X3 - Reunion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

õõ asszem a teladiknál equipment dockban
Hali... Megtudná valaki mondani, hogy hol tudok venni Best Buy és Best Sell lokátort?????????? Elõre is köszönöm....

heti fordítási statisztika:
(sajna a héten senki sem ért nagyon rá)

Ö: 13400
F: 1929 (14.40%)
Ok.... Ismét meghajolok elõttetek....... Hálásan köszönöm a segítséget...<#vigyor3><#vigyor2><#wave><#worship><#worship>

RJoco
Ja és persze az õ kereskedései után nõ a repud is.

Warning! Cargo bay open, shields are down!

RJoco
Egy sima Mercury is megtette volna- 4000-es a raktere - de ha már megvetted mindegy.
A Command Consolban a Trade menü alatt találod a Sector Trade parancsot. Jó ha a hajódon van Best Buy meg Best Sell lokátor, mert ezekkel válassza ki a legolcsóbb vétel és legdrágább eladási árat.
Olyan szektorba jó rakni, ahol sok a nyersanyagot termelõ gyár és a felhasználó gyár is. Ilyen pl: Ore Belt. Van néhány Solar PPlant meg néhány Mine is. Én ide szoktam rakni a gyáramat is az olcsó EC miatt. Nameg a magas yieldü kavicsok miatt is.
Mikor eléri a 8-as szintet a pilótád, célszerû a célszektorokba szatelliteket rakni, mert így nem megy potyára egyikbõl a másikba.

amúgy sztem a mercury tanker nem épp a legjobb választás hanem inkább mercury hauler vagy superfrighter ugyanis a tzankernek elég kicsi a raktere
a hajó menüjében megkeresed a sector trade parancsot és kiadod neki de ezt lehetõleg olyan szektorban tedd ahol jó sok gyár meg minden van pl power circle és mondjuk kingdom end ( én kingdom endben húztam a mercurim aasszem)és majd lépegeti a szinteket madj 8as szinten kiadod neki az universe trade parancsot ja és apropó vettél rá põajzs meg ilyenekte tod amiket írnak a F.A.Q ban???
Hali... Vettem egy Mercury Tankert... Gondolom ez valami nagy szállító lehet... Azt már hallottam, hogy ahhoz, hogy magától kereskedjen meg kell rá venni a tradesoftver mk3-mat.... De azután, hogyan tovább...??<#help><#help>

Hogy fog ez magától kereskedni.....? (a menüben hova meg mikre kattintsak?)<#help>

Ja: és még valami.... vettem még egy-két vadászgépet is... Nos.. ha egy csatában nem én halyóm hanem egy általam vásárolt halyó nyír ki valakit akkor azért is jár a szintfejlõdés...... És a kereskedõnélis ugyan ezvan....??<#help><#help><#help>

RJoco
Utolsó telepítés óta eltüntek a Blastclaw-ok.
Viszont a Military gyár termeli a Marineket. Mikor utoljára néztem, már volt 17 db. 20E Cr-ért.

Viszont a Station Manager nem mûködik jól.
Ezzel már volt korábban is gondom.
Felraktam az 1.09-es scriptet, de ez sem jó.

RJoco
Oké, köszi!
Akkor játszom vele így, aztán majd kiderül...

Requiem88
köszönöm a válaszokat, megpróbálom 😊

\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6

Törölt felhasználó
A Blastclaw valóban elég kemény ellenfél egy busternek. A pajzsai nem olyan jók, viszont brutál a tûzereje...
Military kiképzõ központok tudtommal Argon Prime-ban vagy környékén nincsenek. Illetve nálam nincsenek. De lehet, hogy a speckó gyárakat és hajókat random pakolgatja le minden nyúgém-nél a gép. Mikor feltettem a 0,7,3-as peccset, bizonyos szektorokból eltûntek gyárak... késõbb megtaláltam máshol ezeket...

Azt a scriptet nem ismerem, amit keresel.

L
Ja igen: a Mercuryban legyen Trading Software mk2 is ahhoz, hogy távolról, kézzel adhass neki olyan parancsokat, hogy : vegyél valamit olcsóér...

Gondolom nem a Mercuryban ülsz. Ahhoz, hogy kézzel, távoli hajóddal kereskedhess állomásokkal, abba a hajóba, amiben ülsz, kell a Trading Software Extension. Amíg az nincs, addig a másik hajódat hiába szereled föl bármivel. Az MK3 az Universal trader (tulajdonképpen egy pilóta, aki a te pénzedbõl, a saját feje után kereskedik) funkcióhoz kell,

Tradesoftvere mk3-at tudsz venni,home of light szektorban.
Vegyél egy tradesoftver mk3-at.Azzal lessz pilotád a hajóban,és nem árt 25-mj-os pajzsokat venni a hajódra.Ennélkül ugyanis nem fogod tudni neki kiadni az univers trader parancsot.Ehez kell a 8-as szint hogy kiadhasd neki.Ezt úgy éred el,hogy kiadod neki a sektor trade parancsot.Javaslom a Pover Circlében tedd meg.Itt elég gyorsan eléri a 8-as szintet.😊
Requiem88
sziasztok. nemrég kezdtem el játszani, és úgy nagyjából rájöttem már mindenre (persze a faq-t is olvasgattam), de lenne egy kérdésem. Quick startot kezdtem, és ugye van egy mercury-m is. ez szép és jó, de nem tudom mûködésre bírni. úgy értem beleszereltem a hajóba trading command software-t, trading system extension-t, best selling price locatort meg best buy locatort. eddig jó, de amikor rámegyek a parancsoknál hogy "trade", az összes menüpont szürke (elérhetetlen), és nem értem miért. nem tudok vele kereskedni. mit csináltam rosszul?

\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6

Köszönõõõõõõõõõm..................<#worship><#worship><#vigyor2><#nevetes1><#nevetes1><#wave><#wave>

RJoco
Az egyik fájl: 3,2MB
A másik fájl: 5,4MB
A két fájlban lévõ anyag nagy része Amaro oldaláról van, de az én anyagaim is benne vannak.

Használd egészséggel!

RJoco
Nagyon szívesen!
Már töltöm fel. Néhány perc
Please wait...
<#vigyor1>

<#worship><#wave><#wave>Ohhhhhh.... hálásan köszönöm....... Leköteleztél<#worship><#worship><#worship>

RJoco
Hát ide be nem fogom írni, viszont felrakom neked a netre és megadom az elérhetõségüket.
Ma még megcsinálom.

Hali..... igen.... sejtettem, hogy ott fennt vannak azon az oldalon a rangok meg ilyesmik..... De a netem sz*r.......szóval hiábai is próbálom megnyitni azt a két oldalt nem hoz be rá semmit......... Légyszi.... ha nem túl nagy kérés valaki meírná ide...... Elõre is köszi....

RJoco
de ahhoz hogy õ halyót(hajót) vegyen, növelnie kell a reput

TIBI
de nem látod hogy õ HALYÓT akar venni? 😄

^^

RJoco
Ha végig csinálod a sztorit, akkor Argonoknál minden fajta hajót megvehetsz.

RJoco
Igen, ez így van.
De akkor is kell egy bizonyos rang, hogy a hajógyárban megjelenjen a hajó.
Ahhoz, hogy melyik hajóhoz milyen rang kell, amennyiben pirossal van még jelezve, kiírja jobb alul. Bal alul meg a te rangod van kiírva.
Amaro, meg asszem tomonor oldalán is megtalálod a rangokat.

Hali.... Én úgy tudom, hogy ha halyót akarok venni akkor elõször is kell hozzá egy bironyos (katonai)szint...... Mert ha nincs meg az adott szint akkor a halyógyárban pirossal van a halyó neve......

Meg tudná valaki mondani, hogy milyen szintek vannak???<#help><#help><#rinya> És hogy kb meik fajta halyóhoz mijen szint kell...........??<#help><#help>

RJoco
Már háromszor raktam újra a gamet.
De még mindig két Argon One van.
Viszont most még nem tudom, hogy a Marine-k 20E Cr, de Argon Prime-on van egy Military gyár. Vagy mi?!

Az nem lehet gond, hogy a 2.0.01-re telepítettem fel az 1.0->2.0.02-t?
Úgykülönben minden stimmel. Elvileg. Remélem jó lesz.

Ja és még egy kérdés:
Melyik az a script, amivel létrejön a "Menj a szektor közepére" parancs?

RJoco
OK
Köszi!
Visszarepülök Argon Prime-ba és megnézem mégegyszer. Hátha már csak egy van.
Tudtommal vannak kiképzõ állomások vagy hajók, ezek merre vannak? Persze csak a környezõ (Argon Prime) néhány szektorban.

Az biztos, hogy a kalózok sokkal többen vannak és jóval agresszívabbak.
Fõleg azt a BlastClaw-ot utálom vagy mifene, mert a Buster gyenge hozzá. A Mamba-t meg most nem sikerült elhoznom. Egyszerûen túl lassú és gyenge.

Törölt felhasználó
Nos, a 2db Argon One elég buggyanús. Mertugye - a nevéból adódóan is - abból csak egy lehet. <#vigyor3> A marine viszont nálam is 20e cr körül van, azzal nincs gond. Szerintem.

L
RJoco
Remélem egyszer megtanulom a gondolataimat helyesen leírni <#wow1>

RJoco
És még mindig nem nem tudom, nem-e bugos az XTM...

RJoco
Proci: Athlon 64 Sempron 3000+ (S939)
Alaplap: MSI K8N Neo4
Memória: 2x512MB DDR400
VGA: GeForce 6600GT 256MB
Winyó: Maxtor 300GB Sata
Ház: Codegen 350W

Ezen elmegy a game.
Szal minden ennél nagyobb gépen elmegy a gép.
Remélem most már eltudod dönteni, milyent is veszel<#zavart1>

Proci : Athlon 64 X2 AM2 5200+ 2,6 GHz(30000-35000)
Alaplap: ASUS M2N4-SLI(13000-17000)
Memória: 2x1GB valami (22000-27000) , vagy ez 2x1024Mb 800MHz Geil Black Dragon Kit (4 4 4 12) 16000,-
VGA: GeForce 8600GT kártyát 256MB GDDR3(30000körül)
Winyó:samsung 160GB (10000)
Ház: Asus TA-210 350W( házba építve a táp gondolom 350 ws)

ezen elmegy a game?
RJoco
Ha egy Marines az Otas-on 20E Cr, akkor elvileg jó?

RJoco
Hogy lehet a leggyorsabban felismerni, hogy az XTM-et nem bugosan raktam fel?
Argon Prime-ban jelentkeznie kell valami hiánynak esetleg?
Az gond, hogy a szektorban két Argon One van?

RJoco
Felraktam egy XP-t csak az X3-nak. Eddig úgy néz ki, gyorsabb, úgyhogy elkezdtem ismét játszani az XTM-mel. Majd nagy csatáknál kiderül, mennyit is hozott valójában.

Megtévesztõ, mi?
Na de hogy szaporítsam a tudást:

M0-anyahajó, battleship, óriás carrier
M1-carrier
M2-destroyer, pusztító, romboló
M3-heavy fighter, bomber
M4-medium fighter, light bomber, interceptor
M5-light fighter, scout
M6-corvette, heavy transporter
M7-frigatte
TS-Transporter ship
TP-transzport passenger(személy szállító)
TL-transport large
TD-transport dropship

Csak XTM-be megtalálható:
T0-nyersanyag, gyártó szállító (miont pl az Anastasius)
M8-Utility Frigatte (speciális képességû frigatte
MM6-katonasági M6
MTS-katonasági transzport

Nem hajókra utaló jelek:
AS-aszteroida
CR-láda(crate)
MI-rakéta

whupsz, egyébre most nincs idõm, mer infó-óra vége van! További jó játékot!

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

BuriP
<#worship>Bocsánat<#worship>

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.

Amugy, csak mellékesen, az M1-es az carrier típus (colossus, Orca), M2 (amirõl te beszélsz)(Phoenix, Titan) pedig destroyer típus. Nem tesz semmit...

A Phoenix tovább lett fejlesztve az XTM-ben, így kapott FAA-t is vadászok ellen.
A Phoenix-nek van a legnagyobb pajzsa és pajzsgenerátora az összes M2 közül, de a leglassabb is egyben a 40-es max sebességével.
A Titan egy mindenre hadrafogható, erõs, komoly hajó, sok-sok fegyverzettel és típussal, nekem az volt az elsõm.
Javaslom metnsél, próbáld ki, töltsd vissza,stb.

RJoco
De ha nincs semmelyikbõl, akkor elég nehezen vesz bármelyikbõl.<#beka3><#vigyor2><#mf2>

L-est vegyen, aszt csá!<#mf2><#vigyor2><#beka3>

RJoco
Az, hogy mely hajókat és milyen szinten (S,M,L) tudod megvenni, mindig az adott fajnál elért repudációdtól függ. Ha nagy, akkor van mindegyikbõl, ha kicsi, akkor lehet, hogy nincs egyikbõl sem.
Az S,M,L jelölés a hajó felszereltségét mutatja. Az S tuti, hogy csak 1 pajzzsal van. Az L-en már megvan az összes valószínû.

amúgy amaro oldalán van fent 1 értékelés a hajókról sztem ott meg tod nézni nagyrészt milyenek de ez még nem xtm mert csak m1-m6 ig vannak hajók
ja és vissaz térve veszek valami core 2 duot és annak mondjuk van 1,6 ghz már értite hogy és mondjuk nem jön össze a dolog akkor a game össz vissz 1,6 ot érzékel a mondjuk 3 giga helyett?? és 1,6al megy mi nem igazán gyors ennél a játéknál ugye. nem tudnátok mondani olyan procit amivel mûkszik normálisan és kb 25be kerül vagy inkább kérdezzem úgy ezen elmenne e?
Enermax ECA 3120-BS Vostok 12cm 9 760 Ft 1 év (fekete-ezüst) *
2x1024Mb 800MHz Geil Black Dragon Kit (4 4 4 12) 15500,- *
AMD Athlon 64 X2 4000+ Socket AM2 Box 14 472 Ft 3 év *
Sapphire HD 3850,512mb GDDR3/128b,DL-DVI,fan 45000 2 év *
Samsung 20X DVD-iró 2év 6000Ft *
Samsung 500GB SATAII 7200rpm, 16MB, NCQ HD501LJ 22 907 Ft 3 év *
Fortron 350W 12cm Silent 24/20Pin 6 365 Ft 1 év vagy Cooler Master Extreme Power 380W 7000Ft *
ABIT AN-52 (AM2) 13 420 Ft 2 ÉV
Esetleg 256os vidi karival?
szoval ezen menne a game és ha igen mennyire????
Na de most én kérdezek:
Tehát felraktam a Vista-t. Felrakom az X3-at, és olyan problémám jelentkezett, hogy a zene MÉLY (rendszerzenék, menüzene). Ez mitõl lehet? A hangkártyám amugy roszz azt tudom, de nem ilyet szokott csinálni. Másik hogy csak az X3nál jelentkezik ez a hiba. Amit megfigyeltem, az XP telepítéssel ellentétben, hogy itt nem kérte a telepítés végén, hogy felrakja a windows runtime 10-et.

Van valakinek ötlete, hogy mi is ez?

Nos ez az árukészlettõl függ, kizárólag idõkorlátos. Mint látod, a kereskedõ menübe vannak hajókateóriák(vanguard, sentinel, stb...) és felszereltségi kiadások (S,M,L) - nos az S méretû mindig van, de az nem tartalmaz semmilyen felszerelést. Az M általában van, de azt nem érdemes venni (bízz bennem), és az L->na az nincs, csak idõnként, de ha van pénzed, és van L-es kiadás, akkor ne várakozz a hajó megvételével!!!