X3 - Reunion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

😄
Mittomén... Az mi?<#beka3>

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Köszi megpróbálom.
Ha az emlékezetem nem csal Maelstorm-ban van egy lepukkant Sohnen hajó, a pilótájának lehet küldetéseket teljesíteni. Energia cella, Nividium, meg hasonló kívánságai lesznek, majd megadja az egyik Dyson Sphere koorinátáit.
sziasztok hogy áll a magyaritás? csak kiváncsiságból kérdezem. sokk sikert a fordítóknak.<#taps><#taps>

Sziasztok!Tegnap találkoztam a shonen fajjal a maelstromtol délre a második unkovn szektorba.Volt ott csatahajótól az m5-ös vadászik minden.A gond csak az volt,hogy ellenségessek voltak.Ugyhogy felvettem a nyúlcipõt.Arra lennék kiváncsi,hogy lehet e náluk reput növelni,hogy átváltsanak semlegesre.Ha valaki tud segítsen.
RJoco
Ezek szerint a játék ingyen letölthetõvé vált?
Azért én büszke vagyok, hogy megvan eredetiben. Mégha csak 2000Ft-ba is került. És van is hozzá eredeti szériaszámom. Az év játéka! kiadáshoz.

Már csak azt nem tudom, hogy ha az Egosoft oldalára feltöltötm a statisztikámat, akkor miért nem rak be a listába?
Mi ennek a feltétele?

Warning! Cargo bay open, shields are down!

Hogy mi? Nos a játék fõ utolsó verziója. Tehát a komplett játék. Azóta 2.5-ös frissítés is van, de nem fogják úgy kiadni külön, hogy X3 2.5...Sztem.

BuriP
X3 a Bala Gi's missziókkal együtt

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.

Sziasztok!
Egy közelebbrõl meg nem nevezett oldalon most találtam a következõ letöltést: X3 Reunion 2.0, méret:3,0 GB
Ez mi?

Si vis pacem, para bellum.

RJoco
<#taps>
Megszabadítottam OreBeltet a Kha'akoktól és fölhúztam végre a komplexet. Már csak fel kell tölteni. Mindezt cirka 2 óra alatt.
Alig várom már, hogy holnap hazajöjjek melóból...

Na bazz, most fogtam fel mér mondtad hogy van egy géped XD. Kösz, de egyelõre a sajátom is megteszi, ha meg veszek egyet az tuti zsír új lesz, de az köszi 😄

Ja, XTM? Aha

Izé, ezt most honnan szedted? Amugy tényleg jól néz ki! Valami új mod?

dimre
kezdem csapkodni a ...
kedvcsináló

X universe Home, sweet home

dimre
[url=kedvcsináló]link
elöbbi nem jó.

dimre
Szebb lesz a játék. [url=kedvcsináló]kedvcsináló
Van egy gépem, ha érdekel emilben a többit.
[email protected]

Megesik XD

RJoco
Vakker!
Gondoltam van fél órám, mielött mennem kell dolgozni, fel tudok húzni egy GPPC komplexet.
Ja, csak a bibi ott kezdõdött, hogy mikor Light of Heartban kidokkoltam a Galactikával felrobbant a Shipyard.
Aztán a következõ gond, mikor OreBelt-be ugrottam és megjelent vagy 5 darab Cluster. Ez a szektor már az XFP-ben is ilyen volt, na mindegy, elkezdtem írtani õket és már 40 percnél tartottam. Ennyit egyenlõre a komplexépítésrõl. Még van legalább 2 Cluster, amit szét kell lõnöm.

RJoco
Mindjárt jön a nyuszi!
Kérj tõle nagyobb videókártyát vagy procit!
A pénzrõl meg inkább ne beszéljünk...

Hogy érted azt hogy XP, meg XTM? Te csak XTM-ezel, de a játékkal nem is játszol?<#beka3> haha.
Viccet félretéve nekem a játék alapba is vmi 10-18 FPS-t ad, az XTM meg hát alapba "darabos", harc közbe meg életem legunalmasabb sci-fi-je. Hmmm.
Hát igen. Akinek van pénzse😛

RJoco
Ha csak az XP, meg az XTM van fennt, akkor elég jól megy.
A Xenon szektorban, mikor lövöldöztem kb. 10 FPS-sel ment. Ahhoz képest, hogy korábban csak 3-mal, elég jó. És nem a 101-ben voltam, hanem XTM-esben, ami igencsak jól nézett ki.
Most jártam a Föld szektorban. Galactica-val bedokkoltam Terran Space Dock-ba. Ekkor még nem is volt gond. Kidokkolásnál viszont kemény 2 FPS. Egészen addig, míg ki nem jöttem a gyárból, akkor megint visszanyerte 30 körüli értékét.

Fenébe, de jól hangzik ez az XTM! AAAARGH! csak sajnos túl gyenge a gépem, hogy még az XTM-et is futtassa 😞

RJoco
Hi!
Volt ezen a Core állomáson kívûl még négy másik, amibõl szerencsére csak egyet lõttem szét. Kicsivel késöbb ismét megtaláltam a küldit, 11 misit kaptam érte, mert az egyik Xenon Station - Xenon Core Unit Processing Beta (remélem jól írtam) állomássá változott és szétlõttem. És már meg is van a következõ állomás, csak a küldit kell megtalálni, hogy pénzt is csiholjak belõle.
<#gun><#violent><#nevetes1>

RJoco
Most jártam a Xenon Grid 2-ben.
Szét kellett lõnöm valami Xenon Core állomást. Hát elég erõs volt. Fõként, hogy 1 A, 6B és 1 GPPC-vel mentem neki.
Azért besegített egy J is a tûzerejével - szerencsére. Így a vége egy kicsit gyorsabb lett.
Kaptam érte 10 misit.

RJoco
Jelenleg csak 1 nagy hajóm van, azzal szoktam támadni és persze benne is ülök. A tornyokat nem én irányítom.
Az XFP-ben is így csináltam, ott hullatta a PPC-ket ezerrel. Simán fölszereltem belõlük 2 tornyot. XTM-ben viszont semmi. Kénytelen leszek megvenni õket. Hát ez van.

RJoco
A hajók általában így támadna, rárepülnek lõnek, eltávolodnak. Hogy miért megy neki, hát azt nem tudom. Jobban szeretek személyesen támadni, az hatékonyabb.

BuriP
Fegyvert álltalában csak akkor hagynak ha te lövöd õket szét személyesen, értsd ez alatt hogy a hajó amiben te ülsz adja meg neki a végsõ kegyelemdöfést(lövést). Ha valamelyik tulajdonodban lévõ hajó teszi mondjuk egy ráuszított M2-es, akkor nem hagy semmit,
nem biztos hogy mindig így van de nekem ez a tapasztalatom, a Kha'ak destroyer is csak akkor hagyott hátra alfa és béta emmitereket mikor nekem sikerült bevinni a végsõ találatot.

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.

Az egyik csata uán találtam egy AIRE-t, de az valószínüleg rakománya volt egy szállító hajónak, vagy ha mégsem akkor oltári szerencse, 😊 mert eddig egy fegyver sem pottyant hajóból. De kérdezek is, szétlõttem egy Xenon bázist, és gondoltam nem árt a segítség, a Cerberus viszonylag normálisan támadta az állomást, amikor kiadtam neki a parancsot, rárepül-eltávolodik, közben lõ, azonban az Eclipse, rárepül-nekicsattan-eltávolodik. Ez az XTM butasága, vagy mi lehet a gond? Csak egy scriptet használok az XTM-en kívül a Station Tradert.
RJoco
Tegnap Claim-oltam egy Xenon M-et.
Nameg kipucoltam a Xenon 101-bõl a nagy hajókat. Csak 1-2 N,M maradt.
Érdekes, hogy most sem a J-k, sem a K-k nem dobnak el PPC fegyvereket. Pedig nagyon kéne. Valami korlátozást raktak az XTM-be?
XFP-be csak néztem, mikor észrevettem, hogy ott hever mellettem 15 GPPC.
Itt meg csak rakéták.

RJoco
Nem Kisviku XTM-es kézikönyvére gondoltál? Mert õ már befejezte és letölthetõ Amaro oldaláról.

ha ugrik , akkor a hajó ellenségesrõl barátra vált, és ott lesz mellette egy emberke. Amint kiugrott, te is kiszálsz, közel mész a hajóhoz, megnyomod az i-betüt és Claim parancs. Nos a system override software ezt rövidíti le, hogy a hajóbol csináld. Az ebmerkék nagyon ritkán ugranak.

De azt sem tudom hogy mikor ugrik ki és ha ugrik is miért meg mit kell nyomni!!!help me pls
hát, nem mindugrik ki XD

okés köszi.Ja még 1 kérdés:a hajók elfoglalásával van problémám mert sehogy nem ugrik ki a nyavajás pedig agyonlõttem.
A squash mine egy akna, amit kirakhacc az ûrbe és felrobban, ha a közelébe megy vmi. A system override softwarrel az ûrhajóból claim-elhecc hajókat (nem kell kiszálnod érte).

Hali mindenkinek. Azt szeretném kérdezni hogy a SQUASH Mine és a systems override software(illegális) mire jók mert nem igazán vágom.Elõre is köszi
Köszike. Egy kis ösztönzés most nagyon jól jönne, mer nagyon magam alatt vagyok. Habár... Na mind1, ezt akkor is megcsinálom.

Oh.... Akkor mindent bele..... Nagyon hálás vagyok, hogy veszed a fáradtságot.... Minden elismerésem.....
Gratulálok..... és már nagyon várom, hogy kész legyen...

Igen, én kezdtem el, továbbra is csinálom, de még idõ kéjne, mer nemcsak az X3-at foglalja össze, hanem, az egész X sorozatot.

Hali.... Régebben olvastam, hogy valaki elkezdett készíteni egy igen komoly leírást a játékhoz..... Valaki meg tudja mondani, hogy mikorra lesz ez kész vagy, hogy kész van-e már??

Elõre is köszi....

Ja: és minden elismerésem és köszönetem annak Aki írja (vagy már befejezte) a leírást....

Mindenesetre egy próbát megér majd. Ahogy nézem MINDENT kicserélnek benne, nemcsak felületes kezelést adnak, mint az XTM-esek. Habár a filmet (vagy sorozatot) nem nézem, biztos kipróbálom majd...

Vagy vmi összemixelt **** lesz az X történettel.
Modokat meg csak saját károdra próbálj összekapcsolni. Valszeg elõszõr a hajó meg ware fájlok fognak összeütközni...Ám, vannak modok, amelyekre készítenek egy *-val moddal összökombinálható izét. Tehát pl a cockpit modnak van XTM kompatibilis változata is (vagy nem?)...

RJoco
Most néztem a videót, elég ígéretesnek ígérkezik.
Remélem az eredeti fajokat majd helyettesítik a Babylon-osokkal.

RJoco
Modokat össze lehet hekkelni? Gondolom valahogy biztos, de azért megkérdem. Engem érdekel minden sci-fi film mod, viszont az XTM is. És annyiszor nem akarom újrakezdeni a játékot.

Hát ak iszereti a BABYLON 5-öt...HMmm. Én speckó nem, de amugy is vanilla vok. VANILLA mod nincs?😄

Hello mindenkinek!
Jó rég nem voltam itt, és kapásból szeretnék egy jó hírrel indítani:

BABILON 5 MOD X3 alá

Még nincs kész persze, de nagyon ígéretesnek tûnik.

Aztán persze lehet h most nem mondtam újdonságot <#vigyor4>

Nagyon KÖSZÖNÖM!!

Igy végre teljesen érthetõ!
Nos tehát, elmondom mit kell tennie egy newbie-nak:
-megvan a gyárad, megvannak a szállítók (TS), de nem fogadnak szót. Ha a gyárban akarod dolgoztatni õket, szükségük lesz nekik Trade software MK1 és MK2-re. Ha ez megvan akkor állítsd be nekik a HOMEBASE-t a command consolba-nos tehát a gyárad. Ezután menj a TRADE parancsba a command consolba, és BUY WARES FOR BREST PRICE. Kiválasztod a megvevõendõ (vagy mi)árucikket, és azonnal útnak is indulnak a legjobb áru áruért.
-A trade software MK3 kicsit más tészta, ugyanis ez nem a gyárakhoz kell, hanem egy saját kereskedõt futtat. Elõször is szerezz egy TS-t, majd küldd el õt Home of Light rendszerbe (argon prime-tól délre) madj dokkolj a Terracorp. HQ-ba. Vedd meg a trade soft. MK3-at. Ahoz hogy normálisan müködjön, vegyél még a hajóba minimum egy 25 MJ-os pajzsot, meg valami géppityut, ha lehet. Eztán Trade parancs, és start sector trader. Válaszd ki a rendszert, amelybe kereskedjen (ha lehet olyan rendszerbe, ahol van power plant, mint pl ANTIGONE MEMORIAL-ba). A pilóta nevében lezs a rangja. Maximum 25-ös szintet érhet el. A 8-as szinttõl kiadhatod neki a start universe trader parancsot. Ugyanaz, csak az egész galaxisban kereskedik!

Remélem segítettem!

RJoco
aham, ezt nem tudtam
ezekszerint azért nem ment az xfp-nél sem, mert az is az X3 fõkönyvtárában volt
én meg azt hittem, hogy a gép nem bírja
holnap talán ki is próbálom
köszi