X3 - Reunion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Whale-t egy Boron shipyardon leghet kapni, vagyis én csak ezen a helyen találtam. A a környéken szokott is kóricálni 1-2 db belõle. A szektor: Rolk's Caves. Nem rossz csónak, venni ugyan nem vettem még belõle, de ki fogom próbálni. A boron hajókhoz képest elég fura alakja van. Érdemes megnézi!<#vigyor>#vigyor>
L
A Whale-rõl olvastam, de Shipyardon nem találtam sehol.
A leírást olvasván merült fel bennem egy kérdés: Ha a Boron Hammerhead M7-es, akkor milyen hajóosztály a Hyperion, illetve a Boron Whale?<#guluszem1>#guluszem1>MM6?
L
...hangzik az idézet a Terran Valhalla-ról.
Pontosan tudom, hogy erõsebb a Terran fegyver, melyet meg is jegyeztem a leírásban a fegyverek szekcióban.
Csupán nem voltam biztos, hogy a EMPC-t bárki is be tudná szerezni magának csít nélkül.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Most repültem be vele a Grand Exchange-tõl északra fekvõ Xenon szektorba és szemem szám elállt.
Annyira kur*ára erõs a fegyver, hogy egy Xenon K kábé 10 másodperc, egy Xenon J 5 másodperc, a kisebbek, meg egy lövésre azonnal elpusztulnak.
Egy Xenon Station kábé 20 másodperc alatt elpusztul.
A pajzsunk az ÖSSZES HAJÓNÁL SOKKAL ERÕSEBB.Kaptam annyi GPPC lövedéket, hogy még egy MO is elpusztult volna, itt meg sem érzõdik.A töltése meg zseniális. Ez a hajó gyakorlatilag sérthetetlen és elpusztíthatatlan.
Persze nem is csoda, mert a 10 db Heavy Sohnen Shield-re a radar 100000000-t, azaz százmilliót ír ki, AMI 100 GJ-OS PAJZSOT JELENT!
Na, megyek a kalózokhoz látogatóba, aztán a Khaakokat is kiírtom.
Szorri gyerekek, de minderre csak most jöttem rá, bocs hogy a leírásban nem szerepelt.
De még mielõtt elmondanám, megjegyzem, hogy tényleg erõs, hatótávolság kábé 6 km.Errõl a távolságról már tüzet nyit a hajó.
Valahol olvastam, hogy azért nem mûködik egy pár új fegyver (mint pl. a Heavy Missile Gun is), mert az X3 programja nem nagyon engedi, ezért a következõket kell tenni:
Ha valahogy hozzájut az ember (én itt is csíteltem most), akkor a HUD-on keresztül kell aktiválni.Menjünk az egyik turret-re (F1 gomb) és az egér segítségével menjünk a fegyver helyét mutató szürke téglalapra, ami a bal alsó sarokban van.Ekkor megjelenk a telepíthetõ fegyverek ábrája.Itt kell kiválasztani és akkor már fog mûködni.
Akkor lehet, hogy a többi is fog menni ezek után.
Ugye a bajom az volt, hogy sem a hajóinfóban, sem sehol nem jelölték, mi kompatibilis a hajóval.Ezért nem találtam az Antimatter Missile-nak kompatibilis hajót sem és valszeg emiatt a kretén fegyverinstallálás miatt sem mûködött nekem a Poseidon és az Agamemnon rakétafegyverzete.
"A másik meg, hogy próbáltam táblázatot, de egy A4-es oldalra álló helyzetben nem fér el, fekvõben pedig az egész doksi fekvõ lett volna, az meg hogy néz ki..."
, hogy a szakasztörést nem tetszik ismerni.
😊
Elvégre hobbiból csinálok minden ilyen dolgot, mint mindenki itt.Teljesen szabad a felhasználása.
Ki tudja, lehet,hogy lesz még folyt.köv. is...
Egy Unknown Corvette volt kijelezve a radaron, amit megnéztem és Sohnen hajó volt.
A Xenonokat írtotta, de nekem is ellenséges volt, annak ellenére, hogy az Unknown fajt Friendly-re állítottam, így rombolóim kilõtték a fas*ba...
A másik meg, hogy próbáltam táblázatot, de egy A4-es oldalra álló helyzetben nem fér el, fekvõben pedig az egész doksi fekvõ lett volna, az meg hogy néz ki...
Amaronak üzenem, hogy szorri a MS Word 2007-ért, de reméltem, hogy kompatibilis.Szorri, de már csak az van fent a gépemen.Engem is eléggé idegesít, mert annyi új szarság van benne, hogy már alig látom át,de ez van.De köszönet, hogy kiraktad.
Olvasom a kézikönyvet, ami így elsõre nagyon faxa.
Azonban annyit hozzáfûznék, hogy ugyan nem tudom a játékban melyik hajó képes használni a Shonen Beam Cannont, de külön berakott hajóval én használom.
A legerõsebb, legdurvább, és legenergiaigényesebb fegyver amivel a játékban találkoztam. Gyárak, ûrállomások, csatahajók, carrierek, és a fighternél nagyobb hajók leghalálosabb ellenszere. Lövése mint a kyoné, nem használ idõt, kicsit pontatlan, de ha betalál, akkor vége van a célpontnak. A találati fellület rendkívül érdekes, mintha parányi szingularitást okozna a céltárgy felszinén ami kitágul, majd visszahúzódik, és a lövés maga úgy néz ki, mintha dugóhúzó spirálja csavarodna az áldozat testébe. Kegyetlen fegyver, kegyetlen készítõkre utal.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
- egy hiba a Pirate Galleon (M1) leírásában: 1x a Gamma helyet Beta van írva
- szerintem így müködnek de ez nem 100%:
Paranid Agamemnon - Heavy Missile Gun - antimatter rakéta
- a Millitary shield tényleg gyorsabban tölt ezt még az XTM forumon olvastam valahol, egy Terran V. egy ilyennel nem semmi
- sajnálom hogy nem írtál pl a Terran M7, vagy Terran TL (amire rá tud dokkolni 2 M2,M1es nagyon szép), vagy pl. a Sohnen hajókról, bár írtad hogy még a playernek nem megy a fegyver ezért érthetõ
Összegezve ismét egy remek írás.
Na jóccakát!
Pedig alig várom már, hogy olvashassam!<#nevetes1>#nevetes1>
Hogy legyen mirõl beszélni, elkészültem az XTM kézikönyvvel!
Háát szép hosszú munka volt, végülis 30 oldal lett.
Remélem élvezni fogjátok.
Töltöm fel Amaro oldalára.
Most muszály volt leleplezned??? Olyan jól elvoltam így inkognitóban!!! <#ejnye1>#ejnye1>
<#alien2>#alien2>
Lehet hogy az idegenek blokkolják a neurális kapcsolódási funkcióinkat.
Lehet hogy többen is vannak...
Magam is gyanaxom két emberre a környezetembõl hogy nem földlakók.
Sõt ot van Anulu azaz Fekete Pákó...
Valszeg õsem ebbõl a galaxisspirálból jött.
Ez nem az "Egy úr az ûrbõl" címû film forgatókönyve magyar elõadásban?
Csak nem éppen Robin Williams-szel, hanem Vágási Ferivel...<#vigyor>#vigyor> <#nyes>#nyes>
De az is lehet, hogy ez a Sanyi nem más, mint Szalacsi Sanyi...végülis az Õ szomszédja épített bunkert kozmikus becspódás ellen.Lehet, hogy Õ látta sorsunkat elõre?
De szerintem már ígyis túl sokat offoltunk.
Nem 3000 éve dekkol, itt gondolom. És ami a rabszolgaságot jelenti az most is van csak máshogy nevezik. De egy dologban igazat adok neki mármint Szanyinak régebben sokkal több becsület volt az emberekben, mint most. De akkor is voltak rossz emberek meg most is vannak de, mostanra elhatalmasodtak a rossz emberek.
Gondolom a rabszolgatartó társadalom megléte külön emelte a hangulatot... Akkor még az emberek megbízhatóak és egyenessek voltak, és lelkük fénye betündökölte az univerzumot. Szerintem ez teljessen hihetõ, és dobjuk össze a Sanyi József csekkjeire, tandíjjára, és a szárnyaihoz való tetûírtóra, meg vitaminokra a lóvét, no meg persze a szexuális feszültséglevezetésérõl is gondoskodniunk kell. Ki a lányát, ki az asszonyát, ki a pénzét dobja be a közösbe, mert Sanyi József a madárember a nyaralásából nehogy negatív emlékképekkel távozzon errõl a sárgolyóról, ugyanis kitudja a megmarad cirkálói közül nem löveti e halomra a szegény magyar lakosokat. Habár a VIII. ker, és a dob utca kaphatna néhány löketet. Örömködjünk hát mindannyian mint karácsony napján, mert köztünk van az, aki a világ történelmét megélte, és bár közel 3000 év alatt nem rendezõdtek az otthoni dolgai, de jelenléte biztonságot nyújthat tán az egész naprendszernek...
"Rám csak a pénz hat!" - Toydari mondás
"A pénz boldogít!" - Én mondom!!!<#nyes>#nyes><#nevetes1>#nevetes1>
De lehet hogy nem játszanék vele!
Sanyi József?
Azt elhiszem, hogy van máshol is élet. És hogy köztünk is élhetnek "idegenek". De ennyi.
Amúgy nem látod a lényeget. Benne van a játékban is, aminek a fórumára írunk.
Lényeg: pénz, pénz, pénz!
Hiába minden veszély, ha 100 év múlva jön. Aki jelenleg születik, 100 év múlva úgy is halott lesz. Akkor nem mindegy, hogy mit tesz az utókórnak? A lényeg, hogy boldogan éljen. Ahhoz pedig pénz kell. Hiába vagy a híd alatt a pároddal, nem lesztek elég boldogok.
És kitalálni bárki bármit tud (nézzél híradót), egyszer úgyis jön egy olyan helyzet, amire ráillik és akkor lehet mondani: Na ugye én megmondtam!?