X3 - Reunion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
Kezdhetnéd pl a F.A.Q résszel <#nyes>#nyes>
Meg nézd meg Amaro és tomonor honlapját is.
Nemrégen lett meg az X3, és megpróbáltam vele játszani. (X2-vel elég régen játszottam) Egy pár napja már keresgélek, hogy hol találhatok valami FAQ-ot az alapjátékról, lehetõleg magyarul. Nem sikerült. XTM-rõl rengeteg minden van, de ez így kinaí, hogy nem ismerem az alapokat. 😞
Ha tudnátok adni valami linket, vagy tanácsot, megköszönném.
üdv
!!! Nem vagyok aláírásra jogosult !!
Ilyenkor neked kell manuálisan eladnod vagy ki kell ürítened a rakteret és úgy kiadni a parancsot. Lehet hogy nincs helye pakolni.
Ha így van, csinálj egy gyors kísérletet. Dobd ki az árut, majd add ki neki a parancsot. Ha csinálja a dolgát, akkor tudod mi a gond és visszatöltheted egy korábbi állásod.
Már korábban is olvastam ilyent, de nálam nem repül a pilóta.
Beleülök, megcsinálom amit akarok, kiszállok és ismét kiadom neki a parancsot és megy a dolgára.
Sõt, továbbmegyek: A TradeSoftware MK3-at átraktam egy másik szállítóba. Ott kapott egy másik nevet és egyes szintet. Csinálta a dolgát, ahogy egy 1-es szinttõl várható. Amibõl átraktam, annak meg megmaradt a neve és a rangja. Csak szoftver nélkül nem kereskedett. Mikor beleraktam az MK3-at, csinálta dolgát tovább. Ugyanarról a szintrõl, ahol abbahagytam.
Mert akkor repült a felfogadott pilótád
\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6
Mert azt jól el kellene adni, és utána kiadni a "zuniversal trade" parancsot. Ha nem ez a helyzet, akkor bocs a beleugatásomért 😊
Nálam jelenleg egy Toucan Hauler kereskedik. Jelenleg 25-ös szinten van.
Ezek a cuccok vannak rajta: Cucc 1 Cucc 2
És ebben a szektorban van (Dominion). És valahol Ore Belt környékén indítottam útnak.
És így néz ki a Command Console-on belül. A "Command:" utáni részt nézd.
Remélem segít.
De ez így nagyon sz*r...
vagy bug vagy nemtom <#falbav>#falbav>
Van Mercury-m... Fel van rá szerelve minden szükséges cucc...+Best Buy/Sell Locator, Jumpdrive.....stb. Szóval minden kellõ cucc.... Már a szintem is megvan... Telepakoltam egy csomó szektort szatelittel... A mercury-mat elvittem Ore-bell-be (nem tudon jól írtam-e)....Ahol szatelit is van kipakolva... Kikerestem a halyó menüjébõl a Universe Trader parancsot.... Rákattintok...ÉS SEMMI NEM TÖRTÉNIK<#szomoru1>#szomoru1>... Hiába várok.... SEMMI<#zavart2>#zavart2>.... Ha megnézem a hajó infójánál (R) lévõ feliratot azt írja : "None".......szóval áll egyhelyben... Hibába kattintok akár százszor az Universe Trader parancsra............Pfffffffff.......
Légyszi... Valaki tudna segíteni??<#szomoru1>#szomoru1>
Ötlet....... Megoldás..........???<#nemtudom>#nemtudom><#nemtudom>#nemtudom>
Az enyémben is van egy C-media, meg az alaplapi Realtek és néha rádugok egy C-media headsetet is. Gond nélkül megy. Lehet, hogy valamelyik program okozza.
Azt tudom még javasolni, tégy fel egy xpt csak a játéknak. Én is ezt tettem és gyorsabb lett tõle. Persze nálad a kifagyás miatt javasolt. Ha ekkor elindul, akkor a rendszeredben van valamilyen komponens, amit nem kedvel.
Esetleg tûzfal, vírusírtó?
Nagyon kéne nekem az az Extended Construction Kit.
Ja és indításnál totál "hard" fagyás van, tehát minden leáll a gép belsejében. Ötlet elfogyott mára, majd frissen újrapróbálom.
Add ki neki a parancsot, majd felül (asszem a név mellett) kiírja, hogy épp mit csinál. Elvileg ellenõriznie kell, hogy van-e jó vétel. Best Buy...-ot ír ki. Ha nem talál, akkor Standby-ba rakja magát és megnézi késöbb. De elõször mindenképp ellenõriznie kell.
Én általában a játék elején veszek 1-2 gyárat, amit berakok Ore Belt-be. Egészen Argon Prime vonaláig rakok szatelliteket. Ez 8db mûholdat jelent. Ebben a térségben adja-veszi az anyagokat. Station Manager
Az Universe Trade annyiban más, hogy te elindítod mondjuk Argon Prime-ban és közben elidõzõl Back Hole Sun-ban, akkor lehet, hogy ott talál egy jó vevõt és elkezdi átszelni az univerzumot.
Szóval ha nem Best Buy-jal kezd, akkor valami gond van. Úgykülönben mennie kell. Csak várj türelmesen.
Gyáraimnál tapasztaltam, ha sokat harcolok, sokkal gyorsabban nõ a vagyonom.
Gépeddel nem lesz gond, hasonló konfigom van nekem is. Sata vinyó sem probléma.
Próbáld meg újratelepíteni a játékot. Vagy elõször menj a Select mod-ba és nyomj neki egy originalt.
Errõl a verzióról mondjuk nem hallottam, miben különbözik a sima vagy az év játéka kiadástól?
Lenne egy nagy kérdésem, hátha valaki tud segíteni. Naszóval a héten megvettem az X3 GOTY edition-t, feltettem és a kezdõ képernyõn kifagy. A rendszerköetelményeknek megfelelek, a demo fájnul megy. Próbáltam audio-video drivert, directx-et frissíteni, wmp10-et tettem fel, de semmi (max még a betöltõ képet sem hozza be, hamarabb kifagy). A patch sem dobott sokat rajta.
Ha valaki tapasztalt hasonlót, és van ötlete, akkor értékelném, ha megosztaná velem. Az egosoft fórumán is próbálkozom, de eddig nem sikerült rájönniük a dologra.
Processor: AMD Athlon(tm) 64 Processor 3200+, MMX, 3DNow, ~2.0GHz
Memory: 1024 MB RAM
Card name: NVIDIA GeForce 6600 GT (256 M😎
Sata-II -es vinyó, ha ezzel lenne a gond...
Elõre is kösz4
Juha
L
Valamint nézd meg a tulajdonmenüben mi van hozzáírva állapotnak. Ha "Standby"(nem biztos hogy jól írtam) akkor az azt jelenti hogy nem talált megfeleõ árút a szektorban amit haszonnal adhat-vehet. Ilyenkor csak áll valamelyik állomáson, és idõnként ellenõrzi hogy változott-e a helyzet(végigfuttatja az árulistát). Ez inkább csak szektor tradernél.
Vagy nézd meg nem küldött üzenetet? elõfordulhat ha nincs elég raktere, és segítséget kér a megoldáshoz, utasítást vár.
Ne feledd! Universe Trader-ként csak azokat a szektorokat látja és használja ahol hajód vagy állomásod vagy mûholdad van. Emiatt sokszor megy veszélyes szektorokba is Pl.: Épp egy rakás Xenonnal, pirattal, vagy kha'akkal harcolsz az meg beugrik a csata közepébe mert abban a rendszerben talált egy jó üzleti lehetõséget, te pedig végignézheted ahogy szétlövik<#falbav>#falbav>.
Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.
Tudna valaki segíteni??
Plízelek mindenkit, hogy rídingelje el amit az írásomat az XTM-rõl.
Abban benne van, hogy mi is az Universe Trader és hogyan megy.
<#vigyor>#vigyor>
Jövõre...
Hát...
Legalább 12 órát kell dolgozni...
Nagy hajók nem lesznek...
Kicsik sem...
Neked kell megépíteni szkafanderben...
Jön egy új faj...
Xenon és Kha'ak keverék...
Mindent leigáznak...
Érdemes szkafanderben maradni, mert akkor túlélheted...
Asszem sokat is pletykáltam...
<#mf1>#mf1><#mf2>#mf2><#gunyos1>#gunyos1><#ejnye1>#ejnye1><#vigyor1>#vigyor1><#beka3>#beka3><#finom>#finom><#gun>#gun><#vigyor2>#vigyor2><#zavart1>#zavart1>
Valami pletyka jól jönne. Mikor lesz kész, mit fog tartalmazni, miben lesz más, stb.
A sztorit még én sem csinálom. Elöbb a BalaGi-t akarom, a Hyperionnal könnyebb végigvinni. Nameg a Mamba-t sem tudtam elfoglalni. Viszont lehet hogy veszek valamelyik kalóz hajógyárban egy hasonlót és azzal állok neki a sztorinak.
Amugy ha valaki a bonus package-t nyomja (utóbbi v3.1.0.7) akkor ott biztos fog mûködni. DE vigyázz nehogy a bonus packagel meg különmj is felrakd azt a scriptet. Ugyanugy vigyázzatok, nehogy simán bemásoljátok, és cycrow's manager-ével is berakjátok. Na szevusztok!
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Viszont ha jól emlékszem kell hozzá az Accepted Adviser rang az Argonoknál.
Tudna valaki mondani egy helyet ahol gyakran van vásárolható??
Ja: És köszönöm Mindenkinek az eddigi segítségeket is..... Nagyon hálás vagyok, hogy segítetek belerázódni a játékba....<#worship>#worship><#worship>#worship><#wave>#wave>
Feltöltöttem a Silicon, meg Ore bányámat EC-vel, hogy termeljenek.
Most a Siliconhoz raktam be a hajót és elkezdte vinni eladni az árut.
Hogy az Ore bányánál miért nem vitt neki EC-t? De még az sem biztos, hogy a Siliconhoz fog.
A HullReapir is megy, csak 3 szektorban lehet hozzájutni. Elõzõleg meg minden Boron ED-ban el lehetett érni.
Pl.: Hull Repair Technology
Station Manager
Az utóbbi nagyon zavar, mert az állomás nem irányítja a hajót. Nekem kell manuálisan kiadni a parancsokat. Ilyen gondom volt korábban is az XTM-mel, de még a 2-es patch-nél is tudtam használni egy másik menedzsert. Ennél a 3-asnál nem minden script oké.
L
RJOCO: Még mindig van 2 Argon One-od? Ha van, és valamilyen scriptet használsz, akkor az bizonyosan a Terracorp script lesz. (enkem az tett be 2 One-t...) De ha XTM okozza, akkor mindig a játékot töröld le elõbb, ne az XTM-et.
UNIVERSE TADER: elmagyarázom a kezdõknek:
Elõször is legyen egy TS-ed megpakolva ezekkel: #11132
Utánna megparancsolod a hajódnak, hogy menjen Home of Lightba, a Terracorp HQ-ra és ott vedd meg a Trade Software MKIII-at, meg ha lehet a jumpdrive-ot (késõbb még kellhet).
Ezután a command consolba Trade-->Start SECTOR(!)Trader-->kiválasztod a kívánt rendszert (ha lehet olyan rendszert válassz ahol van egy solar power plant!-mint power circle, vagy ore belt)
Aztán vársz...vársz....vársz...még minbdig vársz... Mikor felkapod a fejed rá, hogy elérte a 8-as szintet (pilóta nevében van) akkor mehet az universe trader!!! Wiiii! ...countine...
A pajzsokból mindet fel kell rakni. Pl.: Mercuryra 3x25MJ-os kell.
Valamilyen kiegészítõ hiányozhat a hajódhoz. Ha jól emléxem ezek kellenek az "universe trade"-hez:
fight szofver 1-es és 2-es
navigációs szoftver
trade szoftver 1-2-3 (a 3-as ára olyan fél milla körül van)
25MJ-os pajzs(ok)
asszem jumpdrive nem kell, de erõsen ajánlott (ha nincs, úgyis megveszi magának)
special command szoftver
asszem ennyi.. de szóljatok, ha kihagytam valamit!
L
Még valami.... A kereskedõi szintem már bõven 8 fölöltt van.... De a kereskedõhalyóimnak mégsem tudom kiadni a "universe trade" parancsot....<#szomoru1>#szomoru1> Míért?? Kell még hozzá valami??<#confused>#confused>