X3 - Reunion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Azért én büszke vagyok, hogy megvan eredetiben. Mégha csak 2000Ft-ba is került. És van is hozzá eredeti szériaszámom. Az év játéka! kiadáshoz.
Már csak azt nem tudom, hogy ha az Egosoft oldalára feltöltötm a statisztikámat, akkor miért nem rak be a listába?
Mi ennek a feltétele?
Warning! Cargo bay open, shields are down!
Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.
Egy közelebbrõl meg nem nevezett oldalon most találtam a következõ letöltést: X3 Reunion 2.0, méret:3,0 GB
Ez mi?
Si vis pacem, para bellum.
Megszabadítottam OreBeltet a Kha'akoktól és fölhúztam végre a komplexet. Már csak fel kell tölteni. Mindezt cirka 2 óra alatt.
Alig várom már, hogy holnap hazajöjjek melóból...
kedvcsináló
X universe Home, sweet home
Van egy gépem, ha érdekel emilben a többit.
[email protected]
Gondoltam van fél órám, mielött mennem kell dolgozni, fel tudok húzni egy GPPC komplexet.
Ja, csak a bibi ott kezdõdött, hogy mikor Light of Heartban kidokkoltam a Galactikával felrobbant a Shipyard.
Aztán a következõ gond, mikor OreBelt-be ugrottam és megjelent vagy 5 darab Cluster. Ez a szektor már az XFP-ben is ilyen volt, na mindegy, elkezdtem írtani õket és már 40 percnél tartottam. Ennyit egyenlõre a komplexépítésrõl. Még van legalább 2 Cluster, amit szét kell lõnöm.
Kérj tõle nagyobb videókártyát vagy procit!
A pénzrõl meg inkább ne beszéljünk...
Viccet félretéve nekem a játék alapba is vmi 10-18 FPS-t ad, az XTM meg hát alapba "darabos", harc közbe meg életem legunalmasabb sci-fi-je. Hmmm.
Hát igen. Akinek van pénzse😛
A Xenon szektorban, mikor lövöldöztem kb. 10 FPS-sel ment. Ahhoz képest, hogy korábban csak 3-mal, elég jó. És nem a 101-ben voltam, hanem XTM-esben, ami igencsak jól nézett ki.
Most jártam a Föld szektorban. Galactica-val bedokkoltam Terran Space Dock-ba. Ekkor még nem is volt gond. Kidokkolásnál viszont kemény 2 FPS. Egészen addig, míg ki nem jöttem a gyárból, akkor megint visszanyerte 30 körüli értékét.
Volt ezen a Core állomáson kívûl még négy másik, amibõl szerencsére csak egyet lõttem szét. Kicsivel késöbb ismét megtaláltam a küldit, 11 misit kaptam érte, mert az egyik Xenon Station - Xenon Core Unit Processing Beta (remélem jól írtam) állomássá változott és szétlõttem. És már meg is van a következõ állomás, csak a küldit kell megtalálni, hogy pénzt is csiholjak belõle.
<#gun>#gun><#violent>#violent><#nevetes1>#nevetes1>
Szét kellett lõnöm valami Xenon Core állomást. Hát elég erõs volt. Fõként, hogy 1 A, 6B és 1 GPPC-vel mentem neki.
Azért besegített egy J is a tûzerejével - szerencsére. Így a vége egy kicsit gyorsabb lett.
Kaptam érte 10 misit.
Az XFP-ben is így csináltam, ott hullatta a PPC-ket ezerrel. Simán fölszereltem belõlük 2 tornyot. XTM-ben viszont semmi. Kénytelen leszek megvenni õket. Hát ez van.
nem biztos hogy mindig így van de nekem ez a tapasztalatom, a Kha'ak destroyer is csak akkor hagyott hátra alfa és béta emmitereket mikor nekem sikerült bevinni a végsõ találatot.
Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.
Nameg kipucoltam a Xenon 101-bõl a nagy hajókat. Csak 1-2 N,M maradt.
Érdekes, hogy most sem a J-k, sem a K-k nem dobnak el PPC fegyvereket. Pedig nagyon kéne. Valami korlátozást raktak az XTM-be?
XFP-be csak néztem, mikor észrevettem, hogy ott hever mellettem 15 GPPC.
Itt meg csak rakéták.
Gratulálok..... és már nagyon várom, hogy kész legyen...
Elõre is köszi....
Ja: és minden elismerésem és köszönetem annak Aki írja (vagy már befejezte) a leírást....
Modokat meg csak saját károdra próbálj összekapcsolni. Valszeg elõszõr a hajó meg ware fájlok fognak összeütközni...Ám, vannak modok, amelyekre készítenek egy *-val moddal összökombinálható izét. Tehát pl a cockpit modnak van XTM kompatibilis változata is (vagy nem?)...
Remélem az eredeti fajokat majd helyettesítik a Babylon-osokkal.
Jó rég nem voltam itt, és kapásból szeretnék egy jó hírrel indítani:
BABILON 5 MOD X3 alá
Még nincs kész persze, de nagyon ígéretesnek tûnik.
Aztán persze lehet h most nem mondtam újdonságot <#vigyor4>#vigyor4>
Igy végre teljesen érthetõ!
-megvan a gyárad, megvannak a szállítók (TS), de nem fogadnak szót. Ha a gyárban akarod dolgoztatni õket, szükségük lesz nekik Trade software MK1 és MK2-re. Ha ez megvan akkor állítsd be nekik a HOMEBASE-t a command consolba-nos tehát a gyárad. Ezután menj a TRADE parancsba a command consolba, és BUY WARES FOR BREST PRICE. Kiválasztod a megvevõendõ (vagy mi)árucikket, és azonnal útnak is indulnak a legjobb áru áruért.
-A trade software MK3 kicsit más tészta, ugyanis ez nem a gyárakhoz kell, hanem egy saját kereskedõt futtat. Elõször is szerezz egy TS-t, majd küldd el õt Home of Light rendszerbe (argon prime-tól délre) madj dokkolj a Terracorp. HQ-ba. Vedd meg a trade soft. MK3-at. Ahoz hogy normálisan müködjön, vegyél még a hajóba minimum egy 25 MJ-os pajzsot, meg valami géppityut, ha lehet. Eztán Trade parancs, és start sector trader. Válaszd ki a rendszert, amelybe kereskedjen (ha lehet olyan rendszerbe, ahol van power plant, mint pl ANTIGONE MEMORIAL-ba). A pilóta nevében lezs a rangja. Maximum 25-ös szintet érhet el. A 8-as szinttõl kiadhatod neki a start universe trader parancsot. Ugyanaz, csak az egész galaxisban kereskedik!
Remélem segítettem!