X3 - Reunion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Törölt felhasználó
Ahha... A Hyperion és a többi M7-es méretei azért elég eltérõre sikeredtek.<#vigyor3>

Whale-t egy Boron shipyardon leghet kapni, vagyis én csak ezen a helyen találtam. A a környéken szokott is kóricálni 1-2 db belõle. A szektor: Rolk's Caves. Nem rossz csónak, venni ugyan nem vettem még belõle, de ki fogom próbálni. A boron hajókhoz képest elég fura alakja van. Érdemes megnézi!<#vigyor>

L
A Hyperion is M7-es, de az még a hivatalos X3-ból való,azaz a Bala Gi's-os okosságból.
A Whale-rõl olvastam, de Shipyardon nem találtam sehol.

Törölt felhasználó
Haggggyyyyon szuper lett a kézikönyv, köszönet érte!<#worship> A folytatása mikor készül el a hiányzó hajókról?<#vigyor>

A leírást olvasván merült fel bennem egy kérdés: Ha a Boron Hammerhead M7-es, akkor milyen hajóosztály a Hyperion, illetve a Boron Whale?<#guluszem1>MM6?

L
"de azért megnyugtató, hogy a PPC-n és a Terran Electromagnetic Plasma Cannon-on kívül... "
...hangzik az idézet a Terran Valhalla-ról.

Pontosan tudom, hogy erõsebb a Terran fegyver, melyet meg is jegyeztem a leírásban a fegyverek szekcióban.
Csupán nem voltam biztos, hogy a EMPC-t bárki is be tudná szerezni magának csít nélkül.

EMPC?

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Azért néztem a leírásban a Valhala mellet miért PPCt írtál amikor sokkal erõsebb a terranok fegyvere. 😄

Nos, mivel én az egész XTMet annó csítel próbáltam, igy belekerült utamba sohnen scyla... Ha túlmentek Proxima Centauriból egy Unknown Sector-ba, akkor a rendszer közepén lesz egy... Játék elején a kaló rendszerekben(Farnham's Legend-be, környékén) köröz, de ez a BBS-ekbe is fel van tüntetve. Az új fegyvereket valóban csak HUDon keresztül lehet activálni, ám azzal az SBC (sohnen beam cannon)-nel még a halálcsillagot is el lehetne pusztitani (szegény lázadók) egy csapásra. Amugy nem vok biztos benne, de a sohnen m6 os sztem a Sohnen Sehnin...ha jól emléxem...ha nem akkor 1000 bots. AZ is ilyen beam cannont tud mountolni, csak kisebb a pajzs és tûzereje. Egyéb érdekesség: az XTMesek gondoltak a bugfixre is és pl kijavították Farnham's Legendbe azt, hogy a bolygó belelógott a holdba(nem is, fordítva), illetve Kao's Mistake be nagy harc dúl a khaakokkal és splitekkel... A hold rendszerbe találni egy csomó hulladékot, illetve aki viszi a gameplotot, az észreveszi, hogy az összetört kapuk roncsát kicseréltek összezúzot talonroncsra...ez utóbbi akkor tünt fel nekem, mikor kilõttem a nividium mine álcázóberendezését...HIBA...mind1 ennyit meg lehet engedni😄

Na, akkor jöjjön a Sohnen Scylla.

Most repültem be vele a Grand Exchange-tõl északra fekvõ Xenon szektorba és szemem szám elállt.

Annyira kur*ára erõs a fegyver, hogy egy Xenon K kábé 10 másodperc, egy Xenon J 5 másodperc, a kisebbek, meg egy lövésre azonnal elpusztulnak.
Egy Xenon Station kábé 20 másodperc alatt elpusztul.

A pajzsunk az ÖSSZES HAJÓNÁL SOKKAL ERÕSEBB.Kaptam annyi GPPC lövedéket, hogy még egy MO is elpusztult volna, itt meg sem érzõdik.A töltése meg zseniális. Ez a hajó gyakorlatilag sérthetetlen és elpusztíthatatlan.
Persze nem is csoda, mert a 10 db Heavy Sohnen Shield-re a radar 100000000-t, azaz százmilliót ír ki, AMI 100 GJ-OS PAJZSOT JELENT!

Na, megyek a kalózokhoz látogatóba, aztán a Khaakokat is kiírtom.
Szorri gyerekek, de minderre csak most jöttem rá, bocs hogy a leírásban nem szerepelt.

Okés, megvan, hogy mûködik a Sohnen Beam Cannon.

De még mielõtt elmondanám, megjegyzem, hogy tényleg erõs, hatótávolság kábé 6 km.Errõl a távolságról már tüzet nyit a hajó.

Valahol olvastam, hogy azért nem mûködik egy pár új fegyver (mint pl. a Heavy Missile Gun is), mert az X3 programja nem nagyon engedi, ezért a következõket kell tenni:

Ha valahogy hozzájut az ember (én itt is csíteltem most), akkor a HUD-on keresztül kell aktiválni.Menjünk az egyik turret-re (F1 gomb) és az egér segítségével menjünk a fegyver helyét mutató szürke téglalapra, ami a bal alsó sarokban van.Ekkor megjelenk a telepíthetõ fegyverek ábrája.Itt kell kiválasztani és akkor már fog mûködni.

Akkor lehet, hogy a többi is fog menni ezek után.
Ugye a bajom az volt, hogy sem a hajóinfóban, sem sehol nem jelölték, mi kompatibilis a hajóval.Ezért nem találtam az Antimatter Missile-nak kompatibilis hajót sem és valszeg emiatt a kretén fegyverinstallálás miatt sem mûködött nekem a Poseidon és az Agamemnon rakétafegyverzete.

Mindig tanul valamit az ember.Hihi <#vigyor>

17.Oct.07 X³ Reunion - Bonuspackage 3.1.07
Ejnye
"A másik meg, hogy próbáltam táblázatot, de egy A4-es oldalra álló helyzetben nem fér el, fekvõben pedig az egész doksi fekvõ lett volna, az meg hogy néz ki..."
, hogy a szakasztörést nem tetszik ismerni.
😊
Huhh, most látom, hogy megjelent az Orange Box és vele a Team Fortress 2...asszem a holnapi naptól búcsút intek egy idõre...<#sir>

Én mindenkinek mindent megengedek, nem kopirájtos dolog.
Elvégre hobbiból csinálok minden ilyen dolgot, mint mindenki itt.Teljesen szabad a felhasználása.

Ki tudja, lehet,hogy lesz még folyt.köv. is...

Most már én is láttam mûködni a Xenon Grid 2-ben.
Egy Unknown Corvette volt kijelezve a radaron, amit megnéztem és Sohnen hajó volt.
A Xenonokat írtotta, de nekem is ellenséges volt, annak ellenére, hogy az Unknown fajt Friendly-re állítottam, így rombolóim kilõtték a fas*ba...

Köszönöm az elismeréseket.Tudom, hogy kellett volna a Terranokról írnom, sõt még táblázatokat is akartam beszúrni, de már lelki erõm nem volt rá.
A másik meg, hogy próbáltam táblázatot, de egy A4-es oldalra álló helyzetben nem fér el, fekvõben pedig az egész doksi fekvõ lett volna, az meg hogy néz ki...

Amaronak üzenem, hogy szorri a MS Word 2007-ért, de reméltem, hogy kompatibilis.Szorri, de már csak az van fent a gépemen.Engem is eléggé idegesít, mert annyi új szarság van benne, hogy már alig látom át,de ez van.De köszönet, hogy kiraktad.

bocsánat, elírtam, azt akartam irni h naon szerettem azt a sohnen hajót, ami ezt a fegyvert kezeli...asszem egy M1es, meg 1 M6os...

Azér picit javíthatnának rajta, mer egy icipicit bugos(nem mindig pontos), de kétségkívül ez a leghalálosabb fegyver a játékban.... Annak idején, mikor én is XTMeztem, nagyon szerettem ezt a hajót...

Hi !
Olvasom a kézikönyvet, ami így elsõre nagyon faxa.
Azonban annyit hozzáfûznék, hogy ugyan nem tudom a játékban melyik hajó képes használni a Shonen Beam Cannont, de külön berakott hajóval én használom.
A legerõsebb, legdurvább, és legenergiaigényesebb fegyver amivel a játékban találkoztam. Gyárak, ûrállomások, csatahajók, carrierek, és a fighternél nagyobb hajók leghalálosabb ellenszere. Lövése mint a kyoné, nem használ idõt, kicsit pontatlan, de ha betalál, akkor vége van a célpontnak. A találati fellület rendkívül érdekes, mintha parányi szingularitást okozna a céltárgy felszinén ami kitágul, majd visszahúzódik, és a lövés maga úgy néz ki, mintha dugóhúzó spirálja csavarodna az áldozat testébe. Kegyetlen fegyver, kegyetlen készítõkre utal.
RJoco
Jó, nekem tetcik.
Köszönöm!

Warning! Cargo bay open, shields are down!

RJoco
Nagyon durva a Battlestar Galactica. Egyik szektorban találtam 3 Clustert. A legközelebbi felé vettem az irányt, aztán sikerült a SETA-t leállítani úgy 2km távba tõle. A Kha'ak akkor esett szét. Az ágyúk valamiért nem tüzeltek, nekem meg már sem fékre, sem irányváltoztatásra nem volt idõm. Szerencsére a 3GJ pajzs alig sérült mikor beléjük ütköztem és az összes felrobbant körülöttem <#violent>. Gondoltam ezt megjátszom a másik kettõvel is. Sajnos nem voltak sehol <#pardon1>. Biztos megijedtek és elugrottak <#phone>

Tévedtem a Pirate Galleonál nincs hiba.

Nah elolvastam gratulálok remek munka. Azért van 1-2 dolog ami segíthet remélem:
- egy hiba a Pirate Galleon (M1) leírásában: 1x a Gamma helyet Beta van írva
- szerintem így müködnek de ez nem 100%:
Paranid Agamemnon - Heavy Missile Gun - antimatter rakéta
- a Millitary shield tényleg gyorsabban tölt ezt még az XTM forumon olvastam valahol, egy Terran V. egy ilyennel nem semmi
- sajnálom hogy nem írtál pl a Terran M7, vagy Terran TL (amire rá tud dokkolni 2 M2,M1es nagyon szép), vagy pl. a Sohnen hajókról, bár írtad hogy még a playernek nem megy a fegyver ezért érthetõ

Összegezve ismét egy remek írás.

Amaro
Amikor úgy érzed, gatyába ráztad az oldaladat, kérd szerzõink hozzájárulását az egész tartalom átpakolásához. Nem baj az, ha két helyen is elérhetõ minden, sõt! Cél, hogy akinek kell valami, nálad vagy nálam biztos megtalálja.

Amaro
Felkerült. Utólagos engedelmeddel visszaforgattam a 2007 verzióról, mivel még nincs igazán elterjedve, az ingyenes olvasót meg nem tudják telepíteni azok, akik messze kerülik a MS oldalakat. Cikk talán holnapra lesz belõle, addig mindenki töltse le, érdemes <#nyes>

Szerintem még korai az X4-rõl eszmét cserélni.De ha gondolod, nézz körül itt az sg-n, nincs-e már (biztos nincs), aztán döntsed el.
Na jóccakát!

ÖTLET: nyissak meg egy fórumot itt, ami az X4hez gyûjt ötleteket, vagy nyissak a saját weblapomon, vagy valaki nyit/nyitott helyettem (már), vagy halott ötlet az egész?

Amugy nekem már bejön Amaro X3 oldala....

Most mondhatnám azt hogy jöhet az enyémre, de sajna még mindig bétában van az oldalam, de a hét végére biztos elkészül...vagy nem<#nevetes1>

Amaro
Sajnos a FW proxy és SQL szervere sem áll a helyzet magaslatán jelenleg, de amint elérem az oldalt, fel fog kerülni.

Igen, utólag rájöttem.Elküldtem neki mail-ben, aztán majd Õ megoldja, ha tudja.

RJoco
Amaro oldala pellanatnyilag nem elérhetõ.<#szomoru1>
Pedig alig várom már, hogy olvashassam!<#nevetes1>

Barátaim!

Hogy legyen mirõl beszélni, elkészültem az XTM kézikönyvvel!

Háát szép hosszú munka volt, végülis 30 oldal lett.
Remélem élvezni fogjátok.
Töltöm fel Amaro oldalára.

HADD LÁM<#nevetes1>

Baaaaaaaaaaaaaaaaazzzzzzzzzzzzzz!!!!!!!!!!!!!!!!! <#mf1>

Most muszály volt leleplezned??? Olyan jól elvoltam így inkognitóban!!! <#ejnye1>

<#alien2>
Amaro
Nem véletlen, szerintem mindenki jót röhögött rajta - amúgy én is biztos vagyok benne, hogy többen vannak, például az a kis helyes a titkárságról. Tuti hogy más galaxisban pakoltak bele ennyi dögös formát a 160 centijébe, hogy elterelje figyelmünket, és ne vegyük észre a kozmikus fenyegetést <#alien>

Amugy jól elvagytok ezen a témán... Én már akkor sületlenségnek tartottam, amikor a felét elolvastam...

Õ a Majmok Bolygójáról jött...<#vigyor>

A helyessírási bonyodalmakért elnézést....
Lehet hogy az idegenek blokkolják a neurális kapcsolódási funkcióinkat.
Jah !
Lehet hogy többen is vannak...
Magam is gyanaxom két emberre a környezetembõl hogy nem földlakók.
Sõt ot van Anulu azaz Fekete Pákó...
Valszeg õsem ebbõl a galaxisspirálból jött.
Háát ez igen érdekes!

Ez nem az "Egy úr az ûrbõl" címû film forgatókönyve magyar elõadásban?
Csak nem éppen Robin Williams-szel, hanem Vágási Ferivel...<#vigyor> <#nyes>

De az is lehet, hogy ez a Sanyi nem más, mint Szalacsi Sanyi...végülis az Õ szomszédja épített bunkert kozmikus becspódás ellen.Lehet, hogy Õ látta sorsunkat elõre?

Vazze ne ijesztges hogy egy mondatát is komolyan vewszed ennek a sületlenségnek. Ez akkora ökörség hogy csak egy 15 éves találhatja ki, aki még 2 évig építgeti marhaságokkal. Amúgy több ember, több rosszaság, de nem hiszem hogy akár 1000 éve az emberek akár egy fikarcnyival is jobbak voltak. Sok filmet nézel....
De szerintem már ígyis túl sokat offoltunk.
Az-az egy baj van, ezzel hogy nem figyelsz, mert azt írják, hogy 17 tehát az a háború, ami miatt idemenekült az valószínûleg 18-20 éve lehetet nem?
Nem 3000 éve dekkol, itt gondolom. És ami a rabszolgaságot jelenti az most is van csak máshogy nevezik. De egy dologban igazat adok neki mármint Szanyinak régebben sokkal több becsület volt az emberekben, mint most. De akkor is voltak rossz emberek meg most is vannak de, mostanra elhatalmasodtak a rossz emberek.

Tökreyo hogy egy ilyen jelentõs ember mint a SanyaJozsó itt vesztegeti a drága idejét közöttünk, és Nagy Sándor, meg Kleó után a futrinkautcában, Mazsola meg Tádé mellett egy gázkonvektor elõtt fagyoskodva számolja a csekkeket, miközben a koszos ablakon kinézve a gyárkéményekre azon morfondírozik milyen köcsög lett a világ. Bezzeg amikor az emberi élet annyit sem ért mint egy zsák búza, és halomra ölték a szerencsétlen benszülötteket mindenféle jól meggondolt okból, mint "a mocsok rám merte emelni a tekintetét" a világ még szép és kiegyensúlyozott volt.
Gondolom a rabszolgatartó társadalom megléte külön emelte a hangulatot... Akkor még az emberek megbízhatóak és egyenessek voltak, és lelkük fénye betündökölte az univerzumot. Szerintem ez teljessen hihetõ, és dobjuk össze a Sanyi József csekkjeire, tandíjjára, és a szárnyaihoz való tetûírtóra, meg vitaminokra a lóvét, no meg persze a szexuális feszültséglevezetésérõl is gondoskodniunk kell. Ki a lányát, ki az asszonyát, ki a pénzét dobja be a közösbe, mert Sanyi József a madárember a nyaralásából nehogy negatív emlékképekkel távozzon errõl a sárgolyóról, ugyanis kitudja a megmarad cirkálói közül nem löveti e halomra a szegény magyar lakosokat. Habár a VIII. ker, és a dob utca kaphatna néhány löketet. Örömködjünk hát mindannyian mint karácsony napján, mert köztünk van az, aki a világ történelmét megélte, és bár közel 3000 év alatt nem rendezõdtek az otthoni dolgai, de jelenléte biztonságot nyújthat tán az egész naprendszernek...
Utóbbit nembiztos hogy csak én mondom....<#eplus2><#felkialtas>

"Profit is Lájf" - Teladi mondás
"Rám csak a pénz hat!" - Toydari mondás
"A pénz boldogít!" - Én mondom!!!<#nyes><#nevetes1>

RJoco
Tök jó kis játék lenne belõle!
De lehet hogy nem játszanék vele!
Sanyi József?
Azt elhiszem, hogy van máshol is élet. És hogy köztünk is élhetnek "idegenek". De ennyi.
Amúgy nem látod a lényeget. Benne van a játékban is, aminek a fórumára írunk.
Lényeg: pénz, pénz, pénz!
Hiába minden veszély, ha 100 év múlva jön. Aki jelenleg születik, 100 év múlva úgy is halott lesz. Akkor nem mindegy, hogy mit tesz az utókórnak? A lényeg, hogy boldogan éljen. Ahhoz pedig pénz kell. Hiába vagy a híd alatt a pároddal, nem lesztek elég boldogok.
És kitalálni bárki bármit tud (nézzél híradót), egyszer úgyis jön egy olyan helyzet, amire ráillik és akkor lehet mondani: Na ugye én megmondtam!?

<#wow1>duplán látok...<#nevetes1>Mindenesetre ha valóban létezik ilyen személy, akkor engem nagy csalódás ér...többnyire azér, mer nekem csak boronok, teladik, splitek, paranidok, khaakok, xenonok, wookik, klingonok, romulánok, picardok, borgok, yodák, házivizilók(mi a...?) meg jedik élnek<#nyes>mámint az emberiségen kívûl....

Szerintem nem teljesen hülyeség, sõt csak az a baj, hogy aki ezt írta nem volt ép a helyzet magaslatán. Már miért ne lehetet, volna ott ahol cézár és akkoriban még nem voltak ennyire elfajulva a helyzet, mint manapság. és ami Józsefet illeti szerintem, lehet, hogy hinnünk kéne neki, hisz veszteni valónk nincs de, ha csak úgy elsuhanunk egy ilyen dolog mellet, ha igaz, ha nem akkor is felkell mérnünk a lehetõségeket mert különben mind itt pusztulhatunk nem?

<#guluszem1><#confused><#wilting><#finom><#bee1><#idiota><#alien><#beka3><#wow1>PFF, hol olvastad ezt???