X3 - Reunion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
5 napja játszok és ma sikerült egy kis gyárat kreálni, de lenne néhány problémám:
1. Hogy lehet a szállítóknak megmondani, hogy mit, hol, mennyiért hozzon? (Mk1,Mk2 szoftverek vannak)
2. Hol lehet Mk3 szoftvert venni (500.000Cr?)? -- A fórumban nem találtam!
Angolt szotárazom és igy nem egyszerû!
Ha irnátok nagyon KÖSZÖNÖM!!!!!!!!!!

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
ennyit tudok segiteni
XModels3DViewerInstaller_1.0.2.1.exe
Ha itt ahol a szöveget írom..... az alsó gombok közzül rákattintok a "képfeltöltésre" akkor azt hová tölti fel?? Márnit akkor azt Ti is meg tudjátok nézni????
Elõre is köszönöm...
XPlugin Manager 2.12
Ebbe a játékba ugye lehet belerakni utólag készített halyókat.... Naszóval Én letöltöttem kettõt.... szép kis XSP formátumúak... Naszóval valaki meg tudná mondani, hogy ezekkel mit is tudok kezdeni????
Elõre is köszönöm....
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
És kb mi van a BBS-en írva? Angolul persze, tekintve, hogy nem tudok úgy.
Valami jellegzetesség érdekel, ami minden ilyen küldiben benne van és biztos hogy az lesz az.
BBS en lehet látni az "egyedüli" xenon rendszerek mellett, mint pl Black Hole Sun, és környékén. Jól körül kell viszont nézni, ugyanis, az argonok nem fogják kiirni, hogy a splitek rendszerét támadják, mondjuk. És nincs is kiirva minden állomásban...
De lehet hogy elöbbit találtam már. 16E Cr-t fizetett, volt egy állomás, 1 P, meg néhány kisebb. Keveseltem a zsozsót.
Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetõk érintése halálos.
Láttam írtátok egy páran a "lottó"-t....... Megtudná valaki mondani, hogy mi a neve és, hogy a játékban pontosan hol is tudok venni.......????
Elõre is köszönöm...
Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetõk érintése halálos.
jó lenne 1 p raidert elfogni egyszer majd csak sikerül
2. A lasertower leginkább kis hajók, cirkálók ellen jó. Nagy hajókra nincs nagy hatása. Szinte semmi. A lasertower upgrade scriptet még nem próbáltam, de lehet, hogy azzal jobb lesz.
jól jönne 1 p raider
2.a lasertowereket ha egy xenon sector kapujától mondjuk 6 km-re leteszek azok ki tudják nyirni a hajokat? csak mert amikor én direkt belerepültem a sugarába még akkor se nagyon akart eltalalni
azt nagyon ritka hogy valaki megnyerje vagy érdemes venni?
Végre sikerült megtalálnom az xtm kompatibilis scriptet.
Link
X universe Home, sweet home
Asszem kipróbálom.
Még egy apróság: cserélgeti a fegyvereket, ha van rajta mindenbõl bõven?
Vagy az csak scriptel megy, ami viszont minden hajón cserélgeti.
Illetve, ha csak elõlre meg alulra rakok PPC-t akkor nem fog úgy fordúlni az ellenségre, hogy a felsõ ütegek(Flak) kerüljenek lõállásba a nagy hajóval szemben?
Bár ez még úgyis odébb van, de azért érdekel, hogy mire számíthatok.
http://www.freeweb.hu/x3reunion/news.php
oldalról is.
neked is ki kell adni külön parancsba, hogy járõrözzenek, meg, hogy kik vegyenek részt a járõr szolgálatban, ha végeztek a járõrözéssel kapsz egy üzit, hogy "befejeztük, várjuk a további parancsokat" (vagy valami ilyesmi).
azért kell a task force-os okosság is.
azzal már tudsz flottákat létrehozni és a flotta parancsnoka lesz az aki a te parancsaidnak megfelelõen utasítja a pilótákat.
tehát, ha 1 kapitány alá oda rendelsz 9 újoncot akkor õket valószínûleg addig gyakorlatoztatja az általad megjelölt szektorokban (max 4 vagy 5 lehet) amíg elég fejlettek nem lesznek a harcra, de ha már fejletebb pilótákat adsz egy kapitánynak (M3-asokban), akkor a parancsnok azonnal automatikusan járõrözteti õket a megjelölt szektorokban.