X3 - Reunion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem is annyira butaságok azok a mesék vagy éppen hírek, amik arról számolnak be, hogy nem vagyunk egyedül. Ezek igazak! Csak sokan nem képesek avval szembesülni, hogy igazából is léteznek olyan lények, akik fejlettebbek és okosabbak lehetnek a földieknél.
Nem hazugság, léteznek mások, akik képesek repülni az égen, vagy hajókkal nagy utat megtenni a világûrben.
Nem hinné az ember, de közöttünk élnek páran. Nem is olyan messzi országokban, hanem Magyarországon is él egy valaki, aki biztosan is, hogy nem idevalósi.
Õ igen messzirõl érkezett ide, hogy megpihenjen és felmérje milyenek is, vagyunk igazából mi emberek…de sajnos nem valami jó tapasztalatokkal kell távoznia majdan egyszer a jövõben. Hírül hozta a közelgõ megszállást is, de segítséget nem tud nyújtani, hiszen saját hazájára is gondolva kell cselekednie.
Hatalmas hajóhadával küzdött meg az ellenséggel, hogy rendet teremtsen, megvédve azokat, akik kedvesek számára, és azt a helyet is ahol született. Sajnos elárulva õt, hátba támadva kellet menekülnie egy másik univerzumba, és akik vele tartottak azok letelepedve egy másik bolygón várva a háború végét. Itt él pár éve földi nevelõ szüleivel egyetemben, s minden nap, amit itt eltölt csak a visszavágás és a taktikai részének kidolgozásával, tölti, és próbálná a helyzet komolyságát nekünk is elmondani. Otthonában nekik, a lakosoknak hatalmas szárnyaik, engedik meg, hogy repülhessenek szabadon az égbe, talán úgy néznek ki, mint az angyalok, vagy azok?
Sanyi József egy igen fejlett társadalom vezetõje, uralkodója egy háború folytán menekülésre kényszerülve egy gépezet segítségével megfiatalítva magát került le a földi szüleihez, akik szeretettel nevelték fel mit sem sejtve gyermekük igazi valójáról. Mára már 17 éves múlt és nemsokára, amit a hátfájdalmai is jeleznek, kinõ újra a szárnya. A történelem során nem egyszer volt nálunk, látogatóban találkozott Kleopátrával és más történelmi fontos személyekkel is, Minden nagy hadvezér mellet ott volt s segítette õket, persze jól megbújva a színfalak mögül PL: Nagy Sándort, Cézárt s még sorolhatnám. Mostanra sajnálattal tapasztalta, hogy az emberek egyre jobban elvadulnak, szinte lelkük teljesen elsötétülve , durvává, megbízhatatlanná váltak. Mivel nagy veszély fenyegeti népét és egy újabb háborúra, készül, így mint a nyaralásnak nevezett itt tartózkodását meg kell majd szakítania. Addig is megpróbál rajtunk segíteni ahogy tud de ahhoz hogy segíthessen nekünk is segítenünk kell azzal hogy elhiszzük neki amit mond.
http://www.x3-reunion.at/en/index.php
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Talán 100 óra múlva ha lejátsza az összes figyelmeztetést, abbahagyja.
Esetleg kitakarítom a szektort, és akkor nem nyüszítenek tovább.
Vagy kiírtom a terranokat, és akkor hírmondójuk sem marad. remélem kapok promóciót a xenonoktól "Darkside 4ever".
De jobb lenne ha mégis lenne más megoldás....
Csinálom a shonenes küldiket, illetve a goneres 3. részénél tartok, de van egy kis gondom.
A 2. részben amikor az adatokat kell leszállítani a gonereknek, és az Argonok rámszállnak, becsaltam õket a terranok álltal megszált föld elõtti szektorba, ahol szépen hidegre is tették õket. Azóta folyamatossan megy a figyelmeztetõ szöveg, megállás nélkül a földiektõl, bárhová, bármelyik rendszerbe is menjek be, de még a dokkolás után is ez az ökörség megy.
Az ezelõtti mentéseken nincs rajta, az ezutániakon folyamatossan megy.
Nincs valakinek ötlete hogy hogy lehet ezt megszüntetni, illetve mikor ér véget??
Elég nehéz pálya volt, ezért nem akarom megint elõlrõl kezdeni, szal ezen kívül kéne valami okosság.
Yaki and Missiles
Vélemény: NE RAKJÁTOK FEL!!!
Ugyanis nekem bár berakta Senator's Badlands-be a yaki shupyard-ot, meg eq.dockot, de a shipyard elkezdett folyamatosan termelni Rajin-okat. Nos elméletben ez még jó is lenne, de ugy lelasította a gépem, hogy az vmi borzadáj...retegjetek ettõl a scripttõl!<#eplus2>#eplus2>
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
X3 v2.5 May2007 - Feb 2008 (christmas?)
X4 2008/9 Aug-08 - Aug-09
Ez pont igy van tehát, majd felrakom a weboldalamra a képet.(nem tudjátok megnézni, mert privátba küldték nekem....
Amugy még mindig nem tudja senki mér jön nekem a csomó Yakuza?
http://www.sus.hu/civ4/
mintájára.
Itt is egy xml fájl-t kéne szerkeszteni.
más: Újra visszatértem, mert a Medal of Honor Airborne gyenge lett, a HL2EP2 meg rövid. Most újra X3-azni fogok...<#vigyor1>#vigyor1>
Elõször az X2 Chase zenéjét akartam berakni(pl amikor az aszteroidában követjük kyle-t) de valami irtó szar minõségüen játszotta le a beépített lejátszó....<#wow3>#wow3>
Csak így tovább!
Bár nem kell annyira telenyomni egy oldalt mindenféle kiegészítõvel, inkább az átláthatóság fontos.
A zenéket meg inkább a Reunion zenéire cseréld, ha már erre (is) építed, sokkal nagyobb "fílingje" lesz.
Amúgy ismétlem, jó lesz.Csak azt ugye tudod, hogy ezzel mennyi munkát vettél a válladra? <#vigyor>#vigyor>
Itt a link:
http://tomonorweb.mlap.hu
LÁTOGASSATOK NYUGODTAN!!!<#nyes>#nyes>
2 YAKI-s plugint használok: Yaki and missiles, Yaki armada...Pliz segicsetek.
PFF ezekszerint már megin uj játékot kell kezdenem....
Hazajöttem a nyaralásból és asszem a hétvégén be is fejezem a kézikönyvem írását.
Mindenesetre elég nehezen tudom elképzelni a bánit....Viszont azt remélem, hogy benne lesz végre, vagy hasonló: a Hired Gunnery Crews.-csak azér, mer igy nincs senki, aki cserélgesse a fegyverem a titánomba(mily szép neve van: DANELE)<#nyes>#nyes>
L
Még nem, de elvileg leírtam a menetét xx hozzászólással ezelõtt, bár nem tudom mennyire használható.
Próbáltátok már megcsinálni a boron Krait küldit? Elakadtam egy helyen...
L
Az egész hozzászólás elvadult kitalációkat taglal, a srác próbálja megsaccolni, mi lesz a 2.5-ben. A nyulakba amúgy nem beszállni, hanem beleszállni (nekirepülni)lehet, ez esetben sok száz bunny feltapadva a pilótafülkére, beragadva a hajtómûbe hazavágja a gépedet <#nyes>#nyes> Ötletnek nem rossz, de remélem senki nem váltja valóra, épp elég az XTM sárkánycsapata. Ez, mint harmadik pont inkább csak poén, az elsõ kettõben viszont lehet némi valós tartalom is: azaz az Egosoft az X2-X3 szkriptmotorját egységesítve, az XTM újításait felhasználva készíti az új foltot.
http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=191205&postdays=0&postorder=asc&start=60
(mindig a legutolsó üzenetet nézzétek).
Warning! Cargo bay open, shields are down!
Jaja, tényleg jó áron vettem, de a teljes képhez hozzátartozik, hogy a cég, ahol az utóbbi idõben dolgozom, többek között Logitech dealer is.
Igen, de nagyjából ugyan ez a rev. volt nekem is, és 3x vittem vissza mire kaptam egy használhatót. Nem akarok újra ugyan ilyet venni, de szorítsatok hátha ma sikerül helyrepofoznom. Nem szeretek több billentyûvel dolgozni, és elõfordul este hogy gépelek, vagy írok, ezért számítok az ékezetes karakterekre, bár a játékhoz nekem is elég volna egy G15. Attól tartok hogy veszek eggyet, és pár héten bellül kidobnak valami faxa billentyût, én meg verhetem a fejem a falba. Amaro az í nem hozható ki véletlenül az alt+j vel is??
van valaki aki ashley's fab-jét használja? Az lassitja valamivel a játékot, és az XXL-es méretü gyáraknak más az alakjuk, mint a sima Xl-nél???
Köcce de sajna nem magyar kiosztásúak, lehet hogy veszek világító matricákat az eggyik billentyûzetemre... Ezzel van valakinek tapasztalata??
Ittttttt
És itt találod a világítós billentyûzeteket:
Az meg ittttttt
Nagyon durva billek vannak itt.
Skacok! Tegnap lehalt a jó kis revoltech világítós billentyûzetem. Megpróbálom megbütykölni, bár sajnos nem a kapcsolóval van a baj, hanem a világításért felelõs elektronikával, de megvan az esélye hogy nem tudom helyrehozni, ezért faja lenne ha tudnátok ajánlani nekem valami faxa magyar kiosztású világítós billentyûzetet. Az ára nem számít, csak hogy a sötétség leple alatt lehessen látni a karaktereket, és faja megbíható legyen. valami g15 höz hasonló, csak az sajna nem magyar bill.kiosztású.
De aki nem tudná, itt van 2 link:
http://argonopedia.ppcis.org/
http://valen.uw.hu/Argonopedia/X2%20tortenelem.htm -ez magyar!