X3 - Reunion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az NPC-knek meg szerintem nincs szükségük rá hogy használják. Ha észrevettétek, az NPC kereskedõnknek akkor változik meg a neve, ha már kiadtuk neki a trade parancsot...szerintem ez a script is hasonlóan mûködik, bár igaz még nem próbáltam...
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
a másodikra: nálam fenn volt egyszerre az általad említett két script és nem akadtak össze. azt nem mondanám, hogy hasonló, én nem igazán vettem észre, hogy fejlõdött volna a crew.
-ezt a scriptet az NPC-k is használják maguk továbképzésére, vagy olyan mint a sector/universe trader?
-akkor tulajdonképpen ez hasonló a capitol ship crews scripthez...vajon kompatibilis vele?...
Elõfordúlhat, hogy más állomáson is megtalálod. Sûrûn nézegesd a BBS-t.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
De javítsatok ki... a hordozó nem egyenlõ az M1-es anyahajóval??? Mert ezek szerint akkor bármilyen admirális ülhet az M1-es hordozókon...<#nemtudom>#nemtudom> Ha az M1 nem hordozó, akkor mit ért hordozón? Ha jól tudom, nem az XTM-re készült a script... az alapjátékban a hordozó az M1... hmmm...
Lieutenant - M4 osztályú hajók
Commander - M3 osztályú hajók
Captain - M6 romboló és TL (azért van TL is, mert sokan harci bázisként használják)
Vice Admiral - M2 és hordozók
Admiral - M1
De amugy ha itt a fórumon lent rákeresel,hogy : Combat Pilot,akkor kiadja mind a 2nek a magyar leírását.
Én még csak Ctp-ig jutottam, viszont azok TL és M6 hajókban ülnek. a 25-ös ldr megszerzése végülis csak a sok Combat Touron múlik.
Aki már eléggé "elõrehaladott" állapotban van a pilótaképzéssel a lentebb leírt két script segítségével, legyen szíves írja már le, ha kérhetem, hogy milyen vezetési és harci tapasztalat szükséges egyes rangokhoz. (pl.: capt.: 25 ldr, 50 combat, stb...). Van egy halom kaitányom, és kíváncsi vagyok, meddig kell még védemnem õket egy-egy kalóz szektorban, míg végre beleültethetem õket nagyobb hajóba (pl. fregatt) Apropó... a fregattot ugye M1-nek látja a program... milyen rangú pilóta kell bele? Admiral, vagy vice admiral?
Köszönöm elõre is!
Ha innen töltöd,akkor magyar leírásod is lesz hozzá.
Sikerült feltornásznom néhány Cpt., így mostmár TL és M6 hajókban ülnek 😊) És ezzel beindult a Task Force scriptem is. 1 TL plusz 14 M5, ezzel elindult egy kiképzõflotta 😊 Csináltam még egy flottát, az már aránylag rendes. De azért még csak Argon szektorokban védenek, meg 1-2 pirate. Majd kiderül milyen lesz 😊
ha jól emlékszem nem spk formátumban van, de könnyen lehet belõle csinálni.
nagyon hasznos.
én a saját szektoraimat két-három csapattal védem és egész jól tisztán tartják, azért néha kell nekik egy kis segítség.
Huhh,hát ez nekem nagyon bugosnak tûnik 😮
Egy tippem maradt,amit elméletileg kijavítottak,de ki tudja. Szóval,hogy Discoveryvel nem mindig mükszik a toborzás. Jah és nekem kell hozzá Special command software vagy mi a rák. Toborozni pedig a hajó Command/Special/Hire New Combat Pilottal tudsz.
Nincs más ötletem.
Chassius: thx. majd megpróbálok alkotni 😊
nekem az egyik pilótám úgy lett commander, hogy 1 percet sem harcolt és van olyan pilótám aki még csak M4-esbe ülhet, de már 17-es a vezetõi képessége.
azokat érdemes csatába küldeni wing leaderként, aki nem avarge pilóta.
a többit meg (tehát az avarge pilótákat) mellé adni kisérõnek.
meg gondolom az is számít, hogy az ellenféllel mennyi idõ alatt végeznek és, hogy azok mennyire erõsek.
Régebben jaavsolták nekem, és be is vállt,hogy a Splitek Jaguárjában fejlõdnek a leggyorsabban. 😊
Van a modnak magyar leírása is.
Késöbb meg ajánlom hozzá a Task Force kiegészítõ scriptet.
A remote docked freight exchange elvileg arra jó, hogy dokkolt hajó rakterében is tudod pakolgatni a cuccost, míg te nem vagy bedokkolva. Elvileg. Nem használtam, véletlenül került fel. Összekevertem a freight transporter upgrade-val.
Pilóta toborzásban nem vagyok jó, még sosem csináltam.
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
Nekem elég.
Szóval telepíts fel mindent vagy, ha már megvan, a játék indítóképernyõjén (kis ablak beállítási lehetõséggel, miegyéb) van egy olyan gomb, hogy "Select Mod".
Itt válaszd Ashley fab-ját. És akkor menni fog. Costum hajók berakásánál viszont trükközni kell majd egy kicsit.
Csak nekem nem megy az ashley fab mod az xtm-mel együtt vagy ez egy köztudott probléma? Nagy segítség lenne a sok xxl-es gyár...
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
Mondjuk az jó lenne, ha tovább fejlesztenék a proci kihasználtság csökkentését. Mert most úgy néz ki, hiába telepítettem egy xp-t csak az x3-nak, ahogy egyre több rendszert fedezek fel, több hajóm és mûholdam meg gyáram van, úgy lassúl a játék. És ez nem jó. Nagyon nem jó.
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Az Egosoft a 2.5-ös patchbe beleépített egy statisztika kimentõt, amit aztán fel lehet rakni a honlapjukra.
Szerintem az X4 csak elszúrná ezt a remek dolgot.
Én bízom benne, hogy nem lesz. Viszont a kiegészítések jöhetnek, esetleg egy továbbfejlesztett XTM...
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Avagy
Éltek míg meg nem haltak!
Végre végigtoltam a sztorit. (Ismét)
Az aszteroidás küldi kicsit megizzasztott szokás szerint. De a végét sikerült elsõre lenyomni, nem volt hiba a játékban. <#taps>#taps><#nevetes1>#nevetes1><#vigyor2>#vigyor2><#crazya>#crazya>