X3 - Reunion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SZIASZTOK!!!

5 napja játszok és ma sikerült egy kis gyárat kreálni, de lenne néhány problémám:

1. Hogy lehet a szállítóknak megmondani, hogy mit, hol, mennyiért hozzon? (Mk1,Mk2 szoftverek vannak)
2. Hol lehet Mk3 szoftvert venni (500.000Cr?)? -- A fórumban nem találtam!
Angolt szotárazom és igy nem egyszerû!

Ha irnátok nagyon KÖSZÖNÖM!!!!!!!!!!
Aha! Meg is találtam:

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Cycrownak volt egy olyan jó kis lasertornya, nagyon kira volt , csak az a beta test be volt még az X3 1.0 elõtt... Kár:( Amugy fenn van valahol az oldalán... Nagyon kirán nézett ki!:D

Azért nem megy mer csak a szûz fileokat nyitja meg, tehát addig szedd ki az XTM cat, és dat fileokat az x3 mappa közelébõl!

RJoco
A hajóépítés, az tényleg nagy falat. Az Egosoft fórumán olvasgass. Ha jól tudsz angolul, megkérdezheted Cycrow-ot is. Ha nem, akkor Kalo71-et kérdezd (nem biztos hogy sûrûn jár erre) õ talán többet tud mondani. Nekem említette egyszer, hogy lehet.

Warning! Cargo bay open, shields are down!

RJoco
Igen, én is úgy tudom, hogy csak megjeleníteni tudja a hajókat, állomásokat. Bár nekem mindig lefagy, így nem tudom megnézni, hogy pl.: a Titánon hol vannak ágyúk, merre lõnek... Merthogy ilyent is tud.

Nos, tudomásom szerint a Models viewer csak megjeleníteni képes az ojjektumot, de konvertálni nem... Habár, ki tudja....<#confused><#vigyor4>

szia

ennyit tudok segiteni

XModels3DViewerInstaller_1.0.2.1.exe
Még nem próbáltam, de biztos DIREKT ide a fórumra... Habár kicsit hosszadalmasabban, de azt is megteheted, hogy elküldöd a freemail, vagy msn címemre, és beteszem az oldalamra, meg ahova kéred...Nos eztán hosszadalmas. Attól függ mit akarsz feltölteni. Tehát: ha X3, akkor oké; ha vmi hülyeség, aminek köze van a mindennapos élethez: felejtsd el. Ahm... Tehát azt mondom próbáld itt lent ki!

Értem.... Mindenesetre én eléggé szeretek 3D-s modellezéssel foglalkozni... :D
Ha itt ahol a szöveget írom..... az alsó gombok közzül rákattintok a "képfeltöltésre" akkor azt hová tölti fel?? Márnit akkor azt Ti is meg tudjátok nézni????

Íme még egy nagyon kira videó, amit találtam az X3 Reunionból... Egész pontosan a Bullet Modról, amely ma az XTM szerves részévé vált: VIDEJÓ!

Valami számunkra hardcoded bizbasszal, vagy megpróbálhatod X3 Modmanagerrel, vagy mittomén. Ezt tán az egosoft forumán kéne felrakni...habár rögtön zárolnák az üzenetet, mer biztos van ilyen információs sticky... De ettõl függetlenül megpróbálhacc csinálni hajókat (én már próbáltam, de nagyon nehéz jó hajót készíteni....nem is sikerált).

Hopsz... Még valami: Azt már tudom, hogy hogy tudok a játékba berakni utólag készített hajókat (hála Nektek :D).... De meg tudná mondani valaki, hogy mivel lehet készíteni ".cat" vagy ".xsp" kiterjesztésû 3D-s modell fájlokat???
Elõre is köszönöm...

Oh.... Nagyon szépen köszönöm mindkettõtöknek: "X3" , "RJoco" ...... Minden OK.... letöltöttem, feltelepítettem, kipróbáltam és mûködik..... Köszönöm szépen.....

RJoco
XShipManagerrel tudod berakni. Amaro oldaláról letölthetõ.

Hali

XPlugin Manager 2.12
Hali.... Lenne egy kérdésem....
Ebbe a játékba ugye lehet belerakni utólag készített halyókat.... Naszóval Én letöltöttem kettõt.... szép kis XSP formátumúak... Naszóval valaki meg tudná mondani, hogy ezekkel mit is tudok kezdeni????
Elõre is köszönöm....

erdos
Köszi szépen. Sajnos még nem jutottam odáig, piszok sok a meló, az x3 elé meg nem lehet fél órára leülni :-)

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

A végén mindig JOIN vagy ENLIST vak kiirva... Na meg a xenon is benne van általában.<#vigyor4>

RJoco
Köszi!
És kb mi van a BBS-en írva? Angolul persze, tekintve, hogy nem tudok úgy.
Valami jellegzetesség érdekel, ami minden ilyen küldiben benne van és biztos hogy az lesz az.

Nos, alapba a játékba csak egy xenon írtós küldi van: a xenon invázió.
BBS en lehet látni az "egyedüli" xenon rendszerek mellett, mint pl Black Hole Sun, és környékén. Jól körül kell viszont nézni, ugyanis, az argonok nem fogják kiirni, hogy a splitek rendszerét támadják, mondjuk. És nincs is kiirva minden állomásban...

xenon invázióst én most találtam omycron lyrae-ban a black hole sun sectorba kellett segítenem csak késõn értem oda és csak 1 hajót tudtam megölni és 62000 creditet adott

RJoco
Hol lehet Xenon inváziós küldiket találni? Vagy olyant, hogy pucold ki ezt és ezt a Xenon szektort?
De lehet hogy elöbbit találtam már. 16E Cr-t fizetett, volt egy állomás, 1 P, meg néhány kisebb. Keveseltem a zsozsót.

én kb 1 hete nyertem meg a lotto-t :D asszem 1 miliárd volt a nyereményem.szépen kereken...
XTMben minden el lehet foglalni. :D

BuriP
Az állomások BBS- menüjében ahol a küldetéseket is elvállalod lehet találni, általában 2500.- és két vagy három számsor között lehet választani. A nyerési esélyed szinte semmi, ezért is hívják sok helyen a "hülyék adójának".

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetõk érintése halálos.

Hali... Lenne egy kérdésem....:
Láttam írtátok egy páran a "lottó"-t....... Megtudná valaki mondani, hogy mi a neve és, hogy a játékban pontosan hol is tudok venni.......????
Elõre is köszönöm...

BuriP
A Xenon N, M, L, LX, lefoglalható, a P és a J nem. A K-t el lehet foglalni de nem "szabad" játékban, hanem missión belül, (Xenon-inváziós, vagy segíts-eljutnom-innen-oda-egy-rakás-xenonnal-a-nyomomban küldetések során) de nagyon magas harci rang kell hozzá, azt hiszem a második-harmadik legnagyobb legalább! Egyébként az LX-re érdemes hajtani vaniliában (mod és script nélküli) játékban a legjobb vadász, egy +M3 -as.

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetõk érintése halálos.

RJoco
A P egy kicsivel nagyobb madárka. L-esbõl már van néhány. Néha becsúszik 1-1 LX-es is.

Nekem is van egy L-em, de nem vesztettél sokat, rosszabb mint egy Nova.
nekem elsõre sikerült 1 l eset elfoglalni másmint úgy elsõre hogy akkotr láttam elõször xenont és ki is ugrott a pilóte csak utána kilõtteék paranid primeba menet
még anno mikor kijött a játék rá nemsokra megnyerte kisviku valami sok Milliárd creditet fizetet de már nem emlékszem valahol le van irva ugy az 1k-ik hsz környékén lehet talán (de nem biztos)

Nem lehet olyan jó, mer a pajzsát másodpercek alatt eltüntettem a Busteremmel:D

Naaaaaaaagyon ritkán lehet megynyerni, mint a valóvilágban, de meglehet, mert olvastam a fordítsába egy hoozá tartozó szöveget. amit te nyertél az a BBS EXTRA scriptel van felrakva, többnyire M-eseket lehet nyerni. így jó már?

thx
jó lenne 1 p raidert elfogni egyszer majd csak sikerül

RJoco
1. El lehet. Nekem majdnem sikerült egyet. Csak aztán véletlenül kilõttem. De már üresen állt.
2. A lasertower leginkább kis hajók, cirkálók ellen jó. Nagy hajókra nincs nagy hatása. Szinte semmi. A lasertower upgrade scriptet még nem próbáltam, de lehet, hogy azzal jobb lesz.

1.Xenon hajókat el lehet foglalni?
jól jönne 1 p raider
2.a lasertowereket ha egy xenon sector kapujától mondjuk 6 km-re leteszek azok ki tudják nyirni a hajokat? csak mert amikor én direkt belerepültem a sugarába még akkor se nagyon akart eltalalni

RJoco
Egyszer nyertem, de az asszem a Joker volt. A 2500Cr-esen. Egy hajót nyertem. Már nem emlékszem milyen volt, hamar el is adtam, mert kellett a pénz. Asszem nem volt egy nagy szám.

a játékbeli lottóra gondoltam
azt nagyon ritka hogy valaki megnyerje vagy érdemes venni?

Ja, épp most nyertem meg az ötös lottót... Mit is vegyek belõle... TÁN EGY IGAZI TITÁNT?<#confused>

a lottót megnyerte már valaki közületek?

dimre
Sikerült az Ashley scriptet felraknod?
Végre sikerült megtalálnom az xtm kompatibilis scriptet.
Link

X universe Home, sweet home

HÁLÁS KÖSZÖNET<#eljen><#taps><#worship>

RJoco
Ok, köszi!
Asszem kipróbálom.

Még egy apróság: cserélgeti a fegyvereket, ha van rajta mindenbõl bõven?
Vagy az csak scriptel megy, ami viszont minden hajón cserélgeti.
Illetve, ha csak elõlre meg alulra rakok PPC-t akkor nem fog úgy fordúlni az ellenségre, hogy a felsõ ütegek(Flak) kerüljenek lõállásba a nagy hajóval szemben?
Bár ez még úgyis odébb van, de azért érdekel, hogy mire számíthatok.

BuriP
Véletlenül eltalálhat bármit harc közben, fõleg ha lassú lövedékkel Pl.:PPC-vel lõ gyors vadászokra. Azok kitérnek elõle és a lövések továbrepülve becsapódnak valamibe, ilyenkor csökken a repud vagy megharagudhat rád egy egy állomás és nem szállhatsz le ott. szélsõséges esetben visszatámad, a tiéd kilövi, a társai rádtszállnak, a tiéd azokat is elintézi, és pillanatok alatt már az egész faj pikkel rád! De álltalában csak akkor szokta ha te is a szektorban vagy mert csak akkor csinál 3D-s modellezést a lövedékekrõl, röppályákról.

Felesleges, letöltheted a:
http://www.freeweb.hu/x3reunion/news.php
oldalról is.
RJoco
Ha beleültetek egy magas rangú pilótát egy nagy csatahajóba és baráti szektorokban járõröztetem, akkor képes elkerülni, hogy barátot lõjön, amikor lövi az ellenséget? Konkrétan: Pirate támadja az állomást. A hajó odamegy és leszedi. De közben vigyáz az állomásra? Vagy azt is lövi?

Affenébe, hiába szeretném letölteni innen, halott a link. Pedig már érdekel ez a script. Esetleg valakit megkérhetnék, hogy küldje el erre a címre: [email protected] NAGYON meghálálnám!

marine-okat csak otas hcf rol lehet átküldeni vagy a bátmelyik hajóról?

szerintem az npck nem használják.
neked is ki kell adni külön parancsba, hogy járõrözzenek, meg, hogy kik vegyenek részt a járõr szolgálatban, ha végeztek a járõrözéssel kapsz egy üzit, hogy "befejeztük, várjuk a további parancsokat" (vagy valami ilyesmi).
azért kell a task force-os okosság is.
azzal már tudsz flottákat létrehozni és a flotta parancsnoka lesz az aki a te parancsaidnak megfelelõen utasítja a pilótákat.
tehát, ha 1 kapitány alá oda rendelsz 9 újoncot akkor õket valószínûleg addig gyakorlatoztatja az általad megjelölt szektorokban (max 4 vagy 5 lehet) amíg elég fejlettek nem lesznek a harcra, de ha már fejletebb pilótákat adsz egy kapitánynak (M3-asokban), akkor a parancsnok azonnal automatikusan járõrözteti õket a megjelölt szektorokban.