajó segítséget kér. Elhozod neki amit kér, cserébe elmondja az OTAS HQ pontos helyét. Leszállsz, megkérnek a következõ feladatra...
Nem tudsz ugrani. Beraknak egy ugrásgátlót a hajódba, hogy a Galleon ne tudjon elugrani, de ez téged is megakadályoz ebben...
Az OTAS küldetést hogy lehet felvenni?
Én a Mamba Raiderrel csináltam meg, mondjuk elég húzós volt <#vigyor3>#vigyor3>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amíg dobálja ki a vadászokat a Galleon, addig csak azokra lövöldözz, amíg nem találod el a Galleont addig nem fog támadni (nekem legalábbis nem támadott).
Amint megvannak a kísérõk (illetve nincsenek) az otas kísérõk elkezdik támadni a Galleont.
A trükkös rész ez, mert pillanatok alatt szétlövik ha nem figyel az ember. Én ilyenkor az M6 lõtávjába beálltam, ekkor nekem abbahagyják a tüzelést, és a Scarab ki tud jönni.
Amint megvannak a kísérõk (illetve nincsenek) az otas kísérõk elkezdik támadni a Galleont.
A trükkös rész ez, mert pillanatok alatt szétlövik ha nem figyel az ember. Én ilyenkor az M6 lõtávjába beálltam, ekkor nekem abbahagyják a tüzelést, és a Scarab ki tud jönni.
Igazából azt szeretném tudni, mit is kell pontosan elérni? Egyszer már odáig eljutottam, hogy szétlõttem mindenkit, de az nem jó, mert megsemmisül a Scarab a Galleonnal együtt. Ebbõl gondolom, hogy a Galleonból kirajzó apró hajókat szét kell lõni, a Galleont pedig meggyengíteni.
Rengeteg próbálkozás után arra jutottam, hogy a jó taktika elõszöür nekimenni a Galleonnak, lelõni a pajzsait, és lõni addig, amíg majdnem 0-ra megy a hull. Aztán ugrás a kapuhoz, és ott bevárni az apróbb hajókat, és eljátszadozni velük.
A Galleonnak szembõl felülrõl érdemes nekimenni, vagy oldalról, kissé sokáig tart lelõni róla a pajzsot, de azután már gyorsan megy, sõt túl gyorsan is, nehéz pajzs nélkül nem szétlõni.
Próbáltam azt is, hogy hátra arc, teljes sebességgel irány a semmi, és a hátsó lõtoronyból próbálom lelõdözni az apró hajókat, de hiába raktam be bármilyen fegyvert a lõtoronyba, nem sokat sikerült leszedni.
Rengeteg próbálkozás után arra jutottam, hogy a jó taktika elõszöür nekimenni a Galleonnak, lelõni a pajzsait, és lõni addig, amíg majdnem 0-ra megy a hull. Aztán ugrás a kapuhoz, és ott bevárni az apróbb hajókat, és eljátszadozni velük.
A Galleonnak szembõl felülrõl érdemes nekimenni, vagy oldalról, kissé sokáig tart lelõni róla a pajzsot, de azután már gyorsan megy, sõt túl gyorsan is, nehéz pajzs nélkül nem szétlõni.
Próbáltam azt is, hogy hátra arc, teljes sebességgel irány a semmi, és a hátsó lõtoronyból próbálom lelõdözni az apró hajókat, de hiába raktam be bármilyen fegyvert a lõtoronyba, nem sokat sikerült leszedni.
Igen XTM-mel.Elõzöleg annélkül kezdtem el,de mikor felraktam az XTM-et ujra kezdtem.Igy valamivel nehezebb.Meg most kb 8-10 kalóz volt a nyakamba,és ez megnehezítette kissé.<#violent>#violent>
Ez eszembe sem jutott.Igazából a starbussal szoktam minden hajóért elmenni mert ez a leggyorsabb.
Bármilyen ADSL jobb ennél. Én ezelõtt x évvel mikor elkezdtünk BF-ben klánmeccseket nyomni dupla ISDN-nel nyomattam, az volt 128-as :-) Szal azonnal cseréld le, lehetõleg ADSL-re mert az a legstabilabb. Rádiós net kidobós, egy fillért se költsél rá. Nekem a kábeltévés is szar volt de ez szolgáltatófüggõ.
3-10megabit ?!!! huhuhu ! így le vagyok maradva? nekem 128kilobites a netem(utálom is 😄) ,ráadásul jó drága(7-8ezer/hó)....
bár nem nagyon értek hozzá...azaz egyátalán nem 😄 Nektek milyen netszolgáltatótok van?le akarom cserélni a mostanit!
bár nem nagyon értek hozzá...azaz egyátalán nem 😄 Nektek milyen netszolgáltatótok van?le akarom cserélni a mostanit!
Én addigra mire ide eljutottam már tudtam Otas Custodiant venni, azzal van esélyed. Bflak és APPC kobináció elég hatékony. Bár a Titánnak meg sem kottyan a Galleon. Amikor 15-20 PPc el kezdi az áldást adni, a Galleonnak max 10-20 mp-et adok.
Erõsebb hajóval menj, vagy vegyél pár db lasertowert és hajigáld ki, azok majd segítenek a vadászok és a Galleon kiiktatásában. csak vigyázz mert asszem 5 km-belüli hajókat lõnek.
Erõsebb hajóval menj, vagy vegyél pár db lasertowert és hajigáld ki, azok majd segítenek a vadászok és a Galleon kiiktatásában. csak vigyázz mert asszem 5 km-belüli hajókat lõnek.
Próbálkozott már valaki az OTAS küldetésével?
Eljutottam odáig, hogy a kalóz szektorban neki kell menni a Galleonnak.
És itt vége is a dalnak. Amikor Reaperel mentem pillanatok alatt leradíroztak, ráadásul a galleon pajzsát is csak cirógattam.
Most nekiugorva a Cerberus-al jó esetben a 8db Beta PPC-vel lelövöm a pajzsát, mielõtt õ lõne szét, és neki is tudok állni a vadászoknak, de sajnos a 4db elite 4db nova, meg a maradék féltucat egyéb hajó kicsit sok a jóból. Az a 2db hajó, amit az OTAS küld segyíteni olyan, mint ha
ott sem lenne.
Naszóval sikerült már valakinek megoldani ezt a dolgot? Mi a jó taktika?
Eljutottam odáig, hogy a kalóz szektorban neki kell menni a Galleonnak.
És itt vége is a dalnak. Amikor Reaperel mentem pillanatok alatt leradíroztak, ráadásul a galleon pajzsát is csak cirógattam.
Most nekiugorva a Cerberus-al jó esetben a 8db Beta PPC-vel lelövöm a pajzsát, mielõtt õ lõne szét, és neki is tudok állni a vadászoknak, de sajnos a 4db elite 4db nova, meg a maradék féltucat egyéb hajó kicsit sok a jóból. Az a 2db hajó, amit az OTAS küld segyíteni olyan, mint ha
ott sem lenne.
Naszóval sikerült már valakinek megoldani ezt a dolgot? Mi a jó taktika?
Miért nem vettél erre az alkalomra egy olcsó M5 hajót? Van a közelben Boron Shipyard...
Kösz, kösz, kösz a jókívánságokat, de most már elég, mert 34-ben járok...
Régen azt hittem ilyen öreg már Tata. :-)
kisviku: Remélem Amaro is felrakja majd az oldalára :-)
Nagyobb méret nem baj, úgyis mindenki 3-10 mbites neten nyomja.
Régen azt hittem ilyen öreg már Tata. :-)
kisviku: Remélem Amaro is felrakja majd az oldalára :-)
Nagyobb méret nem baj, úgyis mindenki 3-10 mbites neten nyomja.
Tegnap sikerült elhoznom a mambát a Looksmárklegassiból,azt hiszem.Kb 15-re sikerült ugy elhoznom,hogy a starbus is megmaradjon.A végére kb így néztem ki:<#zavart2>#zavart2>
Egyetértek.Csak a zenével az a gond, hogy több zeneszámot kéne beraknom,mert egy idõ után unalmas lenne vagy idegesítõ.De effekt lehet a gombokhoz.
Ja, aztán meg is növelné az swf fájl méretét, ami lehet, hogy egyeseknél zavaró lenne, mert lassabban jönne be eme oldal.
Úgyhogy zene nem lesz, de azért kíváncsi voltam véleményetekre.
Ja, aztán meg is növelné az swf fájl méretét, ami lehet, hogy egyeseknél zavaró lenne, mert lassabban jönne be eme oldal.
Úgyhogy zene nem lesz, de azért kíváncsi voltam véleményetekre.
Ja és deph.Utolagossan boldog szülinapot.
Sziasztok mindenkinek.Én még uj vagyok itt és nem rég kezdtem az x3-at.Kb 50 oldalt vissza olvastam már és rengeteg segitséget kaptam errõl az oldalról.
Szerintem a 08217 (XTMes) zene nagyon jó, azt mindig hallgatnám. 😄
Ahogy úri kedved tartja, de szerintem felesleges - bár mondjuk Seizewell akkordjait szívesen hallgatom bármeddig.
Nna, hát csináltam pár verziót a bannerünkbõl Flash-ben, de adjak hozzá hangot is vagy zenét?Vagy minek hozzá?
Egy linken láttam olyat hogy Babilon 5 térkapukat csináltak az x3 kapuiból.
Nekem ugyan az x3 kapui jobban tetszenek, mert erõssen emlékeztetnek a csillagkapura, de hátha valakinek ez jobban bejön.
Nekem ugyan az x3 kapui jobban tetszenek, mert erõssen emlékeztetnek a csillagkapura, de hátha valakinek ez jobban bejön.
És bizton tudok mégegy személyrõl, akinél a játékot megismertem <#nevetes1>#nevetes1>
Warning! Cargo bay open, shields are down!
Boldog szülinapot! Én 33 vagyok, mint a többség...hihi. Imádtam a régi gépeimet, Primo,Videoton tv comp, Enterprise128, Cd32, Zx spectrum, amiga500, hajajajaj azok a régi szép idõk. Habár most is tele van a pc-m ezernyi régi amigás játékkal és zenével, néha emulátoron pinballozok egy kicsit. A könnyem is kicsordul.....akkor voltam hülye amikor eladtam az 1 megára felbõvített amigámat bagóért.....
Visszavonom, megtaláltam õket a linken <#wink>#wink>
Kíváncsi vagyok a Földi lézerek vannak-e, azok a kedvenceim.<#vigyor2>#vigyor2>
Kíváncsi vagyok a Földi lézerek vannak-e, azok a kedvenceim.<#vigyor2>#vigyor2>
Babylon 5-ös hajók nincsenek véletlenül?
Esetleg nem készül ilyen MOD?
Még adná is magát mert rengeteg faj van és lehetne bõven kereskedni.
Esetleg nem készül ilyen MOD?
Még adná is magát mert rengeteg faj van és lehetne bõven kereskedni.
Ezt nem kéne. Amúgy sem lehetne leutánozni ugyanolyan jóra.
SW-bõl is az elsõ 3 (IV., V., VI.) volt a legjobb.
SW-bõl is az elsõ 3 (IV., V., VI.) volt a legjobb.
Shipyardokon. Az info írja, melyiken. Én általában az Argonoknál megtaláltam mindet.
És hol lehet megvenni a berakott hajókat?
Ha már SW-nál vagyunk: lehetne csinálni egy sw-os gamet ,ami hasonlóan mûködik ,mint az X-sorozatok!
Volt egy oldal ahonnan sikerült leszednem star destroyert, Super star destroyert, és még pár sw hajót.
Nagyon vadul néz ki némelyik.
A super star destroyer nagyobb mint a leviathan, és hozzá képest a síma star destroyer apróságnak tûnik, pedíg azis nagyobb mint a titan.
Sajnos az adatain igazítani kell, mivel elég sületlenségeket raktak be, de megéri szerintem. Most akarom majd megtölteni tie interceptorokkal, és fighterekkel.
Addíg is errõl a linkrõl leszedhetõ pár : http://www.xpluginmanager.co.uk/
Nagyon vadul néz ki némelyik.
A super star destroyer nagyobb mint a leviathan, és hozzá képest a síma star destroyer apróságnak tûnik, pedíg azis nagyobb mint a titan.
Sajnos az adatain igazítani kell, mivel elég sületlenségeket raktak be, de megéri szerintem. Most akarom majd megtölteni tie interceptorokkal, és fighterekkel.
Addíg is errõl a linkrõl leszedhetõ pár : http://www.xpluginmanager.co.uk/
Mondjuk elmész az XTM oldalára és ott a fórumokból kiszeded.
SW hajók szerencsére nincsenek, mint ahogy más játékokból sem találsz hajókat az XTM-ben. Ha ilyesmit akarsz akkor gyûjthetsz le egy csomó helyrõl ilyen hajókat amiket aztán betelepíthetsz a játékba. Bár korántsem mindegyik kompatibilis az XTM-el.
SW hajók szerencsére nincsenek, mint ahogy más játékokból sem találsz hajókat az XTM-ben. Ha ilyesmit akarsz akkor gyûjthetsz le egy csomó helyrõl ilyen hajókat amiket aztán betelepíthetsz a játékba. Bár korántsem mindegyik kompatibilis az XTM-el.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Koszi az infot.
Mas: Honnan lehet megtudni hogy milyen hajok vannak az XTM-be? Egyebkent Star Wars-os hajok vannak az XTM-be? Vagy kulon forrasbol kell oket felrakni.
Koszi.
Mas: Honnan lehet megtudni hogy milyen hajok vannak az XTM-be? Egyebkent Star Wars-os hajok vannak az XTM-be? Vagy kulon forrasbol kell oket felrakni.
Koszi.
Az az UO, egy rakéta. A Terran Thor ágyui is UO-ként vannak feltüntetve, de 2-300k Cr-t érnek és igen jó ágyúk. Talán a legjobbak...